Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Wednesday, May 23, 2012

Genting Day 2 - Haunted Mine (4D)


Oh.. oh...

sorry sangat rancangan slot samarinda ni terbengkalai kejap.

so mari kita sambung..

kami kemudiannya pergi tengok 4D Motion. memang hazab jugaklah kitorang beratur tunggu turn. tapi demi untuk pengalaman, kami gagahkan juga..


Image Detail


tambahan pulak alang2 beli tiket all park kan, so tengok ni kira free. kalau tak kena bayar sorang rm 8. so why wait kan?


Image Detail

disebabkan saya nak savekn batery hp, tak banyakkan gambar yang diambil. jadi terima kasih google! hehe









4D ni tak banyak beza dengan 3D cuba kita akan duduk atas kerusi yang bergerak2 ikot jalan cerita. then akan ada semburan angin. memang terasa real lah. lagi-lagi yang kitorang tengok ni Haunted Mine. dia macam kitorang naik ride 3D tapi rasa lebih real sebab siap kena sembur. memang bestlah! tak rugi beratur panjang..


Main main jugak.. dah penat main rehat jap. makan kat foodcourt dia. makanan yang berbelas belas hengget tapi sebab lapar kitorang bedal je.



nampaknya bukan perut kite je yang kosong. perut si kecik ni juga nak kena isi. baru dia tak meragam dan keluarkan siren yang nyaring dia



lepas si kecik dah selesa baru la saya boleh makan dengan tenang..muka Marissa kenyang dan teruja


lepas ni nak cerita pasal pengalaman masuk rumah hantu yang tak dapat dilupakan..hahaha..sebelum tu apa kata jom cuci-cuci mata tengok apa barang terbaru dekat Closets of Amy Amy. jangan ketinggalan! ;)


15 Surat Layang:

Saya Disini said...

bestnyeeeee..

nadia said...

sory...sya nk tye skit...spe bby marissa ni? adik elia ke? adik kpd hana bobot ke? confius la!

Eiya Farihah said...

4D?? waa bestnya~

Akhelaken said...

wah bestnye Elia jln2 mkn angin..
nak jemput join peraduan EH!, rasanya blog ni layak utk menang ni!! Moga berjaya :)

Klik sini: http://akhelaken.blogspot.com/2012/05/eh-blogger-wanita-jer.html

Akhelaken said...

wah bestnye Elia jln2 mkn angin..
nak jemput join peraduan EH!, rasanya blog ni layak utk menang ni!! Moga berjaya :)

Klik sini: http://akhelaken.blogspot.com/2012/05/eh-blogger-wanita-jer.html

maszull said...

assalamualaikum aimie....seronoknya jenjalan kat genting tu...:)

Belladeone said...

jom lawat blog saya.. http://belladeone.blogspot.com/2012/05/wajahku-semakin-berserias-beautywowww.html

keli menari said...

huwak!! rase nak pegi pegi !

Nurmaisarah Azmi said...

wow, nak jugak la pergi.. tunggu lama takpe .. berbaloi dapat rase pengalaman cam tu..

Nurmaisarah Azmi said...

comelnye die.. cubit pipi sikit

Mya said...

assalammualaikum elia.

gambar dari google yang pakai baju putih beg pink tu ialah saya.
really appreciate kalau awak boleh letakkan kredit link ke blog saya.

www.blogmaya.com

terima kasih.

Elia Si Jejariruncing said...

@Mya salam. Oh really?woww Ok will do afterward. Hehe

Elia Si Jejariruncing said...

@Nurmaisarah Azmi nk cubit pipi sape ni?kite ke si kecik ni?

Elia Si Jejariruncing said...

@maszull seronok sgt

fizafantagirO said...

bestkan masuk 4D Motion tuh .. keluar2 je.. rasa ting tong .. hihi

Blog Widget by LinkWithin