Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Thursday, December 2, 2010

Enough. Dah tak nak blog dah lepas ni!




Dah la sampai disini je la hidup aku sebagai seorang "blogger". Dah taknak dah buat entry pasal aku ngn bf aku dah. Taknak buat entry pasal diri atau aktiviti aku seharian dah. cukup sampai disini saje lah. Malas dah nak mengadap kritikan2 yang menjatuhkan. Ada saja tak kena dengan apa yang aku buat. Tak faham aku dengan manusia2 yang hati bau hamis ni. tak senang tengok orang senang. Sorry la kepada follower2 ku yang tersayang. saya dah tak sanggup dah!

..
..
..
..



Haa.. mesti kak enon suka kan kalau aku buat entry macam ni? kan?kan?


HAHAHAHA.. IN YOUR FACE~!

Memang TAK LAH!


Memang gila la aku nak mengalah hanya sebab sorg hamba Allah yang sangat murah hati suka beramal jariah mendermakan pahalanya kepadaku ni.. wah.. bahagianya hidup free2 dapat pahala bila orang kutuk2 kita. Alhamdulillah.

Terima kasih banyak2 juga pada mak enon tu sebab menaikkan trafic aku bila setiap kali dia klik my blog. remember, every click counts! hehe.. sukenya! tak suka-tak suka pon rajin check out blog aku. susah-susah aje. tehehe. =D


Takkan juga aku nak hampakan follower2, silent readers and all of my readers who are thirsty for my latest updates betol tak? sorang tak suka tak luak pon. ramai lagi yang suka my writings and asking for more to come. So yang mana tak suka tu, alang-alang dah rajin sangat buka blog aku tengok la kat sidebar atas sekali kat bahagian "Nak kata jugak-jugak" tu which wrote "Tapi kalau dah baca dan xsuka, menyampah atau xboleh terima blog saya ni senang je, tak payah baca lagi. Senang kan? Have a nice day~!!". Kalau tak reti baca minta sesiapa tolong bacakan. senang je.

its ain't rocket science u know~!! (sila baca dlm dialek british)

kalau xfhm jugak2 taktau la yerk..



Kata2 My Incik Apex yang menjadi azimat :
"Dalam beribu-ribu orang yang suka dan sokong kita, mesti akan ada punye yang tak suka.. dah lumrah.. biasa la tu"


So buat apa kita nak emo just sebab org tu ada masalah mental?


Kita tak buat salah atau xkacau pon orang tu, tibe2 dia nak mengarut tak tentu fasal.

"ishk3..kesian.." perasaan yang sama timbul bila tengok orang gila kat pekan Machang.


Marilah kita sama-sama berdoa agar Allah menenangkan hatinya, melapangkan dadanya yang selalu "serabut perot" melihat kebahagiaan org lain. Semoga dia mendapat hidayah dariNya dan cepat sembuh.. amin..


19 comments:

Marya Hana . said...

endahkan je ah mak enon tu.
blog mane lak yg x kene kutok an~
haha

Elia Si Jejariruncing said...

tau xpe..biasa la org spesies dengki ni..

Anonymous said...

yer2..teruskan dgn entry2 y mnarik..kmi tetap sokong elia..hehehe..:))..go2!!..chaiyok2!!..elia boleh~~we love you!!..kmi sntiasa doakn y terbaik buat elia n ur incik apex..hehe..y pnting,,sruh la ur incik apex stay maen kelantan..huhu..:))

minah sempoi said...

suke ngan blog nie... u so cute..

Elia Si Jejariruncing said...

anonymous: thanks.. insyallah~!! dia dh sain contrak 2thn pn ngn kltn

Haa Fakihah said...

yeah!! teruskan! hee.

*dik org gila kt machang yg name pinah tu kann. hee akak takut dia. dlu ms skolah g tusyen, mst lari nmpk dia.

Anonymous said...

Jangan pedulikan orang yang benci tu...Biasalah tu...orang yang benci selalunya tak diundang...

brown19 said...

dia jeles kat akak kot.....
hehehe... terus menulis ea.... lbh lg psl fesyen... suka3...... ^__^

^mISz MatAHarIEy^ said...

babe.. anon tu jeles sbb dyer xder boyfie nk story2 kt dlm blog.. tu yg x puas hti tuh.. nway.. love the way u blogging.. keep it up..

nur fazlin said...

wt dunno jela sis..
biase r 2..dngki tgk org laen hepy kot..anyway ske bce ur blog..da lame bce just bru skrg ade mse nk follow sis pnye blog.. =)

Elia Si Jejariruncing said...

memang satu motif je pompuan tu.. JELES! thanks la mana2 yg suka baca my blog ni

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ said...

elia!
teruskan tulis pasal apek n elia yep~

i suke lah!
ikhlas ckp..
mmg suke apek!
suke tgok dye maen je la!!hehe
suke baca kesah2 elia ngn apek!
keep it up!

p/s::sy tggl kt uitm machang..
kg sebelah je..hehe

aku & fantasi said...

I like your style la sis....xpduli pe org ckp,good job!10 marks 4 you(hadiah utk elia ngn fhmi,share la ye..)...hehehe.....smg cute couple ni trus la ptahankan hbgan ni yerr...=)Bia je pe org nk ckp..

sArAhKarTIKa said...

buat bodo jer . . .
kalo buat x layan jer depa pun rse letih nak buat lagi . . .
kalo kita layan depa lagi la depa nek kpla . . .
so relex jer . . .

Reben Color Pink said...

huhu..
btol tuh elia, kutuk2 pun masuk gak blog u, dolu masa memula i masuk baru 300++ skrg dh juta2 lemon dh! kaya la u dpt durian runtuh from nuffnag! tp post u akhir2 nih cm ni cm cover2 je..jgn la biarkan komen2 murahan tuh gugat emosi u! suka post2 cm dlu, ingat kisah2 bebaru couple dolu ~~

.::: Princess MOMOY :::. said...

Ignore ajer species macam tu dear =)
Momoy suka baca FahmiElia Story
touching...

Sebab Mengapa HARIMAU MALAYA Tidak Boleh Ditukar Kepada HARIMAU MALAYSIA !!

MY RECENT POST: Jom Kenal KHAIRUL FAHMI CHE MAT Yang Encem

alisobrie said...

xpyh dulik elia.i pon suke bace your blog.esp part u n apex~sweet s candy<3 best2 n i support true love story!!!!moge jodoh hingga ke syurga.amin..:)

As-Syams' said...

salam kenal....
hurm...abaikan je orang-orang yang berbau hamis tu :)cara kita adalah cara kita. orang takleh jadi kita sebab dia bukan kita dan kita takleh jadi orang sebab kita adalah kita...betul tak? teruskan menulis, jangan peduli apa orang kata ok! :)

Eykqa said...

kesian kak Elia..harap tabah ye..mmm..

Blog Widget by LinkWithin