Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Friday, December 24, 2010

Elia dengan Sasha Bashir

Saya tak tahu la betul ke tidak tapi ada beberapa orang come to me melalui alam maya dan mengatakan muka saya ada iras dengan ini perempuan. Shasha Bashir.

Saya rasa macam ada la sama sikit dibahagian bentuk muka. tapi ofcuz la Shasha tu lagi cun kot. tak silap saya Syasya Bashir ni mixed arab melayu kan? saya pon ada kacukan arab sikit belah atok selain campuran perasa melayu+pakistan+siam. tu bukan mixed weh. tu dah macam ABC(Air Batu Campur). hehehe..




:: Shasha Bashir::








:: Aimie Harmelia ::


So, korang rasa sama ke?


p/s: Thanks to Cik Liyana sebab sudi buat entry pasal saya =) checkout her entry -http://hatikuhatigetah.blogspot.com/2010/12/gosip-getah-girlfriend-khairul-fahmi.html

p/s/s: also, check out this blog entry about me. http://jj-jhawerangers.blogspot.com/2010/12/bau-bau-bacang-final-aff-suzuki.html

28 comments:

CIK CIRA said...

aah la....serupa sikit...baru perasan...huhu

kerryah said...

agak seiras..same2 mixed arab kan

Elia Si Jejariruncing said...

cik cira:ye ke? kalau msk awk kira dah 3org la ckp benda yg sama

Lia3003 said...

part seyum tu yang pakai spec dekat nak sama.. if awak tanggalkan spec tu, maybe sama lah..

Haa Fakihah said...

aah la nk same. :DD

natashacherahim said...

uishhh...sama la beb.. :0

Elia Si Jejariruncing said...

Lia3003: kena kua tak pakai spec la ni? abes kena langgar tiang semua..hihi

k.ha: nak sama ek?

sha: ye ke?huihuihuii

natashacherahim said...

dear sha ada tag u 1 giveaway anjuran mama kembar 3

nnti rujuk kat blog sha ye dear ;D

::Cik Zatie:: said...

ada iras sikit

Cik Liyana said...

thanks dear....ada belog ada blog i kat situ..bru jek nk frust2 blogging..hehehhe..good luck to your incik apex ok !

Elia Si Jejariruncing said...

zatie: sikit pon jadi la..keke

liyana: takkn la i xpromote..dh ada pasal i.. terharu tauu..thanks again

♥*Mirah* said...

ha ah..same..first tyme jumpe blog kak elia nie pon..sy ingat incik Apex tu kapel ngan shasha bashir,pdhal dye da kawen..he3..rupenya tak...hahaha

Elia Si Jejariruncing said...

mirah: owh yeke? apex ngn shasha bashir? hahaha..

aQlili raHim said...

i pernah tjumpa dgn sasha basir, ms sama2 satu flight to kl..mmg lawa la minah ni..muka mix..rsnya gmbr u dari side tepi tu ada la iras2 sikit..suka tgk gmbr tu..=)

muhamadsufian89 said...

baru dapt singgah blog awek khairul fahmi yg berwajah mcm shasha bashir ni..hehe

Amira. said...

Ade rupe skit, baru perasan :)

Imeldot said...

hai elia..tgk sni..entry utk kamu.xoxo

http://hidupmacamsusu.blogspot.com/2010/12/belog-awek-khairul-fahmi-keeper.html

hudadida said...

hurm..padan la macam perasan ade iras2 sombody..=]~

hunafa maimee said...

ermmm,,mmg sme la kak elia...
kembar kott...ad iras2 la...

NUR AMALIANA said...

bile tgk pic elia i rase mcm pernah tgk..n try ingat sape...hehehe..so bile bace entri ni baru i tau...mmg same la muke u oll...sweet sgt...hehehe..jgn slh faham...i love fahmi as a hero for malaysian team...hehehe..

just another blogger said...

aah la, ade sama la iras2..^.^

tenangsudey said...

ada la juga sikit2.. tapi syasya tu macam putih sgt kan? elia nampak lebih kemelayuan gitu.. :)-

Shahrulsite said...

A'a la sebijik serupa...kalu jumpe skali ni blh tertukar ni. Muka aku pulak iras2 KFCM gitu...ahaks.

Aqilah Nur said...

celah mana yg sama. tk sama pun..

Mohd Nor Azreen said...

bila nak upload blog ni lagi....
best la cter2 dalam ni......
x membosankan.....

Cik Luna said...

adala sikit iras2 dik
tp lau adik elia grooming sikit
styling rambut..upgrade fashion skit
baru mengancam...barula WAGs
just nasihat utk kebaikan

-Sara- said...

ye saya setuju ngn Cik Luna.. awk kn dh famous amos, kate aweks KFCM! kasilah groom sket, esp tang rambut awk tu, n tukarla specky tu kasi yg ranggi sket.. huhu ^_^

sekilas pandang jela ade same ngn shasha basir tu tp die lg cunss! heeeee :P

Mira Amirudin said...

wah...betul la da iras2.. ;)

Blog Widget by LinkWithin