Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Friday, December 31, 2010

Elia dan Fahmi tangguh tunang.

Semalam seperti biasa pergi ke FAM untuk mengambil My Incik Apex pulang. Namun setiba je di lokasi dinyatakan, MIA dah macam PM je.buzy je memanjang hp dia berdering je hampir setiap masa. ada je org yang tepon. sabar je la. (nape setiap sentence kau mesti ada perkataan "je"?)mak cik supir ni pon tetibe terkena tempias KFCM apabila saya juga turut dihubungi seorang reporter. Abg Zaki dari Berita Harian. Sebelum ditemu bual saya minta izin my Incik Apex dan dia benarkan. mula plan nak temubual kat tepon je.,
then tak lama lepas tu abg Zaki minta utk cakap ngn apex. so i passed the phone 2 him. then dia kata otw balik ni kena singgah ke balai berita Berita Harian.

kononnya diorang nak interview apex


ayyoyyoo.. cuaknya.. i yang follow ni kang diorang tanye macam2 lak saya bukan pandai sangat nak jawab2 soalan cepucemas ni. takpe nak buat camne ikot je. sebab ingat diorang nak interview apex je kan. tup tup.. ngan saya saya sekali..






nak baca boleh beli paper Berita Harian harini ye.



p/s: jap lagi nak teman MIA ke studio Nasi Lemak Kopi O kat Damansara. mok cik supirman merangkap bibik iron baju ni tak pasai pasai jd PA la pulak. hehe. saksikanlah KFCM ditemuramah di TV9 japgi ye..


Ohwellwhatevernevermind: someone once said to me - "Haterz only hate ppl they cannot be or ppl they cannot have.."

339 comments:

1 – 200 of 339   Newer›   Newest»
ardinihumaira said...

tak pe dear...

dni pun tangguh tunang juga... yang penting, jadi bertunang ^___^ InsyaAllah...


hepi2 dear!


semoga berbahagia ;)

s3!n said...

this is my first comment ever,
xpena komen dlm blog mane2 pon sblm ni..hehe

u guys are so sweet..
smoga korg kekal ke akhir hayat..:)

missbby said...

Wah,dah kena tempias2 popular tuh..anyway,u r a nice girl..so just be yourself..akak cuma harap adik berdua akan kekal selamanya....

tiqaa said...

wahh dah jadi femes! hehe. all da best.
hope u byk bersabar okay? :)

iQapiQa said...

i past tgk...

ztie said...

tahniah! takpe la tangguh. Jaga encik fahmi baik2 tau. hehehe... elia sekarang buat apa?

사이트 ✻ romlah said...

nak kumen ! fes time :)) ehee''
smga korang cepat2 kawen eh , hik3

ciK mOt ©™ said...

yey...dah tunggu depan tb ni...

akak suka notakakikat bawah tu...
betullah apa yang orang kata tu...
pepun all da best tuk elia tau...

suka nengok korang berdua....moga berbahagia buat selamanya...

ardinihumaira said...

special post untuk kamu berdua ;)

Pertunangan Elia dan Khairul Fahmi ditangguhkan, no problem! ;)

liyana said...

awww! suwitnye.. jadi mak supir eh? hehe gudluck! :)

ann @ hatiberbunga said...

sgt bangga dgn KFCM.

tp, u urself, i pun sgt suka ur entries in this blog. is really short & sweet. ;)

rainbowskittle said...

pray for the best for you two . semoga jodoh berpanjangan ye elia. korang memang comeel n sweet sangat ! :)

si suraya said...

hehe kamu dah boleh belajar jawab soalan macam artis skrg. hehe ;)

akubest501 said...

nice....

Melati said...

heheee jadi PA KFCM! best best =)) i nak jadi PA u pulak, heheee :D

mamaleen said...

ok nak tunggu.. seb bek bangun awal.. n buka blog awal huhu..

Pendekar Berkuda said...

wah...baguslah tu..hehe...zaer kem salam... sila jenguk blog dia...ada entry pasal kamu berdua..lalala~~

ZAERR.COM

dia kata selalu lepak ngan kamu berdua dulu... kat situ adalah kawan kamu..okay..pi lah jenguk kalau betul2 kenal ke kan?? bukan luak pun..hehe..

Myvitrd said...

wah semakin popular cik Elia.. jaga baik2 si abg tu.. nanti kita orang nak tengok dekat TV9 tu

Nazim Nasri said...

(chewah)

KAMI DARI SELURUH RAKYAT MALAYSIA MENDOAKAN KEBAHAGIAAN DIDALM PERHUBUNGAN MIZZ ELIA DGN KFCM HINGGA KE ALAM SYURGA :DDD

ntah, rasa mcm hepi pulak tgk korang ;)
hati2 okay dgn penghasad dengki yg sentiasa memerhati.

gambatehh Malaysia <3

aen peset said...

gudluck both of u!! ELIAPEK <3

anamizu said...

hehe so sweetla bibik tu & her MIA ^^

http://diary-kecilku.blogspot.com/2010/12/khairul-fahmi-che-mat.html

Citarasa Rinduan said...

elia..

bestnya dapat interview..
semoga awak dan apex dipercepatkan jodoh yer..

akuwanblur said...

tak per.. biarkan apa org cakap. Yang penting, hati budi masing2 memahami hati budi each toher.. hehe

jaya jr said...

haha..masuk TV9..boleh turun tengok ni..

Mus said...

sala..perkenalan...moga selamat bertunang dan melangsungkan perkahwinan..semoga menjadi superwoman yg berjaya :)

Tuan Din said...

Jawab jer " NO KOMEN"...
larikk!

fauzey said...

moga2 hingga ke jinjang pelamin..amin..=)

Farra said...

waa dah nak b'tunang ye.huhu (:

annRAWK said...

so sweet la sis . hihik :)

♥ Pu3 Pink ♥ said...

yeay x sabar nk tggu u guys tunang..ngee tema colour ape ye??:)
tumpang hepi utk kamu elia n fahmi :)

azalia hjsalleh said...

wohooooo gelombang KF sudah bermulaaaaaa
u pun kena tempias dia
ahahahaaaaa
btw i na ckp , u nie chumel omel + baikkkkk sgt sbb x sombong
i loike i loike


http://exoticlicious.blogspot.com/2010/12/makan-bola-tido-bola-minum-air-coca.html

bantalijau said...

semoga cepat-cepat tawen amie~

tahniah..da jadi owg glamor...ngeee..

^_^

Mohd Afiq Abdul Rahim said...

tgh dok depan tv tgk nasik lemak kopi ooo....... ;p

MULAN said...

sweet couple.. stay tough wth life as celebrity's partner.. dah settle semua nanti buat la majlis tu..

happy new year & may your days ahead be filled with happiness & great success.. to both of u..

BSBR ;D said...

eheh ! dah baca pagi tdi dlm berita harian ! :D

Mohd Afiq Abdul Rahim said...

tgh pacak depan tv nak tgk apex n elia......wakkakaka... ;p

..naNnY ecah deris.. said...

wow.. bestnye leh jd PA pd BF sndiri..
hahaha.. smoge trus bhagie ye..
pasnh msti banyak dugaan menanti..
so be strong beside GK kebangaan rakyat malaysia tuh~ =)

..naNnY ecah deris.. said...

elia....
best la leyh jd PA pd BF sndiri..
hik2...
pasnie msti banyak dugaan menanti..
so,be strong beside GK kebanggaan malaysia tue..
anyway,ske layan blog kamo0o nie~
=)

..naNnY ecah deris.. said...

=)
smoge berbahagie slalu~
be strong beside ur BF tu,sbb pasnh pasti banyak cabaran menanti...
heeee...
anyway,syok layan blog kamo0o nie~

saleha muklas said...

tahniah fahmi dan semua pemain juga.
wah3 fahmi top 5 tweeters tuh!!

miwwa J said...

err err. tajuk gempak okay ^_~

syahira said...

be strong sis..
ad hikmah disebaliknye...
both of u mmg sgt sweet..
my bf n i sgt adore korang smpaikan time kitorang gduh je,msti slh sorang akan ckap "tgk apex ngan gf dye tu,,hppy je"...=)
korang sgt brtuah mmliki each other..
smoga berbahagia ke akhir hayat..
xoxo

business said...

nice to both of you...akak doakan cepat2 bertunang dan berkahwin ....sabar yea atas setiap dugaan.. Allah menguji kepada setiap hambanya yang disayang....

shiqin ghazali said...

agak2nye bile nk bertunang nye tuh?

yuna gurlz said...

kOrang nak bertuNang..bestnyerr..!
Nanti kaLau nak bertunang/kaHwin infOrm la Kat kita yer..nk tengOk 2 merpati nie bersaMa..
~seMoga kOrang daPat disaTukan~
>.<

Mizz Dayana said...

semoga u both bahagia! :)

hehehhehe.

jangan lupa view blog i. :)

mish cokat said...

waaa~ dlam sehari jer follower sys daa naek 5riban. hhe. congrats yaa

Mia Liana said...

sabarlah ya.. kalau dah jodoh tak ke mana...

wow! ramainya follower dalam masa sekejap.... tahniah ya... mia dah follow sini...

bizi said...

alamak terlepas pulak tv9. Elia, i like yr footnote. be cool & be strong for yourself & for your MIA. InsyaAllah jodoh tak ke mana. take care girl!

from Ahkak yg support both of u!

itekkiut said...

masuk NLKO ehhh. :)

shima said...

alo adik...selama ni duk jd folower blog elia.tk tau pun adik ni gf kat fahmi ni.hehe..actually sblm ni tak tau pun fahmi ni haa..akak br je tau bila final aff ni je..hehe.semoga hubungan kalian sampai ke jinjang pelamin..husben akak pun minat fahmi tau..

sW33tdARLiNG said...

akak took this picture & put it here:
http://sw33tdarling.com/?p=10162

lovelyadibah said...

suka la tgk korng berdua :) sweet couple..

Farhanah Mokthar said...

Alar,kenapa tangguh?
heee~
tapi saya doakan korang tetap akan bersama nanti.
jangan lupa taw jemput all blogger bila korang kawin.

shera haifa said...

sabar yaa..
insyallah kalau dh jdoh xke mana..
lg pun masih muda kan..

Hazwan Hakim said...

tangguh bila tunang tu???hehe

NinaAz said...

goo..go...cayok bebeh! hehe

muncai said...

KFCM punya muka dalam TV9 tadi sangatlah merah. haha. sungguh malu la tu.

natashacherahim said...

dear...kak sha ngh tgk dh skang..hihi..

p/s: nnti jenjalan kat blog kak sha ye..ada cita pasal kamo

Mama Qiestina said...

elia,

kak yat tgh tgk buah hati kamu kat tv9 nie..wah korean look betul :)

^_^

Jiji-Fify said...

Elia, betul ape yg awak ckp tu. Abaikan je la ape org nak ckp. Yg penting awak yakin dengan diri sendiri dan hubungan awak. jgn terlalu memikirkan org yang membenci awak, kerana lebih ramai yg menyayangi awak! All the best, sistah! :)

yellowie roses said...

tahniah utk awak jugak =D

^mISz MatAHarIEy^ said...

ok.. jom g cri paper. nk tgk muka dua merpati sejoli nieyh... :)

faqir said...

lepas nasi lemak kopi O..tv9..bowok keto molek kelik kelate tu...len kali naek flite laa...

Juan Danza said...

Oh saya menonton.
Senang2 singgah la blog saya.
Ada sikit tulis pasal awak n your MIA.

Kancilbiru said...

woh dah tengok..patut dorang interview ko sekali dik...hehehe

diamuslima said...

waaa... untung nasib badan kan...

aza shafiza said...

waa....best nye jd PA + supir + bodyguard....

Tofu said...

wow.. now both of you become public affair xP

Azi Huhu said...

so sweet <3

Cik Liyana said...

good mok cik PA... nk tunang ajak tau !! hahhaha amuka tak malu kan cik getah nih ! Congrat elia !

new_rulez said...

pergh 1 malaysia da knal u babe...
jgn2 nanti i nk jumpe u pon kne wat appoinment gak...

Eja Ehsan said...

Kekalkan hubungan ni sampai bile2..Sweet sangat!! :)

greenailin said...

emm tadi t'tgk kat tv9, siap bersuap nasi lemak lagi.....hehe....

і ам шно і ам=) said...

haha,,waa bes tuu kak elya !
:DD 0pe bekekalan .
bia org na kate ape pon tau .

yaa san said...

sweet je korang..hehhe..suke2..=)

deqdeq said...

wah..cepat betul berita harian yer...terus tangkap FahmiElia tuk interview....

Nasi Lemak Kopi O pun cepat juga....Elia pn mendpat tempias juga...apa2 pun bless both of you dear...

Husna Lana said...

wahh ! pukul brp kat tv9? hehe

kella said...

hai.. 1st time datang sini ni.. yeah.. baru tengok KFCM kat ntv9 tadi.. apex.. :)

Amirah Yusof said...

love the quote la dear!!hihi..well done =)

yut said...

pakwe ko MIA dalam senarai pemain malaysia paling hensem >> http://aku-sayuti.blogspot.com/2010/12/pemain-bola-sepak-paling-hensem-di.html

juliet. said...

semoga korang berkekalan..hope dapat brsabar sebab u dah jadi bualan orang..xkurang yang suka dan jugak mengeji..

supporter khairul fahmi jgn nk mgatal pulak yea. kita sokong dia as penjaga gol dan penyelamat skuad kita, bkn nak bercinta admire kacau kekasih orh bagai ke apa. dia dah bpunya so doakan kebahagiaan dia ok! peace~

Nurul Aima Hj Kaim said...

LOve the 'quote' :)

Wanie Anina said...

alaa da terlepas da tengok nasi lemak kopi o. tapi wanie tak saba nk tgk akak tunang dgn k.fahmi

zati said...

salam dear..thankz for letting us share ur other half,thanks for giving him all the support(well in every successful man theres a women behind them) im a big fan of him now :P. im so envy of u hahaha,then again happy for both of u. Best of luck n happy new year,keep supporting him (which u will always do). Love reading ur blog,take care darl xoxo

siti sarah bt baharum said...

semoga bahagia ke akhir hayat to both of you...:)amin....

Ujang9897 said...

wow...hebat2

Ierasz Cik Ira V~,^ said...

dh tgk td... hehehe, kesian kt buah hati awk tu yer..malu2 dia layan sorang caller pompuan tu.. niceee sgttt... so, elia bila plan baru nk tunang ngan apex?

Ummi Dania Yasmine said...

wahhhh....ni la cinta hati pemain bola ni....:) akak tumpang happy ye dik..

nama.aku.lynn said...

aaaa.ELIA!seriusss korg so sweeet..u pon da jadi pemes amos skrg kan..hhihihi..anyway,always doa yg tbaik utk korg bdua..idop FAMIELIA..=)

Syima Syaz said...

bangun2 pagi trus grap newspaper (as usual) tetiba...eh elia...hehe

congratz n happy new year!

Alexandriana Alia said...

be strong dik!..

bercinta ngan org fofuler mmg banyak dugaan. apapun, u all dah bersama sejak apex belum fofuler lagi rite. so jangan peduli dgn haterz k.

iddinm said...

selamat bertunang nanti..mudah2an menjadi

♥CIK SHA♥ said...

ade cerita pasal u dgn ur MIA kat my blog sket..my last night entri..mintak izin eh..

jaga2..jangan sampai ur MIA terhilang fokus time main bola sbb sebok dgn press sana sini..nnt prestasi menurun orang ngata pulak..hope ur MIA terus unggul..

pray for both of u..semoga berkekalan ke jinjang pelamin dan hingga akhir hayat..sweet couple..^_^

Nana said...

wah sekejapan dah 5k plower
hebat...
pemes nye dah masuk paper
nk otograp heheh

bebelsokmo said...

sabar k.....manusia yg kuat hasad mmg mcm tuh

Fyka said...

Waaaa elia dh mcm PA dh pon..
sweet...

Fathin_junho said...

peh, mantap ah kak..!! pastikan tangguh jw tau..!! jgn x jd plak..!!! wish both of you happy always..!!! ^^

fatima said...

cute nye korang..the malaysian david n posh beckham :P

Whoda said...

u guys r sooo sweeet!
baru taw kewujudan blog ni dan org nye hehee~
im not a football fan but siyesly fahmi sgt bagus. superb!
wishh u guys the best =)

semalurindu said...

salam...elia n fahmi,

akak da tgk NLKO. tu pun kebetulan bkk tv pg tdi. akk dah agak mesti elia jdi supirnya (c n p elia nyer words). BTW, jaga your apex elok2 lepas ni....lepas ni makin banyak dugaan akn melanda n hati2 tuk terima segala cerita -ve. Moga jodoh kalian panjang (cam doa apek masa umrah)....

Kak Shida

Pjaz a.k.a kud0o said...

salam cik elia,
sngat2 sweet,hehe
smoga berkekalan..

Cherrie Pie Sweety said...

Elia.. kita ada wat entry psl awak.. keep up the good writing :)

http://dreamyblurry.blogspot.com/2010/12/khairul-fahmi-che-mat-elia.html

aliza said...

dah macam artis dah..
selamat menyambut tahun baru 2011 :)

Sharinginfoz said...

apa-apa pun semoga yang terbaik untuk elia dan fahmi

penyisir rambut said...

ala...
tak smpat tgk la td...
korang suwettt sgt.......
:)

Dhiya-Su said...

kalau bukan apex yg jadi GK, sy pn x senang duduk tgk game, kitrg kat cni dah lama tau apex biso..bak kata sorg fans kelate, Nik 'LER BARU TAHU KO APEX BISO?'rsnye ditujukn pd org luar

eiqa marshmellow said...

kak elia..
nasi lemak kopi o tu bile ..ari pe??

Queen F said...

akak, pedulikan je suma haterz tu.. :)

manusia selalu je mcm tu.. :)

keep moving forward okey kakak! :)

Syed Azaharul said...

http://mforum.cari.com.my/viewthread.php?tid=520683&extra=page%3D1&page=1

♥ ajaa tyne ♥ said...

beshnye korang!
hehe.sweet lak tue.
moga bhgia selalu ya!
=]

yaya said...

hee..tengok tadi khairul dkt nasi lemak kopi o.
hencem.n hope tunang cepat2:)
wish u all da best:)
kemsalm dkt elia:)

heii!!check dis out..
http://measyouknow26.blogspot.com/2010/12/hero-malayaaauuummm.html

hope idop teros sukse.aminnnn :)

nZOrza said...

waa...elia da femes masuk paper da skrg...bleh jd PA apex la nie..

http://nora-gelabah.blogspot.com/

Fathiah Rosdi said...

blog yg simple but nice to keep on readin...i'm following u...
tke cre..;)

Amira. said...

Cepat2 lah bertunang =)

-atiQah- said...

salam elia.. :)

cuma nak bg semangat kat elia. abaikan je sape2 yg mengutuk elia tu. diorg mengutuk, sbb diorg bkn berada pada situasi elia.. :)

yg penting, elia tau MIA elia tu mcm mana. mcm mana hati budi dia. yakin dgn cinta korang.. ;) btw, sy doakan jodoh elia dan apex ke jinjang pelamin..amin! :)

Namy Rashid said...

elia, baik kawen terus la. :) takyah la tunang tu. kawen terus. amacam? :P

Sachi Asukai said...

haterz, haterz, aish...saba je la..huhu..statement last skali tue unique!

http://sachiasukaii.blogspot.com/2010/12/tahun-baru-bukan-senang-nak-senang.html

YanaMIB said...

bila dah femes ni byk dugaan..hope ur relationship with fahmi will last forever..u guys are so suwit together ^_^

Izyan Ismail said...

hi Elia..congratz dah jadi PA apex..memang kena jadi pon dah banyak media cari dia...waw dah 5000++ follower keep it up girl and be yourself..

Anem arnamee said...

Comel :)

Alinn V said...

wow ~!
makin glamour lha cik elia kite neh ~

dandelion kiss said...

yang,
be yourself.
suka kamu dari dulu yg
selamba dan sempoi
smpi skrg kamu masih mcm tu... =)



from,
cik ian

miera said...

salam kak elia , mmg mcm tuh bile kit bersama ngn org terkenal . so , saya percaya kak elia pasti mampu hadapi situasi sebegini k :)

Haa Fakihah said...

aa yg las tu akak setuju. org jeles dia tak dpt, so dia benci kite. ngeee. :D

hunafa maimee said...

laa,,npe akak elia dgn your incik apex tangguh tunang...terus kawen je la kak..

Myfish said...

wahhh....bzlah nmpak nya elia ekh.haha
nk tknk kna wat keje baru.neway gudluck!kem salam kt MIA.we support both u.
P/s:ela tk nyatakan pn kul bpe rncngan kat tv 9 tu???

Cik Kyla said...

salam,

tangguh tunang? it's okey.. masih ada masa lagi..

semoga berbahagia Elia & khairul Fahmi. :)

echa.rashid said...

alaa, asal tak jadi :( hihi

Selikat Coklat Berbicara said...

HEHE :) sweet la akak ni :)
sy doakan akak and incik fahmie tu bahagia selalu and hingga ke akhir hayat . Aminn ... :)

Tak dapat tengok sbb ada kelastambahan . huhu

aYu said...

someone once said to me - "Haterz only hate ppl they cannot be or ppl they cannot have.."

agree dgn cik elia..

shahmivec said...

biar apa pun org nak kata....yang penting elia je yang kenal apak camner....siap ada page meluat kat page elia...tah pa hape ntah org melayu kita.....semoga berkekalan hubungan anda.

srikandi mie said...

oowhh,..sis awek penyelamat MALAYSIA rupanya,..hehehee~~mie baru tau,..haha~

will pray for both of u,..amin~;)

athirah said...

abaikn je org yg dengki... hihihihih... sweet pe korng :)

cik blablabla said...

WOWWW!!

dragon_storm210 said...

duh! akak elia..akak HOT la..haha! psssttt..cpat2 ckit kawin ye..:D many girls out there crazy with him..smoga bkekaln hbungan akak ngan keeper tu..

CIK CIRA said...

wa...akak kena tempias glamour sekali.. =)

L said...

supposely korang nak tunang bulan lepas? korang kan muda lagi :O
btw tahniah msk paper. lepas ni bertambah kurang org nak kacau mr apex awak . ehehehe

fynAz123 said...

follow and link akak...=)

Udy said...

wa..best la blog kamoo.. ni sy de wat skit entry pasal ur blog and KCFM pasal dia dpt liputan website bola sepak dunia . tag la blog sy yek. thanks!

suSuEmIMiE said...

elia jom ke sini...
http://mysuhana.blogspot.com/2010/12/khairul-fahmi-apek-sudah-berpunya.html

MiSs kIkIn said...

salam..... hope korg together smpai bile2..... n i ter miss nk tgk nasi lemak kopi o...huhuhu... xtawu pun ekceli...tp xpela...=)

Huda Luna said...

cepat2 bertunang tau dear!

alah haters mmg macam tu

fatta din said...

elia.im so proud with him.and u 2!

moga anda berdua bahagia selamanya ok!!amin..

*sampaikan salam eh..hihihi =)

choc_ke_late said...

elia da mcm wife apex la.. hehe.. so sweet.. smoga korg bhgia smpai ble2.. mesti byk dugaan kn sejak apex da femes ni.. hehe.. smoga tabah tau elia..

King Of Single said...

tahniah!!

well nk smbung bace ur entry ;)

lawak laa...best lak lepak dpn lappy bace

Nurul Ainaa said...

kak, saya letak akak dekat bloglist. jom lah landing2 kjap dekat blog sayaaa....hihihih..

http://ainaasposa.blogspot.com

alinac lover said...

hoho..nice ah masuk paper ek

hehe

hafeez.halim said...

panie leh la teruskan paper yg tertangguh tue :

Nway, congratz and Hepi New Year for both of u :)

King Of Single said...

err..laa tangguh pulak?emm kitorg peminat mendoakan agar korang cpat2 disatukan..yelaa smgat org kawen main bola nt lagi power..hehe.

isteri ade sntiasa ;)

xpe....ALLAH mnguji ksbaran hamba2NYA.insyaALLAH...jodoh korang x kemana

Pert Doherty said...

1st kot?? haha

tenangsudey said...

biasa la tu elia... haters ni mane2 pon ade... yang penting kita buat yang terbaik.. selebihnya searhkan pada Allah...

Farah Hanim said...

dah bace ! :D
org yg buat fanpage benci akak tu jeles sebenarnye.. :P

~WaNi~ said...

hi elia... nice blog..kita dah follow & put ur link in my bloglist.. suka tgk korang... krm salam kat apek.. ;-)

nurAIN said...

salam sis..

xpe sis... nnti bertunang pnyer... bia lmbt tp menjadi... :)))

amin... :)

liyanaziz said...

PA yang rajin.. hekhekhek.. taking care ya??

Abu Luqman said...

salam singgah petang....selamat bercuti

mE said...

hehe....
anda sangat femes skg...
jaga encik apex leklok...semoga cepat2 ke jinjang pelamin...

[ni bukan surat layang la..ngeee]

MENJ said...

Harap dipercepatkan. Hope you two will get married in the end!

syima said...

eeee! kalau tak korang da bergelar tunang en en. cayalah elia!! awak sangat penyabar. untung apex =)

http://sayeadebelog.blogspot.com/2010/12/tangguh-bertunang-sebab-aff-suzuki-cup.html

teddyuna said...

waw masuk tv9? cik elia.. nnti dah k tunang or khawin letak pic kat blog gak tau.. ;)

♥ adlin roshaida ♥ said...

kak elia , ade blogger cakap tak elok sal akk . aleen tak jadi nak follow dorg :(

iqbalhakimi said...

huhu..sabar jela..manusia xpernah lepas dari hasad dengki nie..semoga tabah =)

syg dan abg said...

elia, smoga dipermudahkn urusan korang 2.. takpe..korang dah kire tunang la tu..sbb kalo dr segi islam..kalo 2-2 dah stuju n rancang nk kawen..dh kire tunang.yg majlis2 tu jz adat. btw..bile nk klua part5?? sronok bace cite korang. sweet! :)

♥ PeLanGie ♥ said...

heee~
da follow, da baca suma entry.
smpai bengkak2 mata,
huuu~
nice!
((:

dyalovers-dya said...

wah..
lme2 akak msti popular..
jdi pelakon lak..
huhu..
takpown wat drama sal percintaan akak..
ngee~

tenangsudey said...

Begitula Cik Elia. Apabila ada orang..

Khairul Fahmi yang Dikejar Tak Dapat, Maruah Yang Dikendong Keciciran.

Kenapa Mesti Rosakkan Hubungan Khairul Fahmi

http://tenangsudey.blogspot.com/2010/12/kenapa-mesti-rosakkan-hubungan-khairul.html

my name is ainon.... said...

hope korg kekal....
smpi ke jinjang pelamin......
amin....
semoga bhagia hgga akhir hayat k..
selagi jasad d kandung bdn....=)

Amieynna Amin said...

i read about page fb yang hate awk..kesian awk.. xsalah pape pun..
ntah pape je dorang ni..
hope awk sabar yer..
smile..=)

momoc said...

http://beloghakimy.blogspot.com/

u should read this.at certain point i think he was right..

cerita penglipurlara said...

xpe ade jodoh xkemana..sbr eh.hehehee...luv ur blog.hehehe..follow my blog yup dear http://kesahpenglipurlara.blogspot.com/

NOOR FATIN said...

elia, semoga bahagia dengan khairul fahmi! :)

Afiqah said...

hahah org 1st cmnt, nice kak:) ehehe

kerabatASTANA said...

hehehhe.thanx for d link *even x baca lagi.tenets lembabs laks rinie.. haha X)

mm. juz a simple tip from me : lelaki tak suka dipaksa. wish a blast romantic years ahead FahmELia!! WHOA~

cik Diva said...

fewit... masok paper... hehee.. kowang suweet ouh

Liyana HH said...

salam,..kak tolong bgitau dkt YIA (Your Incik Apex)(jgn mara)..dier mmg terer la tangkap bola.. slmt ader dier..klau x msti Indonesia dah dpt byk gol..

♥ adlin roshaida ♥ said...

kak elia , aleen ade nmpk blogger cite buruk sal akk :( tak jdi aleen nk follow blog dye nmpk dye tulis sal akk cmtuh :(

MSS said...

bede elok tak elok tangguh2.tahniah for both of you..kawen muda..=D

eila said...

jeling2 la blog eila..hihih
http://norzalilah.blogspot.com/..
tp blog eila x shebat blog elia.. :))

Princess Vanilla said...

wah,kak elia dh nk tunang!haha. tahniah2. abis tu bile nak langsungkan majlis pertunangan tu?

Sara said...

huhu toksoh laye oghe hok suko wak serabut palo otok dio. huhu^^

buat cool je macam KFCM! haha

meh baco ni,clickclick!
:D

mama_umar_maryam said...

tahniah to both of u ;)..sweet couple,insyaAllah kami doakan jodoh korang berkekalan..spt biase, slm kenal ;D

NINIEZANE said...

hi elia, saya ade buat post utk u & KF...boleh lawat sini...
http://niniezane2009.blogspot.com/2010/12/fenomena-khairul-fahmi.html
kalo sudi... jom kta exchange link...

NINIEZANE said...

Hi elia...salam kenal...i ade buat entry khas utk u & KF....klik sini
http://niniezane2009.blogspot.com/2010/12/fenomena-khairul-fahmi.html
kalo sudi, jom kta tukar link...

Nurfarhana Nabila said...

wah,teruja tgk abg fahmi kt tv9 td... hihi... smoge brbhagia kaq elia... =)))

anis said...

elia, bestlah u traffic menggila macam air. idaman every blogger tu. dah jadi blogger artis u skrg. congrats! and congrats to KFCM too for his success! berkat usaha selama ni kan hehe.

btw, jemput-jemput lah dtg blog i baca entri kontroversi KFCM :P jgn marah psl gmbr dia ngan i tu tau hehehehe >.< http://julietanna.com/jejari-aku-pun-runcing-juga-lah/

julietANNA said...

elia, bestlah u traffic menggila macam air. idaman every blogger tu. dah jadi blogger artis u skrg. congrats! and congrats to KFCM too for his success! berkat usaha selama ni kan hehe.

btw, jemput-jemput lah dtg blog i baca entri kontroversi KFCM :P jgn marah psl gmbr dia ngan i tu tau hehehehe >.< http://julietanna.com/jejari-aku-pun-runcing-juga-lah/

Da LovaC said...

wow...neway nice..

Da LovaC said...

wow...neway nice..

nurul aina said...

congrats to u miss elia b'coz have excellent bf....dia da mengharumkan nama negara...sy doakan semoga korang berbahagia....kirim salam kt your en.apex....

SprInG!!!! said...

i like...sweet kapel...

Semarak Api said...

elia..paper sinar harian today front page muka apex.siap heading "FAHMI JADI HERO" lg.hehe..ade mntion ur blog jugak..femes u both skang :)

shra:) said...

Saya meluat dengan Aimie Harmelia(gf khairul fahmi che mat keeper malaysia)

ade orang memcapap buat page ni. ramai gle kutuk die. hahahaha you rawk!!!

faraulah said...

sweet couple..semoga jodoh berpanjangan

mySheiRa said...

k.elia bace neyh..

http://mysheira.blogspot.com/2010/12/sile-hapuskan-page-neyh.html

n repot skali

Jay said...

huhu..smoga cpt2 disatukan...amin..

faridatulfaraid said...

wah,,,tahniah...
sis elia,,congrate ya,,,i akan sentiasa mndoakan kebahagian sis ngan APEX...btw cakap dekt APEX dy perform baik sngat.~~say tahniah to him..:)

wawa ;) said...

waaah. kak elia. sweetnye. semoga pjg jodoh kalian :)

Jue said...

Cik Elia Jadi PA KFCM je la pasnie..(^_~), congrats utk pasukan bola sepak M'sia

syikin said...

xpe..klu dh jodoh xkemane..follow me jgk ye kak ya..sy br je wat blog melog ni..
syikin-bananamelon39.blogspot.com
daaa...

«Oldest ‹Older   1 – 200 of 339   Newer› Newest»
Blog Widget by LinkWithin