Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Wednesday, November 17, 2010

Kambing.. Lembu.. No No No!





Raya haji bagi saya kurang memberi kesan. sebab saya tak makan daging. daging lembu mahupun kambing. saya start tak makan pon sebab masa kecik2 tengok orang korban..


Pagi tadi bangun lewat skit.kul 8.30 sebab semalam tidur lewat kul 4pg sebab teman Incik Apek tunggu member dia datang jemput untuk gerak sama-sama balik Kelantan. Kesian orang tu.. nyaris2 tak dapat balik beraya kat kpg sebab tiket flight habis.huhuhu


Apa-apapon saya nak amik peluang ni utk wish korang semua selamat Hari Raya Aidiladha~!!

1 comment:

Fid"s said...

gua tak makan daging kuda. Daging kuda berurat dan keras macam tayar lori.

Blog Widget by LinkWithin