Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Monday, November 1, 2010

Gambar Konvoi berarak Piala Malaysia dari KL ke KB

PIALA Malaysia diarak dari sempadan Pahang ke Dataran Kesdar Gua Musang, Kelantan. Foto: Yazit Razali (01/11/10)


Sekarang ni mungkin dah sampai KB kot.. sorry tak tahu sgt update sebab My Incik Apex tak join sekali.. lepas game final tu dia terus report ke FAM. Start training ngan team kebangsaan. kesian dia, mesti dia terkilan sebab tak dapat turut serta untuk berkonvoi balik plus mesti letih sebab xdapat cuti macam pemain2 kelantan yang lain.. sekarang ni pon dia tengah ber-training.. sabar je la yunk.. rezeki tak datang bergolek.. mesti kena korban sikit.. betol tak adik2?

1 comment:

nmhafiz said...

dh sampai bukit marak dh....kt umah nuar musa...ptg td baru pegi...

Blog Widget by LinkWithin