Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Tuesday, December 21, 2010

Wah! Dating dengan mr.Superman

Semalam 20hb Disember hari terakhir MIA cuti jadi kami pergi la jalan-jalan. tapi kali ni saya bawa eskot. Cicik. kakak yang juga teman terbaik untuk shopping baju.







:: tgk tu. dah mula dah berangan dia tu ::

teng.. teng.. teng..

ni la mr.Superman saya. superman merangkap supirman jugak. hehe. My incik Apex baru beli T-Shirt tu sehari sebelum. the next day dah pakai. kebetulan kami ada persamaan. kami dua-dua suka pakai baju yang baru dibeli. bila beli baju tu rasa tak sabar nak pakai. hehe. gelojoh!




:: Comel. cam budak-budak ::






MIA ni memang pemalu. tapi dengan saya dah tak berapa nak malu la. mula mula je malu. dah lama camni la perangai dia. nasib kami ni sekepala. dia gila-gila. saya bertambah la gila. masing-masing suka camwhoring. haha!



Lokasi dituju?


Time Square.



saya suka shopping di TS sebab barang dia murah sangat. santek santek lak tu..

arghh boleh rambang mata gi situ. very worth your pocket money. best jalan shopping sampai sakit sakit kaki. macam macam ada. ni la tempat i used to shop time sekolah menengah dulu. ye la. time tu mana nak berduit sangat. gi TS pon naik LRT n Monorel. haha. lama tak naik benda tu.. rindu la plak.







:: MIA disapa peminat nak bergambar. (xnk pulak pose cm td XP)::


Kelakar time budak yang kat atas ni keja bagi pamplet apa tah. dia tahan apex mula-mula nak explain barang atau promote ape tah. then lama-lama bila apex nak blah baru dia tanya..


" Abg ni bukan ke..."


MIA: eh.. bukan bukan =)

"hehehe..keeper M'sia tu kan " budak tu dan kawan dia pon salam dan minta nak bergambar bersama


adoi kelakar je MIA ni. budak tu belum abes cakap dah cakap bukan. kan dah kantoi. huhu. sebenarnya tu dia saja nak bergurau ngan budak tu je..




























Dah penat berjalan kami buat pitstop dekat Starbucks. bagi cicik online jap pastu nak sambung shopping. shopping kali ni MIA tak ikot. dia duduk lepak kat Starbucks tu online. kesian lak dia nak ikot pompuan pompuan ni shopping. tak terikot kang. lagi lagi kat TS ni. biar la dia duk online diam diam kt situ.

















I bought this pink scaft for only RM1O!! wahaha.. sukanye!





Disebabkan MIA kena report kat FAM malam tu. kul 6 kitorang dah gerak balik. shopping sakan. tapi sangat under budget. sangat happy.

Elia: I shopping seharian ni beli dekat 5 pasang baju tak sampai pon harga sehelai baju Superman u tu tau. betapa bijaknya i berbelanja. hahaha

MIA: Eleh.. huhuhu. i pon bukan selalu..

Elia : Eeellleh....






Dah penat shopping head back to our ride.





tgk tu tak abes abes posing lagi tu.






ishk3.. boypren sapa la tu ek? takpe takpe. u bawak kete siap la.


hahahaha *gelak jahat*


its my turn now!

*sambung gelak jahat*








































:: jammed la pulak..takpe.. sambung balik ::









































HAHAHA... puas!

19 Surat Layang:

CIK CIRA said...

cute3....comel3..suke3... =p

Elia Si Jejariruncing said...

cik cira: TQ3.. Tocey3.. Maceh3 =P

Marya Hana . said...

cicik dah menang iPad tu, suroh die belanje aku 1 bju ah.. kate dah shopping2 tu.. taw..? keh keh.

eyh rambot kaw panjang gak senanye.

nana-leeya said...

akk ngn abg apex tu mmg suke brgmbr eyh ? comey laa , mcm2 posing akk wat ..haha

Elia Si Jejariruncing said...

marya: rambut aku mmg pnjg. tp mls nk lepaskan. aku lbh ske snggulkn je

nana-leeya:aah..kami mmg vain.. ske bergambar

natashacherahim said...

cuteee...sukaaa...cantekkk...waahhhh...teruujaaa...nk shoot u all pls pls pls...huaarrgghhhh~!!

Anonymous said...

biker jacket u pakai tu, beli kat mana? TS ke?

Elia Si Jejariruncing said...

bikers jaket tu beli kt Sunway Pyramid. harga dalam rm80 kalau xsilap la

~ diyana nordin ~ said...

hai elia,, khairul fahmi hero kamu rupenyer :) slmt berbhagia k

baby Aniza said...

Nak pesan beli boleh?

Elia Si Jejariruncing said...

diyana nordin: hehe..ye ye.. he is my superman!

muhamadsufian89 said...

gila lensa jugak incik apex ni..ingatkan orgnya serius je..hehe

Elia Si Jejariruncing said...

sufian: hehe..tu la ngn i je gile lensa..ngn org lain xmo

.: iEyLa :. said...

pray for ur happiness dear..
suke ngn ur love story..
may ur relationship last forever..

Be LoVeLy said...

comel la abg fahmi n kak elia .
wow ! suka suka !
comel sangat sangat ! hope together forever n ever !



http://belovelylurve.blogspot.com/2010/12/bye-bye-2010-hye-hye-2011.html

♥WAN NURNABILAH♥ said...

comel je! eila cantik :)

rena. said...

kak ya, rambut cantek gila. tu blow ke mmg permanent perm? buat kat mane? nak buat jgk !!

zalilah zait said...

uish syiok nye shping kt t.s...da lme x mmbeli dan belah d sne...cik elia n apex sngt sweet :P

Elia Si Jejariruncing said...

rena:rmbut natural.xblow tak perm..all natural

Blog Widget by LinkWithin