Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Sunday, January 9, 2011

Sedih atau Boring?

Kalau saya boring atau sedih.

antara cara untuk menceriakan hati dengan melayan video-video yang kelakar


ni antaranya video yang sering mengubat kebosanan..

so if korang bosan atau sedih jemputlah menceriakan sikit hari anda


http://jejariruncing.blogspot.com/2010/11/so-you-think-you-can-beat-this-kid.html


enjoyy..!

mood: demam semakin pulih

32 Surat Layang:

y u y u Z u l a i k h a said...

hari ni, yuyu tak boring kot. sebab yuyu g felda Villa keramat :)

Rapunzil Özil said...

take care elia! mybe tension sgt kot dgn keadaan sekeliling & msh dlm nk ssuaikn diri dgn fenomena br, 2 yg smp dmm2. jgn lp mkn ubt.. :)

bun_nee said...

sedih ada sikit- boring tu sepanjang masa bila bekerja~~ makan ubat ye dik

Edura Hanum said...

sabar yek elia..lumrah hidupkan kekadang kita akan merasa boring.anyway semoga kamu cepat2 sembuh dear =)

Tofu said...

get well soon sweetie :D

ღEimaneelღ said...

take care kakak:) jgn lupe mam ubat ek..

btw,u're followed :)

kelipkelipchumel said...

xsehat upenya.get well soon okeh.smuga semboh dgn pantas.

junelias said...

watta surprise...!!!
mase 1st time nyinggah blog elia, ada dlm 1000++ orang followers [termasuk akak]..
skang da lebih drp 800% ne..
kalo meniaga, confirm untang jota2 ne dik..
nway sedih dan boring tu sumenye perencah dalam hidup kita..
namun sentiasalah positif dalam hidup..
tak kiralah betapa tertekannya elia..
mesti sentiasa senyum dan tabah ye? [tu diaaa, 2-2 amek tajuk lagu]..
kalo akak hadapi masalah negara yg 2 tu, akak akan layan lagu Dewa - Hadapi Dengan Senyuman..
for sure elia akan rase ada lagi yang akan menyokong kamu walau satu dunia menentang kamu..
best of luck darling..!!

Rozuan Ismail said...

KFCM kan ada..huhu

p/s jom komen entri baru blog wan!!

Yanie J said...

boring tuh normal,klo dok hr2 ngadap lappy,online pn bowink gk kn...huhu...

anyway,smg cpt smbuh :)

Haa Fakihah said...

btw ya pnye header baru tuu comel! :D

farra aidah said...

take care dear...

kuatkan semangat

n cekalkan hati

wish u all the best.

http://betterfly83.blogspot.com/

Izyanti said...

Elia si gigi besi, sila amik award. hehe.
http://izyanti90.blogspot.com/2011/01/award-best-follower-ngalahkan-ajl-youuu.html

Shag said...

Haip, Elia. Moga cepat sembuh ye.

aNNa maRdHiaH said...

hurm kalau anna boring .. anna dok kat depan lappy pastu tgkp gmbr pakai webcam then buat la mimik muka segala.muka comey,muka buruk,buat idung kembang ..
hahahah ..mesti gelak sorang-sorang.tak caye boleh jenguk sini http://farhanamardhiah.blogspot.com/

ajak la abg apex buat camtu. hihihi..boleh eratkan cinta korang tau.hihi ..
anyway,anna dh follow kak elia.kat bloglist pun dh letak ok .

jom intai entry baru anna . :))

AiDa AzRyN said...

hope cpt sembuh.. :)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

samalah.LM juga sedang boring .Kebetulan demam blm sembuh lagi rasa mcm tak syok je.huhu.

De Mois said...

Haha..kalau nak ceria tengok la Oh Yeah! atau yang ada johan & zizan

Cuba ini pula :
Tiada lagi Facebook selepas Mac 2011

Penjejak Angin Badai said...

hahahhaha..sumpah klakar giler..yg pakai pampers tuh da mcm org nak menurun...kekekekke..kelakar2...
singgah la blog sayer..
www.rahsiahatiputra.blogspot.com

d_LA said...

arini keje, x sempat nak boring..hehe..video tu comey la dorg joget, nak2 yg pakai pampers tu

khun said...

i liked the new blog template.
it looks cute and pretty
:)
and the bottom banner.niccccee:D
have a nice day k.elia :D
drop by mine anytime ^^

Meow Caramelo said...

laughter is the best medicine. jgn tensi2 k. cheer up n get well soon

~atiQah~ said...

salam...
slm ukhuwah...
sy atiqah...
u hve a nice blog...
jmput2 la jenguk blog sye..=)

mekawaigimmick.blogspot.com

UYC Group said...

alamak cik jejari runcing jgn la mrh umar hehe...umar tenet slow lg pn kt opiz ni online nyorok2 hehe...maklum la klu x BW mne nk dpt vsitor lain la mcm cik jejariruncing dah ketogori top blogger umar ni newbie je hehe,sori yer peace no war...

Fashionista said...

cute video....=)

~SyAhIrAh~ said...

Semoga cepat sembuh elia..:) i'm following ur blog. Vote for me okeys!Sokongan diperlukan

Fifyjammieasbim said...

hye.
jaga kesihatan tu :)
hehe rajin2 visit mine oke
http://fifyjammieasbim.blogspot.com

CIK CIRA said...

sabar ea kak..jgn sedey2....nnt lam2 akak pasti biase ngn keadaan mcm ni...

Hyp3R said...

tuLis komen pendek sekali,
apex MIA nama diberi,
memang khairul fahmi mulut basi,
lain kali kami datang lagi...

*saja merayau-rayau,juz kiddinx..:)

Melati said...

take care yea =) jgn stress-stress,

Elia tengok video fadzilah kamtumi tu besttt, hilang bosan =)) heheee

Melati lalalaaa: jualan gudang & AJL25!

Alynzs Liya said...

elia! chill ;-)

BibitSiGadisBerry said...

demam, makan ubat sis. hehehe. ekh ekh. terlupe nak bgtawu, i ade wat 1 entri & ade include name u. hehehe. do drop sumthin on my blog. <3

Blog Widget by LinkWithin