Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Thursday, December 30, 2010

Biar Betul?!






Tiba tiba saya diserang penyakit pelik.

badan rasa seram sejuk macam nak demam. tangan menggigil macam kena parkinson, jantung dup dap dup dap kalau motorboat. nak buat apa pon cam agak susah.

nanti. nanti dulu. sebelum korang terus geledah rumah cari no tepon tok bomoh ngempreng ngemprom, sebenarnya Elia ni bukan diserang penyakit pelik buatan orang. eh, memang la benda ni buatan orang tapi bukan macam main sihir or whatsoever.

saya jadi camni sebab ditimpa penyakit demam terkezut. bukan terkejut tapi terkezut. beruk pon tak terkezut camne saya terkezut tadi. eh, eh bukan terkentut ye. terkezut saje.

terkejut sebab

1. Blog saya tiba-tiba diserbu orang ramai. mungkin ada kaitan dengan blog entry beberapa blogger yang telah discovered my blog n my status as Khairul Fahmi Che Mat atau nama manjenya KFCM(bukan KFC Malaysia ye!). memang tak sangka n tak jangka langsung blog saya dapat sambutan mengalakkan macam ni.


2. Tiba-tiba friend request account personal fb saya jadi penuh (500 org add) sampai orang lain tak boleh add dah. message inbox saya juga penuh dengan msg2 dari ramai orang yang minta saya add sbb diorang xdapat nak add saya. -sorry ye korang, masih dlm keadaan terkejut dan xdapat nk bt apa apa lagi bt ms ni. otak hang .pfft.


3. Balik dari lepak kedai mamak tadi, buka buka blog tengok 100 comments. 0_o. terbeliakk bilik mato den nengok. tak pernah seumur hidup dapat 100 comments kat blog dalam satu masa. dan setiap kali approve, amount tu bertambah. lengoh tangan den ni. dah la gigil2 pon gagahkan diri approve =p


4. Follower blog pon mencanak naik sampai 1000+++. aiyooyoo amma appa. kadawaaleyy! terharu+terkezut+happy+takut semua ada.. memang tak tercapai dek akalku. sorry kak elyana, pinjam tagline kejap ye.


5. Yang paling membanggakan ofcuz la my lovely boyfriend yang nama dia lagi teeerrrruk mencanak-canak naik. sampaikan dia termasuk dalam antara nama yang paling banyak disebut dalam Twitter. sampai listed among the top trending. Oh yeah. fyi, saya ada account twitter tp tak active. Apex pula xde langsung account twitter. tauuu.. xyah ckp. dah suruh dah dia buat tp dia xnak. katanya "yang account fb pon i tak ter-update n terjaga, sampaikan kena minta u tolong buatkan semua, lagi nak i buat twitter ni? xpe la. fb je la. pening banyak2 ni"


So begitulah ceritanya lebih kurang. sorry sangat2 kat sesiapa yang comment suruh gi check blog dia. xsempat. nanti saya ada masa saya check satu2 ye. thanks anyway for everything. this is really overwhelming. tapi semua ni akan datang dengan harga (come with a price). dalam banyak yang suka kita mesti akan ada haters. well biasa la tu. tak semua akan suka apa kita buat. so awal-awal lagi mental kena ready.


Check this out - http://www.bernama.com.my/bernama/v5/bm/newsindex.php?id=553265




Tak jeles ke?

buat pe nak jeles. i should be proud of him. its an accomplishment






Hey..hey tak jeles ke?

laa.. nak jeles buat pe? Ok la tu *curik tagline siti saidah lak*





hai amoi aahh.. lu tatak jeles ke?

hmm..errr takk pown







weyh.. mu tok sero jeles ko gini?

huhuhu.. dop pown. btw, sape ek anith ni? sowwy sy ni kuno skit.




tak jeles ke sampai artis indon minah dia?

gullpp *telan air liur cam telan batu* hhmm.. takkk kot





tak jeles ke? Nora Danish tu. janda meletop. comel lak tu


gullpp ... waaa.. jelesss!!! takmo kawan ngan awok dah khairul fahmi!!!! *guling-guling atas katil*



then tak lama lepas tu..


*teeett teeet*


dapat message dari My Incik Apex. ye bunyi teet teett je msg sbb pakai hp murah je.


"Sayang! we are the Champion! tak sabar nak balik nak jumpa ngan u b rindu u sangat2, tak sabar nak celebrate dengan u esok.. kim salam kat semua ye"


awww.. napa awak sangat manis?? terus cair.. tak jadi nak marah. ok ok. kite kawan balik


*high five*

p/s: MIA tak tau lagi pasal benda ni semua. kalau dia dapat tahu esok lepas saya bgtau mesti dia terkejut n tak percaya.

p/s/s: Harini merupakan our Anniversary yang ke 1 tahun, 4 Bulan n 3minggu. So 1+4+3= I Love You~!! mwah.. i love u syg n hope our relationship will last forever n ever..

253 comments:

1 – 200 of 253   Newer›   Newest»
abiummi_khalish said...

nice blog...to elia..salam ukhuwah dari akk..ntah camne tau psl blog ni akk pun x pasti..sje blogwalking...u go girl.setiap percintaan x lari ditempuh dugaan.semoga sampai ke jinjang pelamin.Mohon pada Allah pelihara hubungan ini..(sorry dik..jujur ckp..akk dh lama x tgk bola..tmbh2 dok hujung benua ni..tpi i like your blog..sweet..)

tiefazatie said...

wah!!!best gle!!tahniah..u should be proud kan sis..=)

ANEM ROSS said...
This comment has been removed by the author.
maizatul suraya said...

wah. lagi letup dari nora si janda meletup dah ni! hahaha!

:)

atok said...

auww sweetttt heh

Yazreena Zaimey. said...

akak Elia, congrats gila atas victory tuu,HOHO:D MIA akak sangat HEBAT!!

farhana rahim said...

wahh he's one awesome dude elia!
u should b proud of having him :)
wish u guys all d best. do visit my blog sometimes. :)

http://sinfulbfly.blogspot.com/

Farah Hanim said...

akak jeles ek ? muehehe.
tadi farah pun add, tapi tak boleh sbb trlalu bnyk rquest. kehkehkeh :P
sweet la korang ! xP
btw, cane farah nk follow twitter akak ek ? *agak jahil dlm bertwitter*

ANEM ROSS said...

kak , saya baru follow :) omaigad ! YOU both SANGAT SWEET ! dia memang HEBADD ! akk bertuah !

p/s ; anith aqilah tuh pelakon citoo KAU AKU 2nd series :) HAHA .

kem slm kt MIA akk, eh kak :) hehe .

mine : http://anemrosli.blogspot.com

ANEM ROSS said...

kak , YOU BOTH so sweet !
i'm his fans & now, i'm fans of bOTH of you !


Mine : http://anemrosli.blogspot.com/

:) kirim slm tahniah pd MIA ye kak.
nyte.

qilarazak said...

auu.. comel gyler.. haha. tu la. td i baru tengok follower 17++ skng da 18++ . congrates :)

myracupcake said...

woahh , happy for you sis elia :)) hee

RusdianaUsman said...

akak santek. . belog ni best+cute larr.
best saia bace. .kalo tak silap saia da bce hampir sume enrty akak.
btw. saia harap akak ngan abg golkeper berbahagia ke jinjang pelamin. .nak kawin jemput taw. .
p:s/ kim slm kat abg golkeper. . =)
have a nice day!!

takeyouwhereyouwannabe said...

hei2...>khairul fahmi ganteng< pown topik hngt kt twitter meh..

lily said...

xpela klu nk jeles..
jeles kn tnde syg,btol x?hehe..
elia ade hak tuk jeles..btol x?

anyway,sy ade cter psal awk n bf awk kt blog sy..
both of you so sweeeettt..

mehla dtg..

http://equaltoneutral.blogspot.com/2010/12/malaysia-boleh.html

sy dah follow awk..(^_^)

Nor ' Atikah bt NorBaki said...

hehehhe dh agak dh... mesti terkejut kan... yela.. td sy folow bru ade 800++ tapi tgk blogger update mak ai... dh 1000++ dh.. heheh ape lagi... rmi tu yg sebut2 name cik apex kamu tu.. heheh tp xpe,, semua tau die ade kamu... =)

iqbalhakimi said...

hehe..dia memang patut dihormati dan disegani..dah jadi wira negara da.. =)

fiQ da 'loLLy said...

wouh,dr lps mlysia mng td,i read ur blog smpy skrg xngntok!! awchh awesome blog!! suke ah both of u...sgt sewit,kncing manis doh ni..kwing3~
*eceh ttbe ghase nk mnx tlg ur MIA kem slm kat muslim.bole tak bole tak?? HAHAHA;DD

efyery84 said...

Hahahaha, kiut gila adengan girls talk tu.. Well saya akui Khairul Fahmi memang hensem kalau saya perempuan pun pasti saya terpikat. Awww, tak rela mak.. Anyway kita beroleh kejayaan. Harimau Malaya menang menewaskan sang Garuda yang emo lebih. Hehehe..

Rapunzil Özil said...

my dear elia, tak tahulah siapa yang search tp my nuff kuar ttg 'khairul fahmi like iker casillas'. hahaha. btw, congrtas to him & his skuad. hopfully 1 hari fahmi bakal menjadi sperti casillas! :)

my blog rating juga mencanak naiknya dari elia show my link at ur entry ari2. hihi. thanks.

keep it up bebeh! tak lama lag populerlah elia; sbg gf keeper terhebat msia! hihihi

Shahrul Hairy Shaharuddin said...

Tahniah!! u the famous bloggers rite now!! =D

yours
SH

anak melayu said...

hahaha...funny~

♥nurulizzatie♥ said...

anda! kenapa korang sweet gila gila! i jeles! HAHA. kimslam dekat fahmi, ckp i nk ngorat, eh silap. ckp i peminat die baru 3hari selepas tgk bola msia vs indon dekat bukit jalil. haha. hope korang kekal dude! amin :)

Syafiq Rosli said...

huhu..sabar ye..bila dah jadi femes ni confrm la ramai orang minat..all da best both of u..kawen jgn lpa jemput..hehe

MistaZam said...

tahniah malaysia menang

have time to visit my blog

http://mistazam.blogspot.com

ANATI SOKI said...

ala..frust anat fahmi dah de gf. hehehe...kiddin je kak. heheheh... sweet couple! hppy always!!!!

MoDo-MoDo said...

darl,we hav coincident!!!really2 need y 2 know..hak2...kebetulan yg amat mengejutkan coz x sngka..juz tgk2 then ternmpk satu gmbr..terdesak n teringin(sya suka perasaan nie) nak tau,tgk la blog anna...

azie's blog said...

elia,moga p'hbungan korang kekal hgga ke jinjang pelamin then ke akhir hyat..hrp korang kuat dlm menangani godaan2 mnusia haprak yg sdg mngntai pluang utk mrntuhkan tmbok cnta korang..korang sgt sweet weyh..i like :D

izwan7 said...

elia.. i link yours..
pasal perjalanan karier apex :)

SyafiQ Bleszynski said...

kita da saling polow memolow da lame bukan..kot.. saya dah tau lame dah awak awek dia dulu g dah..hehe

kalau agak-agak nak header blog baru, ehemm, roger-roger la eh.. tadahal, syafiq buat percuma saja!!..hahaha

demi malaysia tercinta... u know me ^^

Mr. Swift said...

Hye selamat berkenalan dan singgah sini!
Nanti jenguk Ide pula kalau free time. :)
Btw polo anda sebab entri last cambest je.

Macam Mana Nak Jadikan Blog Anda Aplikasi Telefon Dalam 2 Minit Percuma Anda Pasti Suka!

Lady Dyla said...

elia2..
i tulis psl ur pakwe erk.. tulis surt gedix but nothing pon..

hope u dont mind.. pray for both ur happiness.. :)

Ati Masrif said...

hi Elia,

bangga sangat dgn Fahmi
dia mmg hebat!!
bertuah Elia dapat jumpa dia ..

tapi lepas ni byk cabaran yg elis
akan tempuhi..

harap elia akan kuat dan cool sentiasa
ok! ceria sambut fahmi

kak ati Flw u...^_^

missbby said...

elia,u m fahmi mmg sweet couple..:) doakan hubungan kalian terus kekal berpanjangan..congrats to fahmi n all malaysian team..they did a good job!!

S.A.L.J.U said...

salam.

ello elia

i pun jumpe blog u dr org lain....

baca2 syok manis la korang.
teruskan ketabahan dalam percintaan.

i pun peminat baru K.F....peminat bola :)

go girl..semoga korang terus bahagia bersama dan kekal.


org lain plz jgn kaco2 mereke!!!
wah...amaran...hehee

yash_er said...

haha..smua gurl jea,jadi sy malu2 masuk nk komen gak..haha...apek very2 the best.kawin cpt2..nnt jadi rebutan..cite blog ni dh mcm cite korea..awek apek mmg class laa.

Nabilah Hazwani said...

Salam. Elia, sampaikan salam & ucapan tahniah kepada incik Apex eh.hehe. JAge hubungan baek2 yang penting tabah dengan segala gosip or cakap2 orang. Biasala Apex awak dah menjadi rebutan ramai gadis2 tapi awak juara dihati your Apex! =)
Semoga sampai ke jinjang pelamin, semoga bahagia hingga ke akhir hayat!

Nabilah Hazwani said...

Salam. Elia, sampaikan salam & ucapan tahniah kepada incik Apex eh.hehe. JAge hubungan baek2 yang penting tabah dengan segala gosip or cakap2 orang. Biasala Apex awak dah menjadi rebutan ramai gadis2 tapi awak juara dihati your Apex! =)
Semoga sampai ke jinjang pelamin, semoga bahagia hingga ke akhir hayat!

Nabilah Hazwani said...

Actually, dulu x minat bola sepak Malaysia. Tapi sejak ade Apex awak semangat berkobar2 plak ngan pasukan malaysia..heheh.


Follow my blog eh~~
http://nabilahazwani.blogspot.com/

yanae mohamad said...

nice blog !
cite la lagi sal u ngan incik bf.,,
suke la bace..sweet sangat...

view me :)
http://yanae-lurve.blogspot.com/

Haa Fakihah said...

ya, yg akak tak tahan nora danishh tuuu. hahaha. call me!

ciK mOt ©™ said...

salam...rini jalan2 sini...dan saya pun ada backlink blog sini jugak...hehehe...
btw kim salam kat fahmi ye..

tergelak dengar hot.fm ari ni..si fafau guna fara fahmi...hehehe

blog-tips-kurus said...

wah! dapat nyibok kat blog awek dia pon jadilaaa...:)

Tahniah! Semoga Cik Elia ni akan terus menjadi tulang belakang encik keeper glamer itu.
girl's power!fiwwiitttt!!

cik ungu said...

alamak cik elia madu-tak-jadiku, ngehh3~ tahniah utk pakwe awk ye!! saya nak tumpang bangga walaupun takde kene mngene.weee..!~

aliptdhz said...

did anyone see the laser earlier shot to Fahmi's face. Click to see how was really going on: http://www.kaskus.us/showthread.php?t=6432985

Mazwien Hanies said...

Salam..Nnti smpaikan slm yer dari saya n Family pada BF u.apapun bangga rasanya ada pemain sebegitu!!Tahniah gak wat u..Anniversary ke 1+4+3....

cik EPAL said...

auww so sweet =)

http://cikepal06.blogspot.com/2010/12/siapa-khairul-fahmi-kenapa-dia-faymous.html

Muhamad Zaki Zafir said...

saya baca pasal malaysia menang kat website oh bulan tadi.blog 'jejari runcing' di'featured' kan sekali dlm entry tu.so sampailah saya kat sini.

setinggi2 tahniah kepada khairul fahmi n the team.sampaikan salam saya pada dia ya. :)

♀ Perempuan Manis said...

Alhamdulillah...cukup2 1,4,3 tu ;-)
elia, as long apex still yg dulu..xpyh pk psl hal lain..yg penting kn support dia. dpt bf yg jd public figure mmg mcm tu. so, trust him!tu penting. pesanan seorang akak ni,hehe ^_^

Ryna Tri Asmara said...

anith aqilah tu pelakon dlm drama kau dan aku 2 di astro ria tu. hehehehe~

waaa~ best la you famous kan kan kan. mesti byk perempuan yang add di FB. huehue~ (.n__n)Y

sekuk tawa said...

muahahah..awek si apek le ni ek..tak penah lak dio gtau aku..nway..suwetow sis..

Manusia ini said...

sweet la korg! hehe jeles giler :)

cik EPAL said...

waa tenkiyuuu datang komen blog i. terharu i. hikhik =)

cik EPAL said...

terus i follow blog u. yayyyyyyyyyy! haha eksaited!

Kancilbiru said...

wow...tahniah..semalam tgk follower dalam 700++ sekali harini dah dekat 2000...

ramai orang suka en apex elia tu...jadi elia sekarang dah jadi tukang report kisah en apex dah...sbb semua org nak baca pasal dia...:)

ally aisyah said...

tahniah dik..hehe
smoga hbgn uoll kekal..
don weri,KFCM xkn tergoda dgn cewek2 lain..

Ili Nur Amni said...

hey suda follow blog akak , wahh nice blog :) sukaa suka . Actually saja saja blogwalking terjumpa blog akak :) . Btw semoga akak kekal dgn apex hingga ank cucu cicit ... hehe ^^ and this is mine :

http://ilovemydimple.blogspot.com/

itekkiut said...

after jadi silebt reader untuk seminggu.nak cakap congrates!!!

kem salam untuk ur incik apex. ;p

peace. :)

oosan said...

comel je korang!
just ignore the haters!

keep on writing, and happy new year! :)

ellenyna said...

all the best both of you ! :)

nyNyE ❤ tEddY said...

shweet gile . hope epy2 salu :D

Nana said...

pasni awak akan sepemes hanis zalikha hehehehe
kim salam apex

Suke Suki Je® La said...

Haaa?? x caya aku...Tp ape2 pun..Tahniah wat team malaysia.. dan Harap sangat2 Apex teruskan aksi cemerlangnya, n x lupe diri.. x sangka..dalam masa setahun, apex jadi femes..lebih dari mawiii wooo...ahhahaha.. bermula dari keeper 3 kelate, jadi 1st keeper Malaysia...Cayalah APEX! GKG! GMG...heee

J.M.R said...

pasni elia keno jadi manager FB KFCM la..ramai sunggoh minat ko dio..stay cool girl..nice blog

http://www.jmr23.com/2010/12/fenomena-khairul-fahmi-melanda-di.html

nona hidayah said...

wah. tahniah2x. semoga berbahagia bersama cik apex :)

ztie said...

hahaha mesti blog u sekarang terlaris di pasaran kan? Hehe memang everything comes with a price kan? Takpe... As long as u guys stay together and support each other dan jangan cepat gelabah oke! I pun semalam tgk u punya follower 800++. Masok skrg dh jadi 1k+ !! Memang laris!

jij87chomot said...

Nice blog..
itz okay.. trust him lorrr.. kepercayaan menguatkan jodoh..
we love fahmi sbb dia proudkan malaysia... u so lucky dear.. act congratez for both of u..

J.i.J said...

Hey cute gurl.. nice blog..
Yeh Malaysia Won..but dun worry if ur en Apex jadi hot.. but apex mmg hot..jadi keeper terbaik tuk malaysia.. trust ur apex as well dia xkisah pown berapa ramai awek kat luar tu jatuh cinta ngn Ur bf kan.. Kepercayaan menguatkan jodoh u all.insyaallah.. u so lucky..

sweet couple.. bangga ngn bot of u..

Mama Qiestina said...

elia, salam kenaaaaaaaaaal :)

tahniah to ur boyfie fahmi..mmg dasattttt arr!

kak yat doakan u all berdua bahagia selamanya yeh.

kak yat link kan kamu tau!

nur said...

elia..
tahniah le bola menang n bf jadi hero.. Glamer pasni ye.. Tadi akak awak yang link kan ke sini.. Then rupenya baru perasan.. hehe.. anyway good luck.. minta otogerap ye
ALL IN ONE

J.M.R said...

u deservd 2get this elia..jatuh bangun sokmo ado ngan dia. jago molek dio. kawen nnt jemput, aku dok jertih jah:-p

ardinihumaira said...

wahh..
romentik molep ni... hehe... segho terharu etep baco entry ni. kalu KFCM baco apotah lagi dih :D



pssst... best aaaa tengok bola mmaley... sapa nepik kak kak nok. abah hok maghoh nepik pong tok maghoh anok2 dagho dio nepik mmaley boktey dio pong nepik jugok wakakakaka :D

natashacherahim said...

hahahah..lepas ni elia dh tak menang tangan dh..
hihi..dear..smlm kat twitter redmummy pn ada sebut pasal u tau..


p/s: manage hubungan kamo sebaik mungkin ye dear..kmi sentiasa doakan yg terbaik utk ya ;)

Mya said...

hehe comelnya entry nie..
anyway tahniah lagi dan lagi :)

lalink7 said...

semoga hubungan korang kekal ye dik..huhuh..femes ye pasni..

http://husnalalink.blogspot.com/2010/12/khairul-fahmi-dan-coti-umum.html

gingerberales said...

adat bercinta mmg camtu...

JAI said...

Hehe..tahniah anda selayaknya menerima penghormatan ini..uihhh..mencanak-canak masyukkkkk NUFFNANG..hehe

nora said...

waaa tak sangka ni

so sweet nye korang
suka ar

LAUT CHINA SELATAN said...

OMG! semalam je follwe baru 700! semalam ye ! hahaha. glamer la u! 2000++ :)

p/s : proud to be Malaysian, CONGRATULATION :)

smilla said...

allo elia..
kalo akak pon jeles nih..femes mendadak bf u ..
akak tau yr blog pun dr web ohbulan..kira remind girls out there KFCM dah berpunya..
anyway..hope u n him will last k..
just be yself..say my congrats to him..keep up the excellent performance.

Azwani said...

sweet je couple ni. saya pun salah sorang yang akan tambahkan 1000++... semoga berbahagia selalu

ciK mOt ©™ said...

nak review sal fahmi jugak...backlink kat blog elia jugak...http://h-n-i.blogspot.com/2010/12/pagi-initiba-tiba-nama-khairul-fahmi.html

faDLi said...

jago mollek abe fahmi kito tu..
nikoh cepat2 spaya abe fahmi lbih perform...

ari2 kawe follow blog demo..

j@ck 'o' j!LL said...

elia!!! congratulation!! ur MIA mmg gerek!!! i love both of u.. nway ur blog damn sweet, i baru bace semalam, tu pon i dapat dari personal pix ur bf.. dah ade gf rupenye si apek ni.. well, as human being.. hahaha.. u jgn risau apex will owaz be ur chenta hati as long as u guys owaz have a positive thinking, jage perasaan masing2, apek now is belong to malaysian tapi hati die, cinte die ttp kat u dear.. jgn jeles tak tentu pasal.. no offence ya.. u both sgt sweet.. i love the way u tulis blog ni.. lagi lagi kisah chenta u n UR MIA.. Super sweet babe! mmg dalam percintaan ade pasang surutnya, itu lumrah, no worries k, kalau korang gadoh, igt balik time2 sweet yang korang penah buat bersama.. (sory pjg no bebel makcik ni) hahaha.. best of luck dear! muax!!

j@ck 'o' j!LL said...

elia!!! congratulation!! ur MIA mmg gerek!!! i love both of u.. nway ur blog damn sweet, i baru bace semalam, tu pon i dapat dari personal pix ur bf.. dah ade gf rupenye si apek ni.. well, as human being.. hahaha.. u jgn risau apex will owaz be ur chenta hati as long as u guys owaz have a positive thinking, jage perasaan masing2, apek now is belong to malaysian tapi hati die, cinte die ttp kat u dear.. jgn jeles tak tentu pasal.. no offence ya.. u both sgt sweet.. i love the way u tulis blog ni.. lagi lagi kisah chenta u n UR MIA.. Super sweet babe! mmg dalam percintaan ade pasang surutnya, itu lumrah, no worries k, kalau korang gadoh, igt balik time2 sweet yang korang penah buat bersama.. (sory pjg no bebel makcik ni) hahaha.. best of luck dear! muax!!

Faaein Himura said...

perghh.. dasat.. terus cecah 2 ribu.. huhuhu.. tahniah2..

apa2 pun saya doakan yg terbaik buat kamu berdua..

yg pentg mental kena kuat.. =]

cahaya mata said...

salam......wahhhhhhhh..meriah giler page awak....pasnie lg rmai la follow...hehehe....ape2,korg b'2 sweet couple...:)

Amni said...

serius follower dia dah jadi 2000k++ hahahaha..... all the best dear... bila dah glamour ni lagi banyak dugaan sebenarnya kan.... chaiyokkkk!

mama tisya said...

happy anniversary utk elia & khairul fahmi yg ke 1 tahun, 4 Bulan n 3minggu. smoga berkekalan hingga akhir hayat...

kalo sudi jenguk la blog sy...:)

http://mamatisya.blogspot.com/2010/12/smua-org-dk-sebut-nama-khairul.html

Aya^Yaya said...

waaaaaa ya,u da pemes da skunk nie..
mesti u da xhengat kat i ngan kak haa lg pasni..akakaka
pastu kalo owg jumpe u mesti owg mintax sign..
eliaaaa nk signnn..ahakz...

Deeyaudeen Sabri said...

waaa.. sweet angat angat , btw, fahmi mmg terbaikkkk.. congrats ! hehe semoga berkekalan hingga ke jinjang pelaminnn :)

lily lotus said...

u're such a lucky girl :) hope for the best for both of u!

My Life My World said...

Oh so sweet :) Harap berkekalan ke jinjang pelamin. AMIN :)

belogger said...

i've read ur entry all about u n fahmi, sooo sweeet, seriously i can't believe that this world the man like fahmi still existed! smoga korg bahagia, and and but elia, dont make many entry or story about ur relationship, cuz i think he would be famous now, n i bkn ape takot nnt terputus dtgh jalan, i ta mntx or i ta doakan pon, just kte tataw lg.. jodoh dtgn Allah swt ryte? i ta nak u kecewe , tu jea.so be a low profile blogger n as fahmi's sweetheart. anyway, fahmi is the gorge n awesome goal keeper in asian! haha anugerah ni i yg bg kt fahmi, kikiki have a big smile elia n also fahmi : )))

Nana said...

hye salam perkenalan..
klw rajin mai la sini

http://ibudamia.blogspot.com/2010/12/hye-khaiful-fahmi-jejariruncing-hehe.html

+akufobia+ said...

yeaayeaa.ada orang nak belanja sebab menang.nak join?

aleng said...

tersenyum2 saya baca blog ni. steady je u couple ngan idol Malaysia. baru je ingat nak tackle encik fahmi tu.huhuhu..hope ur relationship will last..

ps:xkire nak tackle jgk!huhuhu...

misz sheyla said...

huaaaa.....jeles2...sangat jeles ngan kamu...neway congrat

.Gory. said...

Ah, sori lah pasal terletak link blog kau ni dekat fb. Aku saja nak hancurkan hati gadis gadis lain. Kahkahkah.

░♥si lampu neon♥░ said...

haiiyooo demam ke ape semua ni

aishaaa said...

hyee elia :)
eh tak tahu ke anith tu sape ? ala yg berlakon dlm kau dan aku siri 2 tu. hehee. ape2pun,elia and fahmi sweet sgttt <3

nieda said...

cayalah..malaysia menang..

Azrul Hisham said...

wow...dah 2k++ followers... :)

apapun tahniah...keep blogging :)


Jom guling-guling disini pula:

Azrul Hisham -My Real Life

azryn akmal said...

korang mmg la sweet couple, tp tak usah la beria sgt citer sume benda dlm ni dik, biarla jd rahsia, kan lebih elok. waktu tgh manis, cinta sayang mmglah indah, tp waktu duka, putus, frust nnti, agak2 nak tulis ke part 1 sampai part 10.

btw, wish both of u the best..

iQapiQa said...

tuah ayam nmpak di kaki,tuah elai nmpk pd fahmi..tahniah both of u

ღ TeRU²bOzUღ said...

heee congrats Elia. U mesti bangga dgn KF kan? I tumpang bangga. hee

ni I ada buat entry

http://azfarhani.blogspot.com/2010/12/ini-entry-harimau-malaya.html

hee. jgn lupa jenguk k? :)

MiszNoRuL said...

salam,
tahniah ! ur blog n also ur MIA famous amos skrg ni..hehehe

gudluck n all d best..

XOXO

zue @ annaleeya said...

salam elia... duk bw, jumpe plak jejarituncing nih... salam ukhwah dari akak... akak dah folow... wahhhh... sweet couple... smoga hubungan korg berdua berkekalan hndaknya....

Mell Aziz said...

OMG!! u two so cute~!!! pergh!! beruntung KFCM. haha :)

.:are_race:. said...

tahniah....2 perkara...KFCM memang terbaeeeekkkk....kedua...rating follower naik makin dasyat....

Cheedah said...

nice blog elia, anyway fahmi deserves all this, mmg dia lah hero bolasepak malaysia smlm :)

anyway, selam kenal...

http://busycidah.com

ming ming said...

Salam to elia....

congrats to fahmi and to u too...thanks to fami gak sebab banyak menyelamatkan gawang negara...i baru seminggu follow u punya blog hehehehe...anyway korang berdua memang couple yang sgt..akak doakan kamu berdua semoga kekal ke jinjang pelamin hingga akhir hayat n hingga ke syurga dik..insyaAllah...aminnn.....

Cik Faeezan said...

wah.fenomena terbaru ditemui.
hehe.
:)

::nuRuLaDHar:: said...

congrets! hop hubgan sis n die kekal bhgia smpai ble2... =)

~ SRI BRIDAL ~ HOUSE BOUTIQUE, KAJANG , SELANGOR.~ said...

for me MVP is supposed milik Khairul Fahmi.

tahniah harimau malaya.

n semoga uols cepat2 naik pelamin...jaga2 cik salmah.. ramai jd peminat kipas susah mati Fahmi ni...hehehe

azieda razak said...

semoga hubungan korang berkekalan sehingga ke akhir hayat... elia kena byk bersabar taw... KF ni ramai peminat... jgn gaduh2...


***yeah... esok cuti... tq team malaysia... korang menang... ktorg dpt cuti... ktorg pun dpt ganjarannya taw...

Mizz Dayana said...

wahhhhhhhhhhhh..

sweett. :)

nnt kirim salam kat khairul fahmi jugak ye. heheh

Tuan Din said...

Tahniah.. Fahmi mmg pamer aksi terbaik dari ladang..
Teringat aku kat Keeper Pahang / M'sia dulu2.. si Khairul Azman..
http://tuandin-tati.blogspot.com

eiffel said...

blog ni da pown mencanak-canak gak pemes cm fahmi

btw..tahniah!

ahsfantasy24 said...

Alhamdulillah..
tahniah malaysia mmpu merebut
takhta juara piala Aff suzki..

slamat bcuti esok yewp..
hehhe >_<

ahsfantasy24 said...

Alhamdulillah..
tahniah malaysia mmpu merebut
takhta juara piala Aff suzki..

slamat bcuti esok yewp..
hehhe >_<

The Nurul said...

hahahahha there u go girl. sebelum ni i baca blog u biasa biasa je. skarang rasa tempias glemer. waaaahhh..keep on blogging :)

Cik Qina said...

cik elia.. sy ade amek satu pic kat entry ni... boleh ye. *dah amek baru tanye pfftt!* thankz..

deqdeq said...

so sweet FahmiElia...DeQdEq suka sangat tgk korang...semoga hubungan korang kekal dan bahagia selamanya, serta di dunia dan akhirat...

terus lepas ni elia pun mesti glamour...tgk follower tu mst kejap lagi dah 5000 plak...

congrates for both of you FahmiElia

IERA said...

Hope berkekalan yea ! Hee , Iera follow blog comel neyy :D

L said...

Okay, mula2 tak jeles, last2 bila Nora Danish tweet baru jeles eh? hehehe. Insyaallah, KF u tu setia pada u :)
Tgk sms dia bg u tu pun sweet jeeee. Nak jugaaak . hahaha. *joking*

freakystar said...

tahniah..malaysia menang semalam.
kirimslm ngn bf,kak..hehe..kidding~
anyway,nice blog~saya start follow anda~ ;)

...yanie vs manja... said...

congrates 2 malaysia!!!
btw malaysia da menang kan... jgn lpe update love story ye... hehehe

The Sharkox said...

Elia, just want to say thanks to you because put my KFCM caricatur illustrator here..that's from me to KFCM...hehe

he's cool eh...

jaga2, ramai aweks2 luar sana sudah tangkap leleh sama apek..

cuba usha sini pulak elia

TheSharkox's latest Entry Final AFF Suzuki Cup 2010: Ramai gila orang buat entri pasal Khairul Fahmi Che Mat, Damn!!..

cik violet said...

semoga bahagia dengan kfcm..bia cepat kawen na..hehe

FieZa9 said...

Hye there.

Just want you know i made a post about you and your boyfie.Hope you don't mind. http://fieza9.blogspot.com/2010/12/lagi-lagi-khairul-fahmi.html

Congrats to Khairul Fahmi.Semoga Elia and him berkekalan,berjodoh panjang hingga ke ahir hayat.Amin.

(:

'cik puan' inah jeliterrr... said...

Khairul Fahmi Che Mat mmg terbaik dari ladang...
Wa TABIK SPRING dgn Lu Bro...
http://inahygjeliter.blogspot.com/2010/12/khairul-fahmi-che-matlu-memang-terbaik.html

suka cartoon said...

hehe..hai...sabar2,,,...hope kekal sampai ke jinjang pelamin..amin...

jejak ditinggalkan..huhuhu..

✿....rossa alina....✿ said...

alololo..suwitnyeee..jeng..jeng..jeng..kem salam kat apek ye??wakakaka..as adik je k..xlebih ponnnn..hahahaha...tettttt~~

shakinah said...

hahaha. kawin cepatcepat elia! :D

nani said...

i am fahmi fan yeayy!! but just a fan..and i call him fahmiGENJI..sebab dia gangster tangkap bola..ayuh! kekalkan kecemerlangan(ckp ni kat dia tau!) semoga kamu berdua sampai ke jinjang pelamin..amin

cik ateen said...

hehehe...
cik elia saya pown terkezut!
masa sya follow blog awak pown masa tu bru ade 200 lbeyh jer follower..now! amek ko 1000++
tahniah elia!
hehehe..
btw ur blog ni ok jer..
dlu blog saya cmni laa..
pastu bru design2 ckit kasik kemas..hehe
slow2 yer.. one day blog u bole kalah kan hanis zalikha!
wooot woottt!!

zati said...

dear anith aqilah tu my fwenz, pernah satu skola menengah dulu tapi lps je dh abes skola, dye dh menceburi bidang seni, means skunk nie dye dh jdi artis, still baru lagi

btw jeles kat akk sebenarnye hahaha, nope laa gurau je, btw gud luck 4 both of u =)

Kamarulazwa said...

Di sebalik kejayaan lelaki, berdiri seorang perempuan dibelakangnya.. & jgn sesekali alpa kemungkinan disebalik kegagalan juga berdiri seorang perempuan. Jadilah yg terbaik untuk yg terbaik.

Tahniah Apek (sampaikan bg pihak)

silver_gurl said...

salam...
hi...syiok la tgk elia n apex ni...pe2 pun, jgn layan perasan jeles tu.. nti mkn diri..
elia n apex msti sama2 saling pcaya tau...insyaallah, pasti bahagia.... gudluck 4 both of u... :)

lavender harum wangi said...

omg, ramai nya komen.. dulu tak ceni pun.. btw, tahniah for u yawww~ ada satu entry pasal kau kat sini, meh la singgah baca :D

http://lavenderharumwangi.blogspot.com/2010/12/cerita-hot-khairul-fahmi-che-mat.html

Hyp3R said...

waHaha,byk cter apex jek..mn cte empunya blog ni..da mcm blog sukan plax aku tengk..:)

cikpia said...

ha ha...... u dah jadik artis skang sist!!!! wishing both of u the best of luck and stay strong in ur relationship.......

arek said...

tahniah..awak sudah glemer. kawin cepat2 ok..

Izzul Amir said...

Happy 143 Anniversary ! ^^
moga cepat siket kawen ! takdelah Nora Danish nak pikat ur KFCM dah . Sungguh , you comel ^^

yayalya said...

tahniah to team m'sia and also to fahmi yang dapat tgkp bola dgn cekap gila! hihi
suka bc blog nie...sweet sgt korg be2 nie!hope sgt hubungn korg terus berkekalan! amin~

http://yayaitsmystory.blogspot.com/2010/12/tahniah-malaysiapss-khairul-fahmi.html

Aidah said...

hai elia, anyway best betul tngk komen2 n kata2 dlm blog u nie.....happening je baca...hahahaha....standard la kalo si dia sgt popular jadinyer...kene kuat n tabah ya...love u dear

Marya Hana . said...

ya allah. si apex ni betol2 fenomena. x penah aku tgk blog kaw beratus2 comment cenggini..

apa2 pon, jage bf kaw baik2.

rafiqa said...

haha, nora danish x bole bla :D

missALIA said...

wahhh, sweet sgt2 kamu nih!!! :)
i love ur stories...mcm citer drama pulak...hehe...and u pulak jenis cool and sporting, xbangga diri and xsombong...all the best in everything (^_*)

Dilakochan said...

Sweeet aje si Apex ni ek.
Dlm kekentalan menyambut bola.

Hope u both kekal sampai ke anak cucu!
;)

NaEl said...

waahhh sungguh membahayakan jadi kekasih si popular. hihi. Tapiiii die suwit kan, ape2 pun die dahulukan sis. Mesti sis cair gile. haha. Korg suwit. Harap berbahagia sampai bilaaaa2 :D

Adah dimie. said...

sangat sweet ! suke part last skali. :)

thaqif91 said...

hehhe..
hebat3.
btw...ur anniversary same la ngn ktaowg punyew anniversary..
nnti i link kan blog i kt blog i when i upd8 psl ktaowg punyew 143 anniversary...
papew pm,
thniah kpd fahmi n elia jgk...
keep it up...

Farhanah Mokthar said...

hye elia.
conratz ya utk fahmi n all harimau malaya.
i suggest kn better u dgn fahmi kahwin cepat2. before kne kebas dengan artis. heee. korang memang sweet. klu kawin jgn lupe jempot all bloggers yaw.

Redbloodsnow said...

Alololo..sooo sweet la SMS si fahmi tuee :) btw, after this (since blog awak dh semakin fames n di kenali ramai), tolong jgn private blog ek Ella.

if ade komen² dr anonymous yg menyakitkan hati...just ignore it. dont let them win by seeing u privating ur blog ^_^

Nurfatin Liyana said...

sweet sgt la both of u nih. moge kekal, ttbe i lak terharu eheee. beb, kuatkan mental ok, haters pasti ada. chill :')

Mama Zharfan said...

congrats yer
kena hati2 ni jd buah hati org fames heheh kot2 ada yg nak rampas ke apa kan..
nice blog, i follow u yer :)

p/s: me pun pre kelate (ore melor)

bila dh free sikit nanti, singgah lah kat blog me yer!

manje said...

goodluck =)
ape ape pun bersabar banyak2 hehhe..
banyak dugaan bile dah femes.
i tak minat bola, tapi tgk kat topik trending twitter nampak name bf u tu pastu pegi google terjumpe blog ni.hehhee
pemain bola =P

kelawar putih said...

sweet gle ah korang... hope your relationship will last forever.. kawen nnti jmput la pminat sama.. hahaha (duit lak prob ades..) btw.. nice entry.. awek aku pon da start minat apex ni.. srabut aku...

Eatoutside said...

eliaa!seriously be strong okay.pedulikan je apa org ckp.goodluck for both of u!and congrats malaysia!

Wan Nurhidayah said...

I like u both.. jage hubungan baik2.. happy anniversary..same with me la pulak esok date i kenal with my bf genap 5 years...u dekat Uitm kan? wish you all the best....(**,)

Yana Nasri said...

Akak mmg sporting gile lah
klu la org lain nie mesti guling2 atas klit jeles tahap gaban punye..
hehehe^.^

Bella Luna said...

setuju dengan @Belogger. i know you want the whole world to know that his yours. but if you want to stay longer with him, keep it low. its a free advice. take it, or leave it. :)

hope kekal lama though.

anishamzah said...

sweetnyer...... smoge bahagia ! sweet couple :))

fezaL Mohd said...

awk patut bangga elia :)

harap korang kekal yea .

pink said...

Sys ! wah wah soooo shuweeettt ohh~! heee

Sys takyah risau risau okayy ;)

Chaiyo chaiyo!~

Kawenn cepat cepat kak!~ heeee

bidadari said...

salam kenal...


tahniah malaysia menang!!
http://atehqshe.blogspot.com/

stairways of heaven said...

haha..sekurg2 ny i bukanlah org 1000+ yg jd gllower u..haha..cye x i fllow ur blog sejak hanis ltak ur bf pic..haha..then ad org mention ur blog kat bhgian comment..btw~i rse u msti da lmpat gle2 kn mse bf u dpt slmt kn penalti..hee..sme je reaksi mcm kat umah i..haha..

@hasney^-^ said...

Salam Dik Elia...

Masa bercinta memang manis....namun andai ada jodoh korang, bawalah kemanisan itu ke dalam mahligai impian. Mudah-mudahan impian akan menjadi kenyataan hingga ke syurga. Biarlah apa yang diluar perkatakan, jaga sebaik2nya tatasusila ketika berkasihan. InsyaAllah, andai jodohmu dengan si dia, walaupun apa jua seribu dugaan mendatang, dia tetap akan jadi milikmu. Sentiasa Ingat Yang Esa, Sabar, Bertolak Ansur, Kasih Mengasihi, Saling Terima Keadaan Diri Seadanya, InsyaAllah, mudah-mudahan ianyalah menjadi benteng dan kekuatan pada sebuah perhubungan. Good Luck Dear..

mamasue said...

hohoho!ala2 santa plak...byknya mamasue kene scroll ke bwh utk nk type komen ni...100++ comments!tahniah!hihihi...

pssst:dok gapo ada perasae jeles tu...wajib ado walaupun skek...baru kito bertambah saye...

bArdbOO said...

awak pon dh jadi fofular skrg nei..hehe

tykah mnoor said...

WOWW...amazing giler.. hehe mse follow aritu 3 hari lepas kot,follower u baru 600++ . skarang da 3000++..hehe sume penangan apek eh.. tahniah for both..hehe MALAYSIA BOLEH!! *tetibe je kn.hee

Admiral Hafiz said...

Tahniah!
semoga berkekalan ya


Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

a i d a ; said...

rata rata orang cakap pasal KF ni.
memang proud la dengan dia.
terbaik wooo! :D

gara gara KF ni, saya yang tak minat bola terus minat tau.
cayalah KF! :D

btw, malam tadi je tengok followers elia 1000++.
hari ni bukak 3000++.
hee~ congrates :)

saya pun mau follow juga. x)

Lina Khairunisa said...

haha, alamak, muka saya ada terselit kat Twitter tu, dua plak tu. hihi, sorry ye kakak comel. takpe, kakak mesti bangga, ramai yg suka kat Khairul Fahmi. jgn risau, dia tetap sayang kakak sorang je. :D

wan said...

sweet la akak ,
hope berkeklan :)
best bca blog akak .
hehe

LisaLisut said...

omg.so sweet. dont worry dear. be strong always. i suka tgk ur bf sbb dia hebat main bole itu saja.tidak lebih.hihi.

mst u jd penguat smgt dia main smpai hebat cm ni kan.cool!

xoxo!

Rara Nasiha said...

takda ape yang nak dijeleskan kan dear. biasalah tu. bercinta dengan orang terkenal. i pun ada buat entry gedik2 pasal Khairul Fahmi yang jadi hero bola semalam. ramai berbangga dengan dia. wishing you guys happy always. :)

Princess Aline Collections said...

DEAR,
from now on elia kna more stronger, tabah, kuat smngt.. more important x kuat jeles.. seems like elia bkn jenis yg jeles membabi buta... u should be proud, dlm berbillion pompuan yg tgh angau ngan apex, he's yours...
akak seriously bdoa utk both of u... u bsama ngan dia since dia x dikenali, so u deserve him lbh dr org lain yg br je nk suka dia...
jaga dia baik2 k.. n be the one yg blh buat apex become better n better... :)

Azyan said...

akak!!azyan bru tau ja blog akak ni.
first time bca,serius best.azyan follow and siap letak akak dalam bloglist.
sumpah sweet gila baca lovestory akak ngan fahmi <3
semoga akak and fahmi kekal happy selalu :D

momoyyanyzz said...

jelez ! :P

AzRin Kamaludin said...

hye Elia..
i terlalu suke bace kisah cinta u and fahmi..
smpai khatam u punya entry i bace..
suke sgt2 lah..auwww..

btw i ada ambik 2keping gmbr from ur blog..than i ada buat entry khas untuk you yaww...

Moga uolz smpai ke jinjang pelamin..:)

http://azrinkamaludin.blogspot.com/2010/12/awek-khairul-fahmi-menjadi-perhatian.html

Mya Amira said...

kak elia.. ni ade entry sy buat :)

http://cintaakudankamuselamanya.blogspot.com/2010/12/kami-berkongsi-tarikh-lahir-yang-sama.html

best blog akak :D

Nana (: said...

wowww so sweettt. suke suke ! btw anith aqilah tuu pelakon kau & aku 2 :)

Aqila Sarah said...

jeles nyee :P
haha nwy , hope you guys happy eh . ikhlas nii :))

fathiyyahISMAIL said...

sweet sweet ! kahwin cepat ea :D

ifuirafu yusuri said...

best baca surat minah indon utk fahmi..lawak..hehe
view page http://singalautmetro.blogspot.com/2010/12/surat-untuk-mas-khairul-fahmi.html#links

ifuirafu yusuri said...

best baca surat dr minah indon utk fahmi..
http://singalautmetro.blogspot.com/2010/12/surat-untuk-mas-khairul-fahmi.html#links

Atikah Latiff said...

salam,first time view blog ni.sgt terkejut.hehe.best.tahniah akk.semoga berkekalan.kem salam abg fahmi sekali boleh????hahahah kidding..congratulation again

Una Ulala said...

insyaAllah everything will flow well
kena cepat2 kawen ni. dah macam artis dah. hehe. goodluck for both of u ! :))

apeyx said...

Salam dari kota bharu.. Sweet giler set demo ni. Popular dh loni set kito. Kirim sale ko abe apex tu. worih waroh dio jugok ni. hehe :)

*~Miss Lisa~* said...

salam elia..1st time singgah blog ni dlu, lps tgk link kt blog HZ..tp x pnh komen.:D btw,my sis dlu pun SAB..dia kata kenal elia as her junior..tp sbnrnya dia seumur ngn elia (bdk lompat). ;) rasanya mmg tak payah nk jeles kn ngn orang lain..sebab obviously fahmi syg elia..ingat je die kt elia even dia da makin femes dr hari ke hari..hihihi..hopefully elia n fahmi kekal smp ke akhir hayat..insyaAllah~

aza shafiza said...

waaa....klo i jd u mesti i jeles tahap suruh dia pakai topeng masa main bola....anyway,smoga kekal abadi....

Black_roses92 said...

ecehcehh!!! konon tarak jeles!! hehehe..mmg la akk xjeles. sy yg dok jeles nengok..hehe..lagi2 part msg tu! awww...geram! geram! *sambil melompat2..atas katil. ngee~

Anywy, hope korang kekal smp akhir hayat! sweet gila! ;D

LAstly, hope Malaysia akan mencipta nama kembali.. ;)

Mknace said...

:) :) :)
terbaeekkk!!!!

teddyuna said...

wah!! beshnya elia..;))

Cik Miera Aziz said...

Wah!! Semoga berbahagia. He's nice! Setia btol!!! Kan 1 Malaysia dah kenal korang. Haha. :)

take good care of him okey!!
Semoga berbahagia, K.Elia :)

Zaer!! said...

Ehemmm!! Agak2 kenal lagi tak lie yaya?hahahahahaha.Abe apek sibuk doh loni.hehehehe...sonok mia.hehehe

ZeRa OsHiN said...

congratz to both of u...
actually br tau yg u ni ex-smk tmn keramat coz tbace entry kt blog kama...hee~
ukhwah fillah n hope korg c[at2 kawen...huhu~

«Oldest ‹Older   1 – 200 of 253   Newer› Newest»
Blog Widget by LinkWithin