Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Tuesday, November 16, 2010

Komen yang unik

Malam tadi selesainya perlawanan peringkat kedua antara Malaysia dengan Iran yang berakhir dengan Malaysia tunduk kepada Iran 3-1. Namun rata-rata menyifatkan kekalahan Malaysia adalah kekalahan bermaruah kerana para pemain telah bertungkus-lumus mempertahankan benteng mereka.


wahh.. amacam, ada bakat jadi pengulas sukan tak?? dah.. dah Elia tak payah nak berangan. OK..ok.

Kita bukan nak cakap pasal game tadi sangat pon.. sebenarnya elia nak cakap pasal komen yang diterima. bukan komen pasal elia pon. tapi komen ni datang dari salah seorang penyokong My Incik Apex.. komen ni tak seperti komen2 yang biasa dia dapat.. i personally thinks that it is quite interesting n thoughtful. i dont really know this girl but she made me smile. not in the perasan kind of way but it giggles me.. cam cute je komen budak ni. cuz it involved all her family member..


jom cekidaudd..




::Copied from My Incik Apex's Fanpage::

5 comments:

Marya Hana . said...

peminat fanatik ah tuuuu :D

aMyErInAiMiE said...

btol itu.tapi....3 kosong ke tige 1?

cikpia said...

ha ha........... cute!!!!

Shahida said...

nk tnye ler..fahmi ni kacukkan ke? mcm muka ala2 korea/jepun pn ada gk..hu3

Fid"s said...

Tido bola,
Makan Bola,
mandi Bola,
Ehhh... Kahwin bola...

Blog Widget by LinkWithin