Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Monday, January 3, 2011

BERITA MINGGUAN 2 JAN 2011 : Teman Wanita Sasaran Peminat



Teman wanita sasaran peminat
Oleh Alzahrin Alias
zahrin@bharian.com.my
2011/01/02

FAHMI dan Aimie Harmelia sudah lama kenal hati budi masing-masing.

FAHMI dan Aimie Harmelia sudah lama kenal hati budi masing-masing.
Penjaga gol nombor satu negara nasihat Elie sabar hadapi dugaan hidup

KUALA LUMPUR: Tempias populariti penjaga gol nombor satu negara, Khairul Fahmi Che Mat, turut melanda teman wanitanya, Aimie Harmelia Mohd Hashumi, apabila ada segelintir pihak tidak bertanggungjawab membuat akaun Facebook mengutuk dirinya.

Bagaimanapun, lepasan pelajar diploma Universiti Teknologi MARA (UiTM) Machang, Kelantan itu yang lebih mesra dengan panggilan Elie berkata, dia dan Khairul Fahmi sudah menduga perkara sebegini akan berlaku dan percaya ia tidak akan menjejaskan hubungan mereka.
“Saya tidak berapa terkejut sangat dengan tindakan mereka membuat akuan Facebook mengutuk diri saya kerana sejak awal lagi kami sudah bersedia dan menduga perkara sebegini akan berlaku. Lagipun kami tidak ada masa hendak melayan perkara begini.

“Saya tahu pun daripada rakan. Pada saya biarlah apa orang nak lakukan kerana kita tak boleh hendak sekat sebab tidak tahu siapa yang buat akaun itu. Lagipun benda ini tidak sedikit pun mencalarkan hubungan kami,” katanya ketika dihubungi Berita Minggu.

Elie berkata, dia bersyukur kerana keluarga kedua-dua pihak memahami situasi yang berlaku dan sentiasa menyokong mereka berdua.

“Keluarga tidak ada masalah, begitu juga dengan Fahmi. Dia sentiasa menasihati saya supaya anggap ini sebagai ujian dalam hidup. Walaupun agak terkilan tapi perkara sudah terjadi tiada apa yang boleh kami lakukan,” katanya.
Ketika ditanya mengenai laman blognya yang menjadi punca utama timbulnya perkara ini, Elie berkata blognya itu ibarat diari hidupnya dan sepanjang dia menulis di dalam blog, tidak pernah sekalipun dia menyakiti dan menyentuh sesiapa.

“Itu blog saya, tulisan saya, apa yang saya tulis adalah hasil nukilan hati saya... Ibarat diari hidup saya. Tak sangka pula ramai yang membaca blog itu dan menjadikan ia satu isu.

“Ada juga yang cuba mengaitkan Fahmi dengan beberapa artis wanita. Saya tidak cemburu atau risau sedikit pun. Saya kenal Fahmi sudah lama dan kami sudah kenal hati budi masing-masing.

“Sebelum Fahmi menjadi pemain utama kebangsaan lagi kami sudah kenal. Saya yakin dia tidak akan begitu dan mustahil perkara ini akan terjadi,” katanya.

Sementara itu, Khairul Fahmi sendiri menyatakan sudah menjadi lumrah dalam perhubungan diuji dengan pelbagai rintangan dan ini sedikit sebanyak dapat dijadikan ingatan kepada mereka.

“Biarlah apa orang nak lakukan dan cakap mengenai kami. Kami tidak ambil pusing kerana kami yang tahu dan kenal hati budi masing-masing.

“Kita tidak boleh nak tutup dan halang kehendak orang, dan yang terbaik kita teruskan kehidupan dengan sebaik-baiknya,” katanya.


P/S : nama ku Elia, bukan Elie. dan ku bukan lepasan diploma tp masih lg menuntut di UiTM Machang.

149 comments:

Faaein Himura said...

wartawan kena minta maaf kat elia ni.. hahaha.. =]

doakan kamu berdua bahagia hingga ke syurga.. =]

Nor ' Atikah bt NorBaki said...

sabar yee.,, biasa la.. org dengki ni kat mane2 pon ada... kdg2 tu sebelah kita pon bole jd musuh.. so sbr ek...

♥NuR SyAFiQah♥ said...

hehe..tu la pasal..camner lak boleh slah information kat dlm paper tu..

sbr jela elia okey!!
semoge tabah menghadapi dugaan hidup ni :)

ayu jazari said...

pedulik ckp 0rg..
mereka sbnrnye dengki ngn awk je..
sabar je la..

^mISz MatAHarIEy^ said...

tu la.. muler2 bca.. Elie? erk.. ingtkn dh slah org td.. hehheheh

syai.nia.sharif said...

sis, kirimsalam bola kat boyprengg :PP

♥nurulizzatie♥ said...

sabar jelah elia! dorng tuh dengki xabes abes. semoga korng kuat hdpi dugaan. doakan hubungan korng smpai akhir hayat. amin :)

Hasnah said...

macamne lah boleh silap plak...

Semoga hubungan korang kekal sampai ke akhir hayat..

tp betol la . teman wanita sasaran peminat...
bukan KFCM je..yg lain2 jugak...

u taw siapa awek Muslim Ahmad..bgtaw skit.... kah3x =D

y u y u Z u l a i k h a said...

sabar saje dengan ape yang orang nak kate :)

bukan boleh kawal dorag kan..

sabar je :)

semoga hubungan kekal sampai mati :) aminnn

CoKeLaT-RaWkZ said...

pedulikanlah kata2 orang.

derang dapat dosa, u dapat glemer,kan???

anyway, wishing the best for both of u..

;)

i'm not jangok said...

btol tu sis.. pedulikan apa yg org ckp.. yg penting kte x kacau hidup org.. hope u and apex berbahagia slalu.... =)

Izyanti said...

Tak pe Elia, semangat!!! Org nak kutuk, itu mulut orang, yang penting, kita tahu niat kita.. Kuat ok!!! I support youu!!!

p/s: u r sweetttt.. hahhaaha.. mesti nk ckp yg ini. >.<

Siti Hatikah Ahmad Shah said...

lwk je bc entri td...
especially yang kslpan tknikal info tue...
sbr jelah kak..
hrp kak elia n abg apex bhgie...
u all mmg bes lah...

Haa Fakihah said...

hai elie. nk berkenalan. hehehe.

nurul shahida said...

tabah laa akak. manusia mmg mcmtu.sikap iri hati tk bertempat. papepung, wish youu happy wif MIA oke? btw, kiter slaloo follow blog akak (:

miz.millyna said...

heheh.. thumbs up utk k.elia... semoga tabah ek...

http://mizmillyna.blogspot.com/

aNnE said...

sis memang dah popular sangat sekarang..sana sini orang dok cerita pasal sis..WOWWWWWW...hehe:)

ezza alias said...

kak elia, jeles nya dgn awak kakak !

kay yea said...

sabar yaw~~ :)

cik lolipop said...

chill keyh !
jangan cepat melatah ! =)
things gonna be okay soon..

matpek said...

naiss!!!.. semoga bahagia sokmo..

Anasir said...

biasala tu..bila ada orang yang dah benci kita maknanya dah ada orang yang mula sedar kewujudan kita..apa-apa pun tahniah! Semoga jadi dengan apek....

Fadhli Jusoh said...

aik...msh plajar uitm machang ke?? bkn da tkr ke perak kew??huhu

Mrs Caspian said...

hahaha..
sabar je laa ekk..

ima althafunnisa' said...

nice..;)

~♥ Mawar ♥~ said...

sabar je elia.. ujian Allah untuk hambanya.. mana2 je pegi mesti ada yg x puas at dan tu adalah lumrah idup.. betul tak? yg penting kita teruskan idup!!

Lil'jueluvya said...

sabar yer kak.. semoga jdoh dgn en. apek akak kekal!! korang sgt suweeettt!

nasiruddin said...

post sama juga yer sis!wah bestnyer korang!!!!

Cakar Rimau said...

nasib baik bukan Alien..

Khairul said...

Be strong ye Elia..
Sy ada tulis pasal ni dekat blog..
Jemput lah.. :)

http://icemanzwalking.blogspot.com

areteacar said...

laa.. ingatkan diploma..

gadistechnic said...

sy slalu bace blog elia, best giler2 la perkenalan u and apex... apa2 pn, elia kne sabar dengan semua dugaan ni k, biase la, manusia x kan hepy tgk kite hepy....hope u and apex berkekalan smpai ke jinjang pelamin k....t jgn lupe jmput ek....

♥yaya budak suka embun♥ said...

biar orang nak kata apa.yg penting fahmi tahu awak siapa
chillax gurl :)

Kata Aku said...

mmg cun arhh dua2 senyum ni!!

Kancilbiru said...

kekeke...reporter pun sama buat salah...sabar la menghadapi dugaan ni ya dik...jangan biarkan ia menjadi kudis...buat dunno jer..

tak pepasal ko pulak kena kutuk...haish..dorg dengki la tu..

~IekaZakaria~ said...

hye dear...
be strong okay!
jgn ngalah... u know him better & he either...
so, u jgn be sad tau. biar orang nak kata apa... jodoh pertemuan ditangan tuhan.
Even kalau orang kutuk u berjuta2 kali pun.. if jodoh u ngan MIA tu tuhan dh tentukan... no one else can say nothing...
u go for it gurl! do take care darl!

Sorang kutuk... berjuta lagi yg sokong both of u!.... keep that in mind k.... =)

Zaty Anuar said...

kesian sys.. manusia mmg mcm ni, tk blh tgk org lebih sikit..
saya doakan sys bahagia :)
amiin...

Che Sakinah said...

hahhaa.. manusia dengki mmg cemgitu.. hati busuk! sabar ye ..
~ L.L.L :)

Ujang9897 said...

dia dah deleted pon.....bongok btol budak tue..heee

ghostWRITER said...

http://man-united.co.nr/

missbby said...

Sekarang elia belajar kat uitm machang lagi ke atau dah tukar ke uitm perak?

Muna said...

mlm td akak tdo lmbat sb baca blog elia... yg kelakarnye boleh tbawak2dlm mimpi...hehe..seronok bc saat2 perkenalan korang... semoga berkekalan hingga akhir hayat ok.. Amin...:)

Nur Zaheera said...

waaa ;D hihi. masuk paper daa. btw, suka tenguk kamu berdua. sweet lahh !

p/s : Allah itu Maha Berkuasa, sapa yang menganiaya, dia yang kena. dont worry be happy. yeahh. news paper neh bukan betul sangat pun info d: huhu

[noriza] said...

salam.
dpt url blog dari beautiful nara ^_^

i saw ur picz in your blog under Berangan itu Perlu. r u model ? u have the talent!
btw, salam perkenalan dari saya.

budak yg bosan said...

just ignore pd yg busuk hati tu...semoga bnyk bersabar dan kuat semangat...pape hal pun, suke tgk korang berdua =)

vanhidayat said...

elia,
just be yourself and pray hard for your relationship...
kat luar tu memang banyak betina2 gatal nak amik peluang...
all the best to you and apek..
and malaysian football too..
cheers..

Lady Naza said...

hi elia, akak pun antara peminat fahmi..tp akak tak suke la kalo ade yg minat2 sampai nak carik psl ngan rumah tangga org..elia tabahkan hati okeh..akak doakan yg terbaik untuk elia dn fahmi..you guys look so sweet :)

MéuzAngelo™ XXIII said...

hahaha.. mcm mane dorang boleh silap tulis da..

sue83 said...

Pedulikan kata org..nnti bila diorg dh penat, akan senyap sndiri...yg pnting kita kena prcaya pasangan msing2 & byk brsabar... :)

Noni Safuani said...

always keep your cool, girl..haters everywhere..i wish you guys the best of luck! ^^

JAIRO said...

boifren ngko tu mmg goal keeper yang best!!! all the best.... :)

si pendek dan moody said...

tak penat ke tulis entry pasal encik apex , ngehee

mamasue said...

isk...org tak de kejer je yg pi create account FB benci2 org ni...rajin betul.

~Miss Lieyna~ said...

Sabar k dear...lumrah manusia.."PHD" all d best... blh bg x link yg yg u maksudkan tu...

Myvitrd said...

Anggap ini sebagai dugaan hidup anda berdua... anda seolah-olah sedang belayar menaikan bot kecil ditengah ombak besar.. andai anda berjaya sampai keteping.. maka itulah namanya kejayaan cinta.. pastikan anda tidak tengelam di mamah ombak..

Semoga berbahagia sampai ke syurga

the garang said...

cmne pun aku ttp support.rileks je.biasa la melayu, semua nak dengki

blog-tips-kurus said...

ooo... satu kapal rupenye. branch je lain. UiTM di hatiku:)

# patutla rase keliru mase bace semalam. sabarlah nak..

misz sheyla said...

muahahhahahahahaa... ramai jeles..lantak lorh...dorang sakit ati kot kamu

aina yg gilo pepel said...

hehe....pepandai je wartawan tu ubah2 nama org...pastu ckp lepasan lak...padahal masih menuntut..hehe..salah sikit la infonyer tu

Aineena said...

Hai Elia..
sumtimes akak wonder kenapa org baca blog kite then jd cik anon komen bagai2 kan..tp itulah dinamakan manusia..
whatever it is..go ahead..dun stop writing.akak suka baca tulisan elia yg spontan n ikhlas dari hati..
everything come with a price kan..tp remember that ur relationship with KFCM is priceless...akak doakan yg terbaik for both of u..Happy New year..:-)

-dee- said...

elia!! ske sgt tgk u guys oke...hihi..i doakn uols always happy oke..just ignore wht ppl talk bout u..diorg tu sume dengki n sgt berhati busuk.byk2 kn bersabar oke.. :))

adaadean said...

mybe u kne lebih low profile, i mean u ta pyh la na cte mcm2 cgt psl u ngn fahmi.. mmg blog nih u aggap as a diary idop u, tp sume ni kn org bace.. mybe la sbb tu ade org yg ta suke ke ape ke kan.. so jgn la kepoh cgt.. k, so chill babe, hope korg kekal oke? hee : )

phat_lee said...

salam sis...

bolayan je semua tu, kuatkan semangat...

sampaikan congratz and tq saya kat khairul fahmi & team sebab dah lama penyokong Malaysia tunggu detik mcm nih...

all da best ya!

Aida Awie said...

soooooooo sweet..
i ade tgok pic u berdua kt paper metro. emm..memang sepadan sangat2.. i doakan jodoh u hingga akhir hayat,k.

belajar kt uitm machang eh? i pun x-student situ gak. bekas budak AD yang belajar bawah kolong dewan serbaguna tuh..

Tuan Din said...

Pegang jer perinsip.'Ini Blog Aku, Peduli Apa Orang Nak Dengki' sudah...

Hidayah Othman said...

org mmg mcm tu kak elia..
mmg ada yg xpuas hati..
blog tu kita pnya,ska ati kita lh nk tulis ape kan kak?

Wawa Zameri said...

KESIAN SIS, SABAR YEAA :)
KORANG SWEET GILAA, MNTAK MNTAK BESATU NANTI :)
AMIN ^_^

norazlina said...

sabar elia...media massa mmg suka kenen2kan org.nak2 majalah2 murahan mcm tut!!!!ko jgn sedih2 tau kuatkan semangat mu!!!GOMO KLATE GOMO!

ciK mOt ©™ said...

hai dik...sonok mandi kat sunway...weee....behnya...

hushsya said...

salam elia, everything comes with price. sabar la ye.. setiap yg berlaku mesti ada hikmah.
btw, saya new follower for ur blog.since kisah u n blog u tengah hangat di pasaran :)) i baca ye just to get myself happy coz, im having bad days nowdays,so utk hiburkan hati yg lara,just read sumthing fun n sweet.

SITI NURSHAHIDAH BINTI ALI said...

saye pown ader bace kat paper...

SITI NURSHAHIDAH BINTI ALI said...

saye pown ader bace kat paper...

SITI NURSHAHIDAH BINTI ALI said...

saye pown ader bace kat paper...

HAmImI NaSuha Nordin said...

assalamualaikum..hai kak Elia yg comel..erm akak satu universiti ngan kak saya lah..hehehehe..t leyh jumpa akak kan...erm by da way muka akak ada iras2 sikit ngan sorang kawan fb saya,namanya zety ezzati..t akak try la tgk k...chaiyok3

Muhammad Hanafi B Haron said...

salam..best la blog ni..cerita2 pasal awak n Khairul Fahmie aka MIA sgt romantik.ala2 cerita novel..kalo wt buku leh jd bestseller ni..hahaha. entri psal how i meet your Incik Apek 1-4 is superb?!..saya doakn agr relationship kowg akn berkekaln n ke jinjang pelamin..ala,hiraukn aje semua kutukan n sindiran dr owg..diaowg jeles sbnrnya dgn awak.hehehehe..btw,gud luck in your life n studies..i'm also uitm student..kt shah alam..he2..n jgn lupe,riview la yek blog sya walopn xseberapa..hehehe..thanks?!

Asya Mia Luna said...

relax ajelah kak, mmg begitu lumrah dekat dgn org terkenal, diorg jealous tu tak dapat abang fahmi, kan kan kan? :)

Huszaini said...

Wah terus keluar paper! tahniah yer blog dah ramai follower! aritu masa saya follow baru 1k lebih.. skg dah 7k tahniah!

maNuSia yG peRasAn cOMeL said...

huh!~ ntah macam2...ader kelaman web fesbuk tu...? apa motif bukak akaun tu utk kutuk u?? isk...tak paham laaa diorg ni...jahil sangat...
sabar je laa kay....yg penting percaya pada takdir ALLAH....

man yusoef said...

haha...harian metro semalam tulis..mencari WAGs bintang bolasepak malaysia..hehee

.::cik lin::. said...

sabar la elia...manusia kan mmg ade sifat cemburu kalo dia xdapat..so u kena kuat n yakin

Siti Safiyyah said...

sabar jela kak elia..dugaan jadi girlfriend goalkeeper..hehe

p/s: asal byk betul typo error kat situ? elia jd elie? heh

Nur's Life said...

what up kak ya..

kak banyak bersabar tau..
walaupun dunia semakin maju tp org yg buat begitu x maju langsung

btw teruskan mjadi pendamping semangat tuk Apex supaya lebih maju dalam karier bolanya..

teruskan menulis nukilan hati kak ya tau..

terima kasih.. =)

FifieJay said...

hoho. peduli kan dorg tu elie. biarkan ja dorg smpai dorg boring buat jht. haiz. x blh btul tngok org hepi. apa la dorg tu.

SheLLy said...

byk2 la berdoa..anggapla dugaan dr Tuhan...mulut org sush nk d tutup..dh penat nnt..diorg bisu la..yg pasti saling percaya atr 1 sama lain..all d best babe!..;)

yanae mohamad said...

ish..xfaham tol ngan manusia sekarang ni..suke sangat dengki..cakap macam diorang takkan buat je..
sabar ye, elia..biasalah..dugaan,,
Allah xkan duga kalau hamba-Nya tak mampu.. :)

reen said...

elia, sabar jelah. dorang tu sume dengki sbb dorang minat kat MIA awak. saye pun minat kat MIA awak tapi saye pun suke kat awak!!haha~

then, truskan la menulis dalam blog awak pasal encik MIA sbb saye nak tau byk2 sal MIA awak. upload la byk2 gambar MIA, sbb saye nak tgk gambar MIA awak!

harap2 awak dan apex cepat2 tunang dan kawen yerk!! jum kenal saye~

TiMmiE said...

lawak la mereka2 yg jeles itu..
Berita Mingguan pun lawak jugak. :P

Semoga bahagia selalu elia dan fahmi k. korg sgt sweet ^^

Mama Awnee said...

Sabarla dik, biasala orang ramai ni dengki laa kalau aper yang diorang nak tu dah ada tuannya;) dalam keadaan sekarang makin banyakla dugaan, moga kuat k..ppsstt,akak pun minat bf kau gak..hehee,jgn mara..akak doakan korang kekal sampai bebilaa...

nurul afika said...
This comment has been removed by the author.
nurul afika said...
This comment has been removed by the author.
nurleana.ramli said...

elia : hai...smoga kekal hingga akhir hayat dengan Fahmi...biaq p apa org nak kata pasal u berdua..tapi sememangnya i like kisah cinta korang...sweetttttt sangat...hehe...perbanyakkan lagi pasal life seharian u berdua yer...cam teruja nak baca tau...hehehe

isayakume said...

aii miss...even x knl u.. tapi by read ur blog...I can imagine u..so..be patient keh...biasalah...hidup neh..harap kekal keh..chaiyok! ;)

ciK waNi said...

sbr ye elia..
dugaan idup..
insya allah..
smua akn ok..

Ariffin Janal said...

asek post blk berita kat paper je --"

tenangsudey said...

“Kita tidak boleh nak tutup dan halang kehendak orang, dan yang terbaik kita teruskan kehidupan dengan sebaik-baiknya,” katanya.

betul tu elia...

Saya sokong hubungan anda dan katakan tidak pada ORANG KETIGA

Jom baca Kenapa Mesti Rosakkan Hubungan Khairul Fahmi Che Mat.

eesyaheera said...

abaikan haters. i suka je banyak blog you. bagi i, blog mcm diari. kalau tak suka, back off!

shima said...

sabar je la dik..manusia ni mcm ni la..esp.org kita..dengki tak sudah

m!ssLuvEyAnA said...

wahh akak,,,
da glamour da...
hehehehehe
keep it up kak,.,
^_^

klubbkidd said...

kind of figure out what you're going through. aku dulu kawan dak bola selangor/national paham tempias bila menang cam rockstar lak.

so whatever it is, be calm, and hope you man paham-paham sendiri situasi dan tak lalai.

pe pun, as a journalist/blogger aku support ko. be the woman that chose to stand by her man.

*hugs*

tak perlu nak approve comment ni. aku comment tuk ko baca jek. just wanted to show you my support. :-)

CikYana(",) said...

just ignore whatever they said
just be urself okey

insyaALLAH
everything will be fine

ShaLLeyShaLina said...

Sabar ye Elia...dugaan tu...huhu kirim salam Apek.ahaks...sempat lagi ;p

princess nabilah said...

salam lagi....semoga kekal biar cinta ketat2 hehehe....dtg laa singgah sini...sbr k kak elia...moga2 mjd iktibar dlm hidup utk terus kuat...

Fariez Chan ! said...

sabar je lah kak , bukan semua orang suka kita .

dEAD DAmN GorgEouS said...

biar jew ape orang nak kata..ignorance is a bliss okayh...yang penting anda bahagia ;)

Jocose Telephonist said...

Khairul Fahmi keeper kelantan mari,
Elia jadi model tersendiri,
datang sini nasihat diberi,
semoga kedua2 nya berkekalan abadi..
=P..

Elia, rilex2 suda.. wlwpun sy ni peminat KFCM, sy ttp skong awk n hope hubungn awk trus kekal n diberkati Allah.. nak kwen nnt, ajak la wlwpun awk xknl spe sy.. sy tau sy skadar peminat yg ntah num kebrape kn.. (sedey).. hahah

KFCM, hope trus beraksi dgn cemerlang..! gud luck yeah..! hehe

Mr. TN_SkY said...

salam..elia..saya dah folo awk dan dah lama ltkkn awk dlm bloglist sye coz sng nk tawu prkembangan apek..hehe..jgn amek kisah sgt psl fan page tu..biasalah manusia asal ada orng lebih cket mulalah PHD..huhu..stiap orang ada hak masing2 bersuara..just keep on blogging kayh =_=.

eqacashperlala said...

sabarlah kak Elia
bila dah femes, ada je orang tak suka

papepun, saya tetap sokong akak :)

rudy syah said...

chill Elia..

biase ar tu...
sume aweks2 kat lua tu dah minat giler kat KFCM awk tu...

hope korg bahagia...

nuarasheeq said...

hah2.. we can't please everyone rite? but we sure can please ourselves. hari tetap bersilih ganti, matahari naik and turun, awan sentiase bergerak. everything carry on with their job tak pernah kesah ape org len pk pun kan? so do u. yeah

Dr.midaSahak said...

http://man-united.co.nr/

betul ke ni??

Dr.midaSahak said...

http://man-united.co.nr/

betul ke?

Cahaya Kehidupan said...

sabar k dear,masih ramai lagi yang mendoakn kebahagiaan kamu dan khairul fahmi...Allah datangkan ujian kepada hambanya yang terpilih,jika kamu dan KFCM dapat melepasinya,insyaAllah kamu dan KFCM akan dapat nikmat disebalik ujian itu..=]

mala_yusof said...

sabar je la elia ye...moga-moga hubungan kalian berkekalan !!!

"Malaysia Boleh"...tetiba... =)

zaty luvlianncezzz said...

sabar ye elia..jahat la dowg nie.. sy pn minat gk fahmi.but as a peminat bola je la n sy pn dh bpnya.
Dowg 2 jelezzz ja.. sabar k

sweet dream said...

Sabo jer lah...

Ms said...

wah! pantun! sweet2!!
berita harian ni, amek la
maklumat org betol2! haish!
ade maklumat yang salah lagi tak ni??
elia tak jd sambung degree ke??

aireeNaneza said...

be strong...

AreDa said...

bukan senang nak puaskan ati semua orang..papepon..sabar yer..and hope both of you cepat2 kawen..hehehe

Mimi ! said...

oh my god, sweet gile anda berdua :)

Misz Rofiexa said...

mintak sabar byk2 k
harap sgt korang dapat happy ending mcm pasangan lain
biasa laa rakyat mesia still excited lagi....send my regards to MIA k...keep up a gud work ..congrats !

Salina@IbuAqil said...

abaikan je dik kalo ada yg mengata mengeji menghina & mendengki ni.. kalo di pihak yg benar & ikhlas insya'allah!! Allah itu sentiasa membuka jalan yg terbaik buat hambanya.. semoga kekal bahagia & sukses sentiasa buat keduanya yer..

Mak Yam said...

hi.. hahah gelak je sy bc blog awak..klaka la awk ni..
tp kn wak, jgn risau.org name fahmi ni loyal.. hihihi
pengalaman kawan ngan org name fahmi ni da 13 taun da..heheh so no worries k! doakn awak n MIA awk tu hepi ever after.. wink!!

yg penting awk pn kn kuat mental cm mental dorg nk lawan kat indon aritu.. hehehe..

sayasayangkamuhamim (: said...

gua rasa lu kena usya sini (bahagian komen) . mybe ada yang boleh diambil sebagai pedoman .

http://beautifulnara.com/jangan-kecewa-khairul-fahmi-penjaga-gol-malaysia-sudah-berpunya/

Izyanti said...

Elia,ada gambar pasal KF yang terbaru. Lawak2!! Jom usha my blog sini :

http://izyanti90.blogspot.com/2011/01/populariti-ronaldo-makin-terjejas.html

ShaNaz Saadon said...

Ala dik biasa la orang dengki.. Jangan ambil pusing..
Akak doa hubungan korang berkekalan hingga ke akhir hayat. Amin.

Http://www.scottishajjar.blogspot.com

Na @ Cik Nana said...

hehehehe...x per deq..bawak2 bersabar yek...Akak doakan hubungan adeq n Apex berkekalan hingga akhir hayat..amin...
jgn peduli la apa org nk kata...okeh... :-)

~SyAhIrAh~ said...

Hai Elia... Nice blog.:) smoga cepat2 kawin ngan incik apex. hehe.. i'll always pray for both of u.. t8 care..

Marliy said...

Elia..check this out..MU nk lamar Fahmi..wow !!

http://man-united.co.nr/

Marliy said...

http://man-united.co.nr/

MU nk lamar fahmi?? WOW !!

perawan pelangi said...

haha..biasela..kekdg mmg adenye silap tulis..hehe..sabor je la..jge ek hubungan tu bek2 :)

Sidratul Muntaha said...

huhu...
lakiku kabo..
ate budak ni muka bengis?!(KFCM) tapi pangai DTE.(down to earth)
ehehe..
tapi lakiku congrats pada bf aok sebab time penalti tu..memang salute gile2..
keje molek2 weih...
bagi bolasepak negara mantap...

aok dgn bf aok tu,selamat ler juga nnti.
insyaa Allah..



WAG's!hwaiting!

sharifah.munirah said...

dh jd follower u. dont foregt follow my blog. (^_^)

MJ said...

sgt terkejut ble tbe2 je ade yg wat fanpage tu..sbr ye elia..=)

kerryah said...

sabar ajela elia n apex...gud luck 4 both of u..x sabar tgu both of u bertunang tau

MADU ILMU said...

bagus kaq elia....x yoh caro kokre...hati ore lau busuk gak jadi g2 r....lam seribu orang wat suko kitew mesti ado jugak 1 orang wat x suko ktew...lumrah hidup:)....semoga bahgia er....kasi si busuk ati tu meroyang..hahhahaha:)

kerabatASTANA said...

hehhehe.i looke part p/s tuh! X)
**means dah x lama lah tue u nak habis belajar-semua org duk doa kasi cepat2 habis.ehe

***anep ade jumpe blog mana ntah - siap men letak Fahmi bakal kuatkan Man U then Rajagobal join Barca June nih.hahahhha *melampau btul khabar angin tuh-tapi memang berharap satu masa nanti Fahmi @ memana lagi player kita kuatkan @ join team2 bola sepak luar negara-barulah terasah bakat yang dah sedia ada+makin kuat harapan nak join world cup lpas nie!WHOA

*semoga hari kamoo maken berbahagia&menceriakan!

miSz TiQue said...

yeah.its ur blog,so u hve right.Btw,hopefully jodoh u'all pnjng.Hee

Afifa Najwa said...

sabar je lahh ..
anyway best lahh blog ni !

narieyz said...

ermm...diorang tue jeles x leh tengok orang lain dapat pakwe hensem....sy follow blog nie sebelum khairul fahmi femes tau...diharapkan cik elia byk bersabar..jangan peduli ngan kejelesan org ok...

ROZZA FELLYNA said...

Elia.....congratz tao fou ur bf...
kte name jer satu u kan,,xpnah tgor each other,,,banking kan?:)

mira ellyna said...

wartawan ta alert tu pasai salah taip aishhhh memalukan la

muhammad_efendie said...

Assalamualaikum..semoga kedua-duanya dirahmati Allah S.W.T.,harap sabar tempias daripada media,dan saya doakan korang berdua cepat diijabkabulkan..terhindar dari fitnah dan selamat dalam jalingan hubungan,
teruskan ber`blogging`,blog yang amat menarik cik Elia,kirimkan salam saya pada Khairul Fahmi,saya x pernah tgk bola pun sebelum ini,asbab beliau sy tertengok bola..teruskan perjuangan khariul fahmi..jazakumullahu Khair.

juliet. said...

bagus! study lg penting keyh! hidup uitm di hatiku! heheee..

sabar jela weyh..mu xyah nak pikir org yg dok kutuk mu..wat bodo sudey lah kan? dah ni time u guys kna uji bab cintan ni..redha jelaaa..b strong yawwww!

akuzle said...

both of u are too smart to entertain all of those crap... sis mmg believe that... just carry on with your life as usual... mmg depa tuh dengki ah ngan elia psl x dpt apex....hahhahahah... ramei eks manusia mcm tuh dlm doniaaa... lg 1, kalo report kt paper tuh nk cari yg 100% reliable mmg susah... byk lies ajer....ehehehhe

are-za said...

be strong gurl..

moga kalian kekal ke jinjang pelamin..

.::: Princess MOMOY :::. said...

Reporter nih pun
kesalahan amat laa besar salah tulis nama
adehhh
Saya Blogger TERENGGANU

Sebab Mengapa HARIMAU MALAYA Tidak Boleh Ditukar Kepada HARIMAU MALAYSIA !!

leeya said...

apa kata elia tukar dress up yg cun giler! confirm apex x cari len g dah! cian kat awak...smoge tabah k

aisyah qistina ♥ said...

Sabar jea lha elie : )

HAFIZAL said...

sabar dengan dugaan yg menimpa...dan tabah meneruskan hari yg mendatang.....jgn dikesalkan apa yg terjadi...jadikan ini sebagai satu cabaran hidup untuk u mara terus kehadapan.....

Blog Widget by LinkWithin