Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Monday, December 13, 2010

Jersi Malaysia baru dan Tiket Separuh Akhir Piala AFF Suzuki 2010



Waah excitednya dapat jersi Malaysia yang baru ni!

My bf belikan semata-mata untuk saya pakai bila tengok dia main di perlawanan menentang Vietnam Rabu ni. Kitorang beli ni masa i teman dia gi beli boot baru hari tu. Siap i pilih boot ada strips pink utk dia. i suke design tu! harap2 dia pakai lawan Rabu ni. hehe.





:: My first ever jersi Malaysia ::

Percaya atau tidak, saya sangat teruja nak tengok sebab ini merupakan kali pertama (yee.. FIRST TIME) tengok My Incik Apex beraksi di padang walaupun kami dan bersama setahun lebih. kenapa? Almaklum la, masa perlawanan kat Kelantan perempuan tak digalakkan gi stadium. dikuatiri sesuatu yang buruk akan berlaku pada mereka. cube korang bayangkan kalau Elia gi stadium Muhammad IV tu, silap-silap boleh tengok penjaga gol dia "terbang" ke tempat duduk penonton untuk "menangkis" balingan botol atau benda-benda lain. haru nanti! hehehe


Dulu, sampai merajuk i sebab tak dapat nak tengok dia beraksi. asyik tengok kat tv je. masa final PM haritu pon xdpt sbb ada final exam. kalini insyallah dapat tengok dengan selamat. sebab lawan dekat Bukit Jalil plus perlawanan pasukan kebangsaan. jadi, semua negeri akan bersatu padu. 1Malaysia! Malaysia boleh!! yeaahh~!!



:: "tanah tumpahnya darahku" kat belakang bendera ::


btw, esok nak kena pergi Palace of the Golden Horses untuk g amik tiket kat My Incik Apex yang telang dikurung macam Repunzel kat istana kuda!

"Wait for me my prince, i shall come n rescue u~!!"

kahkahkah.. padan muka aku dah xdapat nak dating T_T

17 comments:

Haa Fakihah said...

hah! ade pun lia neh! lme menghilang. kehkeh. jelesnyee!! dh ade jersi mesia yg baruuuuu.

Elia Si Jejariruncing said...

sorry kak. haritu busy dating.. hehe.. skrg dia dah kena kuarentin br la leh nk blogging

Nadya Monroe said...

whoaa. comel je kalau perempuan pakai jersey malaysia. ;) ouh, btw, u nie dulu pernah pegi plkn chamang ke? just asking. ;)

Aya^Yaya said...

yaya beli kaler biru...=)

alin~hazlin~ said...

hahha.. lawa2...
sure best tg0k kat bukit jalil kan?~
nak2 plak BF sendiri yg men

natashacherahim said...

haa: tu la...jeles...elia dh ada jersi baru..

elia: wah wah wahh..syokk ye dating..hurmmm bila la nk jadi mcm kak haa kamo tu.tiap2 hari leh dating..kuikuikui

Elia Si Jejariruncing said...

nadya: a;ah..i dlu kt plkn chamang..u pon sme ke?

yaya: biru?away pnye ek?hehe

alin: tu la.bf main rugi la xtgk

natasha :nk jd cm kak haa? lmbt lg la..kne tgu abes study dlu

Aya^Yaya said...

a'ah away nye..xmo la pakai kaler kuning..lgpon yaya xpena pakai kaler kuning..eheheh

Haa Fakihah said...

@sha : haha kte xleh g 15hb ni sha. xpo kito g 15hb bulan depan.

@elia : kalo lia takot nk g stadium sultan muhammad iv, jom pegi sme2. akak dah lebam dah stadium tu mmg slalu g. xde ape r. dduk tggi2. kite yg baling kt org. haha. xde r.

Elia Si Jejariruncing said...

yaya: xkesah la biru ke kuning ke..jnji sokong msia!kan?

k.ha: haa..okok. set..takut gak nak g sorg2..xpasal2 kne pekong ngn botol

Nadya Monroe said...

heee. bukan i la. ;) kwan i plkn sane. die prnah tjnuk u dalam magz. Syafikah Rasly, panggil die pika. tak tau kalo u egt ag.

neway, gud luck untuk game nati. ;) ;)

Elia Si Jejariruncing said...

nadya: ok thanks..wahh..mcm kite lak yg main esok

Aya^Yaya said...

elia : btol3(cm upin & ipin)ehehe
insyaallah kite jumpe kt sane nanti k..ehehe
tu pon kalo jumpe la...

natashacherahim said...

elia: hahaha...tu ler..cpt2 la habiskan study kamo...

haa: yup2...kto g nnti g next year

Haa Fakihah said...

@lia : Alhamdulillah setakat ni akak belum penah kene pekong. hehe.

Elia Si Jejariruncing said...

k.haa; maybe sbb akak g ngn hubby...sy nk g ngn sape? hubby sy tgh main kt pdg?hehehe

Woofer Storm said...

bestnya ada jersi baru,nak gak..tak nak beli sndri.heheee

Blog Widget by LinkWithin