Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Friday, November 26, 2010

Ramai yang rebutkan Khairul Fahmi. Tak jealous ke?




Haritu Cicik tag saya kat fb, dia fowardkan this entry dimana ada sorang blogger menulis pasal Incik Apex. lihat di sini --> http://zureensukasushi.blogspot.com/2010/11/mereka-rebutkan-khaitul-fahmi-che-mat.html



:: Antara isi entry tersebut. Click untuk tumbesaran ::

p/s: sy xmarah pon ngn entry tu. rasa a bit funny je. kelakar. teringat time sy berebut idola ngn kwn2 yang lain. huhuhu =)


Semenjak dua menjak ni tiba-tiba populariti My Incik Apex(MIA) membuak-buak. Muka kerap keluar surat khabar, nama disebut-sebut di kaca TV, friends kat fanpage mencapai 10 ribu dan yang paling obvious sekali setiap kali kitorang keluar bersama, tak sah kalau tak ada orang tegur.

Kalau nak dibandingkan dulu dengan sekarang memang jauh berbeza la. dulu kitorang boleh dating cam orang-orang biasa je. Bole la nak buat perangai gile2 kitorang. Camwhoring tak kire tempat, main nyorok2 n main korek hidung masing2. eh,tu tokok tambah je. hehe. sekarang setiap kali keluar ada je mata-mata memandang. Kalau lelaki,tertoleh2 leher tu cam nak terkehel. kalau pompuan lak terjeling2, terbisik2, then pandang saya semacam. saya pakai baju terbalik ke?




bukan tak senang duduk atau tak selesa, cuma kadang-kadang tu rasa pelik je. famous sangat ke laki aku ni? dulu kalau keluar sekitar Kota Bharu je kadang2 ada orang perasan dia. kalau kat Kl orang tak kenal sebab dia main ngan Kelantan. Plus last year his career kurang menyerlah. orang pandang pon sebelah mata je. Tahun ni lak asal keluar je ada je yang tegur. sampai MIA pon pelik.

MIA : aikk.. tak sangka ada jugak orang kenal I kat kl ni ye?

Incik Apex yang dulu seorang yang sangat pemalu dan muka akan bertukar merah bila ada org tegur pon dah beransur pulih. dah kurang sikit kemaluan dia. eh, kepemaluan dia. eh, ada ke ayat tu? hmm.. senang kata dah kurang kemerahan muka dia la. tapi malu tu tetap malu. cuma saya selalu nasihatkan dia, kalau orang tegur atau nak amik gambar tu layan. nanti orang ingat kita ni sombong. So far saya tengok siapa yang tegur tu semua dia layan. sampai tak menang tangan pon ada. Jika ada yang kami tak perasan tu maaf la ye. mungkin terlepas pandang.

Cuma bab no telefon tu susah sikit la. kebelakangan ni banyak pulak nombor2 yang tak kenal call atau message dia. kalau yang pompuan tu siap mengayat lagi. bila apek tak layan cakap sombong pulak. tuu memang aku sendiri tak galakkan dia layan. tu bukan minat, tu test market namanya! sorry la ye. sini bukan mini market so no need to test your market k.

Saya ni seorang gf yang sangat memahami(wah.. masuk bakul angkat sendiri nampak! biarlah. dengan berat badan begini siapa la yang larat nak angkat kau?). saya bukan jenis yang cemburu buta. selalu je nampak comment or message berbunyi "i love you Khairul Fahmi" atau "I like u" n sewaktu dengannya kat fb dia. tapi saya jenis yang tak cepat melatah. anggap benda tu biasa la. kita pon pernah minat seseorang. pelakon, penyanyi or permain bola sekalipon. tak semestinya kita nak bercinta dengan dia. betol tak?


Kalau ada perempuan nak bergambar dengan dia sekalipun saya benarkan. asalkan tak buat aksi2 melampau la. kadang2 kalau kitorang keluar, ada pompuan minta nak amik gambar dengan Incik Apex dan dia akan pandang saya untuk tengok reaksi.

I ok jerr. gi lah =)


Tak cemburu bukan bermakna tak sayang. tapi sebab sayang la saya tak cemburu sebab saya percayakan dia. Account facebook pon saya yang suruh dia buat. dan saya yang galakkan dia approve je semua org yang add. Bila dia xada masa nk approve, saya tolong approvekan. taknak orang kata dia sombong. lagipon i know him well and he wouldn't do things behind my back. Dia pernah kata,"kalau u suruh i delete account FB i pon i akan delete right away"..


Selalu orang tanya,
"Apek sekarang dah ramai orang kenal dan minat, tak takut dikebas orang ke?"

"tak jeles ke tengok dia bergambar ngan pompuan lain? kalau saya,dah marah dah"

"Ada peminat2 apex siap berebut2kan dia lagi. lambat2 terlepas la awak."

hmm.. memang tak sedap didengar tapi bagi saya, saya percayakan jodoh. kalau dah jodoh tak kemana dan saya percayakan gerak hati atau naluri saya yang sentiasa membantu. setakat ni belum pernah terdetik nak meragui cintanya. So buat apa nak perbesarkan benda yang kecil? there is no deal pon if peminat khairul fahmi semakin bertambah. even most of it are girls because I believe I am his no.1 fan and I will stand by his side even when the whole world are against him. Besides, I happened to know him back then when no one even care who is "Khairul Fahmi Che Mat"


116 Surat Layang:

^mISz MatAHarIEy^ said...

wish jodoh both of u.. hingga akhir hayat babe...

saperakue said...

btol tu elia.. klaw jodoh x kemana...
wlaupown mereka big fanz apex tp u tetap penyokong tegar no 1 tuk apex =)

Elia Si Jejariruncing said...

zana: thanks zana
saperakue: yeap2.. penyokong tegar tuu

Imz Jentayu said...

berfikir dgn rasional...sgt bagus..blog awk pn sure meletop nnt.hehe

awall udinn'ALFIE'starr said...

chumel abes la entry neh elia..hehe..i pon dh jd peminat dia..coz dah knal elia ngn apex b4 dia pemes lagi kan?hehe..nice2 semoga bahagia k

Elia Si Jejariruncing said...

jentayu- tq.. sy cuba jd matang..brfikiran rasional


ddin - thanks! tu la.. dh lame u follow my blog kn? u pon dh knal kitorg dr dulu lg.. stay with us k?hehehe

zureen said...

laaa.. gelfren apex upenye.. (ttp mataaaa) larikkkkkkkkkkkkkkkkkkkk~~~~ agaggagaga!

p/s : bf saya pun pmain bola jugak.. hihi

Haa Fakihah said...

hehe. sabar dik. biasela kapel ngn org pemes kan. alaa akk dpt link blog adk pon dr fanpage mane tah. yg ckp "blog awek apek yg poyo". dh lame pon akk bace blog adk cume skg je bru folow. hee. hope korang tabah & betemu jdoh k. :)

Elia Si Jejariruncing said...

zureen: jgn larik!! hehehe.. bf awk pn football player? mesti awk pon tahu dugaan jd gf pemain bola ni kn?

Haa Fakihah: tu la kak sy mmg byk brsbr je. dh lumrah mesti akan ada yg xakan suke apa kita bt. btw thnks sbb sudi follow blog sy

Haa Fakihah said...

dats y kite jgn dgr ape org nk kate. mlut org ni bia dia diam sdri. kite nk ttup xleh.

Elia Si Jejariruncing said...

thanks akak atas nasehat tu..btw anak akak comel sgt! geram!

wanieybintang said...

ni nak bcerita sikit ni.
uhuk3.
dulu kan mse 1st i tgk klantan lwn em ape ek. n9 ke?
haa,
mse tu tgk kat uma mmber,
mmber org klate, n sume family sedara mara dia ore klate gaklah (they happened to b there too)

pastu bila camera slalu fokus kat golkeeper klate, mmbe ckp eh ensem gak golkeeper ni. n me dlm hati ckp, mcm pnah kulihat mamat ni. tp rsanya dia rmbut pjg.

pastu i pn dgn bangganya mengumumkan di ruma tu, 'ohh, ni bf mmber aku ni. xsngka bf dia main utk team klate'
sume tgk i dgn teruja, n tanye2 u cantik x, and so on. hihihi.

ttbe je u jd mmber i kan? ekekeke.ala, mmbe dlm blog pun kire mmbe gakla kan. hihi

Elia Si Jejariruncing said...

Wanieybintang: haha..funny story..
kite kira mmber la kn.. member blogger..btol la 2

Nur Farihin Nazahah Bt.Hasnan said...

Elia : good bagus larh..Jarang ada perempuan yg couple dgn pemain bola yg femes tak cemburu buta..Biasalah peminat2 tu bukan diaorg suka2 cinta pun just minat.Just nak ketawa..
Good aimie or elia ^_^

Elia Si Jejariruncing said...

Nurfarihin:tq. mula2 knal apex i mmg dh ready mind set on what will happen..so bila jd kita kena ready je la..btol x? lgpon xbest pon cemburu buta ni..

da owner said...

waa...i loikeee you..
i pom xcemburu wen it comes bout my bf..
i peminat bf you jugak tp stkat minat sbb skill die jelah..
watpe leteh2 sakit ati kan?kan?
i hope u both epi together smpai bile2..=))

Elia Si Jejariruncing said...

da owner:btol 2..tersgt2 la btol..thanks ye

Hazwan Hakim said...

cepat2 la nikoh ngn fahmi tu mia..hhee

Elia Si Jejariruncing said...

hazwan: thanks but my name is not MIA. MIA stands for My Incik Apex..=)

twinkle'lilis said...

Wohaaaaa
i tabikkk pring lah dekat u ools;')
sweett sgt lah,smpai da rase bunge2 da nie.hihihi

untung dapat mate laguu nie.
korunk sweeet lah!
sukeee!

Elia Si Jejariruncing said...

twinkle: rasa bunge2??ayoyo..cpt2 la cri bf..ke dah ade??huhu

thanks anyway..kitorg insan biasa.bercinta pon cm org biasa

Kawe Ni said...

nmpok entry nih yg apek sgt menyayangi elia.. bertambah2 bertuah elia kan.. hoho.. xlamo lagi, bukan apek jer ore tgur, lps nih ngan elia pon ore nk bgmbr n tgur.. percayalah.. hehe

Elia Si Jejariruncing said...

kawe ni: alhamdulillah bersyukur sgt dpt dia yg sgt menyayangi diri ni.. ade ke org nk bergambar ngn kite?

alinac lover said...

:) tak tau nak komen apa..senyum je bole?

Cik Liyana said...

WAH...sweet both of you. sama cantik sama padan ! semoga kekal hingga ke akhir hayat! cepat-cepat ikat, your apex tgh hot diminati skg nih.

btw, cikliyana ada buat special entry utk korg


GOSIP GETAH : GIRLFRIEND KHAIRUL FAHMI

THE ZUL said...

memang untunglah dapat GF seorang yang memahami :)

and yes Khairul fahmi is a big future!

time mula2 tgk dia, igtkan dia keeper import dari jepun

Elia Si Jejariruncing said...

cik liyana:tq tq tq

zul: hehehe. alhamdullillah..

Rapunzil Özil said...

wah, sweetnya. ske sgt baca kisah korang! untung fahmi dpt gf memahami & brkorban demi yg trsyg cm kamu ni. hopfully p'gorbanan kmu 2 mmbuahkan hasil nnt! smga elia & fahmi ke jinjang pelamin & bahagia ke akhir hayat k.
nah, ambik seposen ni utk salam perkenalan kita!! :)

Suke Suki Je® La said...

Helow..Pes time masuk blog nih.. Dengan niat nak search carik pic sanding Idlan talaha.. tup2 baca2...La.. blog awek apex rupenye..(terdetik lam hati..cun woo awek apex!) hee...ok lah.. hope kowang berdua kekal hgga hujung NYAWA Lah.. n lagi satu..hope Cik Elia ni, memahami sgt2 la tugas Incik Apex tuh.. kalo cam ada masalah kecil2 tuh..cepat2 la setelkan..nnt tatot terbawa2 dalam game lak.. t kan, x pasal2 apex wat mistake bodoh2.. yang naya APEX gak..ape lagi..Amukan fan2 la.. so macam2 lah kuar dari mulot.."caci maki saja diriku" hee...ok..semoga berjaya dalam hidup memasing n kekal bahagia selamanya2....

Norsyamimi said...

wow...ur love story like citer korea...terharu2...jangan risau la...u guys both, InsyAllah ada jodoh...doa banyak2 ek elia n apex...hehe...pray for u guys happily ever after :)

teddyuna said...

;)) betul2.. u mnng sesuai dgn dia.. cz fahami dia.. ;)) eheeeee.. ^_(

Elia Si Jejariruncing said...

Rapunzil Özil: waa..dapat seposen..bestnye!hehehe


Suke Suki Je® La: insyallah kami akan jg hubungan ni.thanks ye. sy akn cbe xlarikn focus dia


Norsyamimi :wahh..cite korea ke? cite korea kn gile2 skit..kitorg ni kire gila gak la kn?hehe

teddyuna: tq=)

Mizz Dayana said...

semoga jodoh u dengan apex panjang taw. :)

doakan yg terbaek untuk both of u. :)

Hidayah Othman said...

sy dh follow awk...heee..:)

MENJ said...

He's the best Malaysian goalkeeper I've seen in a very, very long time. Cepat-cepatkan kahwin ya, supaya jangan jadi fitnah.

- MENJ

NaEl said...

agreed , and I like your last phrase. U are his no 1 fan no need to worry. Trust will keep all the jealousy away :))

dya said...

wahh..
kak alia banyak baik lha...
hope kekal ke akhir hayat..

Malin Sapawi said...

bertuah die dpt awk yg sgt sporting n memahami...hopefully kekal smpai bila2 ye! hehehe :)

Kuey san said...

Credits for your positive attitude ;)

May Fahmi and you be blessed by Him with love and guidance.

anisyud_01 said...

hehe..sy mnat fahmi!!!sgt3!!!
4 sure, rmai lagi yg minat sgt3 jgk..=)
maintain yr attitude, so tht your fahmi pun ley maintain die pyer prestasi..
*even berjuta2 org mnat die,
mesti,slalu kne ingt yg die mnat kmu sorng je*
_best of luck 4 both of u_

shira said...

hope kekal smpai akhir hayat..sweet..

~cik manis~ said...

tabah n sangat sporting lah u ni. understnding ngan karier bf u. hey kawen ajak oke:p

izzati shariff said...

harap korg kekal selamanye..
so sweet la both of u..
semoga tabah menjalani cabaran dan rintangan di mse hdapan..kim salam kt KF ye..:)
my little bro admire him so much..

Abdul Farique said...

Tahniah kerana memiliki seorang bf yang cekap menangkap bola :) .
Khairul Fahmi Patut berbangga kerana beliau adalah Idola Bolasepak Negara . loveMALAYSIA . hope sukses ! :)

icagocha said...

hey dear...nah, another "madu" for u :P

LOL! i never expected girls will go this crazy for a football player...

icagocha said...

http://www.facebook.com/#!/najiah.bohri/posts/181014745255891

fazae said...

hope u and kfcm kekal selamanya :)

Azmiera said...

Homaigod. You're so sweet. Hope kekal oke. You're the great GF for him. Dont stop oke. Hehehe. Hope korang sampai bila2. Amin

misz said...

hye elia, just follow ur blog..membe bg link...btw, i like this blog la... awk sgt sporting tau...tu yg best tu...
ramai membe2 kt fb n sy sendrik pon la tiba2 tersuka khairul fahmi che mat...uwaaaa...tersuka tue...tersuka disini bermaksud tersuka n minat dgn skill dia yg sgt2 hebat la...bila ramai org yg dh ske dia maknanya ramai yg support dia...this is good for his carrear, rite??


p/s:nt2 boring2 boley lepak cni... :)

arina balqis said...

well said:)

Anna Hanna said...

sweet la both of u.. hope ur relationship will lasting 4ever.. :)

Erma Fatiha said...

hai elia..nice post by the person that having a good heart like u.=)

semoga jodoh berpanjangan sampai syurga.=)

hikariee said...

dont worry.
it just a fandom thing between us XD
cari bahan nak borak XD
we also wish him happiness with u

eima said...

huh ...tak de pe la dik ..
hopefully jodoh korg berpanjangan ..
elia mmg cool ...

iema LELA said...

hai ...saje je bace n tinjau2 buah hati apek nie..hahha..btw epy 4 both of u..hoppefully bekekalan hendaknye..insyaALLAH..:D

Izzul Amir said...

Seriously kau professional doe !
tabik springggggg ~

ADfeez said...

untung giler fahmi dpt awek kewl cm u!!!!! :D

Ierasz Cik Ira V~,^ said...

sy suke la awak dikk.... dun wory fenomena ni akan berakhir sooner...rakyat Malaysia still dlm kejutan ag tu..sy tgk smlm pun teruja xhbs ag ni... hehe.. follow me back ya...:)

ziezy ziElya said...

kak elia mmg spotim giler la..
hope sgt jodoh korang brpanjangan smpai ke hembusan nafas trakhir ea..

Fara said...

salam..best ler baca story mory u..mmg MIA u tu ada ciri2 lelaki yg menjadi rebutan gurl kat luar sana..tp klu masing2 jujur n ikhlas..don't worry..akak doakan hubgan kalian kekal hingga ke akhir hayat..amin..*tetiba jer dh terminat ngan incik MIA u jugak..hiiii....

-A-D-A- said...

hye, gf fahmi..sy gf kwn fahmi.haha..leyla kte kwn ye..bf sy kwn fahmi dlu.mse skol kt klntn dlu.klu tny fahmi, ye mst knal..aritu kteorg ad jpe fahmi kt funfair kt klntn..tp xsmpt nk bgmbr..ye pluk2 pkwe sy je..haha..btw, nice cple.. ;)

Mazatul Hafizah said...

Nice word frm u gurl.. smoga ada jodoh yang kuat antara korang.. ur laling dh makin glam n famous.. hope u r always there to keep on remind him..spy dia x lupa diri.. i wish dia akan jd pemain bola yg terhebat alaf ini.. moga menjadi lagenda bola sepak suatu hari nnt.. and for u my dear.. i wish u, with ur kindness.. will get the best for you both happiness.. wish u both.. a very happy ending.. live happily ever after.. stay cute n nice gurl!!..

Shamz Johan said...

even most of it are girls because I believe I am his no.1 fan and I will stand by his side even when the whole world are against him. Besides, I happened to know him back then when no one even care who is "Khairul Fahmi Che Mat"

This is very truthful and touch, terharu sy dgr.. mmg awk sgt memahami dan mmg terbaik utk dia, itu yg paling penting, kena percayakan juga di saat seluruh dunia menentang dia, sy doakan awk bahagia dan ditemukan jdoh bersama dia, amin

proud of khairul fahmi - the one of his kind in malaysia footballer

MamaFarhan said...

good thinking girl... the most important is... trust... kalu tak ada kepercayaan hubungan boleh hancur... jodoh pertemuan ajal maut di tangan Allah SWT...
wish ur love story will get happy ending... amin....

micky eyqa said...

i pinjam pic u tau buat entri pasl u..
http://eyqaatiqah.blogspot.com/2010/12/wah-blog-awek-khairul-fahmi-che-mat-jdi.html

Naelah al-farafisyah said...

tahniah mia....salah satu sebab korg mmg padan adalah sefaham each other..mybe gk mia jd pembakar semangat tuk apek trus berjaya..keep it up...insyallah lau jodoh x kemana...i wish u bahagia hingga jinjang pelamin..

Naelah al-farafisyah said...

tahniah mia...sefahaman n kepercayaan tu yg penting..mia juga adalah pembakar semangat utk apek trus berjaya..keep it up...insyallah lau dh jodoh x kemana...i wish u hapi alweyzz....

Noi C.Azleah said...

Perfect and good job, Elia.

Cemburu mesti ada dalam hidup. Cuma cemburu kita mesti bertunjangkan akal fikiran dan bukan gerak hati semata-mata.

I wish both of you will happy ever after. Insya-Allah.

To be honest, so sorry for saying 'loving' word to him @ his FB fans page. Hehehe. Saja je tu. My BF pun sedikit tergugat gak saya berpaling tadah minat lelaki lain. Haha. Kidding ;)

Btw, you're 21 ke? :)

shahirah razid said...

Salam Kak Elia..
hehe..saya bru je jadi follower ni.
Suka sangat akak ngan abg fahmi..
Tabah ye.. kadang2 peminat memang nak amik gamba la ape la..so far, bgus sangat akak bagi nasihat cmtu..Harap sangat akak bahagia ngan abg fahmi. Sampai ke jinjang pelamin..heehe..

Weyda Yahya said...

jom kak elia..
usha belog saya:)
http://weda89.blogspot.com/2010/12/khairul-fahmi-che-mat.html

siti said...

wahh,salute la u elia..susah taw nak jumpe girl cam gni..dahla bF u tu handsome dan menjadi kegilaan ramai,tapi u still bley xcemburu buta.its cool ok!heheh btw,didoakan smga korang kekal berpanjangan dan happy sokmo :))

ecah said...

love story hope dpt dengar happy ending k sis..wish both of u gud luck..x tahu plak u blogger juga..okies, i support semua rakan blogger..

Una Ulala said...

akak.semoga tabah hadapi dugaan yg mendatang k ! i know u can. yeahh :))

Julia Abdul Rahman said...

ada jodoh x kemana...akak doakan adik akan bertemu jodoh dgnnya...amin

shazlea shayla @ maria said...

Elia, this was so0o sweet.. aku melt2 bace entry ko ni.. waaah!
Berthan ok, insyaAllah die jodoh kamu =)

mamaafzal said...

betul tu...tak payah jeles elia...apex tu nampak setia.as long as you jaga ur relationship, he will always treasure your love.semoga ke jinjang pelamin..:o)

Cumy said...

like ur entry sis. sgt menarik.. mcm trinologi novel je :D
btw, i already follow ur blog :)

XieRza FieRa said...

Aku suka la Elia ni... Bagus2. Kekalkan prestasi. Hhahaha.. aku bg semangat cam elia plak yg men bola sepak..huhu, just kidding.

Aku x kenal pun sapa khairul fahmi, Final AFF Suzuki Cup bru aku tau dia sapa. Blog elia ni pun aku jmpa secara x sengaja (ini perkara biasa bg org yg kuat skodeng.hahaha..)

Apa aku nk ckp ni..Ishk2, memori lost sebentar.. X pa, abaikan, just wish u luck in ur relationship. (^_^)

zazmi said...

Hi Elia. Nice visiting ur blog. X kesahlah cantik mana pon pompuan yg minat incik apex u ni,u xyah amek pot pun. coz u hv ur own value. Sapa hanis zalika tu? cam model jek. tp xder le se'sweet' u.lol! she couldn't beat u la beb. X semua lelaki sukakan gal yg tgi2. sbb tu la Allah jadikan manusia ni mcm2 pattern. coz stiap pattern ada peminat masing2.btw,hope both of u live happily ever after. amiinn

DiDiLiA said...

Hope u and incik apek akan sampai ke jinjang pelamin.. u so sweet...

cerita-gadis-ini said...

smoga kekal bhgia ke jinjang pelamin n ke akhir hayat dear,,suke tgk korg..even hnya bc di blog ..

King Of Single said...

yup! last phrase tuu..u are his no 1 fan...!! well, tetibe jadi suke kat u lak ni...siyes uh..susah nk jmpe gf cam u kot..understanding giler..;))

mmg xbesh pon kalw ade cemburu bute..dah bute xnmpak jalan haha.err apeda merpek lak..

well, ayat dalam blog ni sempoi abes..oh yaa! like a korea drama la story korang.u pon model..so kire padan la tu ;)

chica dulce =) said...

semoga berkekalan ya Kak Elia dan Abang Khairul Fahmi :)

AzRin Kamaludin said...

Lia i mmg respect you la..
klu i di tempat you..i pn tak sure mcm mane i nak face situasi mcm nie..
anyway ur gud supporter to him!

Rozailin said...

Salam elia.good choice to further your study.keep praying to Allah if MIA is written to be your future hubby in Luh Mahfuz,he will be yours.no matter how hard obstacles came along your journey,just be patient,give 200% husnuszon to Allah,you will find peace in your life.I have been coupled with athlete b4 but there's no faith for us.Allah know better.Akak will keep track your blog and hopefully will be entry sharing about your success in study as well.All the best!

ayu firdaus said...

Don't worry ramai yg akn doakan u n mia bahagia n kekal ke akhir hayat... Love u both tc

aDyLLa OmaR said...

sis,

diharapkan dapat membaca entry ini. dedicated khas for harimau malaya AND tak ketinggalan ada nama sis juga~ hehe!

tenkiu, tenkiu~ >.<


http://adyllbbs.blogspot.com/2011/01/we-are-champion-malaysia.html

MisS CaDbURy said...

sis...so sweet both of u...jgn amek kire sgt ckp org..xde gune pom...yg penting u trust him...mulut org..bkn cam mulut tempayan...i admit...sy pom admire fahmi...sbb die seorang pemain yg sgt2 hebat...maa family oso...bangga ngn fahmi...semoga jodoh akak ngn die berkekalan hingga akhir hayat...(^^,)

AISYAH AINI 'eacha' said...

kowng mmg sweet couple.....nsem boy n pretty gurl...hehehe..bes giler follow ur blog....mmg psangn serasi la kowng!!!!kak elia mmg lucky dpt abg fahmi...hehe..msti die sporting giler kn...btw,,moge kekal yerk... <3 kak elia n abg fahmi....huhuhuh

['',] iman ['',] said...

Assalamualaikum .
sweet ny . akk ni pnyabar orgnya :D .
smoga jodoh smpai ke jinjang plamin , amin :)

['',] iman ['',] said...

Assalamualaikum .
sweet ny . akk ni pnyabar orgnya :D .
smoga jodoh smpai ke jinjang plamin , amin :)

~achai wife here~ said...

ai kak..xyah r nk dok pk pe yg org len nk kte..bkn diorg yg tentukn hbgn akak n fahmi 2 jd cmne..ag pn..akak da knl die lme..dr sblm die 2 xfemes ag kn??so..sy ase akak r org yg pling tbaek ntuk die..yg dok mnt bf akak skang ni pn sbb fahmi da femes..nk tumpang glemer je..sy arap hbgn akak n die akn kekal hngga ke jinjang pelamin n akhr hyt..amin..

KRISTAL RISK said...

bgsnye..
think positive meenggalakkan
lg hbngan 2 jg bagia....
hehhehehe
da keayat mcm2..
pe2 pn...
smoga berkekalan..

Maryam Kamal said...

Yes, just u happened to know him back then when no one even care who is "Khairul Fahmi Che Mat" .

Ayat terbaik sis ! :)

And I am sure, KFCM knows how valueable u to him ! :)

Wish both of u live happily ever after, insha Allah. ;)

イノムキム乙レム said...

wahh,coollah sys n apex. ni rita n ayu raudah bole kalah ni! haha...

Tok Rimau said...

Tok doakan persahabatan kalian sampai ke jinjang pelamin dan bahagia ke anak cucu, berkat sampai ke syurga. Amin.

~ ( LayDee_N ) ~ said...

I should learn from u... hehehhe.. I kuat jeles. Tp takde laa jeles memanjang.. pendek2 jer. hahah.. mean kekadang. most of the time, TUTUP MATA!
But ur BF is really sweet... i wish i have 1 like him.. but not him la... hahaha.. i tak leh coupledgn org2 femes, lagi parah jeles tak tentu pasal.

BlueberrY CheesE said...

how sweeett!! smga jodoh korang kekal hingga akhir hayat. amin...=))

.::: Princess MOMOY :::. said...

SEmoga kalian bahagia...
Sebab Mengapa HARIMAU MALAYA Tidak Boleh Ditukar Kepada HARIMAU MALAYSIA !!

MY RECENT POST: Jom Kenal KHAIRUL FAHMI CHE MAT Yang Encem

tyruzia_3186 said...

Salam.
Baru terjumpa blog ni..
Seronok baca! (^_^)
Saya doakan karier Khairul Fahmi akan lebih bagus dan lagi murah rezeki lepas ni..
Tak sabar nak tengok KFCM dan Cik Jejariruncing beliau ke jinjang pelamin..Moga jodoh berkekalan hingga ke akhir hayat.
Sweet je korang ni! Hehe! (^_^)

zuhaidazunairi said...

hope kekal sampai akhir hayat .

mysterissgirl said...

soo sweet kak elia :) harap jodoh akak ngan abang berkekalan,aminnn :)

Hasbul Ikhwan said...

gler ar..
xyah risau dah pas nih..
klu apek da ramai peminat skang...
it goes same to u..
1 mlaysia da tau blog nih..
da tgok cmner btuah awk dpt apek n apek dpt awak..
so rasanya dua2 hot market dah skang..
bkn apek sorg jerk..

Chenta Mall said...

Elia...kwn2 kat sini semua doakan korunk bertemu jodoh....bese la org popular kan...takot jugak jadi mcm artis2 pulak...haha...

Fatin ank pakcek ali ;D said...

yep ! kalo jodoh tak kemane , sy doakan akak ngn KFCM cepat bertemu jodoh .

~Sahnira is Sahnira~ said...

semoga hub korang berkekalan :)

NANA RAZALIEGH said...

Assalamualaikum

Pandangan saya both of you nie Cute Couple.. :)

Saya doakan semoga happy and berbahagia sentiasa.

cik bunge said...

salam bahagia kak elia..hmmm..ser0nok tol read ur bl0g ney...huhuhu..pas read st0ry m0ry kak elia yan ase cam da lbh matang(nada gedixss)...huhuhu..dlu yan ni jns kuat cemburu gk lew tp xtunjuk..juz peram jew lam hati ney..tp pas read st0ry ni..ase cam 0k lew...hahaha..t0l ckp akak..lau kter percykan j0doh..wat pew kter nk tk0t an..keh3..papeun selamat berbahagia..may Allah bless ur relati0nship wif ur l0ve 0ne,,,salu2 lew update ek,,,

Blooger Maniac said...

Semoga Apex terus maju dalam bidangnya...:)

Miss Shasha said...

syahdu nya baca entry ni..berkali2 baca pun xjemu...semoga panjang jodoh kalian...ameeen...

Cik Jumi ♥ said...

akak,
akak sangat baik.
jumi pun pminat MIA akk.

btul kata akk.
btw, akk pakai tdung comel

http://ceriteraseorangadis.blogspot.com/2011/06/hyperkrit.html

kalau akk xkberatan bacalah.
haha. i'm his fan tp. just stakat minat. macam yg akk cakap.
moga akk bahagia. amin :)

Paiz said...

semoga berbahagia..



Aku Seorang Blogger

fauza fever said...

i think i should learn from u how to be someone who are not soOooo jealousy...honestly,i love my man so much..but i have a bad attitude which means,sindrom kuat cemburu or cemburu buta..mmg ada ex2gf dye yg kembali terhegeh2 dgn dia..but he always say that i was the one yang ada sentiasa dalam hati dia...i know him well but, its not easy to get rid of this sindrom...but looking at you..i think,its better to keep trust...hope both of u berjodoh hingga akhir hayat..and pray for me..for us..berjodohan hingga ke akhir hayat juga..salam..

wani..wawa... said...

moga elia tabah dengan incik apeq...
insyaallah andai jodoh tak kemana...:D

wani..wawa... said...

saya pun peminat apeq..
tapi saya doakan elia bahagia dgn dia..saya ada dengar brita yg agak tidak enak pasal elia dan apeq..apapun tabahkan hati..insyaallah andai dia jodoh elia..x kemana..kuatkan hati..

murn!e said...

siapa sangka kn? he done sumthing bad behind you. akak frust awak break dengan dia.

tp akak suka dengan semangat awak. akak arap, he will be yours again. :)kalo itu yg awak nak la.

kalo awak tak nk dia dah..akak hope awak jumpe chenta hati sejati awak.

gud luck.

Blog Widget by LinkWithin