Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Sunday, December 19, 2010

OMG! Hanis Zalikha suka My Incik Apex!

tak pernah aku segila ini. bangun bangun tak mandi tak hape terus bukak blog buat entry(ye. tak mandi lagi ni ye. harap maklum) ye tapi sebab Hanis Zalikha mak rela nokkss..

Pagi tadi dalam kul 9 camtu cicik menerpa masuk ke bilik aku. aku yang senang terjaga ni menyumpah seranah dalam hati. *kids, mummy says no cursing!*..

my sis yang masuk bilik dan terus buat terjunan gaya bebas atas katil aku tidak aku hiraukan. sebab memang dah biasa dia masuk masuk, terjun katil, tepuk tepuk montot aku, borak borak isu semasa yang bagi dia menarik yang tak tentu menarik bagi aku dan dalam masa yang sama mengejut aku. thanks sis for being my alarm clock this semester break!

tapi niat asal yang nak bangun lewat terus dicancel or mungkin postpone ke esok sebab tajuk buletin yang kakak aku bawa teeerrsangat la "mengejut" aku bangun tidur n terus ke laptop ye adik2!

" Ya.. ya.. Hanis Zalikha sebut pasal Apex dalam entri terbaru dia!"


waa.. menarik kan? kalau kakak aku jual paper comfirm2 paper tu laku habis dijual.


selepas dia cerita panjang lebar, cepat cepat aku buka entry yang dimaksudkan..


WHHHATTT??

aku tak tau la ak ni spesies apa, reptilia ke alien dari planet Pluto ke.

sebab aku rasa kalau orang lain dapat tahu ada someone yang waaaayy better looking, attractive, tinggi(harus ke sebot tu?), baik, dan memiliki ciri ciri wanita idaman lelaki Malaya cam Hanis Zalikha minat kat bf korang sure jeles nanges meraung dan buat terjunan bebas atas katil, then terperap je kat bilik tu sampai sebulan.

tapi aku lain plak. lebih kepada rasa happy. happy??? ape ke poliknyo ekau ni!??

ntah.. rasa happy sebab orang yang minat tu bukan calang calng orang babe! omg..omg *pengsan* HANIS ZALIKHAAAA!!! OMG OMG Owh My GoGGGGGggg!! *pengsan balik*




lagipun. dia just mentioned bakal calon-calon je. tak bermaksud dia nak kan. u xnak kan hanis?? taknak kan?? *muka serious* tak nak kan??!! huhuhu.


p/s: dah post blog, baru leh mandi.. haha!

61 Surat Layang:

Haa Fakihah said...

haha buat tekejut akak ye. tajuk bikin gemparr!. hahahaha.

Elia Si Jejariruncing said...

harus lah kak.. smpai sy pon tergempaq bgn tulis blog!

Miss Lemon said...

haha comel
^__^

Elia Si Jejariruncing said...

huhuhu^^,

fatinSQUARE said...

haha.yeye ade sy bace td ;p

Anonymous said...

kecoh je awak ni....hahahaha...lawak gak cerita awak pasal kakak/adik perempuan awak tu...Penerjun ke dia tu?

Elia Si Jejariruncing said...

fatin: i know..i saw ur comment..hihi

annoy: hehehe..elemen kejutan tu mesti ada

^mISz MatAHarIEy^ said...

saspen jerk.. hehehe...

Haa Fakihah said...

aah la. hahaha cne la erin terjun ats katil tuu.

Nur Zaheera said...

HAHAHAHAHAHAHA ! okay, sweeeettt :D

Elia Si Jejariruncing said...

k.ha: cube byk gaya terjunan papan anjal yg rendah tu..hehe

zaheera: hehe..thankss=)

natashacherahim said...

haha..lia...kak sha ada gak terbaca smlm..then rasanya ada gtau kat lia..tp tak sure kat mn..chatbox kot...

p/s:OMGGGGG..Haniss Zalikhaaa..! dia leh kalahkan dato siti tuuu...cayalah..

cik cira said...

haha...bangga tu hanis zalikha suka cik abg akak...

Elia Si Jejariruncing said...

huhuhu.. bangga gile..rasa cm mimpi lak

shahsyaz said...

hak hak hak...
bese lah tu...
sumer org sukekan khairul fahmi che mat...u'r kekasih tu....

Anonymous said...

HMMMMM..bukan hanis tulis dia TAK NAK ke guy yang macam tu?hmm...

Elia Si Jejariruncing said...

anoy, if only u fhm to read between the line then u'll know what she meant by "tak nak" tu.. whatever it is, its just an entry. no big deal. so chill k? huhu

misz aisyah said...

jgn percaya sgt kak sal hanis zalikha pnyer statement b'cz kdg2 ap y dye tulis x betul ckit...
i means bkn dye y x betul tp kenyataan y dye buat 2...huhu....

Elia Si Jejariruncing said...

yup i know dik..as i said bfore. its just an entry.. n im wrote it just for the sake of it. relax k

jajacm said...

wahhhh...nk tumpang berbangga lak la ada org minat keeper kelate!!! cayok apek cayok!!! huhuhu...

MJ said...

salam elia...
Mj da baca lama entry hanis zalikha tuh rpenye..haha..skrg da tau khairul fahmi yg dia cerita..hehe..my bpk puji ur k.fahmi, cekap,tangkas..baru je minat ngan dia, n lepas baca entry liyana lunia terus terjah sini..lepas ni nak lwat slalu kat sini, nk tgk k.fahmi,hehe..[gurau jek]..btw,hope ur relationship kekal ea..=)..
(haha,komen plg pnjg pnh buat..xpe kn)

iqbalhakimi said...

haha..jaga leklok incik apex tu.. saham dah naik =D

teddyuna said...

ouh no... kalau una dh menangis dah .. haha

Sae said...

haha~ takot tuh...hiiii~

Sae said...

doakan kebahagiaan kamu berdua..AMIN!!!!

tak kireee...nak suke juge kat incik Khairul Fahmi...Huhu~

Sae said...

entry baru kalo sudi jengah...huhu~

http://sipenyapuburuk.blogspot.com/2010/12/congratulation-harimau-malaya.html

Kamarulazwa said...

Dik...bukan dia minat Apek dik...dia minat yg pegang kaki apek tu (refer photo)...hahahahahaha

TiMmiE said...

lawak la u..sbb tu fahmi sayang. ^^

Phat said...

dah ade awek dah mamat tu...;-)

Phat said...

jln2 la ye http://phatthegreat.blogspot.com/

k Lee :) said...

taknak kan ?
taknak kan ?
taknak kan ?!

HAHA ! akaq nie funnye :D
btw , SUPERB AWESOME bf akaq jady goal keeper ! Daebak !

yayalya said...

hehe...waaa ramai peminat nie...

entry baru sy: http://yayaitsmystory.blogspot.com/2010/12/tahniah-malaysiapss-khairul-fahmi.html

Ayyman Rahim said...

U know what? Kita sama Uitm Machang ah. Baru tau! Haha.

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

huhu..x jeles ke?klu LM dah nagis gak lah kot.huhu

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

kalau dia sayang awak biarlah 10 mis univers suka pun dia tetap pilih awak... hehe..

Nabilah Zainal said...

ahahahah.. lawak2.. mesti la x rasa ape2.. coz u r da one who get him.. hahaha.. kalah Hanis Zalikha. >,<

ima althafunnisa' said...

lor...hanis zalikha takat masukkn sikit pasal fahmi p0wn da jd xkeruan cmtu..haha

keynah said...

~OK2.i dh bce hanis zulaikha punya entry..kelakar n menarik...giler best u hanis zulaikha minat ur bf..MINAT JE..hehehehe..hopefully u all kekal hingga akhir hayat..=)..KEEP IN TOUCH..sudi2lah jengah blog i~

cerita-gadis-ini said...

haha..comel

Lana said...

hanis zalikha?? nak your MIA?? owhhhh tidakkkkkkk, kalau macam tu confirm la lana pun melepas, tak setanding si hanis yg hot tu.. hahaha.. lana doa elia and apex kawen, and bahagia sampai ke syurga.. aminnnnn!! but make sure continue your degree first, then only kawen.. cayalah!! kalau nak kawen nanti, buzz me up, i kasi wedding photography free jek.. kehkehkeh..

♥ emysya takhta ♥ said...

ahhahaha. Anith Aqilah , pelokon muda 2 pom minat MIA :)

ynadona said...

awak rupenya.sis baru je tahu...hehehehe

si gadis selesa said...

Nak ke tak, nak ke tak? KAN ORANG DAH KATA TAKNAKKK!

ahaaa.elia.best tu.

doakan korg k.

si gadis selesa said...

Nak ke tak, nak ke tak? KAN ORANG DAH KATA TAKNAKKK!

ahaaa.elia.best tu.

doakan korg k.

Sindarella said...

saya punn sukka en Apex awakk..

*Wah statement..
jgn serang sayya punye belog ye..
ngee~

tade la..dia hebaddd !!
banggo jadi anok kelate !
hehe~

kim salam ye..
assalamualaikum..

opss~ bla nk kawin ? aww ;)

norazlina said...

hi, just follow your blog. nti ajar sy wat blog cun mcm awak punya. Kim salam kat apexx awak tu. Saya doakan hubungan awak berkekalan selamanya.Jgn layan gosip bodoh.Gomo klate gomo!

norazlina said...

hi elia,

persetankan gosip murahan.saya doakan awak berbahgia sentiasa dia apex!GOMO KLATE GOMO!!!!!

Tuan Din said...

Nora Danish suruh Apex call dia, Apex dah call belum??
Larikk~!~!

zuar said...

hanis saje je tu...nak uji kesetiaan apek..hak3

yuyun said...

i baru lepas blog-walking kat ur blog :D and i suka sangat! hehehe. tapi kalau macam entri ni...sure jeles kot. btw, u dah dapat fahmi, tak payah la nak takot ag. :D

amiradila said...

akak2 . bila akak nk bwat entry psal "how i met your incik apex part 5" ?

*∽ IZAN ∽* said...

aakakkakaaka... aduhai adik eliaaa... sweet la nko nyer ayat2 dalam ni.. kelakar pun ade. seronok akak bace... keep it up yek.. moga hubungan korang berkekalan.. aminnn

fideila said...

dulu hanis zalikha my junior kat uitm segamat. memang cantik lah..hehe..tinggi!! hehe..jaga bf u baik2..hehe

isyqacombat said...

lalala~~ so sweet ayat kamoo yg akhir tu..xnakkan?? hahahha~~ aper2 pown cumel sgt2 ...tibe2 bc entry kamoo tros terbayang aksi kamoo & memek muke kamoo ckp dpn hanis tuh..hahha~~

sy pun suke KFCM awk tu..sume org suke..sane sini msih demam bola~aper2 pon may allah bless u & KFCM alwayz ya~~..

~eyra~ said...

akk lia lawa lar...
ssuai ngn abg khairul...
hahaha...
erm akk nk mnx tolg blh x??
tolg adjustkn eyra utk abg amirul hadi blh??
plizz...

.::: Princess MOMOY :::. said...

Dah makin ramai fan apex ni
tapi kamu pun sangat sweet dear =)

Sebab Mengapa HARIMAU MALAYA Tidak Boleh Ditukar Kepada HARIMAU MALAYSIA !!

shiqin said...

elia..bkal calon calon hanis yg bhya tu.hehehe
haa..jaga jaga.

putrifarish87 said...

tak nak kan
tak nak kan
tak nak lah hehehehe

siti norlaili yusof said...

rasa kelakar baca entri ni.. apapun,moga jodoh elia n fahmi berpanjangan hingga ke jinjang pelamin k.. :)

Zumi said...

bukan laa cntik sgt si HANIS ZALIKHA nih..Chumel kak ya agi...

♥sophie♥ said...

ahahaha ;DD cute laa kakak ney ;)

Blog Widget by LinkWithin