Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Tuesday, November 30, 2010

Ngangkung





Haritu saya tengok wayang cerita Ngangkung. Dengan Incik Apex, Zamir dan girlfriendnya- Lynnda. Tiket kul 9 malam. Kul 8.30 saya gi amik My Incik Apex kat FAM dan kami pon pecut ke TGV Sunway Pyramid. sampai2 dah pukul 9 tapi zamir n lynnda ada kat A&W lagi.

"Lapar xmakan pape lagi. rileks la.. iklan 15minit" katanya..




:: lapar yee.. huhuhu.. sian die ::



:: Fyi, apex pakai bj zamir, zamir plak pakai bj apex..xfhm aku drg ni ::



Masa kitorang masuk panggung tu movie dah start. so kami terkial2 looking for our seats. lepas dapat je seat. tak sempat nak panas seat tu dah bergoyang.

bergoyang?? buat apa sampai bergoyang tu?

Gelak la.. gelak tak hengat2 punye la.. aiyahh.. jangan fikir lain ye

Cerita Ngangkung ni memang best la. kalau ada rating 5 bintang saya bagi 5! banyak part yang best dalam cite ni. antaranya masa part pendeta menurun, part Azim jumpa bomoh Kelantan, Doktor(lakonan Azlee) menasihatkan pesakitnya dan banyak lagi la..

So pada siapa yang tak tengok lagi cerita ni gi la tengok.. memang tak rugi. best!


::Muka puas hati tengok Ngangkung::



My Incik Apex happy tak habis-habis bercerita sampaikan i snap gambar pon tak habis-habis bercerita lalu hambek kau muka tak semenggah ni. Takpe2 muka tak semenggah pon i tetap sayang.. hehehe

7 comments:

Haa Fakihah said...

rmai kate besss. nak tgkk! nape la kt klantan xde panggung ea.

Elia Si Jejariruncing said...

tu la best tau kak.. tp nk bt cmne klantan xde cinema..ms sy kt sne pon asyik terlepas cite2 best je..xpe la kak tunggu kua dvd nnti beli. sy pn nk bli bt koleksi

Haa Fakihah said...

heee. xpe2. akk nk trun kl nti kan tgk bola 15hb. leh tgk wyg kt sne. ritu ms final PM akk trun kl kn, ape ag bantai tgk 2-3 movie terus. 3ari beturut2. haha. lps geram tauu.

*smlm akak bace blog lia nih & tgk pic2 lia & apek neh, pecaya x akk bole mimpi. haha. kita hangout sesama. siap apek tlg kejar2 ngn mat yapi anak akk tu ag. haha.

Elia Si Jejariruncing said...

Ha: waa.. lepas geram nmpk..huhu.. kelakar la akak bce blog smpai bw ke mimpi tu.. xpe ada rezeki nnti kite jumpe k..apek tu pn memang suke budak2

Haa Fakihah said...

hahaha. tulah psl. sb akk dh ngntok ms tuhh. tp bace gak. pastuh trus tido. masuk lam mimpiii. bgun pg td stori kt hasben akk, gelak je dia.

Marya Hana . said...

ouh bob hasim punye filem..
aku x tengok lagi..
dapat rase best sbb ade shaheizy..

Eykqa said...

memang pun ngangkung the best tapi Kak Elia juga the best ever..

Blog Widget by LinkWithin