Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Sunday, December 5, 2010

Si Busuk Hati

:: Si Busuk Hati ::


Atas permintaan ramai, ni ANTARA( yee.. antara je.. byk lagi sebenarnya!) comment yang di-post oleh Nia Rashitla(bukan nama sebenar). seorang gadis(xtau la masih gadis ke x) yang claim dirinya "High Class" and pemain bola ni sebagai low class..


mari kita lihat dan nilai sendiri mentaliti "high classnya ini"


Cth comment keatas gambar KFCM beraksi pada perlawanan mentang Thailand semalam yang dipost oleh peminat di laman fanpage KFCM:








::Sila click gambar untuk tumbesaran::




60 comments:

Anonymous said...

biarjelh dia kak..kak n apek always tabah n sabar..good luck..hav a nice day

saperakue said...

elia....
just let her... dia jelez kowt n nak try cari publisiti murahan... yang pasti akoo teteap sokong apex n kowank~~ =)

Naelah al-farafisyah said...

pe hal dia nk kutuk2 apek..dia tu sape..perfect sgt ke pompuan tuuuu...mmg dasar busuk ati..jeles la tuuuu....

Elia Si Jejariruncing said...

Anonymous: ok..akk n apek mmg xheran pon ngn si nia tu.thanks ye

sapeakue : thanks ye sokong ktorg

naelah: tu la pasal..sblm nk kata tu sedar la diri tu dulu

put said...

babe, like i said. cinta tak berbalas memang meroyan macam tuh. haha

Aya^Yaya said...

elia..
tergelak bace komen2 mangkok hayun merangkap mangkok tandas,mangkok tgkat dan sewaktu dgnnya tu...
ntah pape la komen cmtu..cm la dye tu pemes n high class..
dye lg lowwwwwww clas..ahahaha
mengong punyer pompuan..
xyah layan owg mental cm tu...ahahaha

natashacherahim said...

elia..ni komen dalam fan page ke??

kuikui...kalau ye dari fan page...mcm klakar la jgk kn...
dh tau ko tu(nia) tak suke si apex..
apsal la gatal2 tgn p klik like..hahah

mmg betol2 mencari publisiti murahan..
buat la satu fan page kat pompuan ni..kasi sedekah...
dengki sgt...


notakecildikakikomenku: sgt2 kecian ngn spesis2 pompuan mcm ni..tak letih ke duk mengada n dengki2 ngn org...adeyhh..bila nk berubah...o__o

AZRYNN said...

urm meroyan aper dak tine ny..haha....nak glamour care murahan la tue..kah2

siti aisyah said...

gila ke ape pompuan tu..
saiko siak.

eiqa marshmellow said...

papepon saye tetap doakan akaq berkekalan gan apek..
haha..be strong okay..don't give up..
cinta itu memerlukan kesabaran..

so bersabarlah..kerana benda tu takkan merugikan diri kite..
okay akaq elia..
sayang kat akaq lebih..
hihi..

kalau ade kesempatan visit my blog..
www.imysmeiqa.blogspot.com

Airene Abdullah said...

hidup tak makan dek caci cik elia.....biarkan....oren2 yang jeles memang begitu.....!!!~

jajacm said...

kelakarnya....
ada jgk org cmni...
xpe la biarkan si luncai terjun dgn labu-labunya...
ooooo org p'puan kelate low classss yer??? jwpn utk nia 'ada aku kesah????'

deanna said...

hahah..
kelaka nye bdk uh..
bia je elia.
slagy apex x layn dye dont wy.
cnte btpok sblh tgn xkn brbnyi.
bdk uh royak mcm apex nok ngt kat die uh..

kisahkerlipanbintang said...

huhu.biaselah bila orang semua kenal mulala ade orang buat hal.nak femes jugak,xde modal la tu.kakaka.lawak.btw kan,sy rase an xsemestinya gurl.sebab mane lah kita tau fb ni laki ke pempuan.ade tu menyamar je lebih nk cover,kadang2 laki nak cover jadila pempuan begitulah sebaliknya.padahal gigi pun belum tentu cukup kat depan.**woppss terlebey pulaakk.hahahahaha

hamizah nazarudin said...

cayalah kak. tabik spring saya kasi... lumrah hidup, ada pencinta ada pembenci. yg penting, akak kuat. aja aja fighting.

untung encik fahmi dpt akak.
MAY ALLAH BLESS YOU BOTH. kekal hingga hujung nyawa. :)

i just follow your blog, can you follow my blog too? peace~

^^Sheeszshira^^ said...

apa jahat sngt pempuan tu....
dia dngki sbb Cik Elia dpt Incik Apek....
sabar okay...

teddyuna said...

rase2nya kan.. prmpuan tu suka kat apek.. sje a tu.. ingt apek balas.. haha.. taktik tu dh basi dh.. hmm elia sr je lah org mcm ni.. dia ingt elia ni org kelantan kot.. padahal elia org kl kn?

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ said...

ermm..

bikin panas sungguh minah 2 ek.

Amira. said...

Pompuan tu suke Fahmi tu, dia jealous dgn akak. Sabar je :)

aliza said...

pompuan tuu nak femes jugak agaknya.
endahkan jewlah pompuan yang camtu.

Aida Awie said...

bolayan je ngan org perangai cam tuh. memang dalam dunia ni ramai yang tak puas hati apa yang kita ada. biar Allah je yg balas org2 cam ni. anyway, sweet sgt tgok korang..semoga kekal ke akhir hayat ye..

Ierasz Cik Ira V~,^ said...

aisyy..mcm ni punye org pun ade keww?? ingatkn indon je kutuk rakyat kita. bgs anta minah g indon laa kn?

Rara Farah said...

sis..bercinta dgn atlet yg menjd tumpuan org mrai mmg cmnie..ade je yg busuk hati...mne2 pegi mmg ade..hrp sis bersbr...neway,rara mtk maaf sbb buat entry ttg sis dan bro apek tp xbgthu...entry tu bertarikh 28 haribulan...sori terlmbt bgthu..hrp sis xmrh sbb rara rse rmai nk thu kisah si ngn bro apek..smoga bhagia slalu... AMIN

aKu tetap Aku said...

hurm..........xyah lyn org cam 2 Elia eh,wak penat jew....huhuhu,xde org nk lyn dia,2 psl wak kecoh,nk perhatian lh kterkn......hope u n ur MIA 4ever n ever....

ct said...

mantap r blog ELIA ni

misslavenderaida said...

ada jugak ek org cmni.huhu
suka ati je ckp pmpuan qlate low class....ape dia berCLASS sgt ke?hehehe...

gengkai_gengkey said...

itu pompuan mmg CELAKA!!!
siot tol..

keynah said...

hahaha...de berbaur jeles disitu itu pompuan gile...kah2...anyway!!salam perkenalan elia..nice to meet u...

admin said...

mmg dio indon pun pasal mok dgn pok dio indon mari kijo malaysia,sbb tu perangai lbh teruk pado indon.nok cari publisiti murah.sbb lulusan stanford lah komen dia mcm lepasan UPSR hahahah.

magenta said...

wah2...
pnas btol bca komen dia ni...
kalo pika dah lma g serang prmpn 2...
tp x cun la plak kn...
hik3...
nnti kita hentak dia reramai k..
de ke ptot kta cam 2?

MieRa MumTaZ said...

Nia Rashitla...
mmg betIna sundal!!!
sabar Elia...kuatkan smangat..
doHla rendoh2 n hino pmpuan kElate..
mmg nok kno la babi tuh...jumpo kat ku aku katok mapuh la anok anying tu

nurlisa fauzee said...

gila punya pempuan . jgn lyn kak . steady jek ! ;)

Syaz Zana said...

biar je lah kak..kalo dh org dengki..nk buat cm ne...kerenah dyorg,dugaan kita,klo x lyn dye,diam la tu gak nye,klo x nk diam jugak,kn Allah ada.....moge dye taubat je,yg pntg kak elia ngn abg fahmi sesuai sgt...comel..seronok baca kisah cinta akak n abg fahmi

tradooisoo :) said...

kelakar laa perempuan tu .
ckp perempuan klntn low laa bagai sume .
dia tu sengal taktau ke yg akak dok kl . ex sabian lagi tu .
pastu nak ckp kelulusan org laa ape laa . mcm hebat sgt .
jgn proud sgt jd bdk kl laa .
tak semua org baik2 mcm perempuan tu !

syusha said...

haha.. jeles dye tuhh

Siti_Cnt said...

salam kak...erm , sya xpuas ati bile dia(yg bsuk ati) berkata '' soory.just bgi opian.stkt gaya jek lebih.pencpaian xder yg blh dbggakn.so nothing ler.low class..''

asl bute sgt dia ni ? hisshhhh, khairul fahmi 2 la slh stu org yg tlh menharumkan nma MALAYSIA ke peringkt ANTARABANGSA....dia 2? ape yg nk dibggakan ? KLO DIA FEMES DGN MULOT ***** DIA 2...HAHAHAHA, XDAPT NK MGHRUMKAN NMA MALAYSIA PON..mencemarkan ade la !

p/s :: kepda kak eiya & khairul fahmi , jgn lyn nk ponpan 2..tah pape tah...SMGA KORANG TABAH MENJALANI DUGAAN IDOP YE !
:D

allyza abdullah said...

dugaan dugaan....yah2 pmnat khairul fahmi...tu yg hot tu huhuhu bwat dek je....btw, babe cpt2 blaja kecek klate...kn xlame dh nk jd ore klate huhu

Nazrul.Azwan said...

org xbetol mcm tu jgn layan..buang msa ja..elia & apek mmg cool.. :)

Black_roses92 said...

ishh...dulu time mula2 xde lak yg nak mencapap ke hape.. bila dah pemes, sume dok gatai tgn nk gedik sana sini.. xpahe tul pmpn gitu. aisshhh...sbr je la kak elia cyunk. diorg mmg mlut jht. toksah lyn sgt..

wish u both, hapy always.. ;)

farhanny said...

emang dop aw mnde a nia eh , bjet hot la dye tuh . ignore je maniac g2 . dye tuh cakap camtu coz bola sebijik pon dye tak knl :D

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

salam elia..
biarkan je lah org2 pelik cam tu.kalau di layan kita yg sakit jiwa kan?

NURUL DIZYANA said...

sabar.. doakan kamu berdue bahagia..
sweet..moge ke jinjang pelamin.itu semue perempuan yg jeles dgn awk...

miSs dee 4 dino said...

hahaha..kelakar jer baca komen2 perempuan tuh..biar je lah dik..pompuan macam tuh jeles sebenarnya..dr cara tulis nampak benar xmatangnye..high class lah sangat..tulis cam org meroyan je..kompom x educated..kalau org educated xde camtuh gayanya

this is a story about a girl... said...

hai.baru singgah kt sini.cambest jeh kan cite psl apek ni.but yg ni paling menarik r.hahahahha kelakar gle r.mmg ade pon org cmtuh.so tadehal la kalo bnda neh jadi mcm ni.so elia,awk abaikan jeh la sume ni ek.kalau betol pon dye ade kelas sgt,kite boley tahu la betol ke tak.org yg educated tade mcm tuh.boley pk baik buruk sesuatu perkara.fikiran sempit minah tuh.sbr jeh la ek.ingat ayat ni 'KITA PERLU BERSABAR DENGAN KEBODOHAN ORANG LAIN'

Miss Zati (^___^) said...

baru bace post ni.. kak elia.. relax sudaa.. minah tu yg low class xceli... tp ngate org laen... biasela.. org xsedar diri kan? rase panas jugak ar bace... mcm seot jer minah ni kan...haha... sabar byk3 jer la kak... smoge kesabaran akak membawa kebahagiaan yg abadi dgn KFCM... =)

queen of heart . said...

kak eila,,
sabar je la..dye jelez tue..

Cleo Stephanie Sinchew said...

ishhh... memalukn pmpuan cm ni. Huh!!!
xpe sis... dye akn dpt pemblsan nye. Dosa... Dosa... adehhh... pe nk jd ngn manusia cm ni. PHD. Perasaan Hasad Dengki.
Sbar ye. Korng 2 t'baik!!! Yay...!!! :)

nadiasteady said...

tak payah kesah pasal dye tu, menggedik jer lebih

ayat dah lah menyakitkan atiey org jer..

wAn0rA said...

sbr la elia .. besela .. manusie ni x ja0h dri PHD nie .. apep0wn ske sgt tgk k0rng .. sweet c0uple .. h0pe bkekln hingge ke akhir hayat ..peace=)

ana hayat arif said...

buat b0d0h je kak,makin rmai yg minat abg n akak ,makin ramai gak yg benci..s0 bnyk kn lah berd0a yup...sem0ga akak n abg apex dpt dsatukan sebgai husband n wife,insyaallah...amin

Ahmad Asyri Alwi said...

biarkan dia dengan dunia khayalan dia..tumbesaran otak dia terbantut tu..biarkan je lah...

nurul said...

org klo glew glamour cm g2 la..gebang je lbih knon dye la yg tbek..sbr ye kak elia..doakn kowg bsame slma nyew..

SHINeelany said...

baru sempat bukak punya blog
btw,
kahkah.meroyan rupanya tino tuh :)
lepasan spm low class?
dia macam dah study PHD pulak??
bajet.mulot becok.dahlah mulot macam tapai busuk!jahit baru tau..
nak kutuk bro plak?tak sedar ke pompuan uh yang bro dah menjulang nama Malaysia?siap jadik kapten pasukan lawan pakistan mlm tadi..dasar busuk hati!
kita semua relaks ke.lantaklah dia.mesti takda bf.tu yg mengata org je lebih.

ZuRa said...

ni yg aku pon nk join mrh ni... even bnyk gune bahasa kelantan yg aku pon x phm sgt sbnrny. hahaha~. tp aku ttp sokong korg k... die kata gaya je lebey tp performance xde... mcm haram jek bahasa.. die bute pe? sume org nmpak mamat tu bg yg terbaek kot... nmpak sgt x tgk bola.. len kali tgk dulu baru ckp.. tah pape tah..
to u all b'dua, enjoy jek life korg. persetankn sume... "ku tunngu anakmu utk jd lakiku" (ayat xleh blah ek. hahahaha)

Selena Asyiqin said...

eeiiii >< gediknya minah botak tu. suka hati kepala mak nenek dia je nk ckp 'low class' . kau hengat hape ? halla entah2 kau tu 'tukang sampah' . eeiii sangap gila minah kerek tu. nak je aku tonyoh2 muka dia.

WHAT !??

apa dia fikir dia tu ratu ke ?
cam THAMBI je doe . aishhhh !! ta boleh hnti ney kmrahankuu !! sapa boleh hntikan drpada saya mncarut ?
erghh ~~

TO kak ya and abg apek : sabar je la ek. maybe dia jealous nengok apek famous. almklumlah dia kan tak famous . cam duduk kat bawah tempurung . btw kak ya kenal saya kan ? hope you still remember me :)

Kuala Pilah said...

cam good2 jer..nway.. tgk la blog sy skali :D be my follower, dun wory sy bkn ajran sesat pnyer org.. :D

Nuriesya Nadia said...

elia! wat tatau jela kat si nia tu... die nak kate org kelantan low class mcam die bagus sangat...ok die org KL... btw i pown org KL tapi tadela bongkak + takbur cam die... adatlah orang dengki... banyak2kan saba jela yea.. :D

Fatira Ilmar said...

Adoi la kak ya, i pon kena dgn bdk ni. nia ni gila. mmg otak xbetul. chillax sis!

fiona said...

haha...betol la kata nia..kita orang malaysia cakaplah bhasa malaysia.ni korang pegi cakap "bahasa alien" memangla orang bengang.

ni korang jangan nak lantun lak...aku memeberikan kritikan yang menbina..tata..

PINKaholicx said...

biar jewk lah pompuan tuh,,dia culture shock kowt,,selalu dok kg sekali g bndr tuh jd mcm tuh,,jgn di layan jewk,,kalau kite layan means kite same jewk cm dia,,hehe

Blog Widget by LinkWithin