Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Friday, January 7, 2011

Tanggal 7 Januari

Seperti yang ramai sedia maklum harini merupakan hari lahir My Incik Apex yang ke 22 tahun. yee.. baru 22 tahun je cik abang kita tu. ramai yang ingat dia dah tua. tapi sebenarnya masih muda remaja.wah. gituuw..


Mesti ramai yang tertanya-tanya bagaimana sambutan birthday Apex tahun ni?

saya pon tak boleh nak jawab sekarang ni bcoz he's not around to celebrate with. at the moment pon dia ada dekat KB Mall untuk melancaran jersi The Red Warriors yang baru.


yang penting birthday dia tahun ni i manage to be the first person to great and wish him..muahahah!! *gelak jahat* senang je. make sure dia tak buka laptop dan hp di-off kan! so when the time comes u je la yg leh wish die.. kahkahkah. kejam tak saya?


sebelum kita cerita pasal his bday tahun ni, lets recall his last year's Bday celebration..


Tahun lepas banyak kali kot surprise birthday untuk dia.




tepat jam 12 mula la ramai yg call wish birthday






special birthday kek. Burger dengan lilin bapak besar dicucuk di tengah-tengah.


on the day itself, 7 Jan 2010 saya dengan MIA's family dah berpakat untuk buat surprise birthday celebration kat rumah Kak Long apex. baekk punya planning sampai MIA pon tak dapat hidu our plan. dan memang totally terkejut dengan surprise tu.









sesi suap menyuap kek





eh eh..gigibesi ni pon ada??!





MIA dengan ayamnya tak dapat dipisahkan.





The mastermind of this event. my future sis-in-laws






bakpo Mek tak senyum?






haa.. kan comel tuu.. muka atak cenyummm..=D


Seterusnya malam tu pulak kami gi lepak-lepak rumah member MIA sorang ni. tak lama lepas tu datang member dia bawa kek siap nyanyi happy birthday. kebetulan ada 2 org celeb bday on that day.






auww.. shoo sweet~!






::Apik dengan muka penuh muslihat::



Sebaik sahaja lagu "Happy birthday" selesai dinyanyikan...


Drrraaapppp.... !!!





abes muka cik abg ensem kita ni kena lumur ngn icing kek.. huhuhu


Kelakar bila kenang sambutan hari lahir MIA tahun lepas.

So, what about this year?

takde sambutan sangat. biasa je.. tu pon sebab susah nak curi masa abg gollie kita ni.

tapi tak tahu lah kan.. *kekehkehkeh*

*bisik*kalau ada pon bukan leh bagitahu sekarang sebab mungkin dia akan baca entry ni..


hahahaha.. jgn harap la i nak bocor rahsia! bweekk! =p


all i can say is be ready for another "wakenabeb" tragedy..*muka penuh muslihat*..kahkahkah...!

56 comments:

y u y u Z u l a i k h a said...

wahhhhhh.. bagi tau kat incik apex ya.. yuyu cakap "happy birthday orang tua"
sama umur dengan yuyu rupenyeee.. tapi nampak dia matang sangt..

semoga KF murah rezeki dan dapat apa yang dia nak. heheh :)

y u y u Z u l a i k h a said...

wahhhhhh.. bagi tau kat incik apex ya.. yuyu cakap "happy birthday orang tua"
sama umur dengan yuyu rupenyeee.. tapi nampak dia matang sangt..

semoga KF murah rezeki dan dapat apa yang dia nak. heheh :)

Peri PiA said...

happy b'day Apex

rmbt panjang sikit mase tu
hehe

caiyok2!!!!

ayu jazari said...

0uch~sweet 0keh!
apex jage2..hahaha(tumpang gelak jahat gak)

dyg said...

wah...happy birthday utk beliau lah ye..hehe..:)

Mimi ! said...

cakap kat abe apex kito, Happy Birthday!!!! huhu kak elia, jangan lupa, buat surprise yang 'terbaik' gtu. wahaha *gelak jahat!

MUNNYRA AZMIE said...

la muda lagi..kih3..anyway say to him Happy birthday... semoga both of u berkekalan hingga ke akhir hayat ^_^v

imZen said...

happy birthday apex..
bestnya celebrate dengan cik elia comeiiii...

elia,jom baca entry Imz story psl korang ni..

http://imzen.blogspot.com/2011/01/khairul-fahmi-dan-neelofa.html

missbby said...

Happy Birthday to En. Khairul Fahmi yeaa..Wish all the best to him..tingkatkan prestasi..:)

tuan nur farhanna said...

haha...good luck utk kak elia yg nak wat kezutan birthday party utk abg apex ye...ok,btw,happy birthday...

luya.لويا.:) said...

best la life korang. happy jew !hahaha. heppy birthday kfcm & hope everlasting yo'll . haha

greenailin said...

wah, epy besday cik apex...
elia, wat plan yg terbaikk...hehe

Husna Lana said...

hepi birthday to inche apex. semoga kamu berdua bahagia2 slalu ya. pedulikkan apa yg org kata. enjoy ur life :)

Fie said...

x pe, x dak sambutan pon tak apa, hanya sekadar ucapan pon lebih baik

nama.aku.lynn said...

waaa..haapppy bdayy..sweet tgok pic korang..elia n fahmi forever laaa..

p/s:eksaited nk tggu next prank utk ur encik apex..hihii

shiori_LA said...

happy birthday apex....

Nurfatin Liyana said...

sebaya lahh! elia umur bape? neway, wish besday oke yg, happy2 salu :)

eqacashperlala said...

Happy Birthday to cik apex
semoga terus sukses

and saya doakan, jodoh akak and khairul fahmi berkekalan. amin :)

Elia Si Jejariruncing said...

huhuhu..amin..thanks

anamizu said...

hihi cian MIA elia tu..
abeh muke kene icing kek..hik3

mzhany said...

hepi besday fahmi...

**elia, tolong sapukan icing lagi tahun ni kt muka fahmi...hehehe**

@juera said...

hepy bufday ye tuk goal keeper terbaik yg i pnh tgok =)

CEKeyka said...

wish bufday kt ur MIA taw,
wish u alls moge bahagia selalu :)

ChEq' LaLaa said...

epy besday ncek apex@fahmi...be success in ur carier..=)

rainbowskittle said...

sweeeet macam gula ! hari hari baca blog elia ni boleh kena kencing manis tahu ;)

Mya Amira said...

burfday sama dengan MIA :)

Shag said...

HAHAHAHAHAH sama sama gelak jahat kat sini dengan Elia. Okay. Apek tua beberapa bulan dri Shag. Tu je nak kasi tau :P

HAPPY 22nd BIRTHDAY to Your Incek Apex [YIA] ;)

n@m@n said...

Hepi besday KFCM!!


nati balik kelate Darwisy nak jumpa denga apex..hehe..tengoklah Darwisy tiru gaya apex kat bawah ni..

Entri terbaru

Rupanya Khairul Fahmi Che Mat Meniru Gaya Penjaga Gol Lain!!

iqbalhakimi said...

happy birthday MIA ..semoga terus sukses..mana taw boleh main ngan man u...hehe

Iman's Umi said...

Hmm Elia, seems like we're sharing the day...hubby sy pn birthday arini gak cuma diff age je tp still muda lg jugak...btw, Happy Birthday to En. Apex.

nuraitul said...

happy birthday to Allah..may Allah bless him and both of u..

sniffa93_aznil4eva said...

happy birthday bro fahmi..

xpa lepas ni, mesti sis ada plan baik punya kan.

happy n smile always keyh sista:)

tenangsudey said...

wah sekarang umur Khairul Fahmi or Apek da same dengan nombor jerseynya.. nice one...


check out


Mari singgah ke Official BLog for Tenangsudey.

Fieza Areyza said...

ckp kat abg apex HAPPY BIRTHDAY eh...!

pEmiLik 3women collection said...

BESDAY KITA SAMA R NGN BF AWAK..EN APEX...MOGA ELIA N EN APEX BAHAGIA :) AMIN

Syud Wada said...

hello :D akak , i have followed you (:
and ada entry that promote your blog , tehee xD

do follow mine okayy kakak comels (;

Syud Wada said...

http://thelittlesyudsays.blogspot.com/2011/01/hot-blog.html

okay entry siap :D ini link :)

si para para said...

wow merihanya kat sini
semoga apex terus sehat dan hebat..
cepat cepat la kawen ye.,.hehehe

Ija Gegirl said...

habis la ur MIA lepas ni... elia, kasi surprise baeeekkk punye keh!

Deqna said...

hai.. selalu jugak baca blog ini..

happy belated birthday to ur en. apex

Syeeda Sobbihi said...

happy birthday incik apex elia.. smoga korg cpt2 kawen.. & berbahgia selalu okeh?? :)

carolla tazreena said...

epy belated bufdae MIA/KFCM...
sweet la....
celebrate sme2...

sayasayangkamuhamim (: said...

u lepak rumah member apek ? u sorang perempuan dalam rumah tu ? perghh boleh tahan gak u ni .

Elia Si Jejariruncing said...

sayasayangkamuhamim (: cuba tengok btol2 gambar kt umah member dia tu kan ada pompuan yg bj merah tu..lagipon tu umah family mmber dia..xperlulah nk fkr yg bukan2 ye..

hakeem kira said...

haha meriah . cepat2 lah kawen ye .

tulips etu chinta.. said...

HAHHAA!..
KLAKA TGK PIC NCIK APEX NAN KEK AT MUKE DYE..
HAHA!!

.::: Princess MOMOY :::. said...

bestnyer entry nih
elia say hepi bestday kat ur apex yer

Sebab Mengapa HARIMAU MALAYA Tidak Boleh Ditukar Kepada HARIMAU MALAYSIA !!

PERSONAL BUDGET PLANNER Terbaik Pilihan Momoy

iris said...

jgn lupe smpaikan hepi belated besday tuk apex yer... x tahan gelak la dr td bace n3 ni scroll smpai bawah yg paling aku suke Drrraaapppp.... !!! hahaha muka apex kene baling ngan kek hahaha smpai skunk pown aku ketawa besar lg nih

miwwa J said...

sama bufday dgn mama i laaa.heeee

Elia Si Jejariruncing said...

sesiapa yg menyambut besday sama dengan tarikh MIA punye, i wish u all happy birthday.. may ur birthday be an unforgetable one this year

amirasyakirin said...

seronok tengok korang!comel sangat! =)

King Of Single said...

bhahaa guling2 jap..sempoi laa..
eh elia, nt wat vid special bday die ye..then upload kat blog u k..hehe

incik apek, happy besday...jage elia bebaikkk..;)

XAXA and TRA said...

hey cik elia..btw wish him happy belated bfdy !!!! wish cik elia n apex keep together,,n hepi always..! im new here,just follows my blog.tQ =))

alidamahmod said...

Hai elia,

your apek b'day adalah sama dngan b'day akak yang ke 45 tahun tahun ni..so epi bday to him and to me....

are-za said...

Epy belated best day to KFCM..


wish bot of u hepy always..


anyway elia i'm pollow this belog yer..

chenta said...

my 1st niece baru je lahir 7jan 2011 hari tu..means share tarikh besday dgn KFCM la..

happy belated besday ye..sorry..baru perasan.. ^_^

Blog Widget by LinkWithin