Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Tuesday, February 22, 2011

perkara cliche filem tempatan. comel

Sangat comel dan funny la this video. this guy ni suke buat muka innocence dia tau.. eeeyy.. sabo je la.. best part masa dia cakap sal anak datuk n anak tan sri. mamat ni jadi pompuan sure comel! wah.. tetibe jerk!


papepon layan je la video ni



15 comments:

y u y u Z u l a i k h a said...

HEEHEHEH.. YUYU PALINGART MAT LUTHFI JADI DATO' PASTU DIA NYANYI LAGU ALI SETAN TU~ HAHAHAHA..

MACAM MANJE..

TENDANG KANGGG ^^

Norhafiza Yusoff said...

i'm a noob blogger.
nak tnya bleh?
camne nk letak like button?
thanks elia

Hamizah Hasnan said...

kak.. ada banyak lagi video yang best... yang selamat hari ibu 2 pon gempak... hehe jiran baru, nasi lemak, top 5 superhero... best la.. lgpon dia cakap loghat utara 2 yang gempak 2.. hehe

teh fatihah said...

kan.!
sume watak dia yg punya~
hahaha..comel~

SaYraH WonDerLanD said...

hahahahahahahah comel kot matlutfhi nie!! geram tgk video-video dia yang lain. mmg respeck habis la sama dia..heee =) x sangka cik elia pon layan this video

nazrul ashraff said...

haha..luthfi ni memang kelakar gi-la..

J.M.R said...

btol gk apa yg divideokan tu..kihkhikhi

miera azzudin said...

sgt best die ni...huhu...kat myplace which is uitm penang dh dok hangat pasal die ni...huhu...nice entry...:)

Ati Masrif said...

comel lah budak ni..

boleh pula dia cakap melayu standard
bila pelakon..
tapi bila cakap..keluar lenggok kelate..hihi..

Jom baca: BERTEMU MAN KIDAL

♀ Perempuan Manis said...

mamat ni mmg sgt lucu!even study kt oversea, still lg tak lupa nk ckp loghat utara diaaa tu..heheeh..video die, penghibur di kala duka.. ^.^

hanikhairani said...

haha mmg lawak dia ni.
cuba tgk anwar hadi plak. =p

~ashikinZainurdin~ said...

mmg comey ini budak..: idea die pon ok n kreatif...by da way..salam singgah...:)

princesz sinat'lis said...

ahahaha..bez la elia...yg sal sampah n bola 2 lg bez...mmg baguih dia ni..kreatif abes.. =)

Elia Si Jejariruncing said...

kelakar kn mamat ni? semua video dia sy dh lyn..mmg kelakar

lady_choice.blogspot.com said...

hahahahaha....kelakar btul mamat nie....smua karakter dia blh bwk...mmg pelakon serba blh lah...hehehehe

Blog Widget by LinkWithin