Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Wednesday, March 9, 2011

KZNabihah Boutique. Inspiration for the ladies



This is a 24 hours sticky post until 9th March
To read new entries...please scroll down



Sekarang ni ada banyak blogshop atau online shop yang jual baju.

tapi kebanyakkannya menjual baju saiz super model je atau pon jenis free saiz.. bila kita dah berkenan ngan sesuatu baju tu.. tengok gambar model dia pose sampai bengkak bengkok lentik badan dia menggayakan pakaian tu.. kita pon jadi teruja dengan harapan baju tu bila kita pakai akan secantik model upahan yang lentik tadi tu.. tapi malangnya, bila dah book online, dah bayar dan bila dapat je baju tu..


*teng teng tengg....* sound effect mesti gempak babe!


sekali baju tu xmuat badan kita.. nak refund atau return balik dah tak boleh.. tragis kan?


kebanyakkan orang-orang yang berbadan gempal atau comel ni selalu mengeluh bila bab nak beli baju. bila surf internet tu banyak je baju2 yang cun-cun tapi susah nak cari yang kena ngan saiz kita. pernah tak korang alami situasi ni??

sekarang anda tak perlu mengeluh lagi sebab saya ada kenal seseorang yang boleh membantu anda.. sape kata orang bertubuh gempal atau berisi ni takleh bergaya?? *angkat kening the rock*


tak caya try la usha blogshop ni...

http://www.kznabihah.com/


kat blogshop dia jual macam-macam dari pakaian, beg, accessories, dll.





Boutique dia ni ada jual tshirts, blous, dress, maxi, cardigans dan macam-macam lagi.




the best part about her items are baju-baju yang dijual kebanyakkannya boleh digayakan dengan bermacam-macam gaya. not just with one style. kalau checkout her blog boleh blaja cara-cara nak pelbagaikan gaya. harga dia pon sangat berpatutan. berbaloi2 la kalau beli. boleh tukar2 style so xnampak bosan.


selain itu. pakaian yang dijual terdapat dalam saiz XS - XXL uollss!! teruja mak nokss..~!!





ni la owner blog tu.. comel kan? stylish gituww..





antara accessories yang ada









Handbag pon tak terkecuali.




tidak dilupa, this girl very the tema 1Malaysia tau. sebab sebarang tempahan boleh dibuat seluruh malaysia.. cina,india,melayu, kadazan, dusun n iban pon leh bergaya gaya gaia la lepas ni dengan items from KZNabilah Boutique~!! makin banyak beli, makin murah postage fee. wahh.. gila sudah saya..


jom lah jengah blog this cute n stylish girl~!!






p/s: berminat meletakkan banner di paid ads column @ jejariruncing.blogspot? tau ingin saya update as sticky post selama 24jam seperti entry di atas? inbox my sis (erin), utk payment details : aaron_axquack@yahoo.com

*jejariruncing.blogspot dilawati minimum 10-20 ribu viewers dalam sehari, jika tiada new entry dr saya.



6 comments:

Muhsin Aminudin said...

bila la blogshop untuk lelaki akan wujud agaknye

huhu

support saya di
tekad seorang blogger

Sumayyah Nadhirah said...

maya sokong! maya dah la rendah dan berisi..frust bila beli bj on9..sebab kebykkn nye semua cutting model.. =(

Alia said...

OMG! You have my blog link bookmarked (among others)! Saya berasa sungguh teruja!

LOL baru nak check backlinks LOL!

Anyhow, you've got the sweetest love story evaaaaa! <3

Love,
Alia.

cik bihah said...

hai22 thankz tau dah review ;))
nanti leh tempah lagi .. hihi

E L L A said...

ooohh haha ade tselit muke poyo i bhahah ;p

Husna Lana said...

best shopping kat kznabihah. sgt berbaloi-baloii ! ^_^

Blog Widget by LinkWithin