Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Wednesday, November 3, 2010

[Gambar] Jersi Nike Baru Pasukan Bola Sepak Malaysia 2010/2011





Nike Malaysia hari ni melancarkan jersi rasmi Pasukan bola sepak kebangsaan di Wisma FAM, Kelana Jaya. Jersi ini akan mula digunakan pada kejohanan AFF Suzuki Cup 2010 di Jakarta Disember ini.







::Jersi baru keeper(hijau)::





:: baju Jaket, Home(kuning), Away(biru) ::


Majlis pelancaran ini telah disempurnakan oleh Timbalan Presiden Persatuan Bolasepak Malaysia(FAM), KDYTM Tengku Mahkota Pahang Tengku Abdullah Ibni Sultan Haji Ahmad Shah serta pasukan bolasepak kebangsaan.













::yg atas kembar..bwh tu pon kembar jgk ke?::


Jersi ini akan mula dijual pada 8 November dengan harga RM199(yg ori punye la.. yg tak ori kena pandai2 la ye..)







::bhgn dalam baju.. belakang bendera ada tulis "tanah tumpah darahku::


Busy betul MIA sekarang ni.. semalam bangun pagi lepas subuh training.. pas abis training berkejar pergi Hotel Hilton ambik anugerah.. lepas tu balik Wisma FAM mandi2 terus kena turun bersiap untuk lawan friendly match between Malaysia and team from Maldives.. which ends up our country wins 4-0.. terer gak ek?


::MIA & his bff Zamir lepas game semalam::

Hari ni pulak pagi MIA training cam biasa.. lepas training, breakfast then kena pergi Parlimen pulak.. ntah buat pe kat parlimen pon aku tak tahu..

"aikk... i ni couple ngan pemain bola ke menteri ni.. buat pe gi parlimen2 ni?"

mungkin ada kena mengena dengan pasukan kebangsaan yang nak berangkat ke Sukan Asia kat China 5hb ni kot.. nak bagi pesanan terakhir atau amanat buat squat negara ni kot.. ntah la.. mungkin

Petang tadi pula My Incik Apex kena pergi majlis pelancaran jersi baru pasukan kebangsaan ni.. Busy..busy..busy.. kesian gak aku kat dia.. xcukup masa nak rehat.. lepas game final terus sambung training ngn FAM lak..

Elia: launching tu buat kat mane tadi yunk?
MIA: kat padang fam 2. panas2.. kene berdiri.. itam syg u ni tau..

ololooo.. suuwwetttnye.. memanje2 lak dia.. ni yang buat i tambah rindu kat u ni..huhuhu

0 Surat Layang:

Blog Widget by LinkWithin