Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Tuesday, December 21, 2010

Bila dua bakal rockers beraksi




Berhati hati pada artis atau penyanyi di luar sana. kami bakal menggoncangkan kedudukan anda!


Wah tak boleh blah statement berani mati aku ni. rasa nak tembak diri sendiri je sebelum mana mana artis datang tembak saya pakai senapang badak(up-grade dari senapang gajah) sebab dah rosakkan lagu mereka.






Sebenarnya nak cerita sal semalam lepas keluar pergi Sunway tu kami beserta Bonda dan cicik ke Red Box, Jalan Imbi untuk melepaskan gian berkaraoke.

Sememangnya karaoke atau karokk baru syok bila beramai-ramai. kalau sebelum ni kitorang selalu karokk dengan Zamir dan kawan kawan, apa salahnya dengan family i pulak. di samping menajamkan(lebih kepada menghancuskan) vokal masing-masing, kita boleh rapatkan silaturrahim antara keluarga.








:: Si Cicik multitasked betol. sambil karok sambil online ::






Mesti korang tertanya-tanya sedap ke suara Apex ni? Suara dia cam siapa ek?

Meh cheq nak habaq mai kat hampa. suara My Incik Apex ni sedap. dia sesuai menyanyi lagu rock macam lagu Black Mentor, Jamal Abdillah, n ape tah nama mamat tu. Tapi suara MIA ni ada la macam suara Ameng dari kumpulan Spring tu.





melalak tu melalak jugak. melantak tetap melantak!






Kebetulan tanpa dirancang saya dan cicik terpakai baju yang sama. cuma corak je lain. ye la.. dah beli pon satu kedai. kat Blogshop ni





Suara Bonda pun sedap. very the oldskewl.
ni diorang berduet lagu ape tah







Cicik pon suara boleh tahan. sedap bawa lagu balada.



Saya?? hahaha.. OUT~!


taktau la tapi rasanya suara yang paling tak sedap tapi paling gonjeng je. lantak la. nyanyi bukan nak masuk competition. nak suka suka seronok dua ronok dan beronok ronok!






:: OK tak buat cover album? ::

Elia... Apex.. bergabung.. melecusss..~!!









Kalau pergi karaoke memang tak sah la kami ni tak dipaksa menyanyi lagu duet.
balik balik lagu yang sama. lagu Jangan Pisahkan. nasib la karok kat Red Box, kalau kat tmpat yang guna CD mesti CD lagu tu dah bengkok bengkok dah sebab mesti ramai yang akan duet lagu tu.






Tapi kalau karaoke. wajib MIA akan suruh saya nyanyikan lagu
My All, Hero, My Heart Will Go On, Love Story,
Mine, You Belong With Me and lagu lagu Rossa














Masa karaoke tu bunda ada record kitorang nyanyi duet. nanti kalau ada masa saya upload ye. tapi jangan kutuk lak. suara saya dah memang tak sedap.

don't say i didn't warn u.. hehe

p/s: santek tak jaket yang i pakai tu? MIA yg pilih.. huhu

10 comments:

cik cira said...

elok la tu...bwk bonda ea...mrapatkan hnungan ngn bakal menantu...hihihi

cik cira said...

mmg cntik jaket tu...law da LIKE at jaket tu,bley like...


pe2 pown,akak pown cantik...=p

Anonymous said...

Boleh tergugat stacy ngan adam kalau camni...:)

natashacherahim said...

Elia....sukeeee jakettt tuuuuuu~~!!cantekkk ;o


notakecildikakikomenku: elia..jom shoot theme rock star nk??? (^__^)"

Haa Fakihah said...

skali rokers nyanyii lagu jiwangg daaa. hehehe.,

Anonymous said...

harap kamu tolong fahmi dengan cara jgn bagi dia makan lemak2 dan berminyak sangat..

Elia Si Jejariruncing said...

cik cira: betol3..hehe

anony: hahaha.. sal mkn tu insyallah.

tasha: cntk kan?? shot? nk nk nk!!hehe.terover pulaks..

k.ha: tu la.,.tp last sebelum balik ktorg ada nyanyi lagu rock

natashacherahim said...

bila2 free....PM je ye

hunafa maimee said...

ermm,,bgos ssgat la law bawa bunda akak...merapatkan huubungan bkal menantu dengan mentua...hehehe...

~~peNDieiNNa~~ gugu gaga said...

hehhe.. best nye... happening oo... i LIkeee ;)

Blog Widget by LinkWithin