Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Tuesday, May 1, 2012

Sesi Kepochi : Nora Danish Berpurdah Ketika Mengerjakan Umrah (9 Gambar)




Masha Allah... cantik sungguh Nora Danish berpurdah!

seperti yang korang ketahui this hot mama telah berangkat ke Tanah Suci untuk menunaikan ibadah Umrah bersama ibunya. Keputusan mengerjakan umrah dikatakan dibuat seawal bulan Februari lagi jadi tiada kena mengenalah dengan ura-ura yang mengatakan Nora bawa diri ke Mekah oleh kerana perkahwinan bekas suaminya dengan Fasha Sandha.

ehh.. dah la takmo kite fitnah atau mengata yang bukan-bukan. hanya empunya diri yang tahu perkara sebenar. lagipun syukur alhamdulillah Nora dapat jemputan menjadi tetamu Allah. kita ni ntah bila lagi kan? jeles sgt saya rasa. perasaan untuk kesana tu makin membuak-buak. mungkin belum tiba masanya. duit pun belum mencukupi. but Insya-Allah saya berniat untuk ke sana satu hari nanti.

eh.. enough about me, jom kite tengok gambar-gambar kak nora danish kite yang kiut miut ni sepanjang di sana. credit gambar dari facebook fanpage Nora Danish :)





:Like mother like daugther:





Bila tengok gambar Nora dengan Adi putra teringat cerita Tentang Dhia yang best gile tu.. *sighss*







Sama-samalah kita doakan semoga rombongan mereka selamat sampai ke tanah air dan segala amal ibadah mereka dipermudahkan. semoga segala doa mereka dimakbulkan Allah SWT.


14 Surat Layang:

cik kedondong said...

thanks elia sebab datang melawat..hehehe

Atiqah Wadiah said...

MasyaAllah,cantiknya nora danish :)

Eyqa Hasnan said...

Ya Allah . cantiknya dia !

Si Gadis Semasa said...

lawa sangat .

Si Matatajam said...

Cantik sangat ND nih. Love Nora..

rainnyberry said...

sumpah,Nora Danish cantik sangat bila berpurdah.

Ardini Izzati said...

Nora Danish memang lah sangat lawa lawa dan lawa! Ahaa cerita Tentang Dhia, rindu nak tengok! :D

♥e'in♥ said...

cantiknye....

~eZmALiZa~ said...

oh God...Tentang Dhia mmg sgt bestttt.... so cute Nora Danish with Adi Putra... :)

Pink Lavender said...

kalau ikot abah pi umrah skrg mesti dpt jumpa nora danish!!!!

dia mmg cantekkan tanpa mekap..

rindu nak ke sana..
jom elia wat umrah..best tau...
walau sana panas tapi seronok yg amat!!!lapang sgt dada kat sana

Ummi Dania Yasmine said...

Nora pakai tudung lagiiiii cantik!

pAri-ParI tErbAng tiNgGi said...

:)

eni said...

sweet ND bila pakai mcm tu kan..rasa mcm nak pakai pulak..lebih selesa sama kan..
bila la pulak rezeki kita nak kesana..

Cik Mizah said...

SubhanAllah ...

Blog Widget by LinkWithin