Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Saturday, December 18, 2010

Nak bagi hadiah tapi takde duit ='(

Awak oh awak.. nak tahu something tak? kita ni kan..ada pasang niat tau.. kakak kite kan.. dia nakk sangat iPad. lepas tu kan..pastu kan awak.. sebab dia nak dapatkan iPad tu kan.. kakak kita ada masuk satu contest ni tau.. kita nak sangat tolong dia dapatkan iPad tu.. kita nak belikan pon kita tak mampu. kalau nak kita belikan notepad tu boleh la. tapi dia bukan nak notepad jadi kita boleh bantu takat ni je la..


Kita kann.. nak kan.. awak awak tolong kite.. boleh?? alllaaa.. bole laa.. *buat muke habes cute*.. tolong vote je.. tak kena bayar pon.. boleh tak?



Cara2 utk vote ialah;

Mula2 like http://www.facebook.com/ilovebazaar.rd

Pastu
Like SEMUA 5 gambar dibawah (right click and choose open in new tab)
a -
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=132596796795213&set=a.132506390137587.26126.132116566843236


b -
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=132596860128540&set=a.132506390137587.26126.132116566843236


c -
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=132596890128537&set=a.132506390137587.26126.132116566843236


d -
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=132710426783850&set=a.132506390137587.26126.132116566843236


e -
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=132710430117183&set=a.132506390137587.26126.132116566843236

Kalau boleh vote cepat-cepat tau.. sebab dateline dia 20/12/10 ni je

lepas tu kan.. pas tu kan.. kalau awak baik (awak memang baik kan? ala..saya tahu awak baik. kan kan?) awak tolonglah promote kat kawan kawan awak sekali suruh vote jugak. boleh?


boleh?? allaa...baik lah baiknye awak.. kita sayang la kat awak macam ni~!!

Nanti kita bagi awak discount baek punyeer bila awak nak beli barang kat blogspot kite.

mwaahh~!!

3 comments:

Haa Fakihah said...

aloloo ciannyeee. hehe.

natashacherahim said...

dh like semuaa...nnti kasi discount okeh...i ada berkenan beg ler..kuikui

Nurul said...

oohhh..
now i knoww.
patot la mcm pnh tgk kakak u.
die yg bkk bazar kat subang parade tu kann..
last month i ade beli beg kat die.
huuu.

Blog Widget by LinkWithin