Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Monday, January 17, 2011

Say hye to HanaBobot!




Hye!!! ni lah HanaBobot. My youngest sister yang akan turned 1year this coming February.
Napa panggil HanaBobot??haaa.. ada cerita disebalik nama tu.. nanti saya ceritakan. dia ni memang tomey-tomey sentiasa menarik perhatian orang. tapi yang kelakar n tensionnya bila saya bawa dia keluar atau dokong dia, selalu orang ingat tu anak saya!


"comelnya, ni anak sulong awak ke?"

" eehh.. bukan.. ni adik bongsu saya.."


arrghh.. mungkinkah sebab saya ni tak pandai bergaya cam org muda-mudi zaman sekarang? atau sebab hana ada muka cam saya? perrgh tak boleh blah. perasan hana cute cam dia.. padahal kau yang selekeh cam mak mak..kiukiukiuu..Align Center

24 comments:

shahsyaz said...

maybe elia nmpk matured kowt...

y u y u Z u l a i k h a said...

grrrrr! nak cubet je rase nye pp tembam dia! heheh

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

hehehehehe..relex aaa...cumel la...hai jgn perasan na...kakD puji bb tu ye...

biera said...

sweet kids =)

fara_farez89 said...

alololo tomeinyeee hanabobot

nama.aku.lynn said...

waaa..ade adik kicik yeee..comey2..=)

Eyka said...

comel~:)

ArE_YoU said...

due2 comey!!!hehehehe

areteacar said...

ehh.. lainnya muka your youngest sister dgn u. muka adik mcm kacukan mat saleh je. hehehe....
comel!

Diya Edhayaa said...

bai mai pinjamlah hanabobot ni elia..
tiut!

natasya said...

reminds me to my nephew....so cute..hehe

ijam ismail said...

KAMI COMEL..
HOHO..tbe j kan...
=D

najwa's said...

hehe u berjiwa keibuan gitu.. :P tu pasal org salah paham.. :P

nanakimie said...

lor..xtaw pun elia ada adek kecik:)
comey sangat!

The Nurul said...

mak aih. adik umo setaun?

ierayahaya said...

comeynye.. i wish that i can have another adik tu.. last time i minta dengan my mum but kena marah balik. haha.. wow... mesti sayang giler kan!

Cik Shag said...

Oh yeah. Kita hadapi kes yang serupa. Dulu kalau bawak si kecik jalan2 mula lah semua pikir tu anak Shag. Haha. Lg satu yang best, kalau jalan2 dengan Along. Semua ingat tu BF Shag. Jatuh saham lagu tuh. Doh =.='

LiFe KaMi said...

alolo comey nye hana bobot...
a'a mcm ada iras2..hehe

kelipkelipchumel said...

hikhik..slekeh cam mak2 xtahannya tu bg diri sndiri..dun wuri lah.dua2 pn kiut.tp dak ticit tu lg kiut miut lah.akaka

mALd!EyA said...

mate dye bulat..ok~
0_0

cHiEydA said...

hai elia..

Amanina said...

jarak jauh jugak ek elia ngan hana tu

.::: Princess MOMOY :::. said...

erkkk...baby arnab tak comel
macam hamster
tapi dah besar ikit baru nampak ikit
elia adik u sweet macam u la dear

Student Perlu Tahu | RESUME
Peristiwa itu masih menhantui diriku...

anis adrina said...

comelnyeeeeee.macam saye la ngehngehngeh ;p

Blog Widget by LinkWithin