Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Friday, November 26, 2010

Membeli-belah dapat hadiah!

Shopping is the best therapy if you're feeling down. Best je rasa bila dapat handbag, baju or anything new kan kan? Tapi laagi best bila korang beli then dapat pulak hadiah. best! waah.. memang terbaek la..

Weekend ni korang buat pe erk? Kalau takde buat ape2 jom la datang ke

Closet of AmyAmy booth @ I Love Bazaar!

Date : 27 & 28 November 2010

Time : 11am till 9pm

Venue : First Floor, Subang Parade (Opposite of Celebrity Fitness)


Kitorang ada banyak stock2 baru yang melets tak hengat2 untuk korang grab! Saya sendiri jadi rambang mata tengok barang2 ni. semua saya nk! aarghh.. rasa cam tak nak jual je.. hehehe.. jahat2



:: Ni stock baru (handbag) kami.. banyak kan? ::

Kenapa lak korang kena datang? Apa yang menarik sangat?

1. Banyak stock2 baru yang santek-menarik-tertarik-dan-memang-da-bomb!

2. Kalau korang berbelanja lebih dari RM40, korang boleh dapat hadiah dalam bentuk voucher atau produk kami.

3. Terdapat diskaun up to 20% off. Sempena Year End Sale katanya. Wah!

4. If you're lucky, dapat jumpa My Incik Apex a.k.a Khairul Fahmi Che Mat! So boleh la korang nak amik gambar ke, signature or pape la.. Jangan suruh dia berjoget dah la.. hehehe

5. If you're unlucky, dapat la jumpa saya. the infamous jejariruncing. Ok. ok memang alasan ni sangat tak menarik hati. saje nak cukupkan list "5 sebab kenapa korang kena datang".. lame kn? -_-"


Feel free and support us there! We'll be selling these lovely NEW items...













:: Santek x? ada banyak lagi.. rugi siapa tak datang ::

spot us at booth no. 1
to view floor plan bazaar, click here.

or here!


SEE YOU THERE!!


this is where we will be. in front of Celebrity Fitness

4 comments:

aQlili raHim said...

hye! sis,gmbr ke4 beg kaler orange tu, berape harga dia eh? rsnya beg ni takde dlm album hdbag ur sis..tolong tanyekan ea..thanks! =)

Haa Fakihah said...

sukenye yg kaler oren tu!

dressku10rm said...

salam
share pengalaman kt citu bleh =]
best x awk =]

dressku10rm said...

salam
boleh share penglaman x??
best @ sale ok x
nant niaga hr youth 11 kt pwtc
bln may kowt
1k bleh dpt =]

anythingz email me back =]
dressku10rm@gmail.com

**beli beg bnyk jual kt kolej dpt murah x =]

http://dressku10rm.blogspot.com/

exchange link nant
amycloset owner (^_^)

Blog Widget by LinkWithin