Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Saturday, January 8, 2011

Dispedo datuk dan datin

Elia di-spedo? baca betul betul ye adik adik..

SPEDO bukan Spendo mahupun kedai beli DVD Naruto iaitu SPEEDY.

its Spedo!


Sapa yang tak tahu maksud spedo tu?? aceee.. angkat tangan skit nak tengok..

taknak mengaku yee..


takpe biar saya jelaskan.. maksud spedo ni macam taja/sponsor. so dispedo ni macam ditaja oleh sesiapa la. selalunya mak mak datin spedo anak ikan dan Dato' spedo pompuan sekseyy..


tapi Elia yang tak berapa nak anak ikan n tak sekseyy ni di spedo oleh dato' or datin mana la pulak?


ayooyooo.. scandalousss..


cik jejariruncing di-spedo oleh kedua-duanya skali!



waa.. tamak ye saya.. bukan tamak tapi org tue tue kate rezeki jangan ditolak musuh jangan dicari..


tapi dato' dan datin yang spedo saya bukan spedo wang ringgit..

tapi diorang sponsor Header n Footer. sorang bg Header. sorang bagi Footer..


Ni Header dari Datin Amar Amirah




nak tengok blog dia? click kat link bwh ni


http://belog-cap-ayam.blogspot.com/



Ni pulak footer dari Dato' Syaficstatichot



::boleh tengok kat bawah blog ni::


boleh cekidaud his blog at

http://tamaoserizawa.blogspot.com/


Yang mana tak berkesempatan nak tengok my old Header n Footer..





::Ni la Header lama saya::





::Ni lak Footer lama saya::



Special thanks to this two wonderful ppl yg sangat murah hati dan gigih menyiapkan header n footer yg cun for me.. korang memang the best la! i like ur work very much. nak harapkan kita nak buat ni memang takde maknonyoo la..


So, amacam?? korang suka tak??

santek takk??


acee komen sikit..=p


p/s: sorry la if i memandai2 je bg gelaran dato' n datin kat korang..hehehe

61 comments:

y u y u Z u l a i k h a said...

WAHHHHH.. HEADER BARU COMELLLLL :) HEHEH.. SWEET GITUU KANNNN :)

YANG LAME PON COMEL LA.. (KANG ELIA MAJOK KANGG ) :p

Ayeem Jemain said...

pergh header dia! lawa! hehe speedo ke speedy? takpe2, tahun depan i sponsor header flash pulak. ngehngeh! ;D

www.ayeemayam.com

sicomot-comel said...

cantik !!!

nak jugak boleyh..
hihihi

tehateha said...

eeee....bestnyew....jelez2....nk jugakk....hehe...

saye.mejai said...

buat saspen je :)

sHaKiLa said...

waaaHHH...!!!
cute sgt...i like giler...
nk dispedo gak ar camnih!!

Sofia Karim said...

sweet... sesuai dgn nama blog u!

ciK mOt ©™ said...

cung cung...kalu elia nak perkemaskan lagi blog elia, akak bleh tolong...hehehe....

baru pas renovate blog sendiri...kasi kemas lagi...hehehe

Nurul Aima Hj Kaim said...

comel mcm tuan rumah juga

rainbowskittle said...

yg header tu memang cantik!

Aidaa said...

Kak suke laa.
ahaha.
teringin nak wat cm akak.
tapi, tauu.
huhuhu :)

missbby said...

SO SWEET..:)SEMOGA BERTAMBAH ILHAM BERBLOG OK..

♥yaya budak suka embun♥ said...

wah!!
cantiknyeeeeee :D

Miezah :) said...

cantik , comel , sweet je .
teruskan menuis yaa :)

zEri sAfEerA said...

wahhhh,,, teruje tngok header n footer yg cun. terus teruje nk komen cni... :)

AminLirikLagu said...

-memang shanteyk pun....cayalah! :)

Adah dimie. said...

cantik sangat mesti lepas neh hari-hari update blog. tak jemu nak blogwalking blog kak elia :)

nurulshafini said...

wah....comelnye!! nk jgk..ehehe..
eh, aritu ms i otw g bndar kb jupe ur bf nk lintas jln g stadium...ms tu ujan..cian dia bsh kuyup xde payung..ehehe..

Amar Amirah said...

I'm glad dat you like the header Elia! :D
thanks untuk gelaran datin tu ok! HAHA.comel.
Keep on blogging ok! XOXO

Cherrie Pie Sweety said...

sukaaa.. wahhh untung badan ada org spedo hik hik :)

naDelicious said...

oke . tanak ckp byk .
maha canteq + cute + sweet! :)
nak mintak dato n datin tu wat kan utk sy bole ? lalala~

iris said...

suke...suke...bestnyer bile di spedo cmni kan??? nk harap wat sendiri ermm..ssh la nk kate tgk je la blog iris cam hampeh!!! ermmm wish u all the best dear ;)

tiqaa said...

eliaaa, cantik gilaaa header! cik amar amirah tuh mmg kreatif gilos! tengok la page die yg sgt cantik tu. :D :D

MisZ DeAnNa said...

cantekkkkk!

;p

Mya Myra said...

yang syafiq buat tu comey:D

Farah Hanim said...

comell :D

Che Sakinah said...

erk?! halamak... same r.. hahahha
Live.Lough.Love gak babe..
pape pon sempoi.. =)

Semarak Api said...

suke font yg d' datin gune kt header tu!!

ecadwinkyasha said...

wahhh...footer itu comel.
bukan sebab ada encik apek..sebab anda berdua kat situ.comel sangat-sangat....

ecadwinkyasha said...

wahhh...footer itu comel.
bukan sebab ada encik apek..sebab anda berdua kat situ.comel sangat-sangat....

zaira said...

suka suka suka!

http://namasayazaira.blogspot.com/

Widy said...

cute..walau apa pun belog adik beshh..

Marya Hana . said...

both lawa. aku suke footer tu..

Rapunzil Özil said...

wah, super cantik ahh header baru elia. header yg second 2 pun cantik jgk. bestnye ada org bt kan header! :)

InaSazlan said...

lawa sgttttt.header itu cunnnn!!

Aishaa K said...

perghh, comel habessss lah header akak. I loikeeeeee ♥♥

My Life My World said...

Auntie suka yang Datin punyer nampak sweet jer kaler dan cantik jari runcing nyer :)

Elia Si Jejariruncing said...

wee..semua suka..sy lagi suka..btw, love the header sbb keyboard dia putih just like mine n footer sbb sgt la sweet=)

syafiqz said...

wah3....chantek sgt..sy suka..sy suka... paling sy suka yg footer tu.. nmpak cool la elia n fahmi...huhu

natashacherahim said...

CANTEKKK...JELES I..hehhe

kelipkelipchumel said...

ur new header tu kiuuuuttt..footer itu manessss..ai laik..

Izyanti said...

chantekk larh header u.. nak jugak. hehehe

Haa Fakihah said...

comel la header. :DD

Azalina M.Salleh said...

chumel la headder n footer tu... verylike....

nomiko chan said...

santekk sgt...
hehehehe....
btw i ske bce blog u..
cm bc nvel lak...hahaha

Siti Sifir said...

header santek!!!!

http://bit.ly/fkEUv7 http://bit.ly/hRyfiO

iqbalhakimi said...

fuh..incik syafiq tu terbaek bab2 gambar ni..hehe..

WZulhilmi said...

header boleh menyebabkan kepitaman berpanjangan! Cool!! T__T

Shag said...

Pergh~ Chun begitu. Aww aww~ Tambah lah seri belog ni kan! Lepas ni kena update tiap hari. Sbb dah cantik belog :D

Oreo said...

waaa banyak cun header tu

footer pon sama gak

aMyErInAiMiE said...

Header baru sgt cntkkkk!! Nak gk nak gk! Hee..

Err..footer tu mcm dikuruskan je? Rejek!! Hehe. Gurau2 je pembuat footer! :)

eykameow said...

suka gila hasil datin amar! hee. btw keep on posting!

ur silent reader,
eykameow :)

shahsyaz said...

wah, chanteklah header n footer u yg baru2 neh...

nk jugak!!!!
nk jugak!!!!
nk jugak!!!!

(^_^)

Shawl's@ayucinta said...

CUN R ELIA FOOTER BARU..I LIKEEE...

Isteri Yang Comel said...

wah cantik header baru jejari runcing

.::: Princess MOMOY :::. said...

wah...cantiklaa...footer tu pun terbaek
huhu....best jika dapat hang out dengan kamu berdua =)

Beza Antara HARIMAU MALAYA Dan HARIMAU MALAYSIA

^^salwa^^ said...

superb!!! very like it!!!

HasnunRohim said...

serius cantek.
>.<

HasnunRohim said...

serius cantek
>.<

MamaEma said...

serius cantik sangat...

cik jejari tak mahu singgah ke blog saya ke?

hehehe

Fatin ank pakcek ali ;D said...

footer dan header yg cute sgt ;p

Blog Widget by LinkWithin