Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Saturday, February 19, 2011

jejariruncing junior

Kelmarin saya dapat message dari bakal kak ipar.


"Angah dah selamat bersalin."


tak lama lepas tu dapat sms dari anak sedara dia pulak


"Ma dpt baby girl cute sgt. putih mcm poksu nge kakya."


wahhh.. tak pasal-pasal ikot kitorang lak.. huhu.. comel je


Kebetulan My Incik Apex takde. dia kat Terengganu. so the next day saya terus turun KB untuk tengok the new born baby. before that sempat singgah kedai beli barang baby.




I bagi bed set, mosquito net and baju baby.



Mula-mula ingat nak gi hospital terus. tetiba diorang cakap Angah dah discharged. so kitorang pon terus ke rumah Angah. masa otw tu MIA sebok tanya dah tgk baby ke belum, jgn lupa amik gambar pastu send kat dia la. sebok je.. huhu.. kesian gak dia xdapat tengok. kebetulan dia outstation baru kakak dia bersalin.




Gambar ni yang dihantar kat MIA. so far panggil baby je sebab takde nama lagi. the parents haven't decided on her name.





Comel. asyik tidur je anak saudara MIA yang ke-11 ni





Anak saudara MIA, Ira kata "jari baby ni runcing mache nge jari kakya"





panjang jari dia kan? adakah bakal mengantikan cik jejariruncing?





geramm je tengok si kecik ni asyik tidur je. orang kejut-kejut pon dia sedap je tidur. tak buka mata pon. tak dapat nak pastikan mata dia sepet ke bulat. so tak tahu la mata dia ikot poksu dia ke kak ya dia.. wahhh.. tak pasal-pasal lak nk ikot mata kite. mak bapak dia ada.. huhuhu ;p

30 comments:

fariza zulaika said...

comelnye..
nanti kasi tau pulak mata die bulat ke sepet ye..
hehe..

syafiqsulaiman said...

wow..!! dah 11 ek anak saudara...
bleh tahan gak..

memang best dapat baby ni..
tapi mule2 mule nak jage tu payah skit la kot.. klo asyik menangis je..

mak la yang penat skit.. kene jage anak..

Zur@ZaRi said...

so boley la tamat kan zam bujang korang...
MIA cepat masuk minang=))

Rugi tak beli?: "Tikar Getah Kanak-Kanak"

Mira Amirudin said...

comellllll! gramnye!
wah...elia xjeles ke?baby tu pun jari jugak!hehe ;D

Puteri Iqa Izyan said...

ololo...comelnye....

jari die pnjg la :P

eesyaheera said...

AAH LA, JARI BABY RUNCING DAN PANJANG.RAMAI BETUL ANAK BUAH KFCM :D

.::: Princess MOMOY :::. said...

bestnyer...
momoy suka ciom-ciom baby
bau baby tak ada kat orang budak-budak atau orag besar tau

100 Kerja Kosong Sepanjang Tahun 2011"

Korang pernah main game ni?"

specky gurlz said...

comel sesangat baby tu..hehehe nak pinjam boleh tak?

~LaDaYaNa~ said...

waaa, comey lotey bby nie..Tahniah..mmg runcing la jari nya..huhu..memang bakal pengganti kak ya..huhu~

nanakimie said...

hehe..comey:)wah..banyaknya anak buah dia....neway,congrats cik elia dpt anak buah baru!

ShaKiera said...

sweet lor baby nie..
bila lah nk dpt anak buah nie :)

MUNNYRA AZMIE said...

bagus2 dia tido... dia tau mak dia penat tu.. jejari runcing jr. la tu ^_^

najwa kamarudin said...

babyy yang comelll . tahniahhh . dapat junior .hehe :)

Diya Edhayaa said...

comel la pggiln kakya 2..
btw, cngrates utk kakak MIA..
n ank sdare die..

saperakue said...

jelez tgk jejari dia... anyway tahniah n selamat datang tuk newborn babies. *mcm la baby nie baca

Ujang9897 said...

igtkan lu yang dpt anak..hehe..


jgn marah ek

miss cleopatra said...

ade je si arina ngn isya nie..haha..suh erin tu balik bangi!!!muahahaha...

shidah said...

comelnya baby...geram sangat....bila nak ada baby nie yerk???

Alinn V said...

butul2 runcing !

Ct_hAjAr said...

comelnyer baby tue...cute baby!

.izzatul.hazwani. said...

comelnye dea.:p
say congrats ke akak awok yee
em.akak ke?ngeh3.

.izzatul.hazwani. said...

comelnye dea.:p
say congrats ke akak awok yee
em.akak ke?ngeh3.

Farhana Zainuddin said...

Comel gileeeeeeee baby tuhh!!! Kite suke suke suke!!! Hehehe ^_^

Misz ShaCha said...

assalam wahai cik elia a.k.a kak ya.
first tyme ngomen akak nie.
heee =)
u knw wat? last nyte, sha mimpi sal kak ya n incik apek.
huh, ta tau la mcm mane korang bdua bleh muncul dalam mmpi 2.
ajaib sungguh,hehe.

jon check link nie.ksudian kak ya ke link nie, diucap an ribuan tq. ceeeh,skema je ayat...

btw, baby nie shumeyl sgt.. grrrrr..geram (^,^)\/

http://miszshacha.blogspot.com/2011/02/alahai-mimpi-prince-charming-pulak-ke.html

.::: Princess MOMOY :::. said...

bestnyer dah ada anak sedara sampai 11 orang
momoy xde pun
huhu...


Korang pernah main game ni?"
Coupon makan-makan untuk korang"

shashacatering.com said...

Tahniah di atas kehadiran orang baru. Semoga menjadi orang yang soleh dan cemerlang di dunia dan akhirat;-)

HAmImI NaSuha Nordin said...

comel nye baby tu kak elia..cute jer..geram tgk..moga2 cepat korang kawen ek..t dapat baby lagi comel.. (^_^)

the GirL said...

siyes tu jari baby????
mcm terlalu panjang utk baby je????

norahulfa said...

yey...akak menang...akak 16 org anak sedara...yey lagi.....hehehe

jaja_ben said...

hehhee..jap2! i suke dgn pantun u..hehe..nampak sgt i br je start comment kan? haha.

ok2.. kembali ke alam nyata, the baby is so CUTE!!!

Blog Widget by LinkWithin