Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Monday, February 14, 2011

Maria oh Maria

Hari ni nak gi shopping dengan my sis so this will be a quick update. entry kali ni pasal this cool and funny girl. Maria Elena. a famous blogger which i happened to know her but not personally la. kitorang pernah jumpa few years back. masa dia tak bertudung lagi. masa tu she was with someone from my past.. ehem ehem..




Maria n Hana Tajima.. both owh-so-gorgeous!


first impression- "lawa minah ni. mata dia bulat cam mata aku je. rambut pon nak sama. ketinggian je laaa.. ke laut sikit huhuh"

then tak lama lepas tu baru-baru ni saya terserempak dengan her blog n few blogs yang citer pasal dia duk buat video and she was being totally hilarious.. in a cool way la.. kelakar la this girl.. cam leh masuk je ngan kepala aku yang tingtong ni..


kat bawah ni salah satu video dia. a tribute to teacher shida(i love her too!). dah la dia nyanyi lagu "Kiss Me Through The Phone".. lagu simbolik Elia n Fahmi kot.. bila kitorang call eachother kua lagu ni..

korang layan je la video minah ni, saya nak g shopping mopping~!! lalalaa..







OhWellWhateverNeverMind:


penat jaga bazaar kat Subang Parade semalam tak habis lagi tapi tetap gagah bershopping


18 comments:

Ujang9897 said...

gojes gile..


penat tp masyuk takper

zarifahmr said...

suka la maria ni, cute comel kelaka apatah lagi haa bf dia sweet hehehehe

bun_nee said...

shoping mano eh dio.. kikiki

nuraien said...

elia..np kite x leh bace entry2 elia??

dg siti hafizah said...

wow semat btul lha kak elia pnya blog ni~~mcm nak buat ah??

Encik Tikus said...

maria seyh..

ShazlinaSaad said...

cantiknya dia..
sekali pandang macam rita rudiani.hehe

cekelat getah said...

klaka ouh videoo nie.. maria mmg bes

cekelat getah said...

klaka ouh videoo nie.. maria mmg bes

MisS CikU said...

hr sabtu bru2 nie g bazar tp xdak pn Miss Elia n Miss Erin....huk4....isk3....

Nurfatin Liyana said...

maria elena mmg giler! HAHA.

adore her! suke dye!

hatimeyahaq said...

masyuk air minah ni..tp spoting abis...like style beliau..hehe

ciDut ciPut said...

heheee..'video minah' tu, bile close-up mmg mcm minah arab sesat mane ntah!! :DD lawak n very2 enjoyed it ;))

Elia Si Jejariruncing said...

ujang: kann..

zarifah: aah..bf dia cm muda je

bun: TS n Low yat

hafizah: camne buat? cm biasa je la..kite pon xsure nk explain cmne

shazlina: rita? yek? nnti nk try usha

Elia Si Jejariruncing said...

miss ciku: oowhh..sabtu tu ada hal sikit..sowii yunk

ida_nardiel said...

elia mmg mata kamu dan mata maria ada persamaan iaitu bulat dan besar

hani syahida said...

maria mmg best :) tp, sama ke? ;-)

Fathiyah aka Messy said...

hahahha. muke selamber gile. and love her skin.

Blog Widget by LinkWithin