Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Monday, December 27, 2010

How I met your Incik Apex Part 4 : Dari Manchester ke Machangster



Part 4 yang paling dinanti-nantikan...

Ok. kalau part 1 cerita pasal how we met. part 2 pasal our first date. part 3 pasal "test"..





Part 4 pasal bagaimana Elia dan Khairul Fahmi mula jatuh cinta atau mula timbul perasaan pada diri masing-masing. cewwahh.. jiwang gituw..

Ok ok. camni ceritanya. Selepas tak sampai seminggu kami kenal, apex dan team Kelantannya kena outstation ke Manchester selama lebih kurang 10 hari. kalau tak silap pada 13 /9/09. masa tu dah nak dekat bulan Ramadhan. mula-mula saya fikir, "lantak la dia nak gi mana pon. bukan ada apa-apa pon". tapi setelah dia berada di sana, suatu perasaan mula timbul.






Kebetulan bibit-bibit cinta(cam ayat novel je ;p) mula mekar antara kami ketika seorang berada di Manchester City, UK dan seorang lagi berada di Machangster City, Kelantan.





Bagi saya personally, saya mula jatuh hati padanya atas sikap gentlemannya, caring, penyabar, baik hati dan kelakar .Yang paling buat hati saya terpaut apabila walaupun dia nun jauh beribu batu merentasi lautan dan benua, itu tidak menjadi halangan bagi kami terus berhubung. hampir setiap hari dia akan call saya dan kami akan berborak at least 15minit. tak pernah lagi saya jumpa lelaki macam tu. mahal tu call negara lain, even pakai roaming pon.










Saya tahu sebab sebelum ni pon ada someone yang i knal pergi oversea seminggu pon dapat call saya sekali je.tu pon cakap brape minit je. ni sampai kan kadang-kadang tu sehari dua tiga kali dia call. sampai saya pulak yang kena ckp "eh, dah la u. mahal ni ckp lama-lama. abes credit u kang". sebenarnya memang la seronok bila dia call. tapi tak sampai hati nanti berapa pulak duit dia nak abes untuk telefon je? perbezaan waktu buat saya tak dapat tidur sementara menunggu sahur dan menunggu "panggilan dari jauh" tu jugak. hehehe. puas saya kena sakat dengan roomates ketika tu..


"amboi...org lain yg gi obersee, org lain lak yg xboleh tidur sebab perbezaan masa.."











Bagi pihak MIA pulak, dia kata masa kat Machester jugak dia mula rasa "something" kat saya. "masa i pergi Manchester tu i asyik teringat kat u je. masa tu i mula rasa rindu nak dengar suara u, nak tengok muka u. Sampaikan budak-budak ni pon ingat u ni gf i sebab i letak pic u tu kat wallpaper hp i and i selalu call u. bila i ckp u ni kwn i je drg mati mati tak percaya". katanya ketika soalan cepumas yang seorang gf suka tanya pada bfnya.





:: menung ke saya ke tu? rindu la tuee.. hehe ::








Tapi masa tu masing-masing ego. taknak terlalu awal luahkan perasaan. so masing masing peram je la perasaan tu buat pekasam. kami kawan macam biasa. walaupun pada hakikatnya kawan bukanlah teman biasa. lebih kepada "teman tapi mesra".

Keadaan itu terus berlarutan sampailah akhirnya My Incik Apex melamar Elia untuk menjadi kekasihnya..








nak tahu cerita lebih lanjut macam mana apex mengayat?


nantikan sambungannya di Part 5!




hehehe. jangan marah! =p







:: Ole-ole dari Manchester ::





135 comments:

Nabilah Hazwani said...

semoga bahagia ngan incik apex ok!!
semoga Apex dapat menyelamatkan serangan gol dr indonesia rabu ini. Chaiyok!!! :)

Miss El said...

semoge berbahgie eh :)
btw, tahniah kat incik apek!
all the best for this wednesday.

p/s : el follow elia

Nur Azila Ismail said...

hye kak :) first time dtg sini .
enjoy bace love story akak :)
smoga kekal bhagia :)

fathiahRAIHANA said...

wahhhh.comel laa fua2 orang.padan btol . hihihi~
moga berbahagia ya!

Haa Fakihah said...

how suweettt!!!!

Elia Si Jejariruncing said...

tq smuaa!

Aya^Yaya said...

ololo sweet tol..

haa : nk link blog haa...=)

Amiera said...

waa,first time rop comment dkt blog awk.
slame ni jd silent readers jek.
huhu~
it was fun to follow ur stories.
tak sbr nk tgu part 5.and happy blogging. ^_^

Mohd Hanafi Bin Ag Ali said...

Elia,Apex pergi MU wat apa??

Elia Si Jejariruncing said...

amiera: tq tq tq

hanafi: sbgai hadiah kelantan sebab ape tah.lupa.nnti i tnye apek

Adyba Ibrahim said...

heyp..comel bear itu~

liana'azmi said...

wooo woooo
sweet ngat eihhhh ;')
rambut panjang xhensem lah
sekarang hensem!hihihi

haa!nnt cepat2 sambung next part yer sis.wakaka

Mohd Hanafi Bin Ag Ali said...

Elia,saya harap Fahmi dapat hati-hat coz penyokong Indonlah yang mula-mula sekali guna laser...Harap boleh gtaw Fahmi agar lebih careful.

http://de-hazz.blogspot.com/2010/12/penyokong-indonesia-juga-menggunakan.html

natashacherahim said...

nk part 5 dgn segera ley tak ya? :D

shera haifa said...

sweet..
teruskan lah bercerita,,smbung cepat2,,,
nak tau kisah menarik nie..

juliet. said...

both of u guys sweet. moga berbahagia yeaa. n hope team Malaysia menang rabu nih! hehe ;)

eiqa marshmellow said...

haha..
sweet gilela korang ni..
comel gile vavi..
semoge kekal hingga akhir hayat okay..
kalau kahwin nanti jangan lpe jemput..
hihi..
btw..korang mmg sweet sangat..sangat..sangat..
haha

its A S H I K I N o.o!! said...

alaaaa pendek nya part 4
baru nk feeling baca this love dovey story da kena cut short lak .
harap2 part 5 akan kelua secepat mungkin yer(dan lebih banyak kisah menarik daripada gamba)jk hehe :DD

his a sincere guy and you're a nice lady . sama padan you ! cute together gitu . haha :)

bihah said...

pendeknya....khusyuk2 kta bca...potong msuk part5...
adoooiiii.....sbr menanti nie..hihihihi

Elia Si Jejariruncing said...

laa.. pendek ke entry ni..i mls nk taip pnjg2 sbb takut korang rasa boring nk baca..sorry2 ek?

bihah said...

best ape.....xboring pun....mcm bc novel je....hehehehehehe

miSs dee 4 dino said...

kewl...baca dr part 1- 4..hope hubungan korang kekal ke akhir hayat..sama cantik sama padan..

♥nurulizzatie♥ said...

sweet sangat. untung u dapat dye. :)

Elia Si Jejariruncing said...

tq korang.. nantikan part 5 nanti ye..

love u guys!

Melodic ControL said...

huhuhuh...adess nk kena tunggu part 5 lak yer..agak2 le bila part 5 tu nk muncul yer??huhuh....after final tomorrow perhaps??heheehhe...or tonite also can what...hehehheeh

Fahme Baharom said...

Nasib Baik Lah aku ni lelaki Kalau perempuan nak juga jadi perampas... hehe .. gurau jer yer ... Congrate!!

Airene Abdullah said...

can't wait for Part 5....
really enjoy reading ur blog....
terasa diri sendiri yang terawang2an....!!!
haissss......~

Drama Mama said...

alahai sooo sweet ok! hope u guys will have a happy ending, insyaAllah!

psttttttttt....ur so pretty too!

http://twinkywinkystars.blogspot.com

missbby said...

both of you are sweet couple..akak doakan semoga berkekalan hendaknya hubungan korang ye..by the way, suka baca love story korang..very sweet..rasa terbuai2 macam baca novel..cepat2lah sambung part 5..tak sabar nie..:)

Elia Si Jejariruncing said...

thanks ye sbb sudi baca my love story walaupon pnjg(tp part 5 ni pendek je kn)..huhu..i appreciate each n everyone of u..

missALIA said...

wah, sweet sgt cerita kamu nih... :) semoga berbahagia smpai bila2 k

Triple.S said...

hehe my ex dulu bertahun dekat german, everyday xpernah fail call i, 2-3 times, more than 1/2 hour everytime. i was thinking dia serious jugak, sbb die habis banyak duit for that, but ended up i dpt tau die wat camtu ngan ramai perempuan :) what a jerk kan

just want u to know, jgn sng menilai org dr satu pengorbanan je

btw, wish both of u happy, till the end

Syieda The brutal said...

babe, tahniah yer..semoga jodoh korang berpanjangan...sekarang ni dia dah jadi buah hati satu malaysia..popular mengalahkan siti nurhaliza..tapi aku percaya ko sorang jer dalam hati dier...so, korang masing-masing jaga antara satu sama lain yer..si dia dah jadi public figure..k, Gud Luck!!

Nadirah Azmi said...

wahhhh , suwitttttt (sweet hehe) gitu kan ? Pray for both of you :) hee :)
*MY First comment . nice blog , saya suka :)

greenailin said...

first time tau dtg sini, tup2 terus je baca ur love story, mmg best, dari ur story, nmpak sangt ur MIA sayang sgt kat u...semoga hepi2 slalu k...tgu part 5 lak ni...hehe

Adah dimie. said...

sweet sangat !
first time singgah blog neh sebab terbaca kat blog http://www.liyanaa.com/ terus jatuh hati dgn hasil karya akak .
:)

marina izzati said...

hey Elia!
I jumpe url blog u kt fb.
I terus bukak!tehee :)
you guys so sweetlah
n may u guys stay together forever!
cant wait for part 5!

eh,b4 terlupa,congratz to Harimau Malaya n your Incik Apex yg amat cekap jaga gol!

n I follow your blog too ^^

yayalya said...

ouchh so sweet ^^ korng b2 mmg gle sweet

sicomot-comel said...

Hai Kak Elia..

Seronok sangat bace !
Comel3! *ikut gaya Upin Ipin*

Kak,,kita wat entri sikit sal kak..
Kidnap sekeping gmbr akk..hehe..sowy and tengss yer..

ade mase,zirah la tempat kita:)

http://sicomot-comel.blogspot.com/2010/12/awex-incik-apex-melantun2-naik-beb.html

Joy Norin said...

huhu..bestnya baca..smpi senyum sorang2..

wawamugendai said...

huhu,,1st tyme dtg sini..
like your love story,,
sngt sweet,,
niwei semoga bahagia,,

ezan said...

sweetnya both of u :)
cepat update yea tak sabar nak baca part 5 pulak, hehe

Mizz Dayana said...

sweeeeeeeeeeeeeet. :)

Eka said...

wahh , best nye . bertuah akak ;)

* hope kekal with dia okayy :)

farhana rahim said...

i really am a BIG fan of ur boyfie, not one to deny it but i LOVE ur stories! i think u guys r made for each other! :)

do follow me though :)

http://sinfulbfly.blogspot.com/

Farizah :) said...

alaaaaa , tak sabanye nak tggu part5 ! exited gilerr . sweeet sgt !

sukee :)

Syd said...

Halooo~!!!!

I enjoy every bit of your story and hang memamg lawak hell!! hahahahahaha..Buat novel syok cik Elia~ hehehehehe...All the best and moga bahagia hingga anak cucu cicit segala bagai..

P/s: muka Encik MIA awak nie, mcm muka pelakon korea Song Seung Han..lagi2 skang~

Yuna Hussin said...

wah, betul - betul sweet lah cerita akak.
sweet couple la.
hope bahagia smpai ble2 ye akak.
amin! (:

PiJuK_SS said...

sweet gile r..cepat2 sket part 5 ek..dan part2 strusnya :p

MaiZerry said...

Damn!!! best giler citer u.. i like it!!! hopefully pjg jodoh hingga next kelahiran! amin... im waiting 4 next part!!! can't wait~ siyes best.. cm novelis.. :) teroskn.. <3

Izz said...

sngat sweet!! hope korang kekal bhgie. heeee

Internet Marketing said...

Nanti kawin jgn lupa jemput tau Tahniah to Mr Apex you are malaysia HERO

AimzWorld said...

cantek la elia and btw aimz ''ralek'' bace your love story.kah2.memang mcm novel.besides, congratulation to your MIA because be a malaysian hero last night final second leg.aimz rasa MIA patut jadi Pemain Paling Berharga other than Firman Utina.Congratz again to you and your MIA:)

Follow your blog and i hope you follow me too:)

http://www.aimz-world.blogspot.com

cimut munniey :) said...

PART 5 PLEASEEEEEEEE HAHAHA

izwan7 said...

tahniah tau to apex
suwit la cite korang
leh buat novel
silap2 ahadiat akashah pun jeles :p

faraheartbeat said...

love story korg mmg sweet :)

ta tdo smpai kul 4a.m. smate2 nk bce entry mcm mne cik elia n dy met . part 1 until 4 , done :))

serious sweet ! :)))

S.U.F.E.E.N.A.N said...

So sweet..:)

Dik, len kali kalu cik apex gi UK..suh dia beli LEBARA, murah jerk 0.05 pence (sen)per minit..top up GBP10 borak ler lama mana pun takkan habeh punye..!

Salam dr Uk..

panglima said...

Hehe....first time saya rajin membaca! :D

mane part 5?
dah baca dari part 1-4

cari2 part 5 tak jumpa lak....rasa cam nak hempas lappy ni lak ~_~"

p/s : sila buat part5 cepat sblum sya hempas lappy saya!!! ;D

Ryna Tri Asmara said...

omg. sambung² cepat :D saya yang excited baca. huahuaha~

Killa92 said...

Haaa part 4 ni pun sweet gitu =).Cpt la sambung part 5 x sabar nak tunggu neyh ......>_<. Elia saya doakan Elia & Incik Apex ke jinjang pelamin insyallah jika Allah izinkan ^_^

Mama Kembar 3 said...

sweet! semoga ada jodoh hingga ke jinjang pelamin & kekal bahagia hingga ke akhir hayat :-)

snowheart said...

sweet sgt sis.
wat doa byk2, sbb da jd public fgure ni rmai yg jeles, pham2 la kann.
happy ending, can't wait for part 5 ^^

nabilla rahim said...

so sweet ar sis........
hopu relationship sis kekal hingga ke akhit hayat./...........



follow me back ye sis
http://aliahnabilla.blogspot.com/

nabilla rahim said...

so sweet ar sis........
hopu relationship sis kekal hingga ke akhit hayat./...........



follow me back ye sis
http://aliahnabilla.blogspot.com/

Cik Luna said...

testing

ephol said...

tak mahal pon call dari UK ke sini...
percaya tak, setengah jam call dari UK ke malaysia cas dia hanya 50pence (rm2.50)...

itulah hakikatnya... macamana saya tau.. ehehheh i've been there...

ketawariang said...

bestnye! cute gile couple ni.. ♥ bila nk sambung part 5? ;p

ape pun kalau lah ade org yg nak kacau2 n buat jht dgn u n fahmi, u mesti bertahan tau! chayo2!

Mrs Caspian said...

so sweeettt...cpatla sambong part 5 pnyer.....

z a n a said...

wahh so sweet u punya love story. n now ur biyfie have many admirer. hehehe. so, u kena kuat semangat oke. jgn smpai kalah dgn emosi taw. jaga MIA bebaik. bersorak tgk bola. mmg best !

bisikan hati said...

wah!,,cerita cinta yang menarik-tertarik,,,cerita nie memang dabbomm!..lah!...

bila cerita sterusnya....
tertunggu-tunggu you!...
hehe,,,
i dah follow u!...

alynn said...

like ur story...

NuR 'aQiLaH said...

whoaa jeles !!!!
nak jugak bebear. huu

-majok-

nanie said...

wah,xsbr nak baca part 5..
cptla sambung..
already follow you..
blog ni best..suka-suka :D

NDN90 said...

wah2 best....
nk jgk ole2 dt mu tue
hu3..

Nurfatin Liyana said...

tggu part 5 nihh, heeeeeee :')

sheima_ima said...

So sweet...anyway, hope both of u will be together forever...Amin...

Mr. TN_SkY said...

Double talent apek! nice la.ahaha...kim slm dye..slh sorang fan dye kim slm ye..hee..t sya link kan blog nie ke page fan bolasepak malaysia bole? <--kena mntk izin dulu.:) neway dah wat bloglist dah blog awak....nk taw prkmbgn apek ahaha

yayalya said...

elia, cpt2lah smbg part 5...hihihi syok bc...suka korg ber2!!

Syam said...

Salam Elia,

Teruja baca blog Elia. COngrat sebab sekarang dah dikenali..

Terus terang k syam katakan Elia pandai menulis, mengarang... rasa macam baca novel pulak!! Apa-apa pun Elia boleh pupuk bakat yang sedia ada untuk menulis dan mengarang. Mungkin suatu hari boleh jadi penulis NOVELIS TERKENAL..

Doa dari jauh, peliharalah hubungan yang sedia ada dengan keberkatan ILLAHI.. ala-ala macam lagu Jika Berpacaran .

sesiapa said...

sory r saya xda blog,hahaha.. dik, bukan nak marah, cuma kalau boleh kawin lah cepat2, cerita bahagia bagai xguna kalau sebelum kawin, lagipun bru 1tahun bercinta kan, biasanya dh masuk tahun ke2 bru boleh nampak itu ini.. sebagai peminat fahmi, sy rasa xperlu nak cerita personal topics too much,lagi2 kalau setakat teman,belum ada ikatan yg sah, nanti peminat jemu dan meluat, bukan semua yg suka kan.. lagipun fahmi muda lagi,jauh lg perjalanan dia,xperlu rasanya terlalu mendedahkan personal life, xnampak cool... peace no war, fami fans...

| zee ana | said...

waiting for the 5th part ! !
huhuhu . .
cpt2 update . .
da x sbr nk bce nie . .
(p/s:dgn wajah yg sngguh excited ketika menulis komen nie . .)

Ateynmohd said...

auwww ! so sweet u & fahmi..
cpt2 larh kwen eyh ? hahaha ~ untung kamoo dpt boyfie yg m'bangge kan negare..pedulikan if ade mane2 pihak yg jeles tue oke ? heee~

anyway, wish both of u stay together until forever :)

::nuRuLaDHar:: said...

hye kak..suke sgt bace crite cinta akak! hop kekal bahagia ok.. =)

Love hurt aeNnn said...

so suweet dear ur love story.. heee.
terharu rasa. ;))

cik ayien said...

nak part 5!

cik faez said...

uwow . besh nyer kiah cinta akq . mcm novel g2 . hehe . sweet je .. ^^"

cik faez said...

uwoww . besh nyer kesah cinta akq .. mcm dlm novel . hehe .. sweet je .. ^^" , cepat2 sambung part 5 . =)

natasya said...

ohh...my....so cute!!!!
semoga berkekalan..amin...
p/s: dkat uitm machang u ambek pe?

Deena Haimee said...

Akak Elia:)
hehe suke sgat la bace...best tahap max nih!
cepat2 la buat part 5.sye ari ahad ni da nak kene balek asrama...huhu...so hopefully bile akak dah buat part5 tu link la kat sye ek on facebook:) hehe...
ni email: irdeena95@hotmail.com

akak jgn lpe link tauuu:)(so that tak rse left out dok kt skola!)

I blog said...

cpt la part5.

Ija Gegirl said...

best! waiting for part 5~

Ija Gegirl said...

best! waiting for part 5~

iris said...

dh bace 1-4 x saba nk tunggu part 5 citer pown x busannnn best gtu

freaky_jr said...

sweet nyer part1-4
hrap sgt kowang bahgia smpi ke ank cucu...=)

part 5 segera,pleashhh...=)

ayie syah said...

arghh..sweet sgt2!!haha..mmg gempak arghh story nie..suka baca,,nway..duk machang gak??area mne??n...nk part 5!!i will be ur biggest fan!!!lolx!~

:: s c h a | VAMP :: said...

wooww ^^o mmg sweet smpai kena diabetes !! yak sbar part 5 ! hoyeahhh !!! <3 sha dah follow sis sbb nk taw sweet love story lagi :DD

iena.[banana] said...

nice giler love story you! part 5 pleaseee! ;)

haaaadiraaaaahhhh said...

dearest sis . hope u can easily post ur FAHMIELIA05 . i love to know and read ur story . tenkiu sis

XieRza FieRa said...

Hahahhaha...(gelak tuk diri sndri)
cam mana kau leh sangkot kt sni pn aku x tau. niat di hati nk skodeng jap jer, tetiba jmpa part 1 trus baca smpi part 4..cari part 5, x jmpa la plak..blum post kot.huhuhu..so sweet..aku ske baca. Elia, hang wat novel pn bagus ni.sedap citer dia, aku p0n ikot tersenyom2 wktu baca. cam aku plak yg becinta.hahahhaa..tu pasal aku gelak. klu aku x lost memory aku dtg la balik blog hang yer tuk membaca..bubye.(^_^)

PinkLuscious said...

fes time bace ur blog! n followed sudeyhh.. :) mane part 5? hehe.
http://glossypinkluscious.blogspot.com/

yaya said...

huhu..me too!!
nak part 5:))

yaya said...

huhu..me too!!
nak part 5:))

aziey gm said...

scra jujurnya akk xpndai sgt ber'blog' nie..tp akk suka bc blog org leh ilg2kn boring...dan slh satunya blog elia...akk trut sedih bila bc komen2 org yg xsuka korang capel,lumrah la dik bila slh sorg dr korg dh d kenali rmai yg cuba nk kcau daun...sblum nie xde lak org nk kisah,pndg sblh mta pun xnk...susah senang nk smpai thp nie hnya korg yg tau..hrp elia tabah,dugaan2 sbgini akn lbih menguatkn cinta korg...lantaklah apa dorg nk kta...buktikn pd dorg yg semua 2 xkn tggalkn kesan apa2....dan smga hbgn korg akn kekal shgga ke jinjang pelamin & ke akhir hyt....Amin

King Of Single said...

next part!
hehe..wat pjang2 sikit u....yg ni xpuas....punye la bajet kudap2 kudapan kat tepi ni..skali ciput je u taip..hahhaaa..its ok..really enjoy ur words...pnjag2 xkesah

chica dulce =) said...

can't wait to read PART 5!
macam novel plak .hihi

gemmujahid said...

hehe.. fes time baca belog akk nih.. omo.. sweet sgt.. hehe ingt kn GK Msia belom berpunye lg.. hehe.. smoge bhgia bersama.. sy akn menunggu part-5.. ol d'bes kak

Nyonya Godexx said...

part5 mne?
nak bce..naknak..plishhh:)

redeshexa said...

elia ~
hee :)
mana part 5 ?
excited ny nk baca.
hahahaa
.
nnt update k?
take care x0x0

fieqah peace gurlz said...

u guyz sweet sgat...x sbar nk
bce part 5...hope hubungan brkekalan...untung kaka dapat MIA tu...

si gadis selesa said...

sweet dol :))

cik mone said...

sweet ~
semoga berbahagia yep ~
nak part 5 ~
hohoho ~

cik aied said...

seronok baca story u dgn khairul fahmi...hihi...nanti buat part 5 ye.. ;)

ermilda said...

hee...nice story la dear! cpt la update blog ngn part 5 plak..hihi..xsaba nk folo nih..ngee.. ;)

♥ A.S.Y.I.E.F.A ♥ said...

alalalala...cuweett btol korang..klu cam nie x tngk drama romantik pom xper asal dapat bace lovestory akak ng 'abe apek' akak..update part 5 , please ! @_@

rara said...

fun bca story u'all..
ermm...so sweet.
cpt update part 5 lak...nak tau cam ne apexx ayat u...

Ariffin Janal said...

perghhh traffic mencanak kat belog ni --"

anak rahman ♥ said...

sis elia . so sweet your love story . sye suke sangat . cepat lahh sambung akak . akak dengan dy sngat serasi . hope kekal hingga ke akhir hayat ye akak :)

: : memeng : : said...

salam.. elia..
best lah awk ni.. comel sgt..!!
sweet jee story mory awk kat blog..
utk kisah cinta awk saya bg 10/10.. buat rasa nk tukar azam thn baru.. mau cinta2.. hahaha...
cepatan sambung Part 5 okeh.. i'm waiting..

Dilla said...

Salam perkenalan Elia ;)
Gerek seh ur love story... Mcm baca novel. Tak sabar nak baca part 5 n seterusnye... Everday me skodeng utk pt 5... Anyway semoga u n MIA berkekalan hingga akhir hayat... I LIKE ur blog....

Ninie@Aini said...

so sweet..! luv it ^_^

Ann Ruslan said...

hey, im waiting for ur part 5. You guys are adorable! jeles pun ade.. hehe however, he's yours. Moga jodoh berkekalan hingga ke akhir hayat. Amin.

Myrilicious said...

hai cik jejariruncing,

mula2 sekali cik riri nk kata yg cik riri ni mcm baca novel jer kat setiap entri cik jejariruncing.. so suweet n buat cik riri melayang2 baca blog kamu ini..

cik riri tk sabar nk tunggu next chapter..so sila la update yea dengan segera..

cheers~

natrah muda said...

sweet g2..huhu..srnk bace..jgn lpe part sterusnya..aisheteru..huhu

saiaAriEma said...

hope sgt2 kekal smpai bila2 dgn bhgia taw.. kamo sgt2 pdn! :)

whiteco-p said...

both of u mmg cute.. couple of ths year la :)... shuka bca cita loving u.. smoga bkekalan hingga akhir hayat...

secantikmanis said...

semua orang sibuk memperkatakan tentang awek khairul fahmi che mat... ada juga yang suka, dan ada juga yang membenci. sy cuma harap cik elia tabah ye..

peace!

fatyn said...

sweet la cite sis elia .. suka sgt !
huhu . hope kekal slamenya..
AMIN ! hee

eza said...

hye elia. ur lovestory totally like a fairytale. mcm nk buat rujukan je. haha. act nk ckp kat u i xknl lgsg ur bf smpai kwn i suh bce ur blog. hee. i xminat sgt football nie. sbb tu la xknl footballer2 nie semua. papepown hope ur luff story kkl smpai akhir hayat. (:

(p/s: mcm nk try je ''test'' kat sspe yg nk jd bf i. haha.)

tun teja said...

comel betul korang ni...
:)))))

cikGU YaNie EiniZA said...

wahhhh..syoknya u eliaaaa....pandai u tulis benda ni..and u guys are so SWEET!!!!OMG...ur story bout 1st date ni buat i sentiasa tertunggu2 cerita u seterusnyaaaaa.....

nurul@hanni said...

adoi...sungguh romantik gitu...2 hari dah i baca blog u ni dr mula tau...tp i x nmpak pun part 5 nye elia? mana ?

nur aneesa said...

kak elia sweet gilerr

Anie said...

Nice stori sis. mana part 5 ni? I'm waiting... akak doakan kebahgian elia dan fahmi berpanjangan. amin... :)

ifwat syamim said...

korang nih romantik la, aku yg jeles...haha

Zue Ndy said...

comel =)...

Blog Widget by LinkWithin