Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Saturday, December 25, 2010

Part 4. mari mari!

Entry ni khas buat follower dan my silent reader yang banyak kali tanya saya.

"Bila nak update part 4 of Ceritera Cinta FahmiElia ni?"

seriously tak sangka ramai rupanya yang ternanti-nanti nak baca my love story. bagi saya cerita ni biasa je. takde la segempak cerita cinta Shahjahan dan Mumtaz but for me its so special because its the story of how i met my Soulmate and hopefully he'll be my husband.

So. dengan bangganya saya nak nyatakan di sini bahawa ceritera cinta Part 4 dah siap dikarang dan menanti untuk dipostkan. tapi sebelum tu saya ada buat some sort of small nazar.

If Malaysia menang this first Final of AFF Suzuki Cup 2010, saya akan post the entry the next day!


andai kata tak menang, mungkin story tu akan lambat sikit la dipostkan..


So, jom ramai-ramai kita doakan Malaysia menang perlawanan malam esok ye!! Malaysia Boleh!

Hip hip Huraayy~!!




::this is our FIRST PICTURE taken together. masing2 malu2 lagi nak pose masa ni ::


OwhWellWhateverNeverMind: Esok malam saya akan ke Stadium Nasional Bukit Jalil bersama Bunda, Aizat(adik), Nurul and Pinky. tak sabar nak sorak cam orang histeria kat sana nanti!

13 comments:

Encik Tikus said...

wah wah sakan yea =D


btw Malaysia boleh !


p/s : cakap dekat bf jaga gawang tue elok elok taw, keh keh

CIK CIRA said...

good luck tu your MIA.... jerit kuat2 sok taw...cik cira tgk kat tb je..huhu

Semarak Api said...

hopefully xde bolos gol dr apex.insyaAllah.malaysia boleh!

Elia Si Jejariruncing said...

en tikus: hehehe..ok i will

cik cira: dh ready nk jerit sampai abis suara dah

semarak api: insyallah. msia boleh!

mala_yusof said...

ala....ingatkan dah update...hukhuk...

okeh...esok kita sorak ramai-ramai...:)

Farrah Ridzwan said...

I just read your comment on my blog pasal entry SAB tu hahahaha. Anyway, may your relationship be blessed always darling. Take care XX

Sharinginfoz said...

semoga malaysia menang besar ya malam esok

Haa Fakihah said...

hahaha liaa dh pandai g stadiumm dahhhh. nti piala sumbangsih akk amek lia kt uitm akak angkut bwk p bukit jalillll. haha.

Elia Si Jejariruncing said...

mala yusof: yeayy..esok pakat sorak ramai2 yek!

farah: thanks babe.. btw i like the new look..much better than bfore..(bfore ni dh cntk. ni btmbh cntk la)

Elia Si Jejariruncing said...

sharing: yup2..malaysia boleh!

k.ha: akak nk amik sy ket perak ke??sy mungkin dh xde kt kltn dh kak.. =(

Haa Fakihah said...

owhh alaa yeke???? oo lia jadi la wt degree tu ea?

eiqa marshmellow said...

kaka elia..
cepatlah post entry part 5...
da tak sabo3x ni..

mimizuzuhaha said...

suka tengok korang dua. sangat sweet. semoga kekal bahagia..amin

Blog Widget by LinkWithin