Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Wednesday, January 12, 2011

Oww.. keterharuan melanda!

nak tahu nak cakap apa. terharu campur bangga campur terkesima tolak takasima saya bila mengetahui disebalik tohmahan, cacian dan fitnah dilemparkan terhadap diri ni masih ada sekumpulan manusia berhati mulia yang berdiri teguh dibelakang saya. yang tak pernah berhenti menyokong dan memberi kata-kata semangat kepada saya. Alhamdulillahh..



sangat terharu dengan fanpage ini sebenarnya.
dah lama ada tapi saya baru tahu kewujudannye. T_T


tak lupa juga pada blogger (yang dah follow atau tak, even silent readers)dan rakan-rakan di facebook yang sentiasa memahami situasi dan keadaan yang menimpa diri ni. Thanks u guys so so much! u guys are my strength!

p/s: doakan kebahagiaan kami dan semoga kami boleh membawakan perkhabaran gembira secepat mungkin =p

58 comments:

ciK mOt ©™ said...

moga elia dan apex bahagia hingga ke jinjang pelamin, dan ke ujungn nyawa...

y u y u Z u l a i k h a said...

heheheeh.. banyak orang sokong elia & kf.. semoga sama sama sampai akhir hayat ye :)

Ujang9897 said...

caiyok2

efa said...

alhamdulilah...moga2 Elia&fahmi akan kekal selamanya insyaallah amin..suka tgk korang berdua ni :)

mamasue said...

mamasue tak join pun lg fanpage elia tu...tp mamasue mmg akan sentiasa mendoakan yg terbaik utk semua org...jahatnya manusia yg dok ngata2 nih...

Mr.IX said...

bgusla klu ada org ingt k....

nYomeL said...

we will always support u dear..
pedulikan je hasad dengki org kehh..

ALL THE BEST!!

ita cutevirus said...

semoga jodoh kalian berpanjangan...
biaq pi la oghang nak kata apa pon...
hangpa berdua toksah nak layan..
lama² nanti depa sengap laa...

amirasyakirin said...

kami memang suka korang berdua!sweet sangat! :)

mALd!EyA said...

cpat2 cket ek berite gumbira itu..eheh...

yess..di samping cacian2 tu..terselit kami2 yg support both of u..so dun worry ok..

note:hatehatterz~~
hahah...tp standard manusia..ada baik n buruk..yg baik jdkan teladan..yg buruk..jdkan sempadan..
xsmestinye yg buruk itu buruk..yg baik itu baik..terselit keindahan disebalik keburukan..wah~
n0body perfect~(akan join itu grup~!)

kelipkelipchumel said...

insyaAllah.perkhabaran gumbira itu pasti akan menyusul nt rite.xsabar lah nk tgu perkhabaran itu.truskn bejiwa kental.go strong young lady.

aima in luv said...

sebenarnya lebih ramai yg suka dpripd yg membenci...... go elia,,,

AyinAyob said...

memang saye sokong! jangan risau risau ye!

Tuan Din said...

Yang baik jadikan teladan.. yg buruk jadikan sempadan...

NotY taPi SkemA said...

teruskan tulis blog yer elia...
tulis jer ape2 yang elia rasa menarik..
saya hari2 tunggu entry dari elia...

intannazirajalil said...

slm..
sy pn dokan yg terbaek buat korang berdua...
insyaAllah...



http://injalil.blogspot.com/

Hezesuze said...

weols doakan yang terbaik buat uols berdua....beseler dalam kehidupan akan ada dugaan...baru ler meriah hidup nie hehe

~SyAhIrAh~ said...

Will always pray for both of u FahmiElia..:) Also following u..

Singgah sini

ecadwinkyasha said...

elia : kami menyokong anda =)

aza shafiza said...

suda like itu fanpage....heheee...jgn dengar cakap2 negatif....diorang jeles lah tuuu...huh

rainbowskittle(fain) said...

semoga bahagia selalu dan CEPAAAT KAHWIIIN :)

fatindaratul said...

people just can't stop talking. :)

hope to hear some good news from both of u. amin. :D

aNNa maRdHiaH said...

http://farhanmardhiah.blogspot.com/

hidup elia dan apex. hee :)))
pedulikan mereka2 yg dengki . :))

cik mimiey said...

lek ar kak elia.mulut org mmg xleh nak tutup bcoz act diorang tu dengki nie ngan kak elia kan sbb u awek abg fahmi.ahahha.ala kak ilek yer....
mimi doakn akak dgn abg fahmi kekal okeyh!treat ur boy like a prince:))

InaSazlan said...

yup,we r here 4 u.jus ignore their words.ignorance is Bliss!

Cute Mommy said...

selagi apa yg korg lakukan x memakan diri korang sendiri kami sntiasa berada di belakang anda...

Fazilah said...

semoga berbahagia dear....wajah you nampak 10 kali lebih lembut bila bertudung....so sweet....

::Cik Zatie:: said...

tak sabar nk dgr perkhabaran gembira tu! hehe

SAJE-SAJE|SUKE-SUKE

farhana yusoff said...

semoga korang bahagia..pedulikan semua tohmahan yang melanda. sapa2 yang buat tohmahan 2 mukin dorang jelesla 2..hehe. stay cool=)

Azalina M.Salleh said...

disebalik kesusahan pasti ade kebahagiaan.. sabar itu kan kunci iman..

semoga tabah mengharungi liku2 hidup.. :)

Lilyy said...

Biar org nk ckp apa pun.. yg penting u berdua hepi.. perkhabaran gembira?
omg.. smoga di percepatkan jodoh ye... insyaAllah... :)

yayalya said...

elia, sabar ya dgn dugaan yg melanda. hope kamu kuat utk menghadapinya!

atty's said...

semoga iela senantiasa bahagia tau.
jangan layan segala tohmahan org luar tu ye .be ur self.

kiera'sakura said...

hope elia bertabah dgn sume nie.. bese la 100% xkn ade yg suke kte.. pedulikan pe org nk kate.. untung2 kat sane tie dpt kaut pahala byk2...

Nisa Hamid said...

Elia..
Jangan peduli apa orang kata, teguhkan hati kuatkan semangat. Jangan cepat melatah k. Anyway wishing n your incik apex a wonderful life. Be strong k !

natashacherahim said...

bagus la mcm tu Ya..biasa la tu...ada yg tak suka ada yg suka ngn kita..yg tak suka tu tolak tepi..ramai lg yg suka n menyokong


p/s:lama tak komen2 ngn elia

lady XOXO said...

bagus ar camtu.. lepa dah leh terima awak.. good2.. tngok sabar itu ada ganjaran nyer

cBonKsuNaniE said...

hey, bertabahlah!
may happiness be wif u guys~ amin ;)

saperakue said...

hehehe... see elia... jgn pandang yang negative.. pandang yang positive.. chill ya babe!!

Najihah ZR said...

may god bless both of u dear... ;)

chikadakbiru said...

Semoga cepat Kahwin...tak sabor nak nengok taww...

NUR AMALIANA said...

elia....mcm mane nk cut pic yg letak tu?cut dari webpage...mcm mn wat?

NOOR FATIN said...

semoga bahagia elia dan fahmi. abaikan kata2 org. think positive :)

noni_bakri said...

tak lupa juga pada blogger (yang dah follow atau tak, even silent readers)dan rakan-rakan di facebook yang sentiasa memahami situasi dan keadaan yang menimpa diri ni. Thanks u guys so so much! u guys are my strength! like like... b strong ,whatever they said, as a good person just respect in other people .. Akal & akhlak yg baik mesti di letakkan di atas sekali :-)

❤ C!K MAZ's❤ said...

salam kenal...semoga tabah menghadapinya... yang pasti setiap dugaan yang mendatang pasti ada hikmahnya..

Encik Tikus said...

wah wah happy bebenor ;D

Chiey Memey said...

tabahkan hati,,,
moga elia n apexxxxx bahagia selalu

Dye Kronniesar said...

kan chantek pakai tudung..teruskan kai tudung tao.hehehe

Rozuan Ismail said...

tahniah wat elia!! semoga sentiasa bahagia..There is always fan behind you

cokLed caNdy :) said...

;) hi elia! i hope u bahagia dengan cinta hati u tu..;) tabahkan la hati ok, manusia, memang la..mulut orang kita tak boleh nak tutup..kan..kehidupan bagaikan roda... so live ur life girl!

layla leman said...

tumpang bahagia for dis..
sometimes they hate u bcoz they jelous of ur life..=)
so just enjoy ur ownself in ur own way...

**love both of u

Shag said...

Elia, satu kata. AMIN! ;)

Betul apa kata Sheila Rusly. Tapi, kata apa?

zEri sAfEerA said...

yup. kamu harus kuat. biasela, susah nk puaskan ati sume org...

Cik Ezzah said...

i like u laahhh eliaa! :P

Kampung Football said...

hehe semoga bahagia ke anak cucu cicit erk...

~http://kampungfootball.blogspot.com~

biena lullaby said...

happy together kak elia! =)

tenangsudey said...

moga bahagia hingga ke syurga elia and apex..amiin




Jom Baca Terbaru!! Dr Rozmey mahu wujudkan dRBook gantikan Facebook

Fatin said...

I had read through your blog just now. Somehow i feel you are a decent person and very outstanding companion to be with.

All the best and may Allah bring both of your joy and happiness through your life ahead.

Mudahan dipermudahkan Allah segalanya dan tercapai setiap apa yang dihajati. Both of you so sweet together.

Blog Widget by LinkWithin