Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Tuesday, November 30, 2010

How I met your Incik Apex Part 2 : First Date

Seperti yang dijanjikan, nak cerita pasal our first date. sambungan dari entri sebelum ni.

Our first date bermula setibanya saya ke Kolej Dato' Onn, Uitm Machang dari Kuala Lumpur. Kebetulan saya MC hari tu jadi tiada kelas yang perlu dihadiri. Incik Apex pula kebetulan tiada training hari tu. Memang macam dah ditakdirkan je kn?


Plan asal kononnya nak keluar tengah hari. tapi on the first date My Incik Apex(MIA) dah bagi bad impressions. dia datang lambat! lambat beberapa jam lak tu! Dia sampai lebih kurang pukul 2. lambat pon sebab kakak dia guna kereta. Dah la travel dari Kota Bharu ke Machang amik masa lebih kurang 45 ke sejam. dah lambat tu bertambah lambat la kan...

"Ok.ok... nasib baik dia ni bukan bf aku, kalau tak.. siaplah!" bisikku..


Sampai2 je dia call.

MIA: Dah nak sampai ni.

Elia: Ok2. i turun skrg, u dtg naik ape? i mean keta colour ape?(xnak dia salah faham, so cover line baik punye)

MIA: Owh. Lori puteh.

Elia: (owwhh.. lawyer buruk plak dia).. OO..Lori puteh ye..Ok2

Tak lama lepas turun, nampak this car. tingkap tinted. mamat kat dalam pakai spec ala2 macha perasan macho dalam gambar haritu je. hm.. redah je la. saya pon dengan muka setebal buku teks bahasa melayu tingkatan 3 pon buka pintu kereta dan menyapanya dengan senyuman iklan darlie. kalau kena sinaran matahari mesti silau. sebab saya masih ber-braces ketika tu. hm. bila fikir balik mungkin sebab itu dia pakai spec hitam. T_T

Elia: Hye! sorry tadi tak perasan pulak "lori putih" ni.. huhu(pulang paku buah keras)

MIA: tak apa..



::Ni gambar hiasan semata-setelah beberapa bulan couple::


Yang kelakarnya sepanjang perjalanan ke Kota Bharu tu sunyi je. yang kedengaran hanya radio yang dipasang. masing2 tak ada idea nak bual apa. soal sepatah, jawab sepatah. jawab sepatah, tanya sepatah. pastu senyap balik. cengkerik pun mula menyanyi riang. biasa la awal2 masing2 malu2 kucing nak kena hempok kat dinding. sekarang ni kalau naik kereta tak pasang radio pon takpe. borak mengalahkan dj radio lagi. potpet potpet xreti nak diam.


:: Ni gambar 1st amik dalam kereta. pon slps beberapa bln cpl. Malu2 pon tetap pose ::


berbalik kepada cerita first date kitorang ok? sampai2 KB, apex bawa saya pergi KB Mall. duhh. where else? sampai2 je kitorang jalan2 then terus ke food court tingkat atas. tak boleh belah je masing2 cover line. mmg awkward giler la that situation. MIA order Nasi Goreng Thai, saya order Nasi Putih Paprik Ayam*.

Masa tengah syok2 makan tetiba saya teringat sesuatu yang buat saya tergelak kecil. sila bayangkan gelak kecil dalam keadaan coverina.

MIA: (muka pelik) Nape ni?

Elia: takde.. i teringat something yang Zamir kata.

MIA: dia kata pasal apa?

Elia: pasal u la.. =)

Sebaik je MIA dengar kata2 I tu muka dia terus berubah. wajah yang putih melepak tu terus bertukar jadi merah. MIA tersipu tersenyum malu. (agaknya dia dapat tangkap apa yg zamir bagitahu saya)


::Mcm ni la lebih krg muka dia blushing.. xde gambar real jadi edit merah saje..hehe. jgn mrh ye syg! seriously cute la u blush.. i suke! hehe.opps terlebih gediks suda!::


MIA: I dah agak dah mesti zamir bagitahu benda tu. siot tul mamat tu. adoi. *malu*

Elia: Hahahaha!! kelakar la u ni.

disebabkan taknak dia terus malu dan spoiltkan our first date, saya cepat2 tukar topik. mesti dia malu besar tadi kan?

Lepas je scene tu kitorang mula rancak bercerita. Banyak benda yang diborakkan. tak ingat dah soal apa. Lepas habis makan kitorang pon head back to Machang. another long journey back. borak-borak pon masih rasa jauh perjalanan tu.


Sampai2 Uitm, lepas saying goodbye saya pon balik ke bilik.


Terus terang masa tu memang takde feeling pon kat MIA ni. maybe sebab dia lewat dan masing2 rasa kekok dan seolah2 takde kimia diantara kita.. wah.. cam lagu la plak! tapi memang saya rasa macam tu. rasa macam mamat ni boring je. tambahan pula dia nk berstatus "pemain bola". sebelum ni mmg sy xpernah ada pengalaman ngn football player n from what i heard most of them are real "players".. playboy la senang kata..

Tapi ternyata insan bernama Khairul Fahmi Che Mat ni lain dari sangkaan. bila dah kenal lama barulah saya tahu rupa-rupanya sebab MIA ni pada asalnya bukan seorang yang romantik. dia pon hanya pernah couple 2-3 kali je seumur hidupnya. tu pon sekadar cinta monyet je. Sekarang barulah dia temui his true love, First Love n Soul Mate katanya.. Allahualam..


Ceritera Cinta FahmiElia tak berakhir disini. Ceritanya bertambah menarik pada part 3 (Date yang seterusnya) bila Elia "kenakan" Incik Apex beberapa kali semata2 nak menguji kejujuran dan keikhlasan dia. Memang unik dan kelakar ceritanya. tak sabar nak abadikan cerita ni kat dalam blog ni yang akan dikongsi bersama korang pembaca semua. Harapan saya, satu hari nanti coretan2 ceritera cinta ni akan menjadi tatapan anak cucu kami. (andai kami dijodohkan). amin..


*Antara saya dengan MIA ni, saya agak "mak nenek" sikit.. nyanyok memanjang. MIA yang selalu ingat tarikh2 penting, i pakai baju apa ms 1st jumpa, apa yang I cakap dan termasukkan menu apa yang kitorang makan masa 1st date ni. kalau nak harapkan aku mmg tak lah nak ingat. asyik terlupa je. susah kan nak cari bf cmni? kadang tu dia yang ingat counting brape hari dah kitorang couple. aku yang letak "Daisy Path" kat blog pon kdg2 terlupa. Hebat kan My Incik Apex?


18 SG - Kesan Buruk Liposuction/Sedut lemak


video


Liposuction atau pembedahan menyedut lemak merupakan cara mudah untuk mendapatkan tubuh langsing. Namun bagi anda yang ada pasang niat nak buat tu, tengok dulu video ni. Seorang model dari China yang menderita akibat buat liposuction ni. mungkin kerana dijangkiti bakteria, tubuhnya ditumbuhi nanah sehingga berulat.. euuww sangat horror ini video. sapa2 yang tak suke tengok cite horror dan geli dengan ulat or crawling bugs dinasihatkan jgn tengok.

p/s: tu laa obses nak cantik sangat. hambek kau sengsara jadinya!

Nokia c3. Nak jugak-jugak!



I've fallen for this phone since the first time i lay my eyes on it.. I think one of the reason is the colour- PINK~! its gorgeous. Another reason is it has many features such as:

Internet

  • Take the web with you – connect to the internet over 2G or Wi-Fi.
  • Browse, search, shop and share online with the mobile web browser.
  • See web pages clearly on the vivid 2.4" colour display.
  • Access a world of information directly from the home screen using the Web Search widget.
  • Stay connected to your favourite Ovi services and social networks.
  • Let your friends know what you’re up to – update your status easily while on the move.

Photos And Video

  • Capture special moments as they happen with the built-in 2 megapixel camera.
  • Keep your photos and video clips on the 55 MB internal memory or store even more with up to 8 GB of expandable memory.
  • Record video clips on the go and watch them again later.
  • Share your photos with those close to you through email, MMS or a wireless Bluetooth connection.
  • Upload photos and video clips straight to your social networks or favourite sharing services.

Home Screen

  • Make it your own by changing the background, theme and icons.
  • Get live Facebook and Twitter feeds right on your home screen.
  • Keep in touch with friends – simply select their picture to call or send a message.
  • Manage your email, chat, calendar and music with dedicated widgets on your home screen




Kalau korang wonder berapa tahap social korang boleh la gi kat website ni. my result is im "popular".. haha popular ke?


Levels of Sociality/Popularity:

  • Geeky = 0-10,000 points
  • Squirt = 10,001-20,000 points
  • Popular = 20,001-50,000 points
  • Famous = 50,001-10,0000 points
  • The Most Sociable = more than 100,000 points

Nak tau bagaimana?




Check out this website and click "Socialistar Meter"






So, what's your level of popularity??



Ngangkung





Haritu saya tengok wayang cerita Ngangkung. Dengan Incik Apex, Zamir dan girlfriendnya- Lynnda. Tiket kul 9 malam. Kul 8.30 saya gi amik My Incik Apex kat FAM dan kami pon pecut ke TGV Sunway Pyramid. sampai2 dah pukul 9 tapi zamir n lynnda ada kat A&W lagi.

"Lapar xmakan pape lagi. rileks la.. iklan 15minit" katanya..




:: lapar yee.. huhuhu.. sian die ::



:: Fyi, apex pakai bj zamir, zamir plak pakai bj apex..xfhm aku drg ni ::



Masa kitorang masuk panggung tu movie dah start. so kami terkial2 looking for our seats. lepas dapat je seat. tak sempat nak panas seat tu dah bergoyang.

bergoyang?? buat apa sampai bergoyang tu?

Gelak la.. gelak tak hengat2 punye la.. aiyahh.. jangan fikir lain ye

Cerita Ngangkung ni memang best la. kalau ada rating 5 bintang saya bagi 5! banyak part yang best dalam cite ni. antaranya masa part pendeta menurun, part Azim jumpa bomoh Kelantan, Doktor(lakonan Azlee) menasihatkan pesakitnya dan banyak lagi la..

So pada siapa yang tak tengok lagi cerita ni gi la tengok.. memang tak rugi. best!


::Muka puas hati tengok Ngangkung::



My Incik Apex happy tak habis-habis bercerita sampaikan i snap gambar pon tak habis-habis bercerita lalu hambek kau muka tak semenggah ni. Takpe2 muka tak semenggah pon i tetap sayang.. hehehe

Monday, November 29, 2010

Senarai Terkini Pemain ke Piala AFF Suzuki 2010


Para pemain akan berangkat ke lapangan terbang dari Wisma FAM pada jam 11.00am dan dijangka berlepas ke Jakarta pada jam 2.00pm


SENARAI PEMAIN
Penjaga gol: Khairul Fahmi Che Mat, Sharbinee Allawee


Pertahanan: Mahalli Jasuli, Mohd. Razman Roslan, Mohd. Sabre Mat Abu, Mohd. Muslim Ahmad, Mohd. Fadhli Shas, Khairul Helmi Johari, Asraruddin Putra Omar, Mohd. Faizal Mohammad


Tengah: Safiq Rahim, Mohd. Amri Yahyah, K. Gurusamy, Amar Rohidan, Khyril Muhymeen, Mohd. Amirul Hadi Zainal, S.Kunanlan, Mohamad Ashari Samsudin


Penyerang:
Safee Sali, Norshahrul Idlan Talaha, Izzaq Faris Ramlan, Faizal Abu Bakar




Sunday, November 28, 2010

Khairul Fahmi Che Mat palsu!


Tadi boring-boring saya search nama Khairul Fahmi Che Mat kat FB dan dapati ramai yang buat page dia. Page palsu! page atau account yang mengaku dirinya Khairul Fahmi the goal keeper.

Saya bukan marah kalau dia betul2 meminati apex. Buat la page sebagai penyokong. bukan mengaku diri sebagai someone who they are not. perbuatan tu boleh dikenakan tindakan tau tak? Plagiarism tau tak. Mem-plagiat identity org lain.

Ada sorang hamba Allah ni buat page "Penyokong Khairul Fahmi Che Mat". tu takpe la sebab terang2 tahu itu bukan dia. Ni tidak, menyamar jd org lain. yang dikuatiri jika mereka menyalahgunakan page tu. Risau ia akan memburukkan nama My Incik Apex. Tambahan lagi, kami taknak orang ramai keliru yang mana satu page apex yg sebenar


so.. ini antara page fb Khairul Fahmi Che Mat yang PALSU/FAKE:


- http://www.facebook.com/pages/Khairul-Fahmi-Che-Mat/150209311693373










Harap mereka ni insaflah dan hentikan buat camni. Nak minta tolong korang sikit leh? tolong report account2 sebagai "Report as spam or scam " dekat ujung kiri bawah account fb mereka. thanks..


Bagi yang belum maklum Khairul Fahmi Che Mat hanya ada 2 account fb.


personal account dia dah penuh. jadi korang nak add, add dekat fan page dia ye? Thanks~!!

Korang suka jumpa bf/gf korang hari2 ke kadang2?

Korang suka jumpa bf/gf korang hari2 ke kadang2?

Answer here

Saturday, November 27, 2010

Tips untuk pertama kali "melakukannya"

1. Berbaringlah dengan tenang, meskipun anda pasti akan merasa tegang atau gementar..

2. Dia akan mendekat dan menanyakan apakah anda takut. Kalau dia bertanya demikian, gelengkanlah kepala anda dengan penuh keberanian.

3. Lalu dia akan mulai memasukkan "perkakas"nya. Mungkin suhu badan anda akan meningkat. Tapi tenang saja, dia akan melakukannya dengan gentle..

4. Dia akan memandang mata anda dalam-dalam, dan meminta anda untuk percaya padanya. Jangan khawatir, dia sudah punya banyak pengalaman dalam hal ini.

5. Senyumnya yang menawan akan membuat anda sedikit rileks, dan dia akan meminta anda untuk membuka lebih lebar agar dia dapat masuk dengan mudah. Saat ini mungkin anda akan memintanya agar melakukan apa yang ingin dia lakukan dengan cepat. Tapi dia tidak mau terburu-buru. Dia tidak ingin anda kesakitan.

6. Dia juga akan menanyakan kalau-kalau anda merasa sakit. Meskipun berlinangan air mata, tetaplah gelengkan kepala anda, dan minta dia untuk meneruskannya. Pada momen ini mungkin anda juga akan merasa sedikit mati rasa.

7. Setelah beberapa saat, anda akan merasakan suatu kelegaan yang luar biasa, dan dia akan menarik "perkakas"nya keluar. Dia akan tersenyum hangat, dan memuji betapa hebatnya anda.

8. Tersenyumlah, karena bagaimanapun, ini adalah pengalaman pertama anda

Itu lah tips untuk cabut gigi pertama kali !!!


Friday, November 26, 2010

Membeli-belah dapat hadiah!

Shopping is the best therapy if you're feeling down. Best je rasa bila dapat handbag, baju or anything new kan kan? Tapi laagi best bila korang beli then dapat pulak hadiah. best! waah.. memang terbaek la..

Weekend ni korang buat pe erk? Kalau takde buat ape2 jom la datang ke

Closet of AmyAmy booth @ I Love Bazaar!

Date : 27 & 28 November 2010

Time : 11am till 9pm

Venue : First Floor, Subang Parade (Opposite of Celebrity Fitness)


Kitorang ada banyak stock2 baru yang melets tak hengat2 untuk korang grab! Saya sendiri jadi rambang mata tengok barang2 ni. semua saya nk! aarghh.. rasa cam tak nak jual je.. hehehe.. jahat2



:: Ni stock baru (handbag) kami.. banyak kan? ::

Kenapa lak korang kena datang? Apa yang menarik sangat?

1. Banyak stock2 baru yang santek-menarik-tertarik-dan-memang-da-bomb!

2. Kalau korang berbelanja lebih dari RM40, korang boleh dapat hadiah dalam bentuk voucher atau produk kami.

3. Terdapat diskaun up to 20% off. Sempena Year End Sale katanya. Wah!

4. If you're lucky, dapat jumpa My Incik Apex a.k.a Khairul Fahmi Che Mat! So boleh la korang nak amik gambar ke, signature or pape la.. Jangan suruh dia berjoget dah la.. hehehe

5. If you're unlucky, dapat la jumpa saya. the infamous jejariruncing. Ok. ok memang alasan ni sangat tak menarik hati. saje nak cukupkan list "5 sebab kenapa korang kena datang".. lame kn? -_-"


Feel free and support us there! We'll be selling these lovely NEW items...













:: Santek x? ada banyak lagi.. rugi siapa tak datang ::

spot us at booth no. 1
to view floor plan bazaar, click here.

or here!


SEE YOU THERE!!


this is where we will be. in front of Celebrity Fitness

Ramai yang rebutkan Khairul Fahmi. Tak jealous ke?




Haritu Cicik tag saya kat fb, dia fowardkan this entry dimana ada sorang blogger menulis pasal Incik Apex. lihat di sini --> http://zureensukasushi.blogspot.com/2010/11/mereka-rebutkan-khaitul-fahmi-che-mat.html



:: Antara isi entry tersebut. Click untuk tumbesaran ::

p/s: sy xmarah pon ngn entry tu. rasa a bit funny je. kelakar. teringat time sy berebut idola ngn kwn2 yang lain. huhuhu =)


Semenjak dua menjak ni tiba-tiba populariti My Incik Apex(MIA) membuak-buak. Muka kerap keluar surat khabar, nama disebut-sebut di kaca TV, friends kat fanpage mencapai 10 ribu dan yang paling obvious sekali setiap kali kitorang keluar bersama, tak sah kalau tak ada orang tegur.

Kalau nak dibandingkan dulu dengan sekarang memang jauh berbeza la. dulu kitorang boleh dating cam orang-orang biasa je. Bole la nak buat perangai gile2 kitorang. Camwhoring tak kire tempat, main nyorok2 n main korek hidung masing2. eh,tu tokok tambah je. hehe. sekarang setiap kali keluar ada je mata-mata memandang. Kalau lelaki,tertoleh2 leher tu cam nak terkehel. kalau pompuan lak terjeling2, terbisik2, then pandang saya semacam. saya pakai baju terbalik ke?




bukan tak senang duduk atau tak selesa, cuma kadang-kadang tu rasa pelik je. famous sangat ke laki aku ni? dulu kalau keluar sekitar Kota Bharu je kadang2 ada orang perasan dia. kalau kat Kl orang tak kenal sebab dia main ngan Kelantan. Plus last year his career kurang menyerlah. orang pandang pon sebelah mata je. Tahun ni lak asal keluar je ada je yang tegur. sampai MIA pon pelik.

MIA : aikk.. tak sangka ada jugak orang kenal I kat kl ni ye?

Incik Apex yang dulu seorang yang sangat pemalu dan muka akan bertukar merah bila ada org tegur pon dah beransur pulih. dah kurang sikit kemaluan dia. eh, kepemaluan dia. eh, ada ke ayat tu? hmm.. senang kata dah kurang kemerahan muka dia la. tapi malu tu tetap malu. cuma saya selalu nasihatkan dia, kalau orang tegur atau nak amik gambar tu layan. nanti orang ingat kita ni sombong. So far saya tengok siapa yang tegur tu semua dia layan. sampai tak menang tangan pon ada. Jika ada yang kami tak perasan tu maaf la ye. mungkin terlepas pandang.

Cuma bab no telefon tu susah sikit la. kebelakangan ni banyak pulak nombor2 yang tak kenal call atau message dia. kalau yang pompuan tu siap mengayat lagi. bila apek tak layan cakap sombong pulak. tuu memang aku sendiri tak galakkan dia layan. tu bukan minat, tu test market namanya! sorry la ye. sini bukan mini market so no need to test your market k.

Saya ni seorang gf yang sangat memahami(wah.. masuk bakul angkat sendiri nampak! biarlah. dengan berat badan begini siapa la yang larat nak angkat kau?). saya bukan jenis yang cemburu buta. selalu je nampak comment or message berbunyi "i love you Khairul Fahmi" atau "I like u" n sewaktu dengannya kat fb dia. tapi saya jenis yang tak cepat melatah. anggap benda tu biasa la. kita pon pernah minat seseorang. pelakon, penyanyi or permain bola sekalipon. tak semestinya kita nak bercinta dengan dia. betol tak?


Kalau ada perempuan nak bergambar dengan dia sekalipun saya benarkan. asalkan tak buat aksi2 melampau la. kadang2 kalau kitorang keluar, ada pompuan minta nak amik gambar dengan Incik Apex dan dia akan pandang saya untuk tengok reaksi.

I ok jerr. gi lah =)


Tak cemburu bukan bermakna tak sayang. tapi sebab sayang la saya tak cemburu sebab saya percayakan dia. Account facebook pon saya yang suruh dia buat. dan saya yang galakkan dia approve je semua org yang add. Bila dia xada masa nk approve, saya tolong approvekan. taknak orang kata dia sombong. lagipon i know him well and he wouldn't do things behind my back. Dia pernah kata,"kalau u suruh i delete account FB i pon i akan delete right away"..


Selalu orang tanya,
"Apek sekarang dah ramai orang kenal dan minat, tak takut dikebas orang ke?"

"tak jeles ke tengok dia bergambar ngan pompuan lain? kalau saya,dah marah dah"

"Ada peminat2 apex siap berebut2kan dia lagi. lambat2 terlepas la awak."

hmm.. memang tak sedap didengar tapi bagi saya, saya percayakan jodoh. kalau dah jodoh tak kemana dan saya percayakan gerak hati atau naluri saya yang sentiasa membantu. setakat ni belum pernah terdetik nak meragui cintanya. So buat apa nak perbesarkan benda yang kecil? there is no deal pon if peminat khairul fahmi semakin bertambah. even most of it are girls because I believe I am his no.1 fan and I will stand by his side even when the whole world are against him. Besides, I happened to know him back then when no one even care who is "Khairul Fahmi Che Mat"


Jadual Perlawanan Kejohanan Bola Sepak AFF Suzuki 2010



Kumpulan A menempatkan peserta tuan rumah, Thailand dan Laos.
Senarai perlawanan peringkat kumpulan membabitkan pasukan negara:



1 Disember 2010

INDONESIA lawan MALAYSIA
Venue: Gelora Bung Karno Senayan, Jakarta.
Masa: 7.30 malam

4 Disember 2010
THAILAND lawan MALAYSIA
Venue: Gelora Bung Karno, Senayan, Jakarta
Masa: 5.00 petang.

7 Disember 2010
MALAYSIA lawan LAOS
Venue: Gelora Srivijaya, Palembang, Sumatra.
Masa: 7.30 malam



Sumber : Astro Arena

Thursday, November 25, 2010

Nak tambah pahala tak?




Jom tolong kakak saya. dia masuk satu contest ni yang require org untuk vote dia kat fanpage I Love Bazaar ni. Korang kena buka fanpage tu, Like fanpage tu.. lepas tu tolong buka photo album contest tu then like kat kelima-lima gambar yang dia submit kat situ.. itu je.. senang kan? tak perlu bayar apa2 pon.. thanks ye korang.. mwahh~!!


She has to gather a minimum of 2000 LIKES accumulated from the 5 photos submitted. so i really need ur help. ^____^

How To Vote;
1. Like http://www.facebook.com/ilovebazaar.rd

2. Like ALL of my 5 pictures (right click and choose open in new tab)
a - http://www.facebook.com/photo.php?fbid=132596796795213&set=a.132506390137587.26126.132116566843236

b - http://www.facebook.com/photo.php?fbid=132596860128540&set=a.132506390137587.26126.132116566843236

c - http://www.facebook.com/photo.php?fbid=132596890128537&set=a.132506390137587.26126.132116566843236

d - http://www.facebook.com/photo.php?fbid=132710426783850&set=a.132506390137587.26126.132116566843236

e - http://www.facebook.com/photo.php?fbid=132710430117183&set=a.132506390137587.26126.132116566843236


TQ

-Closets Of AmyAmy-

Wednesday, November 24, 2010

Gambar] Jersi Penjaga Gol/Keeper Nike Baru Pasukan Bola Sepak Malaysia 2010/2011



::Zamir, Khairul Fahmi, Faozi, Sarbinee, Farizal Marlias::



Pengganti Dr Rozmey




Ni la dia pesaing dR,akan keluar dgn filem barunya....

Gerenti Pecah Punggung.


kahkahkahkah!


lagi lawak, cuba tengok video ni! ---> http://www.youtube.com/watch?v=ycbZ5xCb4Yk

hehehe.. jangan marah ye dR..

Tuesday, November 23, 2010

Pengalaman Kedua Menonton Piala Malaysia di Uitm Machang

Entry ni memang agak lama berkepuk dalam draft box ni..
So its time for clearance!

Jom layan gambar2 masa kitorang tengok final piala malaysia antara Kelantan dan Negeri Sembilan. Tahun ni walaupun team yang masuk final sama dengan tahun lepas, tapi tahun ni punya paling special. tahun ni my Incik Apex terpilih untuk main. So its double the excitement!


Enough crab, enjoy the pictures k?

Tahun lepas kitorang tengok dekat food court.tahun ni tengok dekat Dining atau our college's cafeteria. Tempahan meja dah dibuat 2hari sebelum. takut penuh nnti tak dapat tengok lak.





sampai2 orang dah penuh. nasib meja yang kitorang tempah takde orang duduk. rupa2nya sebab ada sign "Reserved" seperti diatas.. huhu.. nasib tempah awal, kalau tak memang kena duduk belakang sebab ramai jugak pompuan kat sana yang minat tengok bola.




::Fatin n Dayah ::


Masa final tu kitorang tengah busy nak final paper jugak. sebab tu saya tak dapat nak g stadium. lagi dua hari nak exam paper stat. so turun dining pon kitorang bawa buku.




:: ramai jugak yang tengok bola ye ::











:: bila Kelantan dapat first goal ::










:: Kita mendapat kemenangan yang kedua! yeay!(mcm dlm cite pak belalang) ::


















Sesi penyampaian hadiah.. sape tu? hehehe



:: baju yang dipakai Incik Apex thn lepas. masa tu jersi no.30::


Ok2.. selesai penyampaian hadiah, kitorang pon balik bilik sambung study..
Blog Widget by LinkWithin