Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Tuesday, February 15, 2011

Nak main bola ke mercun




aaargghh.. matfuthfi ni sangat comel. remember him for his famous video sal mother's day tu. then tak sangka dia ada buat banyak lagi video yang best2.. ni antaranya.. layan~!


sorry kalau entry ni sedikit gatal.. takde niat pon nak curang.. cuci-cuci mata je.. huhuhu

p/s: tak dapat tgk game Kltn lwn KL mlm ni. hope menang la ye!

18 comments:

saperakue said...

insyaAllah mng =)

cikmayat menekan keyboard said...

comel kan mamat ni ^^,
hihi..

Mr. Swift said...

HAHA, klaka gila this guy.

*yg video berlakon tu lagi klaka. :)



Mr. Swift Currently Posted : Ikhlas untuk awak yang bergelar wanita teristimewa...

aLieF si Muncung ManiS said...

wahh..akak..lama nye alief tak dtg blog akak ni..dah berpuluh ribu follower akak..akak,sila bagi tunjuk ajar kat alief..macam mana nak jadi hebat mcm akak..huhu..kakak,kalau akak sudi,akak dtg la blog alief..kalau akak sudi,akak follow la alief..alief akan happy sgt2..huhu..thanx akak..alief tunggu akak..sila bagi tunjuk ajar.kirim salam dari saya kat apek..ckp kat dia alief ni seorang striker bola sepak..so,get ready...hhaha..

ENTRY BARU ALIEF..rugi kalau tak baca.. -->"CARA-CARA HARDCORE NAK PROPOSE OR PIKAT HATI ORANG YG KITA SUKA""

YAYA AZURA said...

enjoy tengok video tu...macam-macam loghat ada...

akukayu said...

yeah he's so cute, hnsem sgt.. n vdeo2 dye sme best ! ade msj tersendri..huhu :)

fikri razali said...

se eh perot ambo,berat nanang..hahaha

Embun Pagi said...

hahahahahaa...lucu giler speking dialek2!! ;p

missbby said...

memang kelantan menang kan...:)

wany said...

comel kan dye nie (:
best dengar dye ckp utara

Antik Senjata Seni Warisan said...

rahsia dalam rahsia layari http://tamingsaripurba.blogspot.com

-AnisZafirah- said...

Hehe :D

As salam sis, jemput dtg blog
usha ni http://zafirahanis.blogspot.com/2011/02/anis-apek.html

thanks :D

Ariffin Janal said...

tiptop! sgt style!

red colonies said...

majulah sukan untuk negara

loving_you said...

so funny this video..
pagi2 tengok da gelak2..

BTW, Kelantan menang.. YEah!!!
congrat to KF and his team..=)

cik bihah said...

hai2.. nak tanya pasal adv but email tue x clear =(

sentuhankutatapanmu said...

ala tengok je bukan apa pun kan... yg penting niat...btl x? hehehe...

Miss Nurul said...

nice...

follow me.. http://miss-nurul.blogspot.com/ =)

Blog Widget by LinkWithin