Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Tuesday, January 4, 2011

How I Met Your Incik Apex: Part 5






Salam semua..


ingin dinyatakan disini bahawa Part 5 of the Fahmielia love story, How I Met you Incik Apex tidak dapat disambung atas sebab-sebab privasi. Diharapkan agar para pembaca dapat memahami kehendak saya, MIA, dan keluarga.


Sokongan anda sangat saya hargai. Namun, update-update kami yang lain tidak akan dihentikan.

Harap Maklum.

138 comments:

d2z said...

biasalah bila dah popular nih org nk dengki2 kn..sabar ja lah..

anw, good luck for both of u~ :)

cahayachenta said...

jgn diperdulikan semua haters tu eh... :)

ibh said...

Sangat2 memahami..
Ohh..sweet couple..heee

Miznadyya~B*licious said...

alaa sedih nye elia..tp xpe untuk kebaikan for us jgk kn..coz byk yg mendengki ngan u..hope kowg bahagia k..=)

Craznotydoty said...

ala........da lma tunggu....
sobsss....
btw,harap tabah ek :)
lagi satu....kalau jmpe harap boleh le lambai2 tgn kt kite ek..huhuhuhu...
tahu permintaan sgt mlampau...:p

Nurhalawa Md.Yusof said...

situasi sekarang mempengaruhi penulisan kan.untuk kesejahteraan kamu berdua dan family, elok jugak la cmni..anyway, ske baca blog kamu!!=)

Ariffin Janal said...

alaaaaaaaaaaaaaaaaaa :(

takpelah tak kesah. all the best both of u !

Mknace said...

:) :) :)
elok diprivasikan

deqdeq said...

tak apa elia....bila dlm keadaan skrg mmg kena lebih menjaga hak privacy anda berdua....kalau tak nanti ada pihak yang akn memanipulasikan plak kisah2 peribadi korang...

apa2 pun harap elia tabah dgn segala ujian skrg nih...sbb ada yg suka dan ada juga keji...

apa yang baik mcm perkembangan en apex dlm sukan bola sepak ni mungkin boleh diceritakan lagi lepas ni sbb peminat apex mesti suka nak tau perkembangan karier beliau...

cerita peribadi simpan utk korang jer...

tulips etu chinta.. said...

alaaa..:(

alinac lover said...

HEHE

oke ja :) privasi kan..semua kena faham :)

Miezah :) said...

alaaaa ;( . tp tape la .

najah hijriah said...

its ok...=) tp sye suke both of u... sweet couple..=)

y u y u Z u l a i k h a said...

semoga berbahagia dengan incik apex muhh :P

ieqa said...

u look sweet in that shawl :)

shera haifa said...

its ok..
hope both of u bahagia k..

Faaein Himura said...

takpe.. paham2..

apa2 pun smua kamu berdua sntiasa kuat ye..

suka tengo pic kamu berdua yang ni.. =]

Rapunzil Özil said...

menunggu jugak part 5 ni tp kl dh 2 kptsn elia, ktorg sbg pmbaca just terima je. yelah, skg nikn dh rmi org yg jeles2 dgn elia. jd baik r privasikn je. tkt mkin byk pulak mreka2 ni nk bt kontroversi. by d way, fza doakn yg trbaik bt kalian! :)

cik latah said...

ERM..SeDiHnyA..Tp TaKPeLaH KeBaIKaN EliA sEkEluARga..

Carl Samsudin said...

For the Butthurter and Fakaper dekat luaq sana.

http://carlsamsudin.blogspot.com/2011/01/jejari-runcing-blog-yang-kene-maki-247.html

miz.millyna said...

kecewa nyer.... nie suma haters punyer pasal larh... selalu jew mnganggu kebahagiaan owg.. pape pun, tabah ek.. i'll still follow ur blog.. hehhe..

http://mizmillyna.blogspot.com

Izyanti said...

all the best elia. :D

Fie said...

adakah hater tidak membenarkan anda meneruskan hasil penulisan dari jejariruncing anda..?

me suya said...

its ok..
keep it on dear..
be strong and for most live your life well.People do talking but we do live.. Love and live is better than others :)

noorhafhizah said...

elia...awak manis bila bertudung! :)

THE LEKAT LEKIT STORY said...

satu tindakkan bijak.. dalam situasi sekarang saya setuju dgn keputusan kamu.

one shaheeda said...

Alllaaaa.. Yeke?
Xpe8..
PApe pn korg kene tabah selalu~
Percaya kan die, percaya kan jodoh..
Doakan korg bahagia sokmo. OK! ^__^

♥yaya budak suka embun♥ said...

baiklah..kitorg paham :)

nabilah imran said...

ala..sy tggu sgt2 entry k.elia nie..sdeyh nye..tp x kesah pown..ske sgt nan akak nye blog..tbaek..

missbby said...

ala..sedihnya..but it's ok..akak paham..itulah bila ada orang yang ada perasaan hasad dengki ni..good luck for both of you..selagi boleh tulis n update, please ya..don't stop..:)

qyqa said...

bagus juga sis privacy kan kisah cinta sis sebab nanti ada jer malaun yg ngada2 nak manipulasi..
apa pun,semoga bahagia..

sis nampak sweet when u wearing shawl..=)

Zarea106 said...

Moleklah begitu...

teyqahd said...

huhu , bia kan sume haterss tuu .
ta sng tgok org sng , btw korg cangat tuwittt gituu ;)) hee

http://www.teyqahd.blogspot.com

Azalina M.Salleh said...

it's ok... sabar k.. focus on ur study,.. tapi update la perkembangan kerjaya apex... utk peminat2 :) all da best

Azalina M.Salleh said...

it's ok... sabar k.. focus on ur study,.. tapi update la perkembangan kerjaya apex... utk peminat2 :) all da best

dee said...

beb, lek je k.. bukan manusia lau takde org benci kita. ok? got me? go ahead wif ur life. doa byk2.. moga diberi kekuatan... neway, study tu jaga =P

Nurfatin Liyana said...

alaaaa sadis taww. i tggu je part 5! sobb. biarkan semua haters tuhh. dorg dengki !

~achai wife here~ said...

bru je nk ambik feeling bce luv story korg..tp xpe...ntuk kebaikan d mse akn dtg gak..sy sntiase mnyokong korg..

patem said...

it suppose to be " How I Met My Incik Apex" la Elia :)

He's your taukkk ?
Sweet couple. Insyallah ALLAH bless you n him :)

And u know what ?
Just ignore the haters! They sucks!

:))

aimanhaQimy said...

ermmmmm stresss xdpt taw sambungan nye.. k ape2pun doakan kebahagian ualz bdua spai keJinjang Pelamin. aminn :)

faraulah said...

Jaga En. Apek baik-baik yer dik...semoga jodoh kamu berdua berpanjangan..:)

geekz36 said...

jika ada jodoh x kemana. biarkan sahaja mereka berkata-kata, nnt lama2 reda la tu. =)

Entry terbaru: Promosi! Akaun Hotfile 6 Bulan Rm20 Sahaja

gadizIT said...

ala..
nape kak ya?
adesh!

business said...

alahai...lama tunggu...suker sgt dengan each entri dari elia...bila lg nak buat novel?...sabar yea...

Mrs Caspian said...

xpe laa elia..smua org faham n amat mhormati your decision..nyway,,byk2 bsabar ekk..:)

Hezesuze said...

alaaaaaaaaaa baru nak tau perkembangan citer cinta uols berdua huhu

psstt apakata uols buat password...sape nak baca kene email mintak pasword dri uols ngeh ngeh ngeh

misz aisyah said...

c0mey kak pkai tudung...
=)

Seorang Manusia said...

Ishh, baru je nak feel baca. so sweet sangat :D btw, gambar kat atas tu sangat awesome ;) May Allah bless your relationship :)

The Nurul said...

itu yang tak best bila popular kan. benda yang kita suka buat dah tersekat. macam sebelum ni kan u tulis blog kira macam diari la kan nak ingat sweet moment tapi bila ramai sangat pendengki payah dah T__T. apa pun, be strong k. pedulikan je pendengki pendengki tu semua.

weeda shakri said...

alaa yeke? sedey nye.. tp xpe la pape pown saya support awak ye cik elia :)
korang sweet sgt

Nik said...

ok xpe elia, we all amat2 memahami.. dgn situasi skrg ni..anyway hope u guyz bahagia n of coz, naik pelaminnn... :D

maNuSia yG peRasAn cOMeL said...

i rasa suma org paham elia....
gud lak anyway =)

ZanaNordin said...

alahai dik
akak tengah syok tunggu sambungan kisah cinta awak tu....

tp takpelah..maybe itu yang terbaik
hope cinta awak berkekalan hingga ke jinjang pelamin dan hingga ke akhir hayat hendaknya

banyak2 bersabar k...
ini sumer dugaaan

fara_farez89 said...

so k elia...pepun klu elia tak dpt smbung kn part 5 tu pn kami tau yg apex n elia so2 romantic couple...hhehhe keep in touch
n sweet alwyzz togethr,,,hhehheh...aminnnnnn

♀ Perempuan Manis said...

lebih baik begitu, dear..
yg slebihnya biar hnya u & dia yg tahu.. ^_^
p/s : dh lama nk tulis ni, tapi bila tgk pic elia bertudung..rasa nya ok kot nk tulis yg its so sweet elia bertudung begitu..sejuk hati apex melihatnyee.. :-)n sejuk hati kami2 ni..heheh

Ija Gegirl said...

mmg tunggu sesgt but you're right...
tkut djadikan bhn olh org lain better privatekan sje..
I doakan yg terbaik for both of u..

Aiydalela said...

best baca belog elia time dulu2. time tu follower sikit jer. macam2 leh baca cite ..skang ni kene cut n cut story. huhuhu

btw, take care elia :)

cluelessbaby said...

huhu, lama dah tunggu...
tp xpe... tue kan hak korang...
semoga korang berbahagia selalu...

Atika Azumi said...

yes i personally think u shouldn't continue too. even hati membuak2 nak tau the sambungan. but then, some ppl just don't get it how KF means to u. as if dorang xpenah ada bf. blergh !

and blog is a place where we practice the freedom of speech. but if its too 'open' with too much info, readers tend to judge based on what they read. even bukan dorang tau semua pun, tapi saja pandai2 nk judge. lps tu kritik. hm. hope lepas ni elia lebih hati2 in sharing ur thoughts. sbb, not all ppl ber baek sangka.

i wish both of u akan sampai ke jinjang pelamin :)

khadijah ahmad said...

sedey2
anyway untuk kebaikkan u jugak
hope both of u hepi
jgn angkat pot cakap2 org
hidup elia n fahmi

zatyfeena said...

alaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!
:'(

tapi sgt3 paham..
:))
janji slaloo update ya !
:)

el-farini zainudin said...

takpe la cik elia..kami menghormati keputusan tu walaupun hati ni ada sikit frust..heheheh...tp kadang2 cik elia ada gak yg bosan kalau cik elia asik cerita kan kisah cinta tu..bg saya ianya privacy..kalau ada jodoh alhamdulillah..tp keje allah tak siapa tahukan,di takdir kan tiada jodoh...sy tanak cik elia terganggu emosi bila baca balik entri2 berkenaan kisah cinta ni..apatah lg mulut2 longkang nanti mula membuat tohmahan balik...so demi hubungan kamu berdua elok la di abadikan je dlm hati memori tu..jaga diri,study rajin2 moga berjaya dlm hidup..kami mendoakan yg terbaik buat kalian berdua..

el-farini zainudin said...

by the way..cik elia nampak cantik bertudung..sweet je..harap di kekal kan ye..

Azah said...

pic from Fakh ek?
nice one...
hmm.. betul tu, better elakkan cerita2 personal. klau ckp apa pun, klau org x suka, dia tetap akn cari kesalahan nanti.

Tuan Din said...

kalu 1000 org suka & 100 orang benci...
kenapa nak menangkan yg 100 itu??
ce cite, ce cite....

TiNiE said...

http://blogtinie.blogspot.com/2010/12/tahniah-malaysia-terima-kasih-khairul.html

akak dtg melawat!
abaikan jer ckp2 org..baru idup bahagia...

nadya said...

so sweet+gorgeous with the shawl!;D
have a nice day!;)

Cakar Rimau said...

jangan mengalah wahai FahmiElia..

go go power rangers...

( banyaknya perubahan blog neh )

LyAnA iNtAn said...

bia kan org yang dengki nan kak elia uh .lme2 nnty dyeorg tutup mulut jgak .dyeorg tuh mang ta bole tgok org laen bhagia .sbar yer kak .

sharifah dezzya said...

hai elia....dah 2 hari baca blog awak ni dr thn 2009-yang d latest...rasanya awak n fahmi sangat sesuai bersama...saya sokong lah.....keep it up....u r so cute n adorable, very sepadan with him....x payah lah pedulikan yg len yang penting hati kamu berdua saling mencintai....saya doakan awak n fahmi akan kekal bersama buat selama2nya....saya tgk awak n fahmi so sporting......good luck for both of u....may Allah bless u two...

sharifah dezzya said...

hai elia....dah 2 hari baca blog awak ni dr thn 2009-yang d latest...rasanya awak n fahmi sangat sesuai bersama...saya sokong lah.....keep it up....u r so cute n adorable, very sepadan with him....x payah lah pedulikan yg len yang penting hati kamu berdua saling mencintai....saya doakan awak n fahmi akan kekal bersama buat selama2nya....saya tgk awak n fahmi so sporting......good luck for both of u....may Allah bless u two...

Anasir said...

arkkkk...gua dah kemaruk nak tau cerita cinta lu orang..
mesti dah kurang motivasi kan untuk bercerita..biar laa orang nak kata apa..janji saya suka...start menulis semula ya!!

Kawe Ni said...

kak elia. sedihnyo xleh tahu part 5.. wpun sy ni laki tp sy meme excited bilo kak cite psl apex.. pe kato kak elia cite ke sy jah part 5 ni.. hehe.. seriusly nih nok tahu.. nok ikut jejak apex ejah gewe nih.. hehe

Cik Ezzah said...

LAMA GILA TUNGGU SEKALI NAK DIHENTIKAAANNN????????????/


UWAAAAAAAAAA!!
APEKAH APEKAH APEKAAAHHHH!

no matter what, i like u both.

_s1t1 n0rb@1t1_ said...

ala, kak elia,,papepun tabah menghadapi dugaan. Allah menguji hambanya sebab sayang kat kita..

Shag said...

Wahh~ Elia pun ada ke time ni. Hehe ;)

Tak kesah lah. Utk keselamatan korang jugak kot. Moga korang bertahan ye! :D

http://shagcomot.blogspot.com/

! Nurida Ardy said...

tindakan yg baik..:), bukan seme org suka apa yg kita buat even kita tak kacau hidup org..apa2 pun, all the best to you Elia + KFCM..

nur afina said...

tkpe laaa , HAHA !

neyra shazeyra said...

elok lah.

Rara Farah said...

sedih jgk sbb lama tgu cite nie sis update..tp xpe...sy phm...trus support akak dr blakang

Ashizu said...

darl..i ade proposal utk u.benefit sgt utk u skang ni..

nurulashizu.blogspot.com

kak_ijah said...

kak elia jgn sedih k..
biasa la mulut orang..
phd(perasaan hasad dengki) ada di mana- mana..
apa2x pun sweet la korang..
semoga berbahagia selalu(^.^)

..naNnY ecah deris.. said...

ala...
sedeh jea...
tp xpela..
mmg btl pon elia..
skang nie korang dh jd phatian org ramai...
even pd kte,blog nie tempat nk curah ape2 je isi hati n cerita hidup kte, tp skang nie,takut org laen salah erti plak...
papepon, u need to be strong,gul...
best of luck 4 everything..
=)

Siti Hatikah Ahmad Shah said...

hmmm...it's okay...
utk kebaikan korg jgk...
papepun still mnt nk bce blog jejariruncing the...

mge bhgie slalu...ramai dah yg tlg doakn kak elia n psgn...
insyaallah kekal...

all da bes lah utk korg ber2...

Siti Hatikah Ahmad Shah said...

kak elia nmpk sgt cntik dgn shawl tue...it suits u very well...

mge bhgia selalu...

adilah liyana said...

alaaa lma daa tggu... :(
sweet couple both of u..
hope smpai ke akhir hayat
take care :))

SURAYA ANUAR said...

Honestly Elia, masa 1st time akak baca pun akak antara org rasa tak boleh terima the way u describe Ur love story too detailed mcm tiada langsung nak privacy dlm hubungan itu. Bab u write about the career of ur bf that's very supportive n bagus, tp kisah cinta ni elok ada had2 dlm bercerita, tambah kt belum nikah lg dan org2 tua pun baca ur blog yg famous ni. Kdg apa yg kt dedahkan sgt boleh digunakan org yg dengki utk gugat hubungan korg nauzubillah. Lgpun korg dua yg bcinta biar apa yg pahit manis jd istimewa utk korg dua juga. Insha Allah, kalau diizinkan Allah bertemu jodoh amin :) I salute u this time girl! All the best to YIA (Your Incik Apex) and Team Msia :)

tenangsudey said...

xpe... Incik Tenangsudey paham.. ehehehe.. Elia dan Incik Apek pon nak keje jaga gak kan.. nak2 lagi org duk kecoh2 n ade org dengki plak.isk2...

manusia2... sabar yea YIA n ELia

melur said...

satuju sikit dengan SURAYA ANUAR..
biar u dengan dia je taw your sweet love story ni..
keep it always sweet.. :)

btw,,i'm not ur haters taw.. :DD

mALd!EyA said...

huhuhu....bekoba2 nk bce the contneu of da story...tp xpe..hope both of u hepy together k..may ALLAH bless both of ya..chills~(^_*)

note: xtaw pon fahmi ni bru 22 (klu ikot taun)..hahaha..kicik lg ini budak..hee..jgn mara aa..btw,suke sgt da way fahmi jge goal malaysia..~MALAYSIA BOLEHH~..

Cute Mommy said...

tindakan yg betul dan tepat...
demi kebaikan byk pihak..
tkt nnt ader org gune apa yg elia tulis ni sbg nak menjatuhkan hubungan korang...

ziey said...

sweet couple...akak doakan semoga jodoh elia & apex smpi ke jinjang pelamin n seterusnya bahagia smpi hujung nyawa...amin....may ALLAH bless u dik....

heart tamimi said...

awak..kawen cepat ea ea ea..
hope happy ending! =)
somel jerk pic awk ngan en.apek! heE~

Umi Balqis said...

sometimes ade bende yg blh nk exposed & ade bende yg perlu disimpan.. sebab bile over exposed yg buat org x suke..

ape2 pun akak wish all the best to both of u & semoga berkekalan hendaknye...

btw, akak prefer elia bertudung... u looks more sweet in it... ok?

good luck & tq...

lady XOXO said...

Saba na... lady xoxo support u always.. bersabar sangt2 ni semua dugaan.. ALLAH akan balas semuanyer.. kamo just bersabar ... be strong

::nuRuLaDHar:: said...

alaaaa..huhu xpew la..nurul phm..pape pun, hop both of u hepi2 n sukses owez... =) korunk memang hot! hihi

Elia Si Jejariruncing said...

thank u semua sebab memahami dan menghormati keputusan sy.. susah berada disituasi skrg ni..kita manusia xlari dari melakukan kesilapan.

norazlina said...

ok..faham sgt.jgn jd mcm mawi dh la.aku doakan ko bahagia.pd incik apex kalau dh fofular jgn "kacang lupakan kulit".tapi kawe cayo demo...jg molek cik elia kawe...

p/s:ko follow blog aku plak
norazlinasunny@blogsopt.com..:p

take care girl!

ron said...

aduhaiii...aku baru nak wat buku pasal citer korang berdua...hehehe
tapi kitaorang tetap hormat kan keputusan ni...gud luck n try the best KFCM...

nUruL aiN said...

hype. biase dye. hahah tade lah it's ukei2 aje. yup! crite korang sweet sangat. tapi setiap owg termasuk cik elia sndiri pon ign kan privacy masing2. so memahami... huhuhu. moge2 cik elia n IA terus bahagia sampai ke jenjang pelamin, anak cucu + akher hayat..
amin........... =)

Eyriqazz said...

Semoga perhubungan ke jinjang pelamin dan kekal sehingga hujung nyawa..bukan mudah menjadi gf kepada seorang pemain bolasepak terkenal..byk onak dan duri yang perlu dilalui...be strong k?

Khairul Fahmi Che Mat|Saya Tidak Pernah Ringan-Ringan

Myrilicious said...

alor bit dispointed ler..coz cik riri bru nk melayang baca chapter 5..nway i wish gud luck to both of you..

teruskan bekarya..

kelipkelipchumel said...

hye elia. junior uitm machang ni. waaahh.. dan2 mau ngaku senior ek. siyes itu benar oke. sy AD kt sana. ekceli br beberapa hari ni sy follow blog elia. u know how n why. cz of nk knal sape gf KFCM. 1st impression.. "hurmm...braninya dia luahkn sgala hal tang bf dia..tang al kisah dia..."
then truskn membaca.dr crita latest, ke cerita lama sket. ke cerita FahmiElia Love Story. weeeeeeee... so kiut. so suweeeettttt oke... invy u..

u keep strong, keep cool, keep kpala gila2 g2 oke. sbb mmg suwet jua kiut gitu. otak pn xsrabut rite.n hope both of u bersama hingga ke jinjang plamin, then trussssss bersama hingga hujung nyawa oke..may happiness olwes wit both of u lah.

Kamarulazwa said...

OK...sokong....tak perlu di sambung dik...

mustaqim said...

lebih nice n opkos lah cntik jika mliht elia brtudung....

~~peNDieiNNa~~ gugu gaga said...

sokong sangat!!! luv both of u.. all da best.
;)

Ummiamsyar said...

TsuFahmiElia la katakan..chewah.apapun i likes uols as sweet couple!!.. keputusan yg tepat dik.. bg tine-tine yg giler sasau kt luar sane reda dari kegilaan melampau derang.. utk kebaikan uols berdua n keluarga juga kan. izinkan akak merangkak di belog kamu yer.. :D

amYno said...

salam alia..
for the first time sy setuju dgn tindakan elia. jujur..masa mula2 baca mmg terbit rase kurang senang tapi sy tgk elia makin matang harungi dunia seorg kekaseh org yg popular.

tahniah elia.now, i will follow ur blog.gud gurl..semoga berbahagia dgn ur MIA

.::: Princess MOMOY :::. said...

urm...walaupun kecewa tapi momoy faham
elia tabah yer dear =)
Saya Blogger TERENGGANU

Kat Diana said...

alaa , syok la dengar love story korg . sgt2 sweet . tp tak apa laa . tu privacy korang kan . saya amat menghormati dan mendoakan korg bahagia hingga ke akhir hayat . amin...

Kat Diana said...

alaa , syok la dengar love story korg . sgt2 sweet . tp tak apa laa . tu privacy korang kan . saya amat menghormati dan mendoakan korg bahagia hingga ke akhir hayat . amin...

farhana said...

tu lah yg sepatutnya cik elia,
sebab bukan ape, elia kan dah femes skang, rasenye xbrape sesuai expose cerita mcm ni, privacy tu penting, biarlah korang n family korang je yg tau lovestory ni...

=))

MarS! said...

abaikan je org nak ckp ape.. ;)~...

just be yourself!~

Allah bless you two!~ Amiin~ cepat2 kawen ye adik2

Bambam (: said...

beshh cita u ! hope smpai ke ank cucu yeaa !

nurza said...

salam...sweet la elia ngn fahmi ni... pape pn moge relationship korg b'akhir ke jnjang pelamin then akhir hayat ok...sye ske tgk fahmi pn sbb mke die cam korean looks n sye mmg ske citer2 korea...tp ske x de la smpai nk rampas2...just fan...hehe =)

Dilla said...

Walaupun :( tetap kakak doakan semoga elia n kfcm berbahagia selalu... ;) chantek bertudung...

Chunky Berry said...

la... kak elia punye lama sy tunggu part 5.. huhu =(...
sape yg kaki haterz ni...
klau sy tau ade yg nk kena ni...
kacau tul la... =/ bengang

tul ke ade page benci akak...
sy nie memang outdated ckit... sory 2 say..hehe...
akak sbr je ye...
the owner of tht page mesti psycho... jeles sgt akak dpt apex...

u must know that u deserved to have him as ur life partner...
jg apex baek2 tau... sume memang dengki akak... org dh ade phD(prsn hsd DENGKI)...

i hope ur relationship will be happily ever after cm fairy tale
w/p hidup x seindah yg djangka...

p/s akak ade page.. pas ni leh jdi public figure... hik2.. w/p tu page yg benci akak... at least dorg kenal akak... tul x... =)

BiNafSha DiaNa said...

kak lia!!!dianadoakan agar akak terbuka hati utk terus pakai tudung..cocok bangat dgn akak..nmpak manis n sopan...sesuai dgn imej KFCM...mmg nk sgt2 u ols smpai jnjang pelamin..tp harap akak tutup aurat..lg manis...;)

ndia :) said...

hai kak elia..
frust sgt2,sb sy nak tauw sgt2 cte kak elia n abg apex.
bcuz i really like u both, and i honestly think the haters are either really stupid or they just want attention.
u should not let them affect u.
tp, prevention is better than cure kan?
semoga u both bhgia smpai ble.
=)

LoLyat Gang said...

elia
kalo aku nk troll psl relationship ko dgn apek bleh x ?

Elia Si Jejariruncing said...

thanks ye smua sebab memahami my decisions.. love u all..

p/s:sorry xdpr nk reply komen korg satu persatu..

Jeely jelly said...

semngat nk bace..huhu.. tp apekan daye... xpe2... saye tunggu part seterusnye...
i follow u :)

anis rohaiza a.k.a azah said...

so sad ending here...

tp x pe keep it up ur writing....

biaselah 2 adat... pantang tgk org laen naek sikit sume nk sbok... sume nk komen... nk benci... manusia... itu sume lumrah...

anis rohaiza a.k.a azah said...

so sad ending here.... but it's ok... keep it up ur writing...

well biase la 2 pantang nmpk org naek sikit sume nk sibok... sume nk benci la pe la... tp itu la.. manusia.... itu sume lumrah....

well good luck to both of u...

EyToNeZ said...

best plak bce blog akk..i follow you kak..gud lark in ur life ya..

a[T]y[R]a™ said...

its ok..tp hope kowg kekal smpai akhir hayat k..pduli kn haterz2 2... =)

nUr said...

cantiknyer cik elia ble bertdung..nampak manis n sopan g2....sy doakan mga cik elia blh bertdung sampai akhr hayat cik elia..amin..

SaYraH WonDerLanD said...

alaaaa frustnya saya.
saya baru nk feeling2 baca kisah percintaan korang....

tp kan thx sebab sudi kongsi kisah percintaan anda da smp part 5 da pon...so sweet korang..

smg kalian bahagia hingga akhir hayat..pedulikan org yg x suka dengan hubungan kalian.. =)

azy said...

best jgak baca ur story dkt ur blog ni..hehe..
urm..awk bnyak sbr la..biasala..dugaan berkasih ni..sy pun sma ngn awk..my bf pun footballr n 1team harimau malaya with apex.kwn apex la.sy pun bnyak mkn hati tp sbr je la..sjak2 diorg win 4 affSuzuki cup ni lg la bnyak dugaan..tensen jgak..hehe..papepun bnykkn bsbar n sling prcaya pnting..huhu

Citra NaniZam said...

alahaiii..br berjinak2 ngn blog u ni..dah feeling abis kna stop plak..hmmm xpela hope u happy together n yaa thats right u look nice in shawl..

Eyqa said...

HAHAHA xD
lawak la kak elia.,
kelakar bt0l love story kak elia ngn abg fahmi., huhu ~
best n syok gile bca blog kak elia., hahaha.,! x abes gelak lg neyh., huhu
0k., now., huh ~ relax., dh.,
gudluck abg fahmi.,
gudluck kak elia.,
jope kekal smpai ank cucu.,
* lau adew j0doh *
sye suke fahmielia.,!! <3

fahana said...

erm...bru tngah sedap2 dgr citer akak dh xdpat bcew plak...tp citer akak niey boleh buat novel la...memang lucu...

Nur Nabilah said...

ala..syank la xleh thu part5 kisah cintan cintun mia dgn elia..mcm lam movie la plak! hehe.. tpi kan..klu tgok gmbr elia, kjap pkai tdung, kjap x..x elok la cm2..at least klau x nk pkai tdung jgn pkai terus..tdung n bkan fesyen tau..tpi tuntutan agama, jgan maen2 hal ini..harap elia paham

eYRa said...

baru je excited hak baca .. uhuh

sunan said...

suka baca blog korang... so sweet.... semoga jodoh korang akan kekal hingga akhir hayat.... TC each other ok.... anyway, excited nak baca lagi...tapi sampai part 5 je kan... oklah...tu hak privacy korang.... :-)

Siti Solehah said...

skrng elia & fahmi dh bertunang...
harap sangt elia sambung How I Met Your Incik Apex: Part 5...
mesti ramai yang nak tau.... tak puas la baca kisah korang separuh jalan je....

hidayahraazak said...

i had never been so immersed in other people love life.i wanted to know more.

walaupun ia cuma typical love life.tapi bila dpt tahu the other side of our super goal keeper,kelakar gila. :)

i wish you guys all the best for the future ahead.hope you guys will still be together even in the ups and downs.

mana tahu,one day boleh jadi macam david beckham & victoria beckham.heeeee :D

Administrator said...

kenapa perlu berhenti bercerita. cerita la lagi. best ni nk baca.

Blog Widget by LinkWithin