Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Wednesday, December 15, 2010

Melawat orang kuarentin di istana kuda




Semalam dapat tiket free g tengok Konsert Permata Seni kat Istana Budaya.
Bawa my lil bro g tengok. best la juga persembahannya. best part mestila part persembahan dari Permata Seni Tari. budak2 kecik yang comel lotey menari.. sangat mencuit hati!





NoteToSelf: nanti nak ajak MIA tengok teater. dia pon tak pernah tengok lagi.


Seterusnya malam semalam MIA call suruh pergi amik tiket untuk game malam ni kat tempat dia di-kuarentin sebelum game, Hotel Palace of the Golden Horses.

Dah la i drive sorang, berpandukan guide yang MIA bagi akhirnya dapat juga sampai ke destinasi wooouu..wooouu...(ceh..tiru lagu D.CT lak)



:: Haa..btol la ni tempatnya sbb ada bas FAM ::

Sampai2 My Incik Apex masih lagi tengah meeting. kebetulan ramai pulak orang tunggu kat tempat tu. mungkin nak g amik tiket dari pemain. tak lama lepas tu turun la my prince charming from the castle.. atau i panggil "Istana Kuda".. huhu



:: Kesian dia kena kurung xboleh keluar ::





Tiket pon dah ada dalam tangan.. sekarang tunggu masa, menghitung jam nak gi stadium dan tengok my bf beraksi for the first time.

"tu pon kalau i diturunkan la malam ni", katanya

"takpe, u turun ke tak i tetap sokong u n your team.. chayok2!"

3 comments:

Haa Fakihah said...

istana kuda. kihkih.

natashacherahim said...

kna kurung lama2 pn takpo kalau situ...

nik said...

kalendar istanabudaya 2011
http://istanabudaya.gov.my/web/guest/program2011

Blog Widget by LinkWithin