Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Tuesday, January 25, 2011

The Red Warriors bukan hanya hebat di padang. tapi..

minggu lepas The Red Warriors telah berkampung di Pulau Pinang selama lebih kurang seminggu kerana terdapat beberapa siri perlawanan persahabatan antara TRW dengan dengan pasukan-pasukan lain dari utara.


Almost everyday diorang ni ada game. as for MIA, masa rehat tu kena la banyak sikit which means masa untuk bersms atau call semakin kurang. sebagai gf yang understanding, kena la bagi dia ruang dan masa untuk berehat. barulah boleh perform. training dah la 2 kali sehari. masa free time tu dia nak guna untuk rehat. walaupon awal-awal matches aksi TRW seakan-akan hambar. biasa la dah lama tak main. banyak pula muka-muka baru. so maybe they just need some time to blend with the new teammates.





ok. enough about this football things. kita bukan nak cerita pasal bola ni ye adik adik. arini nak cite sal pertandingan karaoke yang dianjurkan oleh adhoc TRW khas buat pemain-pemain untuk me-release-kan tension after a few back-2-back games. kalau tak silap pertandingan ni diadakan pada 19 hb jan baru baru ni.


Group dibahagikan kepada 3 orang satu kumpulan dan semua diwajibkan berduet.


macam-macam ragam mereka ni. masing-masing nak tunjukkan bakat terpendam mereka.






:: Ni menyanyi ke bagi syarahan ni? ::






:: Barisan juri-juri. nasib M.Nasir xde jadi ketua juri ::






::Ye ye saya tahu mata anda terpana dekat yg baju belang tu kan??::






:: Bersungguh laki Isya ni. dapat juga bw balik hadiah. walaupun seterika ::






:: Ni memang group yang rock. otai Halim Napi siap buat2 goreng guitar lagi::







At the end of the day, eden terkojut berok sebab MIA kata team dia menang jadi Johan pertandingan karaoke malam tu. macam tak percaya je. ke saya yang salah dengar ni??


Elia: u nyanyi lagu apa?


MIA: alaa.. lagu yang i pernah duet ngn Mak(Bunda) haritu. lagu bougainvillea.


Elia: oowhh.. acee nyanyi sikit i nak dengar patot tak patot u menang.

MIA: ehh mane boleh.. nak i nyanyi bayar la..

Elia: bwweeekk.. perasan! ;p




:: Cam takde rupa johan je.. hurmm ::






:: Dapat la hadiah wang tunai sejumlah *teeett*. hehehe ::


Elia: eelleehh u menang pon sebab suara Daudsu tu sedap. bweekk! ;p





:: Group Otai Halim dapat best showmanship. persembahan terbaik. tak rugi goreng gitar kan? ::


Pic credits: Bohmey



OhWellWhateverNevermind: The weekend was fun even though our partner wasn't around. it all started when they picked me up at my campus out of boredom. since then, we'd "clicked" and had a continuous nights of fun time hanging out, gossiping and slumber partying at Isya's. Thanks guys~!

26 comments:

Cik Liyana said...

wahh...apex kena boleh jadik penyanyi la plop lepas nih..wat part time...heeee

MofiDhouse said...

TRW power dimana jua... banggo ku jadi org kelantan

Ujang9897 said...

grrr...layan tgk awek dan bini org jer..hehe..

semoga kalah lawan selangor ek..hehe

Zaty Anuar said...

huhu. fun gilaa :)

LiFe KaMi said...

baru le rasa happy je main bola..
ada khairul fahmi tu yg bola tak masuk2..hehe

pali samad said...

satu hari nnti semua akan bermain bola sambil nyanyi kot

Mr. Swift said...

Tapi.. Hoho.. KFCM pandai menyanyi? Muahaha.



Psst! : No Feeling Beb, Tak Ada Perasaan?
Psst! : Kalau Nak Buang Boleh?
Psst! : Setiausaha Memang Senang Nak Sebut Tapi Kalau

miz.millyna said...

ari tue kita tgk kelantan lwn usm... hehhehee... just wanna drop a comment here... hehehe..

http://mizmillyna.blogspot.com/

.::: Princess MOMOY :::. said...

haha...tak sangka apex pandai nyanyi
johan tu elia..hihi

Mereka ini sangat GOJES !
Peristiwa itu masih menhantui diriku...
Nak Lagi Pendrive MURAH ?

d_LA said...

WAHHHHH...HEBAT2..HEHE..SUKE TGK

MerLe said...

hehe..lama dh x karOk..

jamal89 said...

kenapa tak suruh apex nnyayi lagu korea atau jepun ke dalam version kelantanese..hehe..

shashacatering.com said...

Hanging out sekali-sekala ni bagus gak untuk release tension.

Hope you enjoy it ;-)

honeymoney said...

kak elia, skg selalu nampak akak kat kampus. baru perasan kot.hehe. 1st time nampak semalam. dekat depan pej kolej THO. tadi pun nampak jgk. dekat block B.heee. comel rupenye akak nii.kecik je. hehe ;D

Farhana Zainuddin said...

Wahhhhhhhh,, tahniah utk abg KFCM dan rakan sekumpulan yg menang pertandingan karaoke!! Mesti best suara incik apek dan rakan2 menyanyikan lagu Spring~Bougainvillea sebab tu boleh menang!! Hehehehe...^_^

Cik Moon said...

ni dorang duk menyanyi tu.. x hujan ke..haha~ (^____~)

loving_you said...

congrats to ur KF...

sye selalu baca blog elia...:)
suka..:)
klu tk keberatan follow my blog oke..:)

Intan said...

fuhh...kalo laki nyanyi cmne ne pun still mnjadi..
p/s : bleh jd followers sye..???
bru wat blog la...so x bape pndai sgt
=)

Ashley -The Cutest Blog on the Block said...

We are your newest follower!!We just wanted to stop by and say Hi! We love your blog and love that you are using our blog background:) Check out our newest site: http://blogamation.com/
and you'll find some fun animations for your blog, all free:)
Have a great day!
Becky-TCBOTB

.:pUbLiC_eNeMy:. said...

elia, tadi 1st time dgr suara fahmi kat fly fm..psl sorang budak nama Hani minat giler kat dia..hehehe..
dorang semua ramai2 dpt pegi lunch dgn fahmi..best2..elia xjoin?

fadwa said...

Khairul Fahhmi pandai nyanyi ea?
akak,jgn suruh dia jadi penyanyi,nanti Anuar Zain takde job da..hehehehe..
:)

Elia Si Jejariruncing said...

Blogger Cik Liyana : haha.. dia kalau dgr ni kembang la idung2


Blogger MofiDhouse : nak banggo etep!


Blogger Ujang9897 : layaan je..zazzz..


Blogger Zaty Anuar : thanks..wah..tetibe!


Blogger LiFe KaMi : ishk..tak semestinya..kdg2 bolos gk


Blogger pali samad : camtu plak


Blogger Mr. Swift : bole lah..xde la pandai sgt ;p


Blogger miz.millyna: hehe..hye!

Princess MOMOY ::: tak sangka kan? johan lwn ngn bdk bola..kalau ngan yg lain xtau la kan


Blogger d_LA : =)

Blogger MerLe : =)

Blogger jamal89 : nnti lps ni sy suh dia nyanyi lagu korea atau jepun ke dalam version kelantanese




OpenID shashacatering.com : betul tu


Blogger honeymoney : ye ke? alamak malunya saya.. *blush*

Elia Si Jejariruncing said...

Blogger Farhana Zainuddin : thanks. huhu. best ke?boleh la kot..hehe. xnk puji nnti dia kembang semangkok


Blogger Cik Moon : tu la pasal..ntah2 ribut petir..kehkehkeh

Blogger loving_you : thanks


Blogger Intan : tu la. ok. will follow


Blogger Ashley -The Cutest Blog on the Block : thanks for viewing my blog!

Blogger .:pUbLiC_eNeMy: sebenarnya benda tu dah record 3hari lepas. yg sal lunch tu xsure lg..so far fly fm xcall lg ada lunch ke x


Blogger fadwa : hahaha..xde la..anuar zain tu dh gempak giler dh

schue said...

hye..nmpknya u've corrected the grammar error, bagus!~

btw. you are welcome.

muka cantik, courtesy mau ada babe =)

Elia Si Jejariruncing said...

schue: huhu..oppss..tu la.. i pon terlepas pandai that grammar error.. thanks anyway teacher!

Awan Fantasia said...

terbaik.........

Blog Widget by LinkWithin