Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Wednesday, January 19, 2011

Ini kes serius ni!

Sebelum baca entri ini sila tune-kan diri anda kepada mood serious!

aiipp aiippp.. buat muka serius sekarang!


sebenarnya dah lama saya mengikuti blog serious ni. blog dia ni memang best tapi seriously malu nak follow so jd silent reader je. blog dia memang serious! SERIOUSly funny!! selalu buka and baca entry2 dia yang kadang kadang boleh memutuskan urat kentot ku(opps!)


tapi bila i checked my blog traffic stats yang me-linkkan saya ke ENTRI INI



auuww.. malu cheq dibuatnya.. walaupon ada org gilak tak puas hati interframe comment kat situ. =p


jom la ramai2 checkout his blog! memang tak rugi .

Quote for the day: Isn't it better to spread LOVE, JOY and HAPPINESS rather than HATE, JEALOUSY and HARSHNESS?


p/s: tetiba terperasan jugak entry dari belog Macham Iz Punya yang ada mention bout me.

so to u Iz, ooowwhh.. baru nak perasan saya komen komen belog awak ye??hehe.. (janji dia ingat gak kat ko..pff) btw, hye awakk!! hihi =)

23 comments:

ardinihumaira said...

wah... macham iz punye ado kat sini jugak whoaaa :D


nati komen belog dni pulak <--ehehe ayat tak malu ;p


dni ado buat entry elia & fahmi.. nanti free buleh datang bace deh :)

Bunga bt Kuntum said...

hai kak elia!
hari tu tgk ur MIA secara live kat usm..
huhu
tp, xdpt amek gambar..
T_T

bun_nee said...

ohhhh sellau jugak jenguk pagi2 blog tuh!! niceee

Bunga bt Kuntum said...
This comment has been removed by the author.
ch!natsu said...

comel..!!

Bunga bt Kuntum said...
This comment has been removed by the author.
fira said...

baru lepas baca blog serius b4 baca blog u, dah perasan entry yg 'serius cute' hehehehehe

y u y u Z u l a i k h a said...

HEHEH.. YUYU PENGIKUT SETIA DIAA! ^^ BEST KAN ELIAA

saperakue said...

da baca ^_^
gadis kawaii + pakwe ala2 jepon...
mmg padan...=)

Norhafiza Yusoff said...

i tgk xde pon org comment2 yg gilak interframe kat situ/
semua support u la elia.
kalau u terlalu fokus nk cari pasal haters punye comment,then u akan nampak yg haters je la
kesianla sikit kami2 yang back up u ni k?

ita cutevirus said...

serius serius...

Bunga bt Kuntum said...
This comment has been removed by the author.
✿....rossa alina....✿ said...

memang serius!hehehehe

Ujang9897 said...

serius gak nie..ish

^^nu[dd]yra^^ said...

hi elia....
akak pon br jer follow blog elia...
n blog serius tuh bbrp mggu yg lpas....;p

macam2 serius ader =)

Nur Atiqa said...

hehe nasib nasib baek x gila tus kak ya bler bace blog tuh..naya jer kang..

❤ C!K MAZ's❤ said...

hai elia...

Cik Shag said...

Cehh. Penat Shag buat muka serious tadi. Haha :D

joegrimjow said...

testing

Obefiend Weiland said...

terima kasih kerana memberi promosi percuma

btw saya doakan anda dan abang jepang bahagia

tak tahu kenapa banyak betul haters.you guys SERIUS COMEL together!

nanti insyallah kalau hangpa kawin huluq mai gambar sehelai dua. buleh buat entry "SERIUS COMEL" untuk hangpa. LOL

efyery84 said...

CERITA AKU DAN SESUATU
-Bro Ery-

Woooo, dah singgah dah blog dia. Memang Super Duper Cool tak terjangkau dek akal fikiranku yang waras. Tengok header dia je rasa dah kagum tahap terkesima. Huiyoooo. Nak blog mcm tu gak T_T

Jom singgah dan komen-komen diblog saya ye (^^)v

Bro Kool said...

bagus la saling support menyaport.
Hati mau bersiihh...Jgn dengki2...hehehe

kejora said...

salam elia..salam perkenalan.suke baca blog u.bace citer chenta u ngn fahmi, teringat plak kesah chenta akak n abg, he is also chinese look.anyway, moga uols berkekalan ke pelamin dan ke syurga..

Blog Widget by LinkWithin