Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Monday, November 15, 2010

[Gambar] Khairul Fahmi ketika latihan di Sukan Asia, Guangzhou

Baru lepas gayut ngan My Incik Apex tadi.. tapi masih rasa rindu kat dia.. lama juga tak jumpa buah hati hamba ni. tapi takpe lah demi negara aku sanggup..cewahh.. lepas je hang up cuz MIA nk tidur (nak kumpul untuk game penting esok), saya pon surf internet.. nak tengok gambar terbaru dia..


Ni antara hasil pencarian kat pok cik Google..

Gambar time My Incik Apex(MIA) training sepanjang di Guangzhou, China








::garangnya muka.. takut saya.::



:: Cantik bola bentuk Star ::








::aippp.. apa kangkang2 ni?? tutup mata semua ye::




:: Ni latihan untuk tangkis penalti kick ::






:: Fuhh..selepas habis sesi latihan::




::Bola rasmi untuk Sukan Asia ni ::

12 comments:

Marya Hana . said...

hak hak. bukan senang kaw nak tngok muka die cenggitu.. rakus doe! gahahhaha.

eh. cicik kate, kaw kawen dlu.
ades, langkah bendol.. ~

Elia Si Jejariruncing said...

marya: tau xpe..xpernah aku tgk muke bengis dia live2 dpn aku.. aku kawen dulu?? hm..no komen..hehehe..tgk2 kau lak yg dulu

Marya Hana . said...

aku..? grrr. same baye kot~ lambat lagi! huhu. kaw kelantan lagi ke..?
aku dah boring dok umah ni.. !

SyafiQ Bleszynski said...

oooo..sebab awak la dia main bagus!!
gud2..keep it up!!.. majulah sukan tuk negara!

Elia Si Jejariruncing said...

marya: aku pon sebaya dowh.. lgpn skrg cm trend lak kwin awl..

aku dh kt umah ni..

syafiq: hehehe..sbb sy ke? thanks anyway

Marya Hana . said...

lahai! die ni sebaye kite ke.. baru aku tawu. aku hengat 23 ke 24 ke.

oi ~ kalau nak merayap ajak aku.

Elia Si Jejariruncing said...

marya: aku dh biasa dengar dh ayat tu..mmg sume org akan ingat dia 23 ke atas.. tp mmg dia jauh lbh matang pon.. btw, kete aku kt kltn. tu yg xbrape nk kln sgt.. xpe nnti if aku nk kua lps ngn cicik aku rojer k

Marya Hana . said...

LOL. kerete kaw kat kelantan ke. k2..

cicik sekali..

pujah said...

salam. elia, nak mntak link yg elia search utk dptkan info psl diorg ni bleh? website ape ye? thx! :)

Elia Si Jejariruncing said...

pujah: kalau xsilap sportsmalaysia..

pujah said...

ok elia. thx! send my regards to ur apex. he did a great job! all malaysian proud wit him. salam~ :)

miina / mimin said...

mintak izin ambil gambar Muslim :) *thanks

Blog Widget by LinkWithin