Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Thursday, February 17, 2011

New Year Punya Stoly Molly

Yee.. dari tajuk pon korang leh tahu yang entry ni jatuh kategori entri basi. entri masa new year haritu. lama simpan berhabuk kat dalam draft. tapi sebab haritu masa beli my bb terserempak ngan Champ ngan Tongkai kat Low yat tu terus saya teringat dekat entry ni.




Sebelum ni saya tak pernah sambut new year kat KLCC, tengok concert or any other place selain dengan mak. selalunya kitorang naik bukit ampang takpon bukit saga untuk tengok fireworks. dah abes balik umah la. kadang-kadang tu tak payah gi memana tengok depan umah je leh gak nampak sipi sipi fireworks tu.




tahun ni kebetulan Along and Zamir ajak join diorang buat barbeque dengan budak-budak Crunks. lokasi kat padang Keramat Pernai dengan budak budak Setiawangsa ngan Keramat.




::Lynda, me, Adik, Along ::




maaf, sedikit terencat disitu









tepat kul 12, bunga api pun berdentum diangkasa. cantik. disaksikan semua penduduk terdekat.





Budak-budak Crunkers ni bukan main sakan lagi bergambar.





"cepat-cepat amik gambar, nak masuk dalam blog jejariruncing!" said Jikky














sedang saya syok layan berposing sakan tetibe terdengar ada orang panggil "Aimie!". nama yang panggilan saya kat sekolah. bila toleh rupa-rupanya yang panggil tu my ex-senior masa kat SAB dulu.



gambar diambil buat kenangan





ok. sekarang kita dah boleh kembali ke misi asal kita. posing!






Sesi bergambar dengan motor




:: Rempit V4 ::



:: Zamir ngan Along macam pakwe makwe lak. padahal sibling ::











Disebabkan pompuan-pompuan ni dah siapkan ayam untuk di-bbq-kan, kami just sit back n relax tunggu mamat-mamat ni bakar ayam je la..


so apa lagi??





YES. u guess right. Camwhoring la!


















Ayam dah siap dibakar, kita bedallahh~!!

17 comments:

Eyrique Ettiqaz. said...

basi2 pon basi la ..yg pasti entri u best utk hilangkan boring ni..

SaYraH WonDerLanD said...

wah first time tgk entry elia yg penuh dgn gambo je. Tp like sebab drp gambar lah kite leh nampak jln cerita. ye tak? heee..so sweet ..Ayam bakar? sedap kot

specky gurlz said...

seronoknye..walaupon story dah lame

zettyaqmar said...

haha, chem my senior kt kolej.
btw, mmg dorang kwn baek ehh?
tgk chem ade upload photos kt fb, similiar ngn pics elia ni.

nurulainiatiqah said...

hai elia,
love your blog layout, very cute,
especially the top part.
maybe you can tell me how did you customize it?
haha sorry, im kinda new with this whole blogging thing.
do visit my blog okay :)

oh and goodluck with your relationship with khairul fahmi, u guys look so sweet together :)

biera said...

aikk..dah habis new year baru publish ye? keep in touch sista :D

ishiko said...

ai laaiikee... en3 basi... hhehe


http://ishikosworld.blogspot.com/2011/02/126-movie-step-up-3.html

Kaspersky Seller said...

Salam elia. tumpang lalu ye. jom shopping2 kt blog saye. jgn lupe promote kt member2 ye.tq :)

Cheap Kaspersky Online Store - Click Here!

-plz forward- :)
http://cheaper-kaspersky.blogspot.com/

krole said...

wuahhh!!!best r krole tngok..heping sgt...perghh!!kalo lak newyear tu kena masuk kerja...keja malam lagi tuh...adus...lngsung xdak kenangan ngeee~

farah said...

aimie..lol...ade adik tiri akak kat situ..si danial...ahhaha...small world..die ade ckp arituh nk bbg ngan korang.hehehhehe

MamaEma said...

kalau keluarkan entri ke tahun depan pun orang akan baca lagi kan.... hehehe...

have a nice day!!!!

nur aliya said...

best nye kalau dapat buat mcm ni :)

afifahadit said...

tmpg tnye,zamri 2 dlu skolah v.i ke??? mcm knal ;)

annisabdullah said...

mesti penat nak update en?
setiap gmbr kna buat copyright nama website...
btw, best lag blog ni.
setakat ni okey lagi :)

cikannisadollah.blogspot.com

syafiqstatichot said...

waahh dahsyat nye entri nih..hihihhi

p/s : taking care yea.. :)

saperakue said...

wooo syok bbq

shashacatering.com said...

Wah! Meriahnya sambutan new year you. Saya malam tu keje. Cuma dapat tangkap sikit gambar bunga api. Ada kat blog saya tu;-)

Blog Widget by LinkWithin