Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Saturday, November 20, 2010

Entry mana idaman kalbu?

Kekonfiusan melanda! banyak idea nak buat entry tapi tak tahu nak buat yang mana satu dulu..

apa kata korang yang tentukan?


camne?


vote dekat poll sebelah kanan sidebar blog ni..


so saya boleh tahu yang mana korang nak tahu sangat2..


Saya bagi masa seminggu je then next week saya akan update entry tajuk yang korang pilih. amacam ok x? so tunggu apa lagi.. vote jangan tak vote!


::click kat poll mcm gambar diatas ni::


------------------------------------->>>>>>>>>>>

lagi cantek kalau korang bagi sebab2 kenapa korang nak tau sal topik yang korang pilih tu dalam komen. ^^,

2 comments:

Marya Hana . said...

nak kene vote bagai..?

aku vote sume. kaw update la slow2 sumenye.. ngek..

Fid"s said...

macam pilihan raya la pulak...
hehe

Blog Widget by LinkWithin