Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Saturday, December 25, 2010

Pernah makan Nasi G. Sillipatty tak?

Satu malam tu saya dan My Incik Apex pergi makan ke kedai mamak kat area Kelana Jaya. Seperti biasa kami order makanan dan minuman yang diingini. Tak lama selepas order tu sepinggan nasi pon sampai ke meja kami.

My Incik Apex pon tanya, " ane, ni nasi apa? "

mamak tu pon refer kat resit dia dan cakap. "Nasi goreng cili padi"

Apex: owhh.. ha.. betul lah tu. ok ok

mamak tu pon letak resit tu atas meja dan blah dengan muka sangat lega sebab order yang diambil tidak silap




sedang MIA menikmati nasi gorengnya saya terpandang resit order yang mamak tadi letak atas meja tu. macam ada yang menarik perhatian je..





What?? Nasi Goreng Sillipaty?? Cili padi la! ayooyoo kadawaley~!!


huhuhuh.. Sumpah kelakar n tak dapat dilupakan insiden ni sampai tahun depan!*gelak guling guling*

15 comments:

Amalina Azman said...

hahahaha silly betul la ane tu. hahaha

CIK CIRA said...

haha...stil ada bunyi juga...huhu

Andy Zulkipli said...

kes apa nak sabitkan nie ??
kes pelat ke atau taktahu eja ???
HAHA !!!

Elia Si Jejariruncing said...

amalina: tu la..silly..very sillypatty!

cira: tu la..bola la nk dimaafkn.but still, klaka

andy: sy pun xdpt nk bg jwpn utk itu

hasrul hassan said...

Salam .. haha .. gelak last2 minit ni .. bila baca betul2 baru la nampak .. ceh ampes la saya .. sungguh buta hati ...

http://hasrulhassan.blogspot.com

Syima Syaz said...

cilipadi yang di englishkan...hahahah
comel jugak kan...hehe

mala_yusof said...

lawak..lawak...hahaha

Mohd Hanafi Bin Ag Ali said...

aQ rasa apeX memang benar-benar terasa bahangnya tu...muka pun dah merah macam silly patty

bLaCk | maWaR said...

mesti ad crabbypatty juga muahahahahaha....yay!!!!!

Elia Si Jejariruncing said...

hasrul: pending sikit nmpaknya..xpe2..dimaafkan

k.syima: btol2.. mungkin kdai mamak tu nk up to standard starbuck kot..hehehe

Elia Si Jejariruncing said...

maya_yusof: aa'ahh.. lwk kn? nk putus urat kentot rasa

hanafi: hahaha..very the silly patty punya muka

black mawar: shh.. jgn sebut kuat2 crabbypatty.. nnti mr.Crab tuntut komisen..hehehe

Semarak Api said...

ataupon kdai mamak tu da komersialkn nama nsik gorg cili padi tu jd cmtu..haha..

asporiah said...

hahahhaha...
saya baru gak ikut blog nih...
tp ini paling lwk buat sy nak post komen...

hunafa maimee said...

hehehe...
pandainye ane 2...cili padi jadi sillipaty...

wan muhamad said...

sillippaty haahaha mamak import nihh

Blog Widget by LinkWithin