Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Friday, January 21, 2011

Ayu Raudhah dan Zaquan Adha Nikah hari ini!




Hari ni merupakan hari bersejarah bagi pasangan selebriti Ayu Raudhah dan Zaquan Adha kerana hari ni merupakan hari mereka akan diijab kabulkan.(Nikah harini di Kedah, Kenduri di pihak lelaki kat NS 30hb ni). Selamat Pengantin Baru saya ucapkan buat pasangan merpati dua sejoli ni. Semoga bahtera yang dibina akan kekal hingga ke akhir hayat=)





Jemputan telah diterima tapi kami tak sure lagi boleh datang ke tak sebab MIA ada game 29hb ni kat Shah Alam. kalau tak ada aral melintang insyallah kami akan ke sana ye...




See u guys there. (tu pon kalau dpt gi lah -_-'')

39 comments:

Lily Gemok said...

ooooooo..
diorang ad kat kedah ke skang ?
mmbe ckp dy nampak . ahakss

Rapunzil Özil said...

xsabar nak tggu kad jemputan;
Khairul Fahmi & Aimie Harmelia..!!! :)

mira ellyna said...

wahh// congrate kat depa.

Mr. Swift said...

Aik pulak dah. Yang dengan rita tu eh siape pulak? Dah mula confused. -_-'



Psst! : Baby Comel The Bob Marley Type!
Psst! : Bloggis Comel Buat Perkara Tak Patut Jangan Tiru!
Psst! : Lelaki Bersuara Emas Jadi MrBean!

y u y u Z u l a i k h a said...

WUUUUUUUU T_T ABES LAA.. KITE DAH LA MINAT KEMBAR TU.. DUA DUA DAH KAWENNN...

NURUL NADIA ROSLAN said...

waaaa bestnyeee. nak ikot jugak T.T

Bunga bt Kuntum said...

akak pun cepat2 la kawen...
huhuhu...

merahsyahira said...

beshnya..dpt pegi mjlis kawen artis~~~
..mesti ayu cantek n zaquan ensem...hehehe.. :)

Ibnu isa said...

elia dengan KFCM bila plak? heheh

The Pure-Blood Girl : Maisarah Azami said...

wahhhh!!! kalo kak elia pegi share2 lah gamabr nyer yerr.. =)

http://maisarahazami.blogspot.com/

rudy syah said...

selamat pengantin baru encik Jamil...!!
eh silap lak..
selamat pengantin baru Zaquan & Ayu..

Elia, pesan kat Apex jgn tgu lama²..
ahaks..!!

uetoAya said...

eLia, bukan tarikhnya 30 Jan ke tuh?hr ni br 21 Jan..

safura zahari said...

wahhh bestnya if i pom diinvite.but dlm mimpi je lah.

tulus sweet said...

hurmmmm;)

De De Dieana said...

Tahniahhhhh Z & A...
MOge ikatan d'bina kekal selamanya...

1001 penawar penyakit said...

tahniah pada 2 merpati sejoli tu. memang sepadan. sama2 cun.. :)

it'S mE!! said...

jd jgk...neway..tahniah to both of them...:)

tyka dins said...

kakak, kamu bila lagi? :)

Faralyana said...

21 NIKAH AND RECEPTION PEREMPUAN KOT..30 RECEPTION LAKI...HEHE..MCM TAU TAU LAK...

saperakue said...

tunggu majlis kawen tuan punya blog nieh... hik3

naDelicious said...

wahh .. bestnye dpt jemputan dr dorg..mesti vogue kan majlis dorg tue ..hopefully sume berjalan ngn lancar kan. amiin.

ekyn ashikin said...

tggu jejari runcing pulak lah

uetoAya said...

nmpk sgt td x bc betul2..wawawa..congrats la pd dorg berdua..smoga berbahagia ke anak cucu..eh tetibe tulis ni kat blog elia..hahaha..hope korg pon berbahagia ke anak cucu gak

farahroslan said...

kak elia punye kad kawen bile plak ? haha
:)

Wani Wahab said...

wahhh !
besh nya....

darla carolina said...

hey elia , actually i tataw mne na ckp nan u , sbb ta jumpe pown chtbox . n aritu i ade amek 1 pixx u . letak kt blog i . sorry sbb ta sakap meyh . btw , both of u look cute togetha . sweet sgt . suka :)

.::: Princess MOMOY :::. said...

elia kalau ke sana nanti amik pix u skali yer
nak juga tgk baju u dan apex
hehe...
diaorang tgk kat paper jer

Student Perlu Tahu | RESUME
Peristiwa itu masih menhantui diriku...

Nadia Amrina said...

wahh , best nye
lepas ni khairul fahmi and aimie harmelia kankan ? :DDDD

are_in said...

tak sabar nak tengok kad kawin fahmi ngan elia pulak.. =)

are_in said...

tak sabar nak tengok kad kawin fahmi ngan elia nanti.. rasa cam dah dekat je tuu...hehe=)

ana zainal said...

wahh! i love you guys <3
sy doa utk kebahagiaan korng :)
cepat2 kawen yee ;)
p/s: sgt suke semngat kekeluargaan awk berdua ;).
persetankan anasir luar yg nk memecahbelahkan korng.

ana zainal said...

wahhh! love you both <3
cepat2 kawen yeee :)
suke semangat kekeluargaan yang korg tunjuk :) sgt bahgia.
persetankan mereka yang dengki tuh.
i doa you both live happily ever after :). much2 love :)

fariza zulaika said...

Kak Elia bila pulak???

this is a story about a girl... said...

nk tnye,u nk kawen eh bln 3 neh????

Elia Si Jejariruncing said...

ours?? we better not say it yet..
when the time comes, i will post it on this blog..just pray for us ok?=)

Nadia Nadiana said...

yeayhh!!! nk kahwin jgk la cmni..jom kahwin jom!!! weee... ^_^

Ninie@Aini said...

a bit disappointed bila buka blog akak xde latest update..

Scarlett O'Hara said...

Mudah2an jodoh Elia dan Khairul cepat tiba.

Farhana Zainuddin said...

Zaquan & Ayu dah lepas dah... Kini, followers belog jejari runcing teruja menanti Kak Elia update pasal kad kahwin akak dengan abg KFCM!! Semoga segalanya berjalan lancar.. Insya'allah.. Amin...^_^

Blog Widget by LinkWithin