Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Tuesday, November 23, 2010

Pengalaman Kedua Menonton Piala Malaysia di Uitm Machang

Entry ni memang agak lama berkepuk dalam draft box ni..
So its time for clearance!

Jom layan gambar2 masa kitorang tengok final piala malaysia antara Kelantan dan Negeri Sembilan. Tahun ni walaupun team yang masuk final sama dengan tahun lepas, tapi tahun ni punya paling special. tahun ni my Incik Apex terpilih untuk main. So its double the excitement!


Enough crab, enjoy the pictures k?

Tahun lepas kitorang tengok dekat food court.tahun ni tengok dekat Dining atau our college's cafeteria. Tempahan meja dah dibuat 2hari sebelum. takut penuh nnti tak dapat tengok lak.





sampai2 orang dah penuh. nasib meja yang kitorang tempah takde orang duduk. rupa2nya sebab ada sign "Reserved" seperti diatas.. huhu.. nasib tempah awal, kalau tak memang kena duduk belakang sebab ramai jugak pompuan kat sana yang minat tengok bola.




::Fatin n Dayah ::


Masa final tu kitorang tengah busy nak final paper jugak. sebab tu saya tak dapat nak g stadium. lagi dua hari nak exam paper stat. so turun dining pon kitorang bawa buku.




:: ramai jugak yang tengok bola ye ::











:: bila Kelantan dapat first goal ::










:: Kita mendapat kemenangan yang kedua! yeay!(mcm dlm cite pak belalang) ::


















Sesi penyampaian hadiah.. sape tu? hehehe



:: baju yang dipakai Incik Apex thn lepas. masa tu jersi no.30::


Ok2.. selesai penyampaian hadiah, kitorang pon balik bilik sambung study..

3 comments:

faRiha said...

bagus.. semangat2.. hehe~~

Fid"s said...

semangat kesukanan hehe

Fid"s said...

semangat kesukanan hehe

Blog Widget by LinkWithin