Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Friday, November 5, 2010

Skuad Bola Sepak Kebangsaan Berlepas Ke Guangzhou, China

Sekarang ni My Incik Apex a.k.a Khairul Fahmi a.k.a MIA (kena sebut sebab my bf ingat sape la si "mia" tu.. padahal its himself!) berada di KLIA, Sepang. sedang check in beg.. belum boarding lagi.. masing-masing sedang sebok. Airport ramai katanya. Skuad bola sepak kebangsaan ni semua dijadualkan berangkat jam 9.30 menaiki Malaysia Airline.





Semalam MIA tidur lewat sikit sebab sebuk betulkan tie(tali leher). Sambil borak dalam phone pon sempat pakai tie lagi. patot la dengar suara bergaung je. ingat cakap ngn i sambil "ugk ugk".. hehehe.. rupa-rupanya pasang loudspeaker sebab dah lama tak pakai tie. last skali time sekolah..

"dulu pakai tie time sekolah, buat cantik-cantik boleh pakai sampai sebulan"

tu la nasibnya bila couple ngn pemain bola.. if businessman takpe lah dah biasa.. ye la..buang tebiat ke ape nak pakai tie semat-semat(smart) buat pergi training je? nasib dia just a footballer sebab aku pon tak pandai nak pakaikan dia tie.. huhuhu


OhWellWhateverNeverMind: semat jugak bf aku skali skala pakai camni.. balik nnti kua date ngan i pakai kemeja,tie n blazer siap tau! kite makan kat kedai mamak..kahkahkah

2 comments:

Syima Syaz said...

uuh suruh bf pakai mcm tu kat kedai mamak? en. bf blh call talian penderaan skrg...hehe

Elia Si Jejariruncing said...

kedai mamak ok lagi kak syima.. silap2 elia tarik dia dia g pasar malam..padan muke..hihihi

Blog Widget by LinkWithin