Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Monday, June 25, 2012

Isnin yang padat



Harini saya tersangatlah sibuk. Banyak benda untuk diselesaikan. Rasa macam 24 jam tak cukup je sehari. Huhu. Semalam semalaman tak tidur. Menyiapkan job assignment. Eh,kata jobless tp ada job assignment?! Hee. Virtual job mmg la xde tapi job as full time blogger ni masih ada. Tak pernah2 dpt 3 sponsored post dlm satu masa. Pastu bila dpt jadi rakus. Nak bolot semua. Pastu mata dah macam kungfu panda kena stay up siapkan keje tu. Pastu harini kena drive kesana kemari siapkan beberapa kerja. Pastu nak kena siapkan dan study text untuk present esk kt RTM(ƗƗɐƗƗɐƗƗɐ"̮ .. Nantikan detailsnya) Fuhh.. Penat weh. Tapi takpelah rezeki. Orang lain mungkin kena g kerja on time 9 to 5 everyday. Duk rileks xde pressure kerja sgt. Tp saya yang duk rileks tp ada satu2 masa kena pressure diri macam robot tapi boleh dpt income setara atau lebih dari orang yang bekerja sebulan, kenapa perlu saya mengeluh kan? Alhamdulillah. Rezeki dtg dlm pelbagai bentuk.

Oklah. Busy2 banyak benda nak buat. Takleh nak post bebanyak. Pff. Pdahal bole tahan pjg gk entry ni kan. Poyo je aku ni tau..

Va va va.. K la. Take care guys. Selamat bekerja buat semua!
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

10 comments:

Sheila Adziz said...

selamat maju jaya... wlupun bz, take care n tenang selalu...:-)

Unknown said...

elia makin cantik laa skrg :)

Sera Salleh said...

makin cantik sudah ^^

nadiah said...

hehe..mate da mcm kungfu panda aek..chumil la tu cik elia..:)

CikPuanWanda said...

rezeki melimpah2..alhamdulillah

Mohd Sukur Ibrahim said...

semoga terus maju elia!

masyi said...
This comment has been removed by the author.
Nazrul Ashraff said...

semoga sukses!! operghh.. gaji banyak..

Hunny Kitty said...

good luck

nOe suhaimi said...

makin glemer adik elia ni...apa2 pun gud luck..

Blog Widget by LinkWithin