Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Friday, May 18, 2012

Birthday Eve's Celebration


woowww.. TODAY IS MY 23RD BIRTHDAY!!

Semalam memang tak di sangka sangka there was a small celebration for me. ikotkan mula2 Mak nak ajak lunch kat restoran Bamboo tapi rasa malas sangat nak keluar. tak tau napa rasa takde mood sangat nak celeb bday this year. maybe sbb paycheck Nuffnang yang ditunggu tu tak sampai lagi kot. hehe ;p

but mlm tadi memang i was so suprised with prank yang my kesayangan buat. memang siri wakenabeb la. this is really something. abes kecoh satu tempat tu dengar saya kena gelak. memang best dan seronok sebab all my family and love ones was there. thanks guys! korang memang pandai bab-bab buat surprise ni. yang tak sangka siap berpakat dengan orang tu plak... sabo jela.. sakit pulak hati kite ni! *adnan sempit 2*




me with my besties. Yana a.k.a Pinky(bday kami selang 5 hari je)


thank you guys yang mana sudi wish awal2 lagi.. padahal bday harini.. semalam orang dah start wish..huhu..

btw, tak tau kenapa birthday kalini rasa teringin and craving for Pavlova..


tak taulah tercapai ke tak impian birthday kali ni ;)




:: awal2 dpt bday present dr member2.. thanks kama 4 this pic!::


43 Surat Layang:

sakinah tarmizi said...

wah ...happy birthday kak elia ...happy2 selalu :)

ada said...

happy birthday elia.. hope impian trcapai tawuuu

Sweet Sha said...

elia besday 17 may ke? sama dgn besday hubby sha lah..ihiii

Atiey-Demok said...

slmat hri lhir smga pnjg umo n drhmti allah swt..:)

Miszz Miza said...

happy bufday kak elia ! God bless you in your life ♥

Mrs | Mr. AniK said...

ya???waaaa..hepi besday elia....pjg umo and murah rezeki.. :)

Cik Jajika said...

Happy birthday!!! semoga berjaya dalam hidup dan jumpa the right man. hehe..




p/s: jgn lupa join GA saya =)

Fazreen Misbae said...

epy burfday Elia!May Allah bless u always..

p/s: Btw, sy pernah nmpk cik pinky tu belakon kat drama la..drama sumpah bunian kot.. :)

Farhana Zainuddin said...

Happy Birthdayyy Kak Elia..!!! Semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, terus sukses dalam life dan ceria2 selalu bersama orang2 yg tersayang dan disayangi..... Insya'Allah, aminnn :)

::EIDA:: said...

Happy Bithday Elia!

echa takashimaya said...

buat sendiri la pavlova.haha.senang je.selamat hari lahir :)

mimie.. said...

wah..sama tarikh dengan my husband jgk lah befday awk ^_^
hepi befday..semoga panjang umur murah rezeki ye..

Udinz.com said...

happy birthday awak!
smoga murah rezeki dan panjang umo..

azasuhaiza said...

happy befday kak elia jejari runcing.u're so gorjes :)

azasuhaiza said...

happy befday elia jejari runcing.u're so gorjes :)

itmeMawarPutih said...

Happy Birthday Elia!!!!

CiK GorGeouS ! said...

hekhekhek...happy birthday cik eLia !! awak tua satu hari dari kita !! cooL yawww~

:: nia rashid :: said...

Happy Birthday Elia!
get urself a pavlova at Serai @ Empire or Delicious Cafe...super yummeh! ;p
have a great one dear!

Sabar said...

Happy Birthday Elia..May Allah bless u always..

wanda arry said...

Happy Birthday Elia..Moga panjang umur..dimurahkan rezeki serta bertemu jodoh yg baik2 :)

fae jamal said...

apy bufdae elia! <3

ieka zurika said...

sonoknya.. epi besday.. =)

http://iekalife1990.blogspot.com/

KuNanGKuNanG said...

happy besday...moga bahgia slalu..:)

Arifah Rahim said...

happy befday kak elia. kkak cantik sgt. :)

Bumbleboo said...

sama lah bday kita!! :) happy birthday gal!

Bumbleboo said...

sama lah bday kita!
happy birthday gal!

DiDiLiA said...

Hepi Besday...

si tuyUk said...

Assalamualaikum elia...semoga menjadi insan yang lebih kuat..semoga panjang umur dan sentiasa dimurahkan rezeki..kalo ade mase singgah lah blog haprak saye..hihi..blog sy x hebat mcm blog elia..tapi nak jugak jemput elia bertandang kat pondok usang sy 2..

Eykqa said...

Selamat Hari Jadi..
Semoga panjang umur dan sentiasa dimurahkan rezeki..
Aminn!!

Dan semoga cepat dapat jodoh

P/S : Sayang Kak Elia <3

maszull said...

assalamualaikum elia...selamat hari lahir yer...

DIYA said...

happy befday kak lia. wish u luck

Nyamuk Terbang said...

hpy besday kak

Nyamuk Terbang said...

hpy besday kak

Faiqah Ghazali said...

Assalammualaikum, Pheeeewwwitttt Selamat Hari Lahir kak Elia , comel selalu :)

Aisyah Jane said...

hepy besday-hepy besday-hepy besday to kak elia..hik hik hik..hope kak elia hepi forever

puan jari said...

happy birthday elia!

Madiey Kamal said...

Hepi bsday 2 u Elia yg ke- 23...smga pnjang umur,mrah rezeki,drahmati n dbrkati allah s.w.t srta smga brbhgia dsmping kluarga trcnta n org trsayang ..n smga brjya dlam khdupan.sbgai hdiah ambik lagu ni n nyanyi

Happy... ... ... ... ... ... ... ... Birthday ♪♫•*¨*•.¸¸Happy Birthday¸¸.•*¨*•♫♪... Happy Birthday to... Youuuu…....!♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪.•*¨*•♫♪♪♫
may god bless u..................
...☆´
(\_(\ .*...*...*...*...*...*...*...*
(=' :') : Håppγ Birthdåγ tό γόu! :

kakcik said...

Happy birthday Elia. Semoga terus ceria dengan segala rencah kehidupan. :)

NadyaBubble said...

Happy belated birthday, sis :D

aziejal said...

bestnye..Happy Bday..

aziejal said...

bestnye..happy bday..:-)

fazilamz @ iLa said...

moga hidup lebih diberkati...insyaallah.... senyum2 selalu.....

Zai said...

Happy belated Birthday.... Ye. Siapa org kesayangan tu... Tak sabar tunggu.

Blog Widget by LinkWithin