Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Saturday, January 29, 2011

Khairul fahmi che mat pemain terbaik : piala sumbangsih kelantan vs selangor



wahhh.. demam demam pon gagah jugak update blog ye..


tadi badan memang tak sedap. sekali muntah bweek bwekk baru la lega sikit rasa. tapi kepala still pening pening dan tekak sakit plus batuk tak baik lagi.


apa-apapon bukan nak cerita pasal my health condition tapi nak cite sal game tadi.
perlawanan Piala Sumbangsih 2011 antara Kelantan dan Selangor.

disebabkan demam so terpaksa la saya tengok bola kat rumah je. tapi berbaloi sebab Kelantan menang 2-0! yeaayy..

but the best part bila MIA dianugerahkan sebagai "Man Of The Match" atau pemain terbaik yang dipilih oleh pihak media. Alhamdulillah syukur.. tak sia-sia usaha dia selama ni.


teringat pula dialog ni time dulu-dulu *selepas habis game*


JR: siapa Man of the Match?

MIA: *tuuuttt*

JR: ooowhh.. nape bukan u ek? ramai yang kata u should get the title.

MIA: keeper memang susah nak dapat title tu..

JR: ooowwwhh..


namun akhirnya malam ni tercapai la impian saya untuk melihat dia muncul as "the man of the match".it is something i have been waiting for quite some time. bukan apa, just rasa usaha keras dia patut diiktiraf.so tahniah buat Khairul Fahmi Che Mat ! =)




OhWellWhateverNeverMind: Semalam lepak kat Warong Kedai Kopi, Shah Alam. sebab makan caramel dia la saya sakit tekak harini.. waaa.. tu la degil xnk dgr ckp bf. dah sakit tekak makan lak caramel. Bijak bijak!


p/s: pada sesiapa yang berminat untuk mengiklankan blog/website perniagaan atau personal, sila emailkan ke aaron_axquack@yahoo.com

53 comments:

Mat Ganu said...

the great boy!!! teruskan kecemerlangan mu...^_^

bella bellitos said...

tahniah KF..n kak ya, et well soon k (:

Budak Chomot said...

congrats :D

azuha rahimi said...

wah!!!!tahniah...apek terbaek!!bler korg nk kahwen?6t wt kt stadium ssmv 4 ea....hehehe

Fara Dee said...

Semalam jumpa Khairul Fahmi Che Mat dekat The Store! Hahaha. Excited sangat, siap minta autograf. Hee :D

Muhd Fadil said...

ahaha..Saya Terengganu punya orang,tapi saya tetap sokong jiran KElantan.Ohya..Elia..Bukan simbangsih..Tapi Piala Sumbangsih..Cepat betolkan entri post tu..

y u y u Z u l a i k h a said...

ahahahah.. gagah juga dia nak update belog ^^

rejat laaa

Elia Si Jejariruncing said...

bella: thanks

azuha: ayoyo..nape x stm bkt jalil tros..huhu..kidding

fara: oowhh..dia ada cite gak kena serbu kt the store..huhu

Elia Si Jejariruncing said...

fadil: dah2...thanks anyway!

yuyu: gagah la netbook atas perut je

Azlan_Fisabilillah said...

MIA mmg terbaik lar..

nama.aku.lynn said...

i watched the game just now!ur MIA is awesome la elia..clap2..;p

CIK CIRA said...

tahniah kat dia

URY said...

TAHNIAH KELANTAN!!
TAHNIAH KAHAIRUL FAHMI!!

loving_you said...

congrats Kelantan...and
congtats to KF atas usaha beliau..berbaloi....:)

orang yang sabar...banyak faedah yek...dan hikmah yek juga pasti ada...

fifahnazri said...

tahniah buat KFCM! teruskan usaha n buktikan yg terbaik!!

Nurhalawa Md.Yusof said...

he deserved to hold the title..
Good job Apex!!GKG..
Elia: mam ubat ye..=)

Farhana Zainuddin said...

Tahniah buat skuad kelantan dan jugak abg KFCM!! Utk kak Elia, semoga cepat sembuh sis!!~:)

Cik Puan Echa said...

Salam ;)

:: congrats to KFCM n Red Warrior ;)
:: untuk cik Elia..
semoga cepat sembuh yea..
Taking Care! ;)

MofiDhouse said...

KF memang best...
walau laser penuh dimuka...
tak cepat melatah...
tahniah.............
ku pun turut rasa bangga walau takder kaitan ngan KF

kelipkelipchumel said...

tahniah to kfcm.join hepi with u too lah.walau sy xtgk game mlm td,yg penting klantan menang.yeahhh!!!

armouris said...

tahniah Kelantan! Main bola jangan sampai cedera - Kecederaan/Kematian di Padang Bola Sepak

cikmimmie said...

tahniah..hidup org pantai timur..=D

Lea Lover said...

congrate Klate :)
elia sembuh cepat sikit lepas ne boleh update bnyak-bnyk :DD

hakimansor said...

akak,get well soon!
n wish tahniah kat abg apex tau!
hehe
akak dok kl area mne?
akim dok kl gak!
follow lah my blog gak.
best sht2 baca blog akak.

nurayunni said...

tahniah2!!

ChEq' LaLaa said...

TAHNIAH utk khairul fahmi!u deserve for that title...(^^,)

n oso u sis...get well soon...(^^,)

NaDia CoMaNeCi said...

no matter wat they said..i like u...hehe

Mama Gee said...

Tahniah to Apex....memang he deserved it ......U too Elia...Take Care ya!

putrifarish87 said...

salam :)
Hai, thniah..and muka KF sbijik mcm org Cina,,, Cik Jejariruncing pon kiut n manis

Puan Besar Shag Yahaya said...

Alhamdulillah. Tahniah buat KFCM dan Kelantan ;)

zakirah mizlan said...

akhirnya dapat jugak dia title tu.
he deserved it !

Hezesuze said...

rezeki 2011 tu uols hehe

Fatin ank pakcek ali ;D said...

tahniah kpd skuad kelantan .
dn kak elia cepat sembuh yeh ,

tuan nur farhanna said...

tahniah,tahniah,tahniah utk red warriors n abg apex....
gomo kelate gomo...:)

ct ajja said...

tahniah fahmi... walaupn sy penyokong selangor, tapi fahmi main memang best..!!
elia, jgn lupe mkn ubat k... take care.. :)

ct ajja said...

tahniah fahmi... walaupn sy penyokong selangor, tapi fahmi main memang best..!!
elia, jgn lupe mkn ubat k... take care.. :)

Affendy said...

cepat2 kawen, xsbr bk tgok nih :)

Awan Fantasia said...

tahniah kepada kalian berdua... :-)

dari : www.awan-fantasia.blogspot.com

chii said...

hehe...skrg ni mmg tgh musim org demam2..hope jaga kesihatan leklok k...

btw..salam kenal dr k.chii =)

iday said...

tahniahhhhh

&& get well soon okay :)

shashacatering.com said...

Tahniah Khairul Fahmi! Semoga bertambah cemerlang di masa depan;-) Good job!

missNick said...

elia nk tanya yg iklan blog tu free ke? sebab akak nk iklankan akak punya blogshop ni hehe...

marinahunny said...

congrats!

~ SRI BRIDAL ~ HOUSE BOUTIQUE, KAJANG , SELANGOR.~ said...

salam n hai elia.

sy K.sri,owner Sri Bridal.selalu jgk drop komen kt blog elia ni tp x sure elia perasan ke x.

suka sgt tgk elia & khairul fahmi dan to be truth mmg akak minat btl dgn khairul fahmi since piala aff rituh.minat cara die pertahankan gawang tau hehe jgn slh anggap.=)

ekceli akak nk jemput elia dan fahmi ke kedai butik pengantin baru akak di serdang.[b4 this akak house boutique aje di kajang].akak ade buat kenduri doa selamat sikit sempena pembukaan kedai baru tu iaitu pada 3feb2010 (CNY) pukul 12tghari.ni alamat kedai akak : No 3539A,Jalan 18/46,Tmn Sri Serdang,43300,Seri Kembangan,Selangor.(berhampiran petronas UPM).ni fon akak 016-2246256.email: fealize1010@yahoo.com
x payah approve komen ni ye.jez email/text/call akak samada awak bole dtg atau tak ;) akak sgt berbesar hati jika elia&fahmi dpt dtg.

stay cute dear ;)

Norsuriana said...

boleh tak u bagi email add?
::rosesared81@yahoo.com

d_tieah said...

Huhuhu..
Tak berkesempatan tgk bola aritu..
Uwaaaaaaaa..
Sedih..

Latest entry : Fynn Jamal nak bunuh aku?

CoKeLaT-RaWkZ said...

Elia *love love*

Jgn marah ye, halal kan gambar yang i pinjam kejap letak kat my blog, I dedicate this entry for u:

http://bloginbm.blogspot.com/2011/02/semakin-dibenci-semakin-glemer-pulak.html

shashacatering.com said...

Selamat Hari Wilayah kepada semua. Juga Selamat Bercuti... ;-)

miss cloudy said...

congrats KF, elia check this out http://cloudymonday.blogspot.com/2011/01/blog-terhangat-di-pasaran-mungkinkah.html

miss lolly a.k.a luvfareda said...

hikx !


Korang sungguh lah comelnya :)

♥phoenix♥ said...

sy bru je brksmptn bkk blog ni sobab dh lme trperuk kat asrama...MIA tu refer kat khairul fahmi kan?tp mmbwa mksud ape ye???~blur kejap~sbb bru je jljh blog ni...

Miss Tasantek said...

elia, send my regards to your "MIA"
die memmang patot dapat title tu.
berbaloi2..usaha die slama ini.
and u..jangan lupe dong makan ubat..

asyihaasdi said...

baru pas abis tgok match kedah vs klantan td. .suddenly tringt kt entry elia yg nih. . :)

Blog Widget by LinkWithin