Thanks For Viewing My Blog =)

Total Org Sekodeng

Food for fellow stalkers ;)

Sunday, December 26, 2010

[Gambar] Majlis Persandingan Nurshahrul Idlan Talaha







Tahniah buat Penyerang terbaik bola sepak Malaysia dan Kelantan (The Red Warriors), Nurshahrul Idlan Talaha atau lebih dikenali sebagai Matyo diatas majlis persandingan mereka.

Persandingan yang diadakan di Kelantan Trade Center pada 25hb December bersamaan dengan sambutan hari Natal itu berjalan dengan lancar. Saya dan My Incik Apex tak dapat menghadiri majlis ni kerana MIA telah dikurung(kuarentin) untuk persediaan menjelang Final pusingan pertama AFF Suzuki Cup yang bakal diadakan pada 26/12/10.


Sekalung penghargaan juga buat Hareez Azman kerana membenarkan saya "cilok" all these pictures untuk tatapan anda semua..


So, enjoy!










:: Tan Sri Anwar Musa ::









::Persembahan Dikir Barat::















::Subra pon ada::








Selamat Pengantin Baru buat Matyo n Isya. Semoga berbahagia hingga hujung nyawa!




:: Ni la Hareez.. thanks dude! ::


credits to : HAREEZ

abit info on this couple, check out this entry http://jejariruncing.blogspot.com/2010/12/gambar-majlis-persandingan-matyo.html

16 comments:

Syima Syaz said...

cantiknye baju dia.....

Haa Fakihah said...

tahniahhh tuk dia. :)))) pasnih apek & lia pulakkk. hehheh.

Elia Si Jejariruncing said...

k.syima: suke bj tu boleh la bt kawin nnti

k.haa: huhuhu..kami lmbt lg kak..nk tgu abes blaja dulu

Sharinginfoz said...

malam ni main yang terbaik ya shahrul

aku budak gila bola said...
This comment has been removed by the author.
aku budak gila bola said...

hmm..abg norshahrul dh kawin.. akak n abg Fahmi bila lg???

Elia Si Jejariruncing said...

bdk gila bola: kami???gulpp.. sampai seru kawin, smpai la jemputannya

Elsha said...

muslim nickname ape? dia ada fb x? heheh..
dia main kencang woo..bola melayang-layang..kaki clear

zAty kEcik said...

slamat pengantin baru matyo!

tahniah coz malaysia smlm! superb la apex!

*tumpang tny..mnta share gmba ye..hihi*

Adyba Ibrahim said...

huhu....dlm pale matyo tu msti dok pk gam2...hik3..badi sanding.! malaysia meng..~

Semarak Api said...

aura pngntin baru.shahrul adlan mmg wira smlm.apex pon cemelang gmilang gk! arp2 xde gol kite bolos kt sane nti..

Zaty Anuar said...

sys elia..
huhu bestnya dorang, moga bahagia hingga anak cucu..
sys pun sama, moga ke jinjang pelamin bersama cik abg :D
sy ada entri pasal sys elia.. tp tk pnjg pun, just cerita je :)

♥ ouh senah bibeh ♥ said...

ehh kaka mintak izin guna pic MIA wat profile pict . agaga . ta ley na ckp ta cute lha . cute sgt . >.< . haha . moga bhgie okay ! . :)

iqbalhakimi said...

aura pengantin baru..hehe

LemanZainaL said...

klaw kawen .. jgn lpe jmpot sye ea ..
kat jb nie rmai btol mmbe2 sye mnat kat bf awk tu .. laki ke pompuan ..
hahahahaha .. jgn mrh ea ..
gwau2 je ..
nnt sye bwk 1 bas dr johor klaw korang kawen k ... ;)

hams_jierah said...

ya Allah....Majlis shahrul ke...25 hb ari tu member ade ajak wat bunga utk majlis datuk nuar kt ktc..pastu kensel plak..haha..x de rezeki la nk wat bunga2 kt sane....kami menunggu elia dan apex plak naik plamin...Barakallah...

http://andamankelantan.blogspot.com/

Blog Widget by LinkWithin