Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Sunday, January 23, 2011

Owh..Wow.. Glamour kau Elie!

Sebenarnya ingatkan harini taknak update blog.. sebab macam malas plus takde idea nak tulis pasal apa. tup-tup tadi masa kat bilik i saw my room mate tengah baca paper Berita Harian.

So as usual saya tanya soalan lazim orang tanya bila nampak orang lain baca surat khabar..


"Haii.. baca paper ek?"

nasib dia tak jawab "taklah tengah menganyam ketupat nak bawa balik rumah cuti raya cina ni, baca paper la bengong betol roommate aku sekor ni!"... fuuhh.. nasib dia ni baik tak camtu..


instead, dia jawab...

"ahh'ahh.. ehh.. cerita pasal awak ada dalam paper ni la"


saya pon tersentap..

"aikk.. biar betik.. "










Owwhhh.. baru teringat minggu lepas ada wartawan Berita Harian call untuk interview pasal blog ni.. nak tahu apa yang di-interview-kan.. gi la kejar aneyy jual newspaper tu takpon beli nasi lemak banyak-banyak. manalah tahu nanti jumpa bungkusan dia yang gunakan this keratan. owh. sangat sedih jika itu berlaku.. huhu


tapi saya tahu my readers semua rajin-rajin kan??

allaa... gi la kedai seven E terdekat.. huhuhuhu.. paksa tu.. ;p





:: Owhh.. so this is how my blog looks like in newspaper..::


OhWellWhatEverNeverMind: saya tak tahu la nape kalau dalam Berita Harian mereka suka letak nama saya sebagai "Elie" instead of "Elia".. even dah informed pon macam tu jugak. takpe lah.. benda kecik je.. humans make mistakes.. tapi kira Bharian dah bagi nama glamour la kat saya. Elie, glamour lah kau sekarang! Elia, kau duk je diam-diam kat situ.. bweeekkk =p

55 comments:

Mainur Hasnah said...

hahha.. dorang terbajet nama elie kot... wah makin femes,..hope hubungan ngan KFCM pun berkekalan bhgia..amin

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

wah.. tambah popular la u gitu.

syufaa said...

waaaa..pemes2! =D

iqbalhakimi said...

tahniah cik elia..murah rezeki tu =)

Azalina M.Salleh said...

wahhh masuk paper best..best..
paper ari ape ni elia

bun_nee said...

femes you.. hehe tp akak bangga dengan blogger2 yang rajin mengupdate status macam awak n red mummy tu.. bila la nk dapat rm12k kan

Haa Fakihah said...

wow!!! buffer earning pon mkin meningkat. alhamdulillah ya. rezeki. dlm dugaan tu Tuhan bg rezeki kt ya. :)

Fashionista said...

femes uols...

http://letsmakeover2u.blogspot.com/

dyanne said...

wahhhh~ masuk paper! best nya! huuuu~

Anna Cullen said...

dah bace tadik !
hehe , tahniah2 :D

tambah femes lagi ;)

Deeyaudeen Sabri said...

waaa.. alhamdulillah ~ hehe tahniahhhhh !

cerita ceriti.... said...

Tahniah dah blh berbangga la tu

y u y u Z u l a i k h a said...

cewahhh elia tuu~ :)

dah glamour, bertambah glamour la dia :)

melin said...

wahh . congrats2 :)

pali samad said...

wah..kamo sudah sebaris dengan kak red mummy la skarang..bagus2..teruskan uasaha anda..mungkin anda akan sehebat red mummy satu hari nanti..

Mimi Radzuan said...

dah bace..best <3

Mr. Swift said...

Gila famous bakal akak ipar kite ni. :)

HEHEHE.




Psst! : Okay Mamak Mu Jahat! AIK?
Psst! : Dunia Kawan? Ada ke yang lebih baik dari yang terbaik?!
Psst! : YA! Memang Saya Ada Skandal Affair Dengan Isteri Rosyam Nor Pun!

Ninie@Aini said...

wow..bestnyerrr!!!
makin famous la blog jejariruncing neyh eaa..siap masuk paper BH lg..hehehehe..BTW tahniah akak.. =)

Dyanafkah said...

hee kak elia makin femes! femes ke tak kiteorg still baca belog kak elia :)

Mira Amirudin said...

tahniah elia ;) peewittt!glamour la beb! ;)

syima_chokie said...

awww dpt masuk paper blog dia..hihi tahniah ;)

143me said...

the famous E.L.I.A.!happy?hehehehe

endiem said...

tahniah..

aza shafiza said...

femes3.....

aMyErInAiMiE said...

Alhamdulillah...sokong haa..hehehe

bella bellitos said...

wow k.ya..makin glemer la akak nampaknye..alhamdulillah...kite sokong akak (:

naDelicious said...

wow ! pemes2.. murah rezki u .. :)

Elia Si Jejariruncing said...

thanks semua..benda ni takkan jadi kenyataan kalau korang takde..btol tak? so thankkssss!!!

btw, alhamdulillah ni rezeki sy..sy doakan rezeki korg pon akan murah jg..just dont give up easily

p/s:aah..paper arini

widydib said...

so i supposed u jadi elie dlm dunia glam ni..n u jadi elia when u with family, friends n kfcm...:)

❤ C!K MAZ's❤ said...

wah dh femes mcm kf la....hehe

Syue Mustafa said...

Tahniah. Semoga sukses selalu tak kira dalam soal cinta, pelajaran mahupun blogging.

Syue Mustafa said...

Tahniah. Semoga sukses selalu tak kira dalam soal cinta, pelajaran mahupun blogging.

Aida Zafirah said...

wah...jadi femes dah ni...:)

So mine! said...

I've read newspaper today! Best gila baca blog you, LOVE IT! <3

Syuhadah Sharif said...

wow..lps bce entry nie,,cpt2 cari paper berita harian hari ni...bertambah glamer kak elia..huhu..

Nur Ailani Zubir said...

haha
akk dah famous :)
tapi tak mustahil sebab blog akk memang best :D
TAHNIAH akak!

Puan Besar Shag Yahaya said...

Elie? tak best! Elia kan comel ;) Kiki. membodek! :P

Nurhana Abu Hussin said...

hidup blog jejari runcing :)

Ariffin Janal said...

hahahaha congrates miss Elia. haih, bila la blog nak masuk paper gak --"

MerLe said...

waaaaa~ msuk paper~ tahniah3~

Best Of Me 321 said...

Wow, paper bila ni ? paper ape ni ?

www.bom321.com

Cute Mommy said...

wah,glamer la lps ni..hehehe
eh,kak RM pon ader gak erk...

MofiDhouse said...

wah........ bertambah popular.....

wan nurul hezrina abd halim said...

wah fofular gitu awak?hehehe..btw salam kenal n follow u k

Ayu@Sweetlilcraft said...

salam kenal elia, akk dpt tahu blog ni dr suami akk. dia yg selalu masuk sbb nak tahu cite pasal khairul fahmi. Hari bc paper plk, tambah femes elia :) Tahniah!!
Moga kalian berdua cepat2 naik pelamin dan bahagia dunia dan akhirat :)
Jemput singgah blog akk ye.

http://sweetlilcraftcollections.com

Qeelah~ said...

Congrates kak! famous tuhhh! :'D

Yuslinda said...

Salam Elia,
Akak silent reader,tak penah comment pun.Mmg best blog ni tapi sorry yek,akak busy body sikit,jangan mare tau,akak rasa Elia lagi sesuai rambut lurus dgn tak pakai glasses..hahaha jangan mareh yek nanti kena jual.sebab akak nampak pics yg lain mmg lagi mantap bila rambut lurus dgn pakai lens..Muah...

ketawariang said...

famous tu skrg.... smpi berbelog... dah follow blog ni bila dpt tau u ni gf KF... hehehe... sweet sungguh... btw i ade buat post for you and redmummy pasal keluar paper smlm... sudi2 la melawat belog buruk i tu yer... :)

http://saiffah.blogspot.com/2011/01/omg-redmummy-di-hotfm.html

Little BlueBird said...

Hai...baca berita harian terus google u..menarik!!!
First time read and i wish u good luck..happy selalu....

fifahnazri said...

wah! tahniah yea elia.

.::: Princess MOMOY :::. said...

Tahniah elia
ini bukan lagi menumpang tuah Apex
memang blog elia nih best
Mereka ini sangat GOJES !
Peristiwa itu masih menhantui diriku...
Nak Lagi Pendrive MURAH ?

IzwanNie said...

tahniah awk..=)

mojako_ila said...

wah..syok nye blog msuk newspaper :)

mis dulces said...

Tahniah2..^^

Awan Fantasia said...

tahniah diatas kejayaan

ikhlas dari:www.awan-fantasia.blogspot.com

Blog Widget by LinkWithin