Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Thursday, February 3, 2011

Hasil tangan peminat

Tak sangka peminat-peminat bola kita ni berbakat besar.


untuk MIA ada orang rajin buat kartun-kartun ni untuk dia.

cute-cute tau kartun-kartun diorang ni..


memang terbaeekk laa.. bak kata apex..









:: gambar ni MIA letak kat wallpaper hp dia ::





:: Ni ada budak siap buat grafitti lagi ::

















:: Ni paling latest masa game Kltn lwn sel baru2 ni ::


hurm.. bila agaknya ada org nak buat kartun cik jejariruncing ni ye?? huhu.. perasan ;p

27 comments:

.izzatul.hazwani. said...

wa chomel.rajin kan dorang.ramai da orang sayang nan kesayangan kak elia.hehe.
kak elia dukla belakang tiang gol keja tangkap tangkap bola jugak.nanti orang buat gmbar kak elia plak.hehe

pali samad said...

apex terbaik sepanjang zaman...

MéuzAngelo™ XXIII said...

yg itu bukan dari game PS2, tapi dari game PC : Pro Evolution Soccer 2011, byk player Malaysia yg ade dlm game tu tapi budak2 ni la yg edit..

gambar last tu pun dari game PES2011.. :)

Ujang9897 said...

bapak best...

Mr. Swift said...

Nanti kalau saye dah "kreatif" dan tangan saye dah "berbedung" saye buatkan okeh? HAHA.

*tapi mungkin kena tunggu kucing bertanduk.

inash shahrin said...

wow sgt creative la all ur MIA's die hard fans!!

Farhana Zainuddin said...

GO KHAIRUL GO!!
IKKER CASILLAS MALAYSIA!!
Tabik spring sama abg KFCM!!
Kak Elia, suatu hari pasti ada
utk cik jejariruncing!!(:

Fadhli Jusoh said...

nice pic...=)

Ibnu isa said...

nanti2 mesti ada yang wat tok cik jejariruncing punya.. tggu je.. uhuh

♀ Perempuan Manis said...

waahh..ble dh elia wat statement ble org nk kartun jejari runcing, confirm berduyun yg nk tlg buatkan..^__^

hakimansor said...

sure nanti ade org buatkan tok akak :)

nuur an nor said...

meh i tlg buat u punya katon...tp u jgn tkejut dgn hasilnya nanti.hihi

wannurfazrini said...

perghh game bola pun muka fahmi ! nmpk lbh hemsem . hehe :p

Seyha azmi said...

esox lusa ade la tue kartun cik jejariruncing..
juz wait n see..ngee~

Elia Si Jejariruncing said...

izzatul: silap2 muka kite kena bola nnti..huhu


meuz: silap ekk..opppss..sorryy..xmenahu sgt sal game2 ni


mr.swift: eerrr..cm menakutkan je bunyi..hehe

nuur: waaa... nk tgk gk cmne rupanye..hehe

Nzyrahun said...

hehehehe comel betul XD

Amman Asli said...

best giler kan kalau diri sendiri dah masuk game bola. main game bola pon watak sendiri.. haha.. memang terbaik la. ape pun wish u all the best fahmi n elia :D

snf said...

wah cantik nye yg apex wat walpaper hp tue.nice kartun^^

shashacatering.com said...

Wah! Cantik2nya kartun2 diorang. Pandainya...;-)

Kalau saya pandai melukis mesti saya buatkan kartun cik jejariruncing...

❤ C!K MAZ's❤ said...

akak mai jln2...yg belog akak follow...wah nice pic...

Puan Besar Shag Yahaya said...

Elia. Kat belog ni jangan request. kang ada je yg tolong buat kan. tak percaya? Kita tengok nanti. Header dgn footer pun ada org designkan khas kan? Hehe ;D

Entri terbaru Shag : Poligami tanpa kebenaran isteri pertama. Sah ke eh?

CoKeLaT-RaWkZ said...

wow canteknya grafik2 itteww! terbaeeeeeekkk!

Ibnu isa said...

untuk perkongsian bersama..

http://mohamadisamuddin.blogspot.com/2011/02/ranking-fifa-malaysia-140.html

tikuzza said...

anyway da polo awk....best giler en3 kat sini...jgn lupe polo saye k :)

mR_cOkeLat said...

sy nk jemput kfcm ke uitm segamat...
agak2 bole ker???

nisamohammad , said...

yg lukisan grafitti tu kat lake garden taiping .
dekat ngan sekolah nisa :))
selalu nampak :))

tamanraudhah said...

Beri Laluan

Nilai 1g Morhabshi sama dengan 1g EMAS. Benarkah?

Blog Widget by LinkWithin